PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
12.1.09 17:57

Matýsek spinká… Asi byl unavený z té herničky a zoubky ho bolí, tak jsem ho uspala. Jsem zvědavá, jak dlouho bude spát.

Jiřko - dík za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 17:57

Krátce před půl čtvrtou psala Terezka ,že už jsou na lodi směr domuuu,ale mají už 2,5 hodiny zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.1.09 18:07

Jiřko a Petro - díky za tipy na akce.

kačko - už jste se přehlásili k nové Dr??? Tady ordinuje jedna Dr. která ordinuje i v Ondřejově, tak jestli náhodou nechodíte taky k ní. Chtěla bych sehnat nějaké info o ní než se přehlásíme.

next - máme body 86 a jsou fakt příjemná

tak jsme dneska byli na katastru a u notáře v Praze a už jsme nestihli ten ČEZ o 5 minut. Tak tam zítra musím sama, už po 3.. Vždy nám něco chybělo.

tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11339
12.1.09 18:27

Next - holky, jsem nextový laik :oops:, jak jsou na tom s velikostmi? Mám objednat jarní/letní oblečení pro 12-18 měsíců nebo radši 18-24 měsíců, když je Ondra vyšší než Robinek nebo Mates? Díky. A bodýčka nebo overálky? Bodýčka z C&A vel. 86 jsou mu už nadoraz a overálky na spaní z Intersparu apod. musí mít 92, ale kalhoty mu obecně stačí i pro 9-12 měsíců, tak fakt nevím :?.

Kačko, Radko, díky za reakce ohledně té zábrany. Zeptám se po sousedech s miminy 8).

Ondra se zamiloval do klouzačky (dostal ji k vánocům). Zatím se mu nic nestalo, ale bojím se, že je to jen otázka času. Vyleze po schůdkách nahoru, tak si stoupne a culí se :roll:. Asi ji budu muset uklidit.

Jak moc jste teď s dětmi venku? Ondra byl asi 3 hodiny (z toho 1,5 hodiny spal) a Honzík 2,5 hodiny (z toho hodinu v kočáru spal). Není to moc, když mají tu rýmu?

Kitty, Ondra taky maminku u počítače nemůže :P, to hned řve nebo mi leze na klín a hned vyndavá klávesy z notebooku.

Zítra musím zajet do civilizace (Tesca nebo Globusu) nakoupit). Tady nemají sůl do myčky a ještě nějaké věci. Jiřko, nějaké tipy na slevy 8) ?

Tak musím končit. Ondra odhalil, že nejsem dole :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.1.09 18:44

Inge - my chodíme tak na 1 hodinu, Filda dýl nevydrží. Pak se vzteká, že je moc nabalený. Takže 3 hodďky ani náhodou. Nextové mikyny jsou dost velké, mám tu jednu 86 a je hodně velká. Body má Filda 86 a je tam ještě rezerva, ale už mu nejsou nějak extra velká.
Já takhle přemýšlím, jak mu poroste noha. V tom výprodejovém obchůdku santé mají pěkné zavřené botičky, ale nejmenší 22 a to vůbec neodhadnu, kdy jakou velikost bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11339
12.1.09 18:54

Radko, díky. Ondra je ale o něco větší než Filípek. Na roční jsme byli někdy na konci listopadu a to měl skoro 80 cm. Já nevím :? :? :?

A kolik má Filípek nožičku teď? Ondra má asi 20, takže 22 bych u něj viděla tak na podzim, ale těžko říct.

A pobyt venku měli kluci rozdělený na 2, takže max. 2 hodiny v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
12.1.09 19:05

Holky, jak tak ctu, tak vy jeste mate normalni miminskove obleceni. Ja na toho naseho kupuju obleceni na 2 roky a boty ma 24. To uz ani neni to roztomile malinke obleceni. On je proste nejaky prerostly 8O
Radko, ja bych radsi koupila vetsi. Trochu se to srazi a u bodycek je jedno, jestli mu mezi nozkama trosku precuhuje. Klidne by to mohl nosit i tak…

A ja jsem mezi vama taky nejaka prerostla se svymy 174mi cm :D A to jsem vzdy chtela byt vyssi :lol: Kdo je tu vubec nejvyssi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11339
12.1.09 19:08
Pajulena píše:A ja jsem mezi vama taky nejaka prerostla se svymy 174mi cm :D A to jsem vzdy chtela byt vyssi :lol: Kdo je tu vubec nejvyssi?

Janka???????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.1.09 19:15

Tak Samik usina.Počkam kym bude tuhy a du taky.Som totalne dobita.Mala som tu dnes 2 navčtevy s detmi,takže je tu bordel jak v tanku.Ser.. na to a uklidim rano.

Jo a kamoška mi priniesla tie vegety.Nevšimla si a objednala mi s klutamanom.Takže mam doma 1,5kg vegety naprd :lol: :lol: :lol: :-( :lol: :lol: :lol: Ale mamka mi vravela,že mi kupi na SK a pošle po švagrovi.Ja jej zas pošlem tuto. :roll:

Ale tie navštevy mali aj vyhodu.Priniesli Samikovi sušenky(Siesta,Napolitanky,Miňonky)Keďže Samik take ešte nepapa,tak som to teraz všetko naraz zožrala :oops: :oops: :oops: :lol: .Ja si moc sušenky nekupujem,lebo ich pak žeriem všetky naraz a pak ma bolia zuby :(

Pajulena píše:
Kdo je tu vubec nejvyssi?
Taky si myslim,že asi Janka.Ja to určite nie som.Mam 164cm

Samuľo spi,tak padim za nim,lebo zajtra budem zas k ničomu.Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 19:15

Radko, tak my jsme u doktora Březiny mám pocit ordinuje mimojiné v senohrabech.. v ondřejově je to takové divně komunistické, v těch senohrabech pěkné nové… Jinak je to asi jedno… uvidíš podle toho jaká bude, ale tady moc na výběr není..

Inge, mates má trošku větší body 9-12 a kalhoty moc velké… je to ale kus od kusu, většinou. můžu ti přinest ukázat vzorek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
12.1.09 19:17

Ahojky

tak moja skúsenosť s Next je že sú tam podstatne menšie tie veľkosti, a to mám odskúšane aj na sebe.

Lukáško nosí bodyčka veľkosť 18-24 mes. a sú mu akurát a j na dĺžku rukáva

A dneska sa mi sám vypytal cikať na nočnik!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 19:19

Pajuleno, vyjste MEGA 8O

Luciku dej si, pokud máš ještě co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 19:20

Věci do myčky…
Hypernova od 14.1.: *tablety Calgonit Quantum 48+24ks za 399,–
*tablety Calgonit Max in 1 52+26ks za 399,–
*Calgonit prášek 2,5 kg za 199,–

Tesco nic
Drogerie Teta od 9.1 .:* Calgonit prášek 2,5kg 199,90
*Calgonit sůl 1,5 kg 69,90
*Calgonit MAx in One 52 ks 249,90

• -"- All in One 56 ks 249,90
  • -"- Quantum 60 ks 249,90
    Albert nic
    A víc nevím.Globus tady v okolí vůbec nemáme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 19:21

informační servis Jiřka :-)

No jo, ale Lukášek je druhé největší „miminko“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.1.09 19:22
zabulienka píše:A dneska sa mi sám vypytal cikať na nočnik!!!!!
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ty brďo.Jak to?????Ja som dnes Samika po:,–(ila a strašne sa bal.Revel ako keby ho rezali.Tak som si :,-(la ja aby videl,že sa nema čoho bať.Nepomohlo.Lukaško je moooc velky šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
kackamates píše:
Pajuleno, vyjste MEGA 8OLuciku dej si, pokud máš ještě co :-)
Ešte som našla v skrinke Lentilky.Polku mam prave v puse.Nechapem čo mi je :oops: :lol:

Už fakt bežim do postele :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital