PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
11.1.09 21:43

Ahojda,
tak další den za námi… my jsme se nakonec vydali podívat se na Petřín na sjezd potrhlých kanoistů a kajakářů, docela se jich tam sešlo hodně a byla sranda, ale moc dlouho jsme nepobyli, měla jsem strach o Vojtu. Tomu je stále stejně, bez teplot, ale oči, jak mu je furt utírám, už má celé rudé, tak jsem běžela koupit borovou vodu, a už vykapávám. Ale do rána je zas bude mít zalepené úplně, prdelka naše :?

Báro , přivýdelek opravdu pěkný, i když je mi jasné, že kolem Vánoc z toho člověk neviděl ani korunu, co? :)

Radko , ty okna ti opravdu nezávidim, myslím, že jednou ročně a dost, to bys nedělala nic jiného, co? a ještě to MC v Mnichovicích, to neznám, ale ještě jedno máte kousek dál, dělala tam kámoška, je to kousek od Stránčic, Radimovice, sice byste musely autem (či busem), ale jako nouzovka proč ne :-)

Petro , co dnes v Brně a co kluci, byli ve Zloníně? A ještě mám otázečku, myslíš, že byste nám na hory mohli půjčit třeba Transameriku?

Luci , to se dnes Samík vážně předvedl, to si ani neumím představit, jsem hrozná matka a dítě nenechávám bez plíny vůbec :oops: Ty bradavky ti nezávidim, já to zažila jen „malinko“ a taky jsem se musela tenkrát přemáhat, abych mu to prso vůbec dala (a stejně z toho nic nebylo), to je vážně pekelná bolest.

Jiři , to sis skoro až oddychla, že už to máte všechno za sebou, co? Přecijen, takovou dobu pořád frmol v kuse, pořád něco… i když ty to zvládáš, takže vlastně dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.1.09 22:45

Vlaďko - tak ať je Vojtíškovi brzy lépe a ty RAdimovice jsem si taky našla, ale přišlo mi to nějak daleko.

jak jsme tu nadhodily téma délky mateřské, tak jsem tak koukala po mateřských školkách v okolí, protože už teď jstou tady všechny státní přeplněné. No a našla jsem pár soukromomých, které berou i děti mladší 3 let. Dost mě dostaly ty ceny - nejlevnější 10 tis a ta byla jen jedna, ostatní cca 16 tis. To je síla, co??? To by mě zajímalo, kdo si to může dovolit. My teda rozhodně ne. No budem se stresovat až ta situace nastane, třeba se do té doby postaví spousty cenově přijatelných školek, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 00:42

Vlaďko
No víš,že mě dneska napadlo,že mi to bude chybět? :oops: No,ale zase na druhou stranu,pokud mi vyjde ta prácička,tak bych to už neměla kdy plácat.Už tak budu na rozkrájení. :P :wink:

Všem marodům přeju,ať je co nejdřív líp!

Mažu spinkat.
Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.1.09 07:35

Hezké ráno všem!
Nepíšu, ale dočítám. Konečně nás asi opustily nemoci :roll: aspoň na chvilku doufám.
Luciku Samík mě teda fakt pobavil :lol:
My máme od vánoc nočník, ale jen tak na koukání a minulý týden jsme tam Kryštofka po:,–(ili, protože měl chudák zácpu z toho, jak všechno chce ochutnávat.
No a povedlo se :potlesk: Šikulka, ani nevěděl, co se dějě a proč mu tleskáme :lol:
Baruš s váhou to znám - teda né teď, teď jsem poněkud nad váhu, ale po třetím porodu jsem se dostala na48 kilo - přitom já jím docela dost.
To ale teď nehrozí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.1.09 07:47

Dobre ranko

My sme dnes vstavali o 6h :roll: .Ja som sa do polnoci prevalovala v posteli a Samik spal jak zabitý.Keď som začala usinať,tak sa zobudil.A ďalej to už nepopisujem,lebo je to ako každa noc :roll: :roll: :roll:

Takto si rano vyliezol k TV

http://emimino.cz/…P1070001.JPG /> A tuto už zbadal,že mam foťak
 http://emimino.cz/…P1070002.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 07:47

Báro s tou váhou, já měla 42kg, ale pracovala jsem 15h denně někdy dýl a byla jsem v pernamentním stresu… jedla jsem hodně… váha šla stejně dolů… Pomohlo přestat pracovat :-) a otěhotnět, to zas byl skok nahoru jako „kráva“.

Tak zpomal, ať nejsi jako duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.1.09 08:05
Bebuska píše:Luci , to se dnes Samík vážně předvedl, to si ani neumím představit, jsem hrozná matka a dítě nenechávám bez plíny vůbec :oops:
Taky o tom asi začnem uvažovať :lol: On mi začal zakaždým keď mu tu plenu dam dolu čurať.A moc sa mu to páči,jak mu tam čosi tečie.Kouka dolu a snaži sa tlačiť aby to šlo ďalej :lol: :lol: :lol: :lol:

Báro taky si myslim,že by si mala trochu ubrať.Vykašli sa na všetko u buď len maminka na materskej.Už toto je niekedy zahul,nie to ešte sem tam do prace a predavať hračky.Nechapem jak to zvladaš.Hlavne držim palce aby ti bolo lepšie :wink: :)

Evičko my mame nočnik už dlouho(bola som asi v 20tt,keď sme ho kupovali :lol: :lol: :lol: ) a Samik si doňho hadže kocky.Keď ho tam po:,–(ím,tak sa začne bať a brečet.Ale už som ho asi mesiac nepo:,–(ila,tak asi skusim dnes.

Jo a u mojho synčeka prave prebieha prvý spanok.Neviem načo vstava o 6 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.1.09 08:38
kackamates píše:
holky, pražandy, kdybyste chtěli někdo něco z nextu, budu dělat objednávku…

jo já chci bodyčka, mrknu na to a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 08:39

Dobré ráno všem
Děti už jsou ve školce a prcek baští.....už ne,už kramaří. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 08:40
EvickaS píše:Baruš s váhou to znám - teda né teď, teď jsem poněkud nad váhu

Neblázni.Jak nad váhu? Vždyť jsi droboučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.1.09 08:42

kluci ve Zloníně nebyli, sami nejeli a navíc Robik trošku kašlal a tak nechci aby byl mezi dětma, i dneska jsme zůstali doma, máme ve st. jít na to očkování, tak spíš aby byl zdravej.

V Brně - uvidíme jak to dopadne, pocit mám docela dobrý, příklady vypočítané, u teorie snad taky něco, tak snad aspoň za tři by to mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
12.1.09 08:50

Dobré ráno,

Noc navzdory rýmě v normě.

DOTAZ - Ondra má nateklou a úplně rudou levou tvář (zvenku). Může to být od rostoucí stoličky nebo se spíš někde bouchnul?

DOTAZ 2 na Kačku a Radku - Nepotřebujete zábranu na schody? Máme celkem drahou, nerez a její výhoda je, že se nemusí šroubovat. Ondra schody zvládá už dost jistě, takže ji budeme sundávat. Kdyžtak můžu vyfotit.

Radko - ad jesle/školky. U nás je jedna hlídací paní, která bere děti od 2 let za 5000 Kč měsíčně. Pak je tady soukromá školka, která stojí cca 10 000 Kč měsíčně (denně od 8 do 17). V těch soukromých jesličkách chtěli asi 100 Kč na hodinu (podle toho, jak často dítě chodí). Ta za 16000 je s angličtinou, ne?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 09:11

Nám by se ještě jedna zábrana hodila, do dveří pracovny, aby manžel nemusel být zavřený, mates tam nemůže, ale za dva tři měsíce budeme mít v pracovně nábytek, a to už tam bude moci, tak to asi nemá cenu… na schodech máme… tak děkuji moc Inge.

Jo Inge s tou tváří,mohlo by to být z mrazu, nebo taky pásový opar… nebo jen otlak z noci?? kdyby to byl pásový opar, tak pozor, nedotýkat se toho.. udělaly by se tam malinkaté puchýřky, nesnese to průvan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 09:13

Radko, nevím v kolik jedeš do těch mnichovic, my za chvíli vyrážíme do Lipenců (jsou tam velkosklady)na větší nákup a ták..
Kdybys jela do te herničky tak mi dej vědět, nějak bychom tam mohli dorazit.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
12.1.09 09:19

Kačko, dík. Otlak z noci to není, měl to už včera. Puchýřků jsem si nevšimla. Budu to hlídat a uvidíme.

Ondra je plný sil, nechce jít spát a to vstával před půl pátou :roll: :roll: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí