PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
10.1.09 18:56
kitty25 píše:Báro jsi se nepochlubila co vánoční obchodování - čekáme na verdikt

Ještě nemám sečteno, asi dneska budu dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
10.1.09 19:00

Tak Mates už je v postýlce, dneska se dost naběhal, tak už musí být unavený… Ta prdelka je hrozná, Imazol už nepomáhá, tak vyzkoušíme ten Pityol nebo Sudocream.
Co může znamenat zelená stolice?? Vím, že dříve to mohlo být hladem, ale teď nevím…

Odpoledne Matýsek spal 1,5hodiny 8O 8O , necelou hodinu jsem ho uspávala, mezitím jsem sama usnula a nakonec spinkal tak dlouho…

Jiřko - dortík je fakt nádherný, jsi moc šikovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
10.1.09 19:11

Báro
Matík měl taky červený zadeček a než jsem stačila koupit pytiol, jak mi poradila Kitty, tak zabral heřmánek. Imazol už taky nepomohl a to jsem ho zatím použila jen 2×, tak by na něj zvyklý být neměl.

Mates už je ve vaně, dneska naopal venku spal půl hoďky a dopolko si dal 20 minut. To už bych byla radši, kdyby spal hoďku v kuse jen jednou, takhle je to naprd.

Jiři
Pečeš někdy chleba v troubě? Nějak se mi nedaří dobře strefit teplota, chleba má vždycky mc tvrdou kůrku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
10.1.09 19:17

A dneska jsem stoupla na váhu (myslela jsem, že jsem na těch horách něco přibrala) a ono ne - další kilo od Vánoc dole :( . Já vím, že hodně z vás by chtělo zhubnout, ale já pod 50kg fakt nechci… Už jsem začala brát i B-kompex, že třeba přiberu. Manžel se mi směje, že jsem vychrtlá…
Myslela jsem, že po ukončení kojení už to dolů nepůjde. Vůbec nemám chuť k jídlu, musím se nutit. Je to fakt nějaké divné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.1.09 20:18

Tak samik usina a ja idem objednať tie fotky.Ale objednam radšej z Happyfota.

Jiřko ešte neviem podľa čoho tu dava ceny za dorty,ale viem že ten čo budeme mať my tak stoji kolem 500.Kamoška davala robiť fotbalový míč na hřišti (tan mič bol skoro taky velky ako hřište.len pre predstavu) a platila 800,–Ale maš pravdu.S troma malymi detmi by to bola asi fuška vydelavat si tim

tak dobrou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.1.09 20:41

Hele usedlá ženo , co není, zas bude :lol: :lol:

Teď jsem viděla ukázku na zítřejší Střepiny, že některé matky kojí i dítě, kterému je třináct!!! Ukázka mi přišla teda celkem nechutná… :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.1.09 20:44

Báro , tak to ti ta váha leze pěkně dolů, skoro opravdu až moc, co? Jestli trpíš nechutenstvím, tak si radši dojdi k dr. Ona ta honička před Vánoci ti taky nepřidala. Mimochodem, už několikrát jsem chtěla napsat, že hračky od tebe vedou, autíčka jsou perfektní, ani jsem nečekala, co všechno umí, takže Vojta je děsně spokojenej, říkal… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.1.09 20:44
Bebuska píše:
Hele usedlá ženo , co není, zas bude :lol: :lol:Teď jsem viděla ukázku na zítřejší Střepiny, že některé matky kojí i dítě, kterému je třináct!!! Ukázka mi přišla teda celkem nechutná… :roll: 8O
to je už fakt nechutne 8O :roll:

Holky čo si davate robiť fotky na Happyfoto do koľkych dni vam to pride????????????????????????????

Už mam objednane :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.1.09 21:19

Černý humor:

Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku:
Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
10.1.09 22:22

Tak výdělek poslední měsíc před Vánocema byl cca 10tis. :) Ale už to všechno padlo, dárky, hory…

Jdu spát, dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
10.1.09 22:24

Bebuško
Fakt dobrý, jsme se tu zasmáli oba… :lol:

Luci
Od happyfota jsem nikdy neměla, tak neporadím. Já je nechávám dělat v dm. Jsem ti tedy pomohla, co? :lol:

Báro
Taky si myslím, že jestli ti nechutná, trvá to dlouho a cítíš se slabá, chtělo by to raději odborníka. Jak se cítíš psychicky? Unavená, depky? To taky může mít vliv. Radši s tím něco dělej, Matýsek tě potřebuje zdravou a spokojenou.

Jdu zase balit, už to mám snad vše na jedné hromadě, ještě to dát do batohů a tašek. Vyadá to, že se stěhujeme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.1.09 22:40

Dobrý večer,

Jiřko , fakt bomba dort. Přidávám se k holkám, určitě bys mohla nějáký ten dortík na kšeft udělat :!

Luciku , já posílám do happyfota. Mám to doma vždy do těch 4-5 dnů max. Mají akci na fotky?

Bramburko , slušněj přivýdělek..hmmm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.1.09 22:44

Jani, tak ještě jednou krásné hory přeju, nic si nezlomte a krásně si to užijte.
Jdu dnes chrupkat dřív, tak dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.1.09 00:51

Tak jsem doma.Oslavička byla super.Pak jsem šla s našima na pivčo.Martin mě poslal. 8)

Petro
Zítra to zkusím sečíst.Ale tady by se stejně nedal tak draho prodat jako v Praze.V Praze si určíš cenu (skoro jakoukoliv) a lidi platěj.Tady na to není.

Jani
Ne nepeču v troubě.Peču normálně v pekárně.A kdybych pekla v troubě,tak bych ti stejně nepomohla,protože mám starou plynovou moru.Tam nejsou stupně ani jinak označené,jaká je teplota pečení.

Baruš
Zkus ho po:,–(it do heřmánku.Radečkovi se to hodně zklidnilo.Pak jsem mázla imazolem a bylo to skoro zahojené.A to mu mokvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.1.09 00:52
Bebuska píše: Černý humor:

Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku:
Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.

:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí