PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
9.1.09 10:02
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
dik holky :D Už to mam napisane a vytlačene :D .Zajtra ešte musim kupiť obalku,lebo mi došli a hlavne aby som nezabudla vložiť tam 100kč.Jak sa poznám,tak to pošlem bez toho :oops:

Ja celkom viem pisať tieto uradne listy.Ale ja to napišem po slovensky a Adam to preloži :lol: No jo vidno,že nemam doma svoju polovičku. :(

Samik prave usnul :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dnes bol moc šikovný.Na obedik som mu navarila ryžu s kuracim na hrašku a mrkvy a zahustila smotanou.Moc mu chutnalo.Zjedol plný tanier 8O .Keď som mu davala poslednú ližičku tak mi buchol do ruky a obsah skončil na mojej hlave.Nemohol mi dať inač najavo,že už ma dosť :lol: .Rano som si umyvala vlasy :x :lol:

No nič dokoukam film a idem do hajan

Dobrou a sladké sníčky :D

:lol: :lol: :lol: :lol: to já též znám
já dělám rizoto /samozřejmě jakože pro sebe/ rýži s kuřecím masem, do toho baby karotku nebo kukuřici nebo zeleninu co mám a to osmahnu a přidám rýži, míchám pořád na pánvi a pak to zaleju smetanou, nesolím, až na talíři, aby to Robik neměl tak slané, ale mooooc mu to taky chutná.

jinak jsem dělala „zdravé“ těstoviny, co doporučuje doktorka Kateřina pro nejen tlusťochy, no není to jako bílé, ty pořád vedou, ale nejdřív jsem to udělala se smetanou a super, večer pak osmahla trošku na olivovém oleji jako přílohu k masu, a bylo to dobré. Samostatně ale nic moc, no Robikovi ale chutnají.
Jiři - moc držím palce, aby to vyšlo. Jo já holt se školou budu prudit o rok dýl, ale snad budu moct mít málo předmětu, tak to nebude takový děs.
Ja solim vegetou,lebo Samik mi to take bez chuti nechce.Hlavne,že papa.Ta troška mu neuškodí.Aspoň myslím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.1.09 11:57

Ahoj všem
Už je mi konečně jakž takž,že můžu sedět a stát. :? Ráno jsem vztala s knedlíkem v krku a zachřapnutá (poslední týden normální stav :roll: ),ale pak.....pak jsem se málem sožila ve školce,Radka na sobě v ergu…no musela jsem si sednout,než se děti převlíkly.Ještě,že jsou úplně samostatní a nepotřebují pomoct. :huban: :srdce: Cestou domů se mi podlamovala kolena,jsem se raději přidržovala zábradlí ze schodů :oops: a polil mě studený pot v obličeji a po těle horko. ......... Došla jsem domů,sundala Radka a ještě v botech letěla :poblion: :oops: Pak ještě 2×. Jsem musela zavolat Martinovi,ať si vezme půl dne dovolené a přijede. :oops: Takhle mi teda nebylo ani nepamatuju. :(

Luci
Vegetu nee!!!! Je tam glutamát sodný a ten se nesmí do 3 let (ale to nevím jistě do kolika). Kup si SOLČANKU.To je vegeta bez glutamátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.1.09 12:06

Petro
Díky moc.
Prudit nebudeš,v pohodě. :wink: Stejně jste dobré,že při prckovi děláte školu.To vážně klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.1.09 13:07

jéé, to mě mrzí, že jsem si to nestihla přečíst… určitě bychom se na srazíku stavili… mám kousek odtamtud pohřbenou babičku a chystáme se tam, tak jsme to mohli spojit
pak písněte, jak Palečka vylepšili…

začali jsme dumat nad pokojíčkem a jestli Lucinka zvládne už postýlku bez bočnic…a našli jsme v Letňanech v Kikka super nízkou postýlku…

kdy jste dětičky dávali do vlastních postelí?

no a při té příležitosti jsme jukli do dětského koutku a Lucinka byla úplně unešená z tamních chlapečků :)
není to tam sice jen pro mrňátka, ale taky by se tam šlo sejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
9.1.09 14:09

Tak my už jsme doma, Matesák spí, škola dobrý, hernička super. Kluci se klouzali, jen můj chlapeček si hrál sám. :lol: Všichni hodně vyrostli a jsou hodně šikovní. Bylo to moc fajn.

enio
Je to tam větší, s velkou skluzavkou.
Jo, jestli jsi mi psala SZ, tak mi nic nepřišlo, ale občas mě to zlobí.

Jiři
V ideálním případě, by se glutamát neměl nikdy. :wink: :lol:
Ať je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
9.1.09 15:51

Ahoj holčiny

Akosi som v jednom kolotoči a nemám čas sa ani ozvať
Od stredy mám chorého Marečka, má zapalené hrdlo, a až v utorok ideme na kontrolu

Jirko, torta bola nádherna :potlesk:
Držím palce až ti to víde s robotkou a až si skoro fit

Enio, pochvaľ sa nejakou fotkou ako rastie bruško :wink:
A kúpili ste tú trojkolku?

Žížalko a kam sa chystáte na hory?

Kitty a koľko ti chýba ešte do konca školy?

Bramburko a kde sú fotky z dovolenky!!!!

Tak ja som ešte nebola nakupovať za euro, chodi zatiaľ tatino, ale už som si kúpila peňaženku :D :D :D

Lukáška už napadajú len same čertoviny, ako čítam je to dosť nákazlivé :D :wink:

tak tu sú bráškovia

to je Lukyho obľúbené miesto, okno na schodisku

takto nám kradne polienka od krbu

a takto sa krásne smejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
9.1.09 15:52

LUCIKU, od stredy sme aj my sami :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.1.09 17:32
jirabobes píše:Luci
Vegetu nee!!!! Je tam glutamát sodný a ten se nesmí do 3 let (ale to nevím jistě do kolika). Kup si SOLČANKU.To je vegeta bez glutamátu.

Jiři prodávají ale i vegetu bez glutamátu :lol:

ať je ti líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.1.09 17:34

No kdyby se to podařilo, mohla jsem letos skončit. Ale už to nepůjde, takže za rok.

Enio - my jsem Robika přestěhovali, ale je pořád v postýlce, zatím mi to přijde lepší. Názory jsou různé. Kamarádka dala malou už v roce, nechtěla spát v postýlce a druhá dala malého cca ve dvou, ale už půl roku spal v postýlce bez bočnice. My se asi zařídíme podle situace a jak Robik bude spinkat nespinkat :lol:

Paleček fajn, akorát velký prostor a kluci se rozprchli do všech stran :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.1.09 17:36

ad čertoviny - Robika taky, dneska uklízí s manželem a pořád vypíná a zapíná vysavač. máme Zepter a ten má vypínání i na hadici i na vysavači, takže dobrý, jo a líbí se mu, jak na něj fouká ten smrad z konce vysavače :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
9.1.09 17:38
jirabobes píše:Luci
Ja viem.Mam bez glutamatu :wink: Mamka mi kupila extra pre Samika :D Len mi už dochadza a som zvedava,kde ju zoženiem

Žabulienka krasne fotečky.Bože a koľko ma Lukaško zubou.My furt len 6 :lol: Ja už som si nejak zvykla,že som sama.Ale je mi smutrno aj tak :( Marečkovi posielame pusu na rychle uzdravenie

Joj Samik ma už objavil u PC :roll: :lol: No nič,tak zas utekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
9.1.09 17:53

Keď už bude tatik preč , tiež sa tak poľahku nedostanem k pc :wink:
mám ho hore, zatiaľ v odkladacej miestnosti a máme tu aj zajka a toho by Luky zadusil alebo oskalpoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
9.1.09 17:54
LUCIKU píše:
Vonku je krásne,tak po obediku pojdeme von.Musím do lekarne pre to železo a dochadzaju mi pleny.Už vidím jak pojdem nabalená z krámu :roll: Hlavne,že mi auto stoji vonku.Ja chcem řidičak :-( :lol:

A to by se ti ho chtělo škrábat??? 8) 8) 8)

Hernička super, kluci byli všichni nečekaně hodní.

Postýlka x postel - sousedka stěhovala dvojčata do velké až v 2,5 letech. Vyhovovalo ji, že nemůžou utéct. Honzík dostal postel asi v 16 měsících, ale má na ní přimontovanou zábranu z IKEA.

Kačko, jak jste uspěli v Plzni? 8)

Janko, už máš zbaleno? :wink:

Tak a na zítřejší odpoledne jsem udala OBA kluky našim, už se moc těším 8) 8) 8).

Jiřko, ať je líp!!!!

Bebuško, co Vojtík?

Nové golfky pořád nejsou, dnes psali z obchodu, že tu barvu už nemají, tak si mám vybrat jinou :?.

Když jsme přijeli z herničky, měli jsme v obýváku 17 stupňů. Teď už máme aspoň 19, asi budeme muset trochu přiložit pod kotel :D.

Jdu vařit vajíčka na pomazánku a vyhnat chlapce do obchodu pro ostatní ingredience, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
9.1.09 18:16
Inge píše:
LUCIKU píše:
Vonku je krásne,tak po obediku pojdeme von.Musím do lekarne pre to železo a dochadzaju mi pleny.Už vidím jak pojdem nabalená z krámu :roll: Hlavne,že mi auto stoji vonku.Ja chcem řidičak :-( :lol:
A to by se ti ho chtělo škrábat??? 8) 8) 8)
INGE JA HO CHODIM STEJNE FURT OMETAŤ OD SNEHU,LEBO SOM HO UŽ Z OKNA NEVIDELA :lol: ,JAK BOLO ZASNEŽENE.FURT KEĎ IDME SO SAMIKOM VON,TAK SI BERIEME AJ KOŠŤÁTKO 8) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.1.09 18:37

:) bříško ještě není moc vidět, ale řekla bych, že brzy vykoukne

chválím fotečky :)

taky jich pár přidám:
nové šatičky na narozeninový den…těsně po oblečení vykramařila listy z koše:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…1208_027.jpg

pak se vrhla do květináče:
http://img2.rajce.idnes.cz/…1208_028.jpg

narozeninový dortík, kupovaný jogurtový s jahůdkami
 http://img2.rajce.idnes.cz/…1208_035.jpg

štědrovečerní večeře…
http://img2.rajce.idnes.cz/…ni08_164.jpg

největší úspěch měl největší dárek…sama po něm šla…
 http://img2.rajce.idnes.cz/…ni08_173.jpg

páááni, ten zobák:
http://img2.rajce.idnes.cz/…ni08_191.jpg

prozkoumala ho celého…i pod křídlo se jukla:
http://img2.rajce.idnes.cz/…ni08_194.jpg

na zahrádce…docela fajn na procházky…
http://img3.rajce.idnes.cz/…en09_135.jpg

vyvedli jsme i našeho „zakrslého“ králíčka:

http://img3.rajce.idnes.cz/…en09_139.jpg

jinak zoubky vám závidíme…máme zatím čtyři, ale teď nám začaly vykukovat další čtyři najednou…chudinku to asi trošku trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí