PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
8.1.09 15:05

Ahojda,
tak nám to zatím na zítra nevypadá, po cvíču měl opět teplotu, je mrzutej, i když si hraje.
Na Radku číslo mám, tak jí napíšu…
Janko , ještě že jsi nám to napsala, že se přestěhovali, mně by nenapadlo se kouknout, dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.1.09 16:26

Tak Radka je moc ráda, že jsme si na ní vzpomněli a dorazí, teda psala, že ve tři jí konečně přijdou zapojit net, že už má absťák :lol: jinak se maj dobře. Prý tam má spoustu oken na mytí, ale že to rozhodně nehrotí :D Tak snad se zítra uvidíme/te… já si počkám, jaká bude noc a jestli vyrazím, to je ve hvězdách.. abychom na vás něco neprskli, když Janča odjíždí na hory, nám už se to taky blíží, tak bych si možná měla dát taky voraz, budu ho hýčkat v peřinkách :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.1.09 16:56
Inge píše:
kackamates píše:
hernička, taky můžeme… napište v kolik.. :-)
Třeba v 10 ????? Kitty, nemáš číslo na Radku, že bys jí poslala sms, jestli by přišla (net asi furt nemá)? Janko, co ty? Chápu, že nevíš, kam skočit, ale ty 2 hodiny tě stejně nevytrhnou, ne 8) 8) 8) 8)?

už jsem si tento příspěvek opravila, že před florou, je to u kamarádky v ulici, paráda… Písecká znám.
těším se. zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.1.09 17:16

dorazim na 10 před floru ok?

holky tak na zkoušku jít nemůžu, budu muset prodlužovat. tak jsem byla trošku smutná, ale lepší, než kdyby mě vyhodili, tak aspo´ˇn se nebudu tak stresovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.1.09 17:17

Luci jsem ráda to víš, ale na druhou stranu, kdybych to opsala celé tak neřeknu, ale já tam měla stejnou jednu stránku a to ještě to, co je oficiální a týká se daní z příjmu a je i v zákoně. ale za blbost se holt platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.1.09 17:33

Holky Potrebujem radu :oops: :oops: :oops:

Žádám o vydání rodného listu mého syna.......

Mam to dobre????Čeky pravopis mi moc neideako keby v slovenskom som bola jednička :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Potrbujem k tej žiadosti na prispevok na očkovanie pre VZP rodny list.Furt je v prd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 18:44

Ahoj
Jsem doma.Cesta byla dobrá.Jen jsem vyjala později a chvilku hledala parkování,tak sem se tam přiřítila na poslední chvilku.Ale nepovím,nepovím :P Ještě čekám jestli mě vezmou.Ale myslím si,že je to na dobré cestě.Aspoň to tak cítím. :wink: Jinak letáky ještě dělám a nějakou dobu dělat budu souběžně.Uvidíme jestli se z toho nezcvoknu. :lol:

kitty25 píše:
Luci jsem ráda to víš, ale na druhou stranu, kdybych to opsala celé tak neřeknu, ale já tam měla stejnou jednu stránku a to ještě to, co je oficiální a týká se daní z příjmu a je i v zákoně. ale za blbost se holt platí

Aspoň víš,že ho zajímá,co píšete,že to četl celé. :wink: Taky dobré,vědět,že ses s tím nepatlala zbytečně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 18:47

Luci
Já jsem na úřední dopisy tele,ale řekla bych,že to máš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.1.09 19:19

Tak hlásím, že je mi jasné, že my zítra nedorazíme :cry:
Vojtův kašel se rozrostl opět do chrchelu, já říkám průduškového, nebo laryngiálního, to poznám zítra u dr., kam hned ráno mastím. Holt mám smolíka, těšila jsem se na vás. A teplota se nás taky vesměs nepouští, i když přes 38 (aspoň že tak) to neleze.
Ale Radka se na vás moc těší, zkusí to stihnout, adresu jsem jí psala, tak kdyžtak na ni počkejte, snad se vám někomu ozve, kdyby něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.1.09 19:30

Luci, ještě bych napsala, že žádáš o vydání duplikátu… jinak taky myslím, že je to dobře, a to já jsem zas na češtinu ďas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
8.1.09 21:05

Tak už máme na autě lyžiny, Matík spí a já se jdu vrhnout na věci do školy.

Luci
Máš to dobře, ještě bych taky připsala ten duplikát.

Jiři
Ono to jde vyhledat, učitelé mají nějaký program nebo databázi, říkala nám to jedna přenášející, že když chtějí, tak to poznají, takže to asi ani nemusí číst celé.
A jak dopadl pohovor?

Kitty
Tak aspoň se nebudeš stresovat, ale myslím, že jsi zaplatila víc, než by bylo nutné. Holt občas člověk narazí na někoho, kdo rád škodí.

Se zítřkem uvidím, jak to půjde ve škole, rádi bychom vás viděli. Kitty, můžu kdyžtak tobě napsat, jak se vynacházíte?

Bebuško
Snad to nebude s Vojtíkem vážné. Já to s tím nakazením nemyslela vážně, měl to být fór, jen se mi poslední dobou nějak nedaří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.1.09 21:13
žížala píše:
Bebuško
Snad to nebude s Vojtíkem vážné. Já to s tím nakazením nemyslela vážně, měl to být fór, jen se mi poslední dobou nějak nedaří. :wink:

Jani neboj, já od té doby, co jsme na vás všechny plivli tu blicí virózu, zvažuju každý krok :lol: :lol:
ale holt to vypadá, že se s váma zítra neuvidíme, tak snad příště, ale taky je lepší, že to máme teď, když příští pátek frčíme na hory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.1.09 21:24

dik holky :D Už to mam napisane a vytlačene :D .Zajtra ešte musim kupiť obalku,lebo mi došli a hlavne aby som nezabudla vložiť tam 100kč.Jak sa poznám,tak to pošlem bez toho :oops:

Ja celkom viem pisať tieto uradne listy.Ale ja to napišem po slovensky a Adam to preloži :lol: No jo vidno,že nemam doma svoju polovičku. :(

Samik prave usnul :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dnes bol moc šikovný.Na obedik som mu navarila ryžu s kuracim na hrašku a mrkvy a zahustila smotanou.Moc mu chutnalo.Zjedol plný tanier 8O .Keď som mu davala poslednú ližičku tak mi buchol do ruky a obsah skončil na mojej hlave.Nemohol mi dať inač najavo,že už ma dosť :lol: .Rano som si umyvala vlasy :x :lol:

No nič dokoukam film a idem do hajan

Dobrou a sladké sníčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 21:31
LUCIKU píše:
Keď som mu davala poslednú ližičku tak mi buchol do ruky a obsah skončil na mojej hlave.Nemohol mi dať inač najavo,že už ma dosť :lol: .Rano som si umyvala vlasy :x :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak to Radeček pusu neotevře a znakuje hotovo. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 21:35
žížala píše:Jiři
Ono to jde vyhledat, učitelé mají nějaký program nebo databázi, říkala nám to jedna přenášející, že když chtějí, tak to poznají, takže to asi ani nemusí číst celé.
A jak dopadl pohovor?

Ahá to jsem netušila.
Nevím.Mám z něj moc dobrý pocit.No ale nebyl to pohovor jako takový.Bylo to školení a u něj se nás ptal na různé věci.Ani jsem netušila,že to zabere tolik času..........A už mlčím,ať to nezakřiknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí