Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
honem reaguji na herničku, já bych i šla, ale nevím co bude, protože Vojta měl dnes v šest ráno teplotu 37,5, začíná kašlat a chrčí mu rýma, ale skoro nic nevysaju. Teď je dobrej, nevím, jestli jít na cvíčo a plavání zítra je s otazníkem, jestli bude kašlat.
teď mi vyprsk kapky, pako…
a po včerejším stříhání vypadá jek tydýtek, teda že to tak musim napsat, fakt jo. A má to křivé ![]()
Peťo, to je drsný, s tou zkouškou, tak to držim palce, bylo by škoda s tim seknout, zkus vydržet, ať tohle dopadne jak chce.
Vlaďko, na cvíčo bych asi šla, na plavčo neeee. tak uvidíš, my za chvíli razíme na poštu a pak rovnou na cvičení
hernička, taky můžeme… napište v kolik.. ![]()
Petro, je to blbé… ať tě pustí dál.. a pokud přerušíš, tak se k tomu studiu pak nedokopeš. Tak holka makej
, ať to doděláš !!
Já dělám matesovi pokojíček, už má moře a rybičky, pak budu dělat pláž a palmy… taky sháním nějakou pirátskou loď nebo piráta, ale velkou nálepku… nikde nic není. ty dekorace jsou o ničem a já neumím kreslit, tak trpím, fantazie obrovská, ale nemám to jak uskutečnit…
My jdeme dneska plavat, auto zavalené sněhem, tak snad vyjedu, zatím jsme jezdili manželovým, když byl doma… nechtělo se mi ometat auto, je na něm cca 30cm sněhu..
kackamates píše:
hernička, taky můžeme… napište v kolik..
Třeba v 10 ????? Kitty, nemáš číslo na Radku, že bys jí poslala sms, jestli by přišla (net asi furt nemá)? Janko, co ty? Chápu, že nevíš, kam skočit, ale ty 2 hodiny tě stejně nevytrhnou, ne
?
kackamates píše:
hernička, taky můžeme… napište v kolik..![]()
Petro, je to blbé… ať tě pustí dál.. a pokud přerušíš, tak se k tomu studiu pak nedokopeš. Tak holka makej
, ať to doděláš !!
Já dělám matesovi pokojíček, už má moře a rybičky, pak budu dělat pláž a palmy… taky sháním nějakou pirátskou loď nebo piráta, ale velkou nálepku… nikde nic není. ty dekorace jsou o ničem a já neumím kreslit, tak trpím, fantazie obrovská, ale nemám to jak uskutečnit…
My jdeme dneska plavat, auto zavalené sněhem, tak snad vyjedu, zatím jsme jezdili manželovým, když byl doma… nechtělo se mi ometat auto, je na něm cca 30cm sněhu..
my mame nalepenu lodku a super to drzi… ![]()
nasla som to na MMB…a urobi co chces…len jej treba poslat fotku… ![]()
bramburka81 píše:Nevíte, jestli mi vymění v obchodě svetr, když jsem ho kupovala před Vánocema??
mali by… ![]()
Kačko
Ani tohle by se vám nikomu nepovedlo překreslit?
http://www.babywelt.cz/…/4597lod.jpg
Dobré skoropoledne, u nás zase na nohou od hodně brzkého rána, nevím, co jsem tomu chlapečkovi udělala. ![]()
Kitty
Víš co-tak mu to pošli znovu, v každé druhé větě změň spojku a použij nějaká synonyma a pak už stačí jen uvést zdroj v použité literatuře.
A hlavně se tím nenech znechutit, máš to za pár, tak vydrž.
hernička
Super nápad, zítra dopo jdu do školy, ale nevím na jak dlouho to bude, možná jen na hoďku a pak bych mohla přejet rovnou za váma. Ale musíte mi slíbit, že budou kluci zdraví a nic nechytneme, ať na ty hory odjedem. ![]()
Jo a ještě-to MC se přestěhovalo k Floře, má být o 100m větší.
Jiři
Mám toho hodně, ale chci jet na ty hory a taky to mít brzy z krku, mám sedm zápočtů a 5 zkoušek.
Kačko
Taky jsem měla problém sehnat velké nálepky na židličku, nakonec jsem si pomáhala ubrouskovou technikou a vysřihováním z bordury. Hlavně, že jsou nápady a elán.
A auto jsem taky musela včera omést, nevzala jsem si rukavice a myslela jsem, že umrznu. Ale MAtíkovi se to moc líbilo, jak líta sníh všude.
Až se vyspí. tak asi pojedeme shánět ty saně a večer vezu na šestou auto do dílny, kde nám namontují lyžiny. To zas bude den. ![]()
Tady je mapka, kam se přestěhovali. Nejlepší sraz by byl asi před OC Flora. A Kačko, na té Vinohradské směrem k nám. Jiřího z Lobkovic je placené stání-to kdyby si se nechtěla strachovat, že tě odtáhnou.
http://www.rcpalecek.cz/…secka_17.jpg
Marti, díky, mrknu se na mmb, ale já se dívala na různé dekorace a nic moc… tak jsem to asi po 5min vypla…
Jiřko, překreslit??? jako tu loď? Jako zvětšit a kreslit??? neeee, já to neumím¨.Matesovi jsem nakreslila vodovkama sluníčko a mráčky na zeď a manžel, když přišel tak se normálně lek ![]()
Jo, žížalo, to je dobře,že jsi to napsala, kde se dá parkovat, já stejně zastavím, kde je místo,když se tam zrovna platí, tak zaplatím, když ne, tak se modlím, ať mě neodtáhnou
já se vidím, že zítra budu Petře volat, kde že to je????? Ale pokud si dáte sraz před Florou, tak to bych mohla třeba stihnout … uvidíme,jaký bude provoz
Ahojky
Samik prave usnul
.Zas mi tu narobil neskutočný bordel s křupkami.Do toho tu su všade rozhadzane hračky a puzzle
Už ma neba uklizet ![]()
Petro držim palce aby to dobre dopadlo.Hlavne buď rada,že ťa fakt nenahlasil
![]()
Baro neviem,či ti ho vymenia.Ja som raz chcela vymeniť kalhoty a povedali mi,že to sa musi do 14 dni.Ale skus.Za pokus nič nedaš ![]()
Bebuško vyfoť nam Vojtika jak je ostrihany.Viem si to predstaviť,čo to bolo ostrihať ho.Adam strihal Samikovi trochu kolem oušek,lebo ho to šteklilo a furt ich mal doškrabane.Bol to horor. ![]()
kitty25 píše:
Včera jsem Robika chtěla přečurat a dala mu mlíko do hrníčku avent, co už nepoužíváme a on se vždycky napil, zjistil, že tam není čaj a hned to šel odhodit.![]()
není blbej ne
![]()
![]()
![]()
kackamates píše:Jiřko, překreslit??? jako tu loď? Jako zvětšit a kreslit??? neeee, já to neumím¨.Matesovi jsem nakreslila vodovkama sluníčko a mráčky na zeď a manžel, když přišel tak se normálně lek
Korpusy mám hotové.Musím letět.Mám ve školce sraz s logopedkou.Tak papa.
Ha tu nikdo.Tak držte pěsti.Za chvilku pojedu do Havířova na pracovní pohovor.Tak na mě ve tři myslete.
A vlastně i dřív,aby byly dobré cesty. ![]()
Tak Matýsek právě bordelaří v koupelně.....
Ani to tam nechci vidět. Ale aspoň mám 5 minut klid. Dopoledne jsem nikam nešla, skoro pořád jsem ležela, je to nějaké horší… Teď musím aspoň na nákup a pak přijde kamarádka na návštěvu. Mates je nějaký ukňouraný, tak se bojím, aby taky nebyl nemocný.
Jiřko - už nebudou letáky, máš nějakou novou práci?? Pochlub se.
Kačko - já taky neumím kreslit, nápadů mám spousty, ale neumím to zrealizovat. Ale jinak ráda tvořím…