PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
7.1.09 18:57

Jiři
Tak mi závidět nemusíš, táta tu sice byl, ale ven nešli a Matík mi je pořád za zadkem. Ale i tak to bylo moc fajn.

Inge
Skvělý systém-jen doplňující info-v kolik to praktikujete a neprobudí se Honzík? A jestli brzo a neprobudí, tak je to téměř dokonalé. :lol:

Víte, co mě čeká večer? To byste neuhodly-škola. :lol: A tolik se mi nechce, děsně mě od rána bolí břicho a nejraděj bych jen spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
7.1.09 19:01

Ahoj!!!

Enio, zrovna dneska jsem sem chtela napsat, co je s tebou :lol: Jsi se dlouho neozvala.Diky za pochvalu tetovani. Uz mas za sebou tripltesty? A budete si zjistovat pohlavi?Je, ja uz bych tohle taky chtela resit! :D Uz se moc tesim, ale nejak jsme si z Martinem rekli, ze do svatby by jsme mohli jeste vydrzet neoplodneni :) At si to muzem poradne uzit…

Jinak me maly nepije ani UM, ani mleko, tak vubec nevim, jak postupovat dal. Ja uz chci odstavit!! Za chvili budu vypadat jak zdachau. Na me to kojeni jde hrozne videt. Vlasy hruza, plet hruza (uz nejsem jen bleda, ale primo sediva) a o ekzemu ani nepisu. Taky me zacaly bolet kolena. Myslite, ze muzu davat jogurt 2krat za den? Skoda, ze tu taky neprodavaji bananovy Sunar :D Asi si ho necham poslat. Co je jeste tak dobre?

Jinak Marti, ja taky obcas neverim, co za bordel to dite zvladne udelat. To je des!!! Ja uz nezvladam uklizet. Nejhorsi je, kdyz se nejakym zpusoben dostane k zachodaku, ubrouskum, nebo k necemu papirovemu. To snad rozlozi az na atomy…

Luci, tak super, ze se to bobankovi upravilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.1.09 19:05
kitty25 píše:
Jitus1 píše:
Pokračování:Ještě jsem chtěla k přípravě UM. V konvici si převařím vodu, nechám ji tam a když potřebuju dělat UM, na chvíli konvici zapnu, aby se voda trochu ohřála. Kdesi jsem četla, že by se mlíko nemělo uchovávat na pozdější spotřebu :wink:
jasně, to už tu bylo, ale maminka je líná a tak si uvaří mlíko večer a v 5 ráno jen ohřeje. zdržovat se házením těch odměrek do láhve, prd. Robikovi to neva a mě taky ne :lol: :lol: :lol:

ja mam takyto davkovac od aventu…vecer si to pripravim a ked potrebujem tak to do flasky len vysypem… :)
 http://img.biga.sk/…avkovac2.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.1.09 19:09
Pajulena píše:
Nejhorsi je, kdyz se nejakym zpusoben dostane k zachodaku, ubrouskum, nebo k necemu papirovemu. To snad rozlozi az na atomy…
:lol: :lol: :lol: :lol: Přesně tak.Během dopoledne jsem 3× zametala.Papírové kapesníky a kukuřičné křupky. Do toho vyházel hrnce,vařečky a ještě cosik.Takže tu nebylo v té pidikuchyni vůbec místo na chození. :lol: Ale když on si tak krásně hrál. :lol: Jsem to chtěla vyfotit a ukázat vám to,ale pak jsem se zastyděla a raději to všechno zase pouklízela. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.1.09 19:11
Inge píše:
martinaSK píše:
kitty25 píše:
já dávám Robikovi 250ml

sunar ma na krabici davkovanie na 250ml???

lebo beba len na 210ml..... :)
??? UM mají přece skoro všechna totéž dávkování - 1 odměrka na 30 ml, ne?

no my mame na krabici len do 210ml=7odmeriek…

a to mas pravdu ze jedna odmerka je 30ml…a preto sa pytam lebo 210+30=240ml...... :)

a kitty dava 250ml tak som sa pytala ci ma ona ine davkovanie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
7.1.09 19:41

Ahoj holky!

Už dvakrát jsem si chtěla počíst a server byl K.O., tak jen teď 8O 8O 8O kdy to dočtu :)

Takže u nás - všichni zdraví, ťuk, ťuk … Milan je s náma ještě týden doma (dělají s vodou, tak kvůli mrazům … ale drtí mě to, protože o to méně bude dovolené v létě) - takže jsem spokojená, v sobotu jdeme na myslivecký ples a hlavně, Honzík už udělal o víkendu pár samostatných krůčků (motivací mu byla Kinder čokoláda :lol: )

Všem oslavencům blahopřeju k narozeninám, svátkům a úspěchům!!!! 

Ale co musím jednotlivě … Filípkovi od Sabiky opožděně všechno nejlepší k prvním narozeninám, hlavně ať to zdravíčko se zlepší! Moc držíme pěsti!

Zkusím dočíst… I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.1.09 20:07
Inge píše:
martinaSK píše:
kitty25 píše:
já dávám Robikovi 250ml

??? UM mají přece skoro všechna totéž dávkování - 1 odměrka na 30 ml, ne?

Barčo, Ondrovi dávám 150 ml, víc zatím rozhodně nevypije.

Manžel zavedl zlepšovák ohledně večerního uspávání 8) - oba kluci jdou spát najednou. Honzík si lehne do manželské postele v ložnici, rodič vedle (tj. mezi kluky, protože Ondra je v postýlce). Přečte se jim pohádka, zhasne se a rodič drží každé dítě za jednu ruku, aby nemohlo odejít/vstát, dokud neusnou. Spící Honzík se pak přenese do svého pokoje. A druhý rodič (ideálně já :D :D :D) má klid 8) 8) 8).

Musím, Ondra se probudil do vztekla a táta s Honzíkem mu nejsou dost dobří.Bojím se, že ani já nebudu.

super systém

dávkování sunar. to byl vtip Marti co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.1.09 20:09
martinaSK píše:
Inge píše:
martinaSK píše:
kitty25 píše:
já dávám Robikovi 250ml

??? UM mají přece skoro všechna totéž dávkování - 1 odměrka na 30 ml, ne?

no my mame na krabici len do 210ml=7odmeriek…

a to mas pravdu ze jedna odmerka je 30ml…a preto sa pytam lebo 210+30=240ml...... :)

a kitty dava 250ml tak som sa pytala ci ma ona ine davkovanie…

dávkování stejné, trošku přihodím ne? stejně nemám všechny odměrky stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.1.09 20:18

Tak Samik zaspava v postielke 8O 8O 8O 8O .Asi preto spal dnes 2×,lebo v noci bol zas mil.x hore :roll: a rano sme vstavali o7.

dnes som mluvila s mamkou a segra bude musieť brať hormony.Ak budu vysledky zle,tak Estrogen či čo.A vraj pri tom nebude mocť kojiť.Doma su z toho na prašky :( Snaď bude dobre.Chuďatko moje malinke

Ide Beze stopy :D ,tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.1.09 20:20

no vy s tym davkovanim robite ale bordel..... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
7.1.09 20:40

Marti
Já ti v tom udělám úplný čurbes, mě to dávkují mlékárny samy. :lol:
Jiři
S tím čurbesením to máme stejné, většinou zakopávám o spoustu věcí a i jsem se naučila nosit boty, když jsem jednou šlápla na šťouchadlo na brambory, to jsem klela. :lol:
Pajulenko
To s atomem mě rozesmálo, skvělé přirovnání. :lol: Taky mi přijde, že v tom vždycky hledá poklad. :lol:

enio
Budu se těšit na SZ, chápu, že je toho teď na tebe hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
7.1.09 20:42

Tak co si pamatuju …

Mateřskou mám na dva roky, s tím, že chceme stihnout druhé, kdyby ne, musela bych chca nechca do práce. U druhého dítka chceme dát na dva roky, s tím, že uvidíme jak na tom budeme finančně, doufám, že nebudu muset dřív.

Ještě jednou příprava mlíka - já to mám tak …protože jsem ráno vylézt z postele :oops: … u postele mám lahvičku se studenou vodou, v dávkovači odměřené mlíko a v termosce horkou vodu. Sleju, nasypu, podávám … do minuty mám hotovo :wink:

Jance gratulace ke zkoušce!

Jiří , dort krásnej, Kubíkovi všechno nej!

Enio , zdravím, přeji všechno nej a doufám, že Tě budu brzy následovat :wink: :lol:

Inge , s těma jeslema je to drsný, jsem zvědavá, jak se rozmyslíte, to cestování vypadá náročně …

Já v jeslích nebyla, protože mamka byla na mateřský se ségrou - jsme od sebe rok a půl. Školku jsem zpočátku hodně špatně nesla. Peťa byla v jeslích od roku.
Chápu, že někdo jde od dětí dříve, situace si to žádá, myslím, že to netěší nikoho, a myslím, že bude hůř … kvůli vysoké nezaměstnanosti a snižování platů …

Jdu za manželem, si mě žádá :lol: :wink:

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.1.09 20:44
žížala píše:
Marti
Já ti v tom udělám úplný čurbes, mě to dávkují mlékárny samy. :lol:

tak toho som sa bala najviac........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.1.09 22:21

tak už jednou jsem to napsala a spadlo to.

Kalinko s tou dvouletou MD po druhém dítěti nejsem moc optimista.
viz. podmínky
O nejvyšší příspěvek 11 400 Kč můžete požádat jen v případě, že máte nárok na peněžitou pomoc v mateřství (dále jen „PPM", neboli mateřskou) alespoň ve výši 380 Kč za kalendářní den. Vyplácí se do 2 let věku dítěte, poté dávka zaniká. O zvýšený příspěvek musíte požádat nejpozději ve druhém kalendářním měsící následujícím po měsíci, ve kterém nejmladší dítě dosáhne 22 týdnů života, resp. ve kterém současně narozené nejmladší děti dosáhnou věku 31 týdnů života.

no ale třeba to bude jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.1.09 23:09

Tu nikdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...