Poradna duly
Jana Čurdová
Baruš
Já dělám od oka do cca 120ml vody 4 odměrky.Ale je ještě kojený.Takže ráno nakojím.Pak vztanem a dám sunar a půlku rohlíku nebo chleba (většinou suchý).Pak během dopoledne má čaj a pořád něco.Křupky,rohlík a tak.Mezi 11 a půl 12 dostane ovoce nebo přesnídávku (když mám polívku tak tu).Pak nakojím a jde spát.Po probuzení oběd (mezi druhoéu a třetí).Pak svačinka (přesnídávka nebo banán,nebo jogurt s přesnídávkou).Zase dlabe něco (křupky,rohlík,piškoty…)A pak večeře.A nakojím.
JUPÍÍÍÍÍ!!!!Samík už nie je chudokrvný!!!!
![]()
Ale ešte 2 mesiace musi brať prevent. železo
Ale nevadi,nejak to už zvládneme
![]()
Vyfasovali sme aj recept na Priorix a 4.2 ideme na očkovanie.Sestrička mi vravela,že mam isť s účtom na pojišťovnu,či mi niečo nepreplatia.Neviete o tom niečo??????Mam VZP.Pobočku maju za našim barakom,ale robí tam taký starý nepríjemný dedek.Nerada tam chodim ![]()
Jiřko Kubík ma pekný nový metrik
Petro a to si nechceš nechať pre ďalšie mimi???Mne bolo líto dať veci po Samikovi aj segra
Keď som jej ich davala,tak mala keci typu davaj na ne pozor,toto per len na 30ke,toto len v rukach…
Najradšej by som si všetko zaramovala ![]()
Samíkovi se srdíčka blahopřeju !
Jsem včera psala,že to bude dobré. ![]()
jirabobes píše: Samíkovi se srdíčka blahopřeju !jojo diky.
Jsem včera psala,že to bude dobré.
A zas som sa zabudla opýtať na tie fluoridové tablety
Hlava deravá.
Idem uklizet,lebo samik vysypal křupky a podupal po nich.Mam to roznosené po celom byte
Teraz usnul,tak dúfam,že aspoň na 2hoďky
ja vzdy davam 210ml ci je rano,obed alebo vecer.....a vypije vzdy vsetko
dieta by malo mat prijem mlieka/mliecnych vyrobkov za den 500ml… ![]()
a mna uz porazi z toho mojho hyperaktivneho synatora..... ![]()
od rana sa nezastavil,robi bordel,nici veci,obtlka sestru,vsetko roztahuje,hracky ho nazujimaju len tie veci co nesmie.....je na zabitie!!
![]()
mna raz odvezu na psychiatriu…
![]()
martinaSK píše:Mati toto iste robi aj Samik.Keď som povedala dr.že je asi hyperaktyvny.Tak ma vysmiala,že som ešte asi nevidela hyperak. decko
a mna uz porazi z toho mojho hyperaktivneho synatora.....![]()
od rana sa nezastavil,robi bordel,nici veci,obtlka sestru,vsetko roztahuje,hracky ho nazujimaju len tie veci co nesmie.....je na zabitie!!
mna raz odvezu na psychiatriu…![]()
![]()
![]()
Utieram prach okolo PC a nedalo mi nemrknuť sa na emimino
![]()
LUCIKU píše: JUPÍÍÍÍÍ!!!!Samík už nie je chudokrvný!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ešte 2 mesiace musi brať prevent. železoAle nevadi,nejak to už zvládneme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Petro a to si nechceš nechať pre ďalšie mimi???Mne bolo líto dať veci po Samikovi aj segra
![]()
![]()
Keď som jej ich davala,tak mala keci typu davaj na ne pozor,toto per len na 30ke,toto len v rukach…
![]()
![]()
![]()
Najradšej by som si všetko zaramovala
Luci to znám, ale už jsem se pak na železo vyprdla.
Luci já tyhle věci nepoužila nebo byly nepraktické, takže ani na druhé mimi je nechci. Tu kombinézku asi pošlu kamarádce, narodilo se jí mimčo, ale jinak to buď někomu dám, nebo to hodím do charitativní popelnice, když to nikdo nebude chtít.
mimochodem mě zase nasrali na poště - aby se paní pošťačky nemusely nosit s balíčkama, tak už dopis je pouze do šíře 5cm, vše ostatní je balíček, takže jsem věci co jsem se jich chtěla zbavit prodala za babku a nakonec ještě to všechno padlo jen na poštovné, protože to musel být balík,
takže pro info - balíček 0,443kg - stojí 58
a balíček 2,014kg - 68
dobrý co?
tím pádem asi končím se svýma internetovýma prodejema, bo skoro všechno vyjde na balíček a cena by pak musela být absolutně minimální. škoda, ale už se pomalu začne vyplácet nakupovat opět v kamených obchodech ![]()
kitty25 píše:
já dávám Robikovi 250ml
sunar ma na krabici davkovanie na 250ml???
lebo beba len na 210ml..... ![]()
víte co je spíš na palici? že nemůžeme být dlouho venku. Robik je naprdnutej, že je nabalenej a sedí v kočáru a mě je za půl hodiny šílená zima.
Tak Radeček zvládá být venku přesně 2 hodiny.Pak už začne se kroutit a hcce vypustit.Ale nosím v ergu,tak i já asi dýl jak ty 2 hoďky nezvládnu.
Už není nejlehčí.
kitty25 píše:
víte co je spíš na palici? že nemůžeme být dlouho venku. Robik je naprdnutej, že je nabalenej a sedí v kočáru a mě je za půl hodiny šílená zima.
jj…my taky…
![]()
uz aby bolo jaro,leto…
![]()
Ahojky po poledni,
dnes jsme měli divokou noc, od dvou do čtyř ne a ne zabrat na tvrdo, takže se vedle mě (to je disciplína) mlel, co minutu, to se převalil, přecestoval tak celou sedačku snad desetkrát, už jsem pěnila!
tak nevím, co to zas bylo.
Dodatečně že Kubíkovi taky přejem, to, že je Vojtovi dnes už třináct měsíců (a nejen nám), je děs, ten měsíc od narozenin děsně rychle utekl, asi to bylo těma svátkama ![]()
Jinak Jiřko , fotky jsem si dělala, černobílé, abychom měli srovnání s černobílýma Lukáše, když byl starý jako Vojta, nevěřila jsem, ale téměř jak když koukám do zrcátka, tak jsou si s Vojtou podobní. Nezapřel by ho, ani kdyby tisíckrát chtěl
![]()
a s penězma jsem prudit nechtěla, to ani náhodou, nevím, jak to mají ostatní pojišťovny, sama jsem překvapená, jak jsou štědří. Spíš jsem psala JEN z toho důvodu, že když člověk sečetl tu jejich vánoční nabídku, tak z toho vyšlo, že by mi mohli dát až 4tis., ale co, na ulici je nenajdu a aspoň něco z toho člověk má, když si to zdravotní stále platí.
. Taky jsem od nich už kolikrát chtěla odejít, skutek utek, přišlo mi, že jsou jen zadlužení a každý si na ně stěžoval. Ale o příspěvky jsem se nikdy nezajímala, to až teď s Vojtou, tak zatím měnit nebudu ![]()
a housenku ti taky ještě musím pochválit, nemůžu si pomoct, ale na to člověk musí mít vlohy, já bych ji sotva nakreslila, natož pak „upatlala“ (pardon), je pěkná, to teda!
Luci, jsi moc ráda, že už Samík je ok, viď? ´Vojta bral železo jako malý, já skoro celé těhu, jsem byla chudokrevná pořád. A vlastně bílá jsem furt, ale to tak nějak celý život. Tak to je paráda, že to máte v pořádku.
Jinak Vojta má ráno i večer udělané mlíko z necelých 240, zkrátka necelých 8 odměrek mu tam dál, ale poslední dobou vůbec nedopíjí, vždycky nechá 50, spíš víc, tak mu budu dělat míň, šetřit se musí, je krize, ne? ![]()
A co odměrka, co 30ml, takže pokud ti stačí lahev, tak můžeš dělat třeba i 300ml, ne?
![]()
a jinak dělám vždy čerstvé, takže s kysnutím zkušenost nemám, ale je fakt, že v teple to asi zapracuje.
Petro, ta pošta je fakt cáklá, co je to za nesmyslný rozdíl, 10,– v 1,5kg? To je teda fakt hnus. Je fakt, že veškeré mé koupě na netu, ať už aukce či jinak, se dost přeplatili díky poštovnému, to jo ![]()
mmch, jsem se koukala na netu na cestovní pojištění, dala jsem si to kalkulačkou spočítat u několika pojišťoven, a divila jsem se těm rozdílům!!
na týden Evropa za nás tři jen základní plus úraz asi 570,–, U GENERALI asi 280,–, Kooperativa cca taky taky… to jsou věci, fakt že jo. Ještě ale musím vyzvednout „nehodový“ formulář, ať ho pro případ potřeby máme u sebe, doufám, že ne…