Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už som doma ![]()
Samik usina,tak mam konečne chvíľu kľud
Je super isť na nakup v nedeľu.Nike nikoho…
Akurat sa mi 3× roztrhol pytlik s mandarinkami
Z toho raz u pokladny a raz doma ![]()
Bebuska píše: Černý humor:Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku:
Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.
Koukam že tu nikto nie je
Radka75 píše:luciku - fotky si taky objednávám u happy fota, ale většinou čekám na akci, kde jsou o polovic levnější. Většinou mám jich tak 300, takže se to vyplatíJa som nakoniec zistila,že sa mi to moc nevyplatilo.Objednala som ich myslim 117ks tak ma vyšla 1 na 2,40 aj s man.a pošt. poplatkom
Jani ani som ti nepopriala šťastnú cestu
.Poriadne si to užijte
Tešim sa na fotečky
Tak idem vyčistiť koberec.Samik mi kopol to taniera,tak som to len na rychlo uklidila a nechala si to na neskor
![]()
Ahoj všem
Dneska nás nechaly dětičky krásně pospat.Spali jsme do 10 a pak ještě nějakou dobu jen tak leželi a povídali si.Pak nás objevil Radeček,tak jsme teda začali pomalu fungovat. ![]()
Jinak už máme poskládané letáky.
Večer se vrhnu na prádlo. ![]()
Dneska byl veleúklidový den.Po včerejší oslavičce to tu bylo jako po výbuchu.
Tak opět a znuvu vysát celý byt,horu nádobí narvat do Boženky a zbytek ručně,taky jsem roztřídila hračky se kterýma si Raďulka nehraje,poskládala nějaké prádlo.A nejpozději do hoďky tu máme další várku přejících.Dotlačíme zbytek dortu a bude místo i v lednici. ![]()
Jani
Přeju ti šťastnou cestu a mooooc prííííma pobyt na horách.
Radko
30 oken?
Bych se na to vyprdla a někoho si raději najala. ![]()
Kluci mají letošní první rýmičku
. Ondra je neskutečně protivný, už teď ječí, jen co zapnu počítač (a to se ani nemusím chystat odsávat). Honzíkovi to teče méně, ale na školku to není. To zas bude týden
, měli jsme naplánované nějaké návštěvy a nic z toho
.
Teď jsem je vyhnala všechny na chvilinku ven, tak jdu dát prát prádlo, ať mám čím dát zvlhčit na spaní vzduch. Mějte se.
bramburka81 píše:
Tak Mates už je v postýlce, dneska se dost naběhal, tak už musí být unavený… Ta prdelka je hrozná, Imazol už nepomáhá, tak vyzkoušíme ten Pityol nebo Sudocream.
Co může znamenat zelená stolice?? Vím, že dříve to mohlo být hladem, ale teď nevím…Odpoledne Matýsek spal 1,5hodiny
Jiřko - dortík je fakt nádherný, jsi moc šikovná…![]()
, necelou hodinu jsem ho uspávala, mezitím jsem sama usnula a nakonec spinkal tak dlouho…
zelená stolice - zuby, máme vždy, když Robikovi rostou
bramburka81 píše:
A dneska jsem stoupla na váhu (myslela jsem, že jsem na těch horách něco přibrala) a ono ne - další kilo od Vánoc dole. Já vím, že hodně z vás by chtělo zhubnout, ale já pod 50kg fakt nechci… Už jsem začala brát i B-kompex, že třeba přiberu. Manžel se mi směje, že jsem vychrtlá…
Myslela jsem, že po ukončení kojení už to dolů nepůjde. Vůbec nemám chuť k jídlu, musím se nutit. Je to fakt nějaké divné…
trapko
![]()
bramburka81 píše:
Tak výdělek poslední měsíc před Vánocema byl cca 10tis.Ale už to všechno padlo, dárky, hory…Jdu spát, dobrou…
tak supr
gratulace
kackamates píše:A mám dotaz, myslíte si, že může být z UM průjem?? Pár dní co nekojím a má dva dny průjem.. tak nevím.
já myslím, že ne. mě se to teda nestalo, ale Radka už odpověděla, že jo, tak asi jo, když to řekla dr. My s přechodem problém neměli a kombinuju i bez příchutě.
kitty25 píše:kackamates píše:já myslím, že ne. mě se to teda nestalo, ale Radka už odpověděla, že jo, tak asi jo, když to řekla dr. My s přechodem problém neměli a kombinuju i bez příchutě.A mám dotaz, myslíte si, že může být z UM průjem?? Pár dní co nekojím a má dva dny průjem.. tak nevím.
ja som mala takýto problém u Marečka ked sme prechádzali na UM, hnačky
Tak Samik usina.
Dnes bol božský.vyčural sa na gauč a koberec.Pred kúpanim so ho nechala behať bez pleny.Len kym napustim vanu.On sa vykakal a rozšlapal to po polke obyvaku
Ešte čosi vyviedol,ale už si neviem spomenuť čo.
Jo a furt ma kouše do bradaviek.Holky oni sa mi vobec nehoja.Pri kojeni sa mi chce od bolesti plakať.Furt umyvam mažem a menim vložky.A nič…
Petro až teraz som sa divala na tvoj web.Krásne fotky aj tie članky ![]()
Tak už neviem čo.Idem uklidit hračky a pojdem si ľahnuťJa v posteli ešte tak hoďku luštim sudoku
Aj tak nič neide v telke
Dobrou holky
I druhá oslavička se vyvedla.
Další bude až v listopadu.Ufff,měli jsme jich teď dost.Zase.Teď už se budeme jen nechávat zvát. ![]()
holky, pražandy, kdybyste chtěli někdo něco z nextu, budu dělat objednávku…