Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše: .. jo, já stále pekárnu ještě nezkolaudovala
martinaSK píše:
a zajtra robim toto.....![]()
http://www.mimibazar.sk/recept.php?…
no comment, stydím se ![]()
Bebuska píše:martinaSK píše:ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
a dnes som robila toto…
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás..
ja tiez peciem len „jednoduche“ kolace.....na ine nemam…
![]()
jirabobes píše:Bebuska píše: .. jo, já stále pekárnu ještě nezkolaudovalaA k čemu ji máš?
však jo, už jsem po ní dnes s odvahou sahala, ale pak jsem začla někde něco jiného dělat a už jsem na ní nedosáhla
![]()
KalinkaIvča píše:
Tak ten česnekovej chleba jsem si uložila a snad ho i zítra udělám … můžete za to že mám teď chutě a budu muset něco zdlábnout, holky, takhle před spaním sem dávat takový mňamky …
PS:tise gratuluji…drzim palce! ![]()
Já poslední dobou nějak nepeču.
Teda chleba jo,ten skoro každý den. Ale jinak? Jinak to šidím.
Co šidím,prostě nepeču.Ale už nemáme nikdo narozeniny,tak možná ......a nebo možná ne.
![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:však jo, už jsem po ní dnes s odvahou sahala, ale pak jsem začla někde něco jiného dělat a už jsem na ní nedosáhlaBebuska píše: .. jo, já stále pekárnu ještě nezkolaudovalaA k čemu ji máš?
![]()
martinaSK píše:Bebuska píše:ja tiez peciem len „jednoduche“ kolace.....na ine nemam…martinaSK píše:ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
a dnes som robila toto…
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás..![]()
![]()
mně tu všechny přijdete, že tu vaříte už od narození, já sice umím udělat guláš, kuře na paprice apod., primitivní jídla, ale toť vše a do ostatního se mi nechce, protože se mi to nepovede a tak dále a tak dále… jsem srab, ale doufám, že dítko mě donutí se naučit!
jirabobes píše:
Já poslední dobou nějak nepeču.Teda chleba jo,ten skoro každý den. Ale jinak? Jinak to šidím.
Co šidím,prostě nepeču.Ale už nemáme nikdo narozeniny,tak možná ......a nebo možná ne.
![]()
Já když mám pocit, že jsem jako dlouho nic neupekla, hodím do trouby perník a je zase na chvilku klídek ![]()
KalinkaIvča píše:jirabobes píše:Já když mám pocit, že jsem jako dlouho nic neupekla, hodím do trouby perník a je zase na chvilku klídek
Já poslední dobou nějak nepeču.Teda chleba jo,ten skoro každý den. Ale jinak? Jinak to šidím.
![]()
No jo,ale perník peče Martin.On by asi nic jiného upéct nezvládl (kromě kuřete) a tak mu tu vý:,–(u nechci brát. ![]()
Bebuska píše:martinaSK píše:mně tu všechny přijdete, že tu vaříte už od narození, já sice umím udělat guláš, kuře na paprice apod., primitivní jídla, ale toť vše a do ostatního se mi nechce, protože se mi to nepovede a tak dále a tak dále… jsem srab, ale doufám, že dítko mě donutí se naučit!Bebuska píše:ja tiez peciem len „jednoduche“ kolace.....na ine nemam…martinaSK píše:ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
a dnes som robila toto…
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás..![]()
![]()
však vařím od narození … ne vlastně, to jsem se spletla … žeru od narození
… prostě jsem Býk a labužím a labužím … až na to, že je to vidět si to užívám ![]()
Jo, Pajuleno , s tím špekem to horké je
![]()
jirabobes píše:KalinkaIvča píše:No jo,ale perník peče Martin.On by asi nic jiného upéct nezvládl (kromě kuřete) a tak mu tu vý:,–(u nechci brát.jirabobes píše:Já když mám pocit, že jsem jako dlouho nic neupekla, hodím do trouby perník a je zase na chvilku klídek
![]()
… jinak Martin je šikula
![]()
No uvidíme,uvidíme.Zítra dopoledne máme roznos.Odpoledne sáňkování na čemkoliv se školkou.Tak buď večer nebo .......ve středu taky nestíhám-to máme vánoční besídku.Ve čtvrtek zápis,letáky.....Hmmmm.tak nevím nevím.Asi v pátek nebo o víkendu. ![]()
Ivčo
Vyřídím. ![]()
Hele a kde bys jako ten špek vzala? Se koukni na mě.Jo? ![]()
Bebuska píše:Zírám na Lukáška, to s tím nočníkem mě dostalo, a ta slovní zásoba, Vojta neřekne pořád ani písmeno, by se dalo říct…to to do nich pořád „hustíte“, že vám tak povídaj?
To já taky zírám ![]()
Bebuško, nejste sami. Vojta taky neříká vůbec nic.. Možná ted posledních pár dní slyším „jéé“ ale ta nějak divně.. ![]()