PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
12.1.09 22:18
Bebuska píše: .. jo, já stále pekárnu ještě nezkolaudovala :-)
:lol: A k čemu ji máš? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 22:18
martinaSK píše:
a zajtra robim toto..... :lol:

http://www.mimibazar.sk/recept.php?…

:wink:

no comment, stydím se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.1.09 22:19
Bebuska píše:
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…
http://www.mimibazar.sk/recept.php?… :lol:
ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás.. :oops:

ja tiez peciem len „jednoduche“ kolace.....na ine nemam… :roll: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 22:21
jirabobes píše:

však jo, už jsem po ní dnes s odvahou sahala, ale pak jsem začla někde něco jiného dělat a už jsem na ní nedosáhla :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.1.09 22:21
KalinkaIvča píše:
Tak ten česnekovej chleba jsem si uložila a snad ho i zítra udělám … můžete za to že mám teď chutě a budu muset něco zdlábnout 8) , holky, takhle před spaním sem dávat takový mňamky …
:lol: :lol:

PS:tise gratuluji…drzim palce! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:22

Já poslední dobou nějak nepeču. :oops: Teda chleba jo,ten skoro každý den. Ale jinak? Jinak to šidím. :oops: Co šidím,prostě nepeču.Ale už nemáme nikdo narozeniny,tak možná ......a nebo možná ne. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:22
Bebuska píše:
jirabobes píše:
však jo, už jsem po ní dnes s odvahou sahala, ale pak jsem začla někde něco jiného dělat a už jsem na ní nedosáhla :lol: :oops:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 22:23
martinaSK píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…
ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás.. :oops:

mně tu všechny přijdete, že tu vaříte už od narození, já sice umím udělat guláš, kuře na paprice apod., primitivní jídla, ale toť vše a do ostatního se mi nechce, protože se mi to nepovede a tak dále a tak dále… jsem srab, ale doufám, že dítko mě donutí se naučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.1.09 22:24
jirabobes píše:
Já poslední dobou nějak nepeču. :oops: Teda chleba jo,ten skoro každý den. Ale jinak? Jinak to šidím. :oops: Co šidím,prostě nepeču.Ale už nemáme nikdo narozeniny,tak možná ......a nebo možná ne. :roll: :lol:

Já když mám pocit, že jsem jako dlouho nic neupekla, hodím do trouby perník a je zase na chvilku klídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:26
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
Já když mám pocit, že jsem jako dlouho nic neupekla, hodím do trouby perník a je zase na chvilku klídek :lol:

No jo,ale perník peče Martin.On by asi nic jiného upéct nezvládl (kromě kuřete) a tak mu tu vý:,–(u nechci brát. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.1.09 22:27
Bebuska píše:
martinaSK píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…
mně tu všechny přijdete, že tu vaříte už od narození, já sice umím udělat guláš, kuře na paprice apod., primitivní jídla, ale toť vše a do ostatního se mi nechce, protože se mi to nepovede a tak dále a tak dále… jsem srab, ale doufám, že dítko mě donutí se naučit!

:lol: :lol: :lol: však vařím od narození … ne vlastně, to jsem se spletla … žeru od narození :lol: :wink: … prostě jsem Býk a labužím a labužím … až na to, že je to vidět si to užívám :lol:

Jo, Pajuleno , s tím špekem to horké je :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.1.09 22:29
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
No jo,ale perník peče Martin.On by asi nic jiného upéct nezvládl (kromě kuřete) a tak mu tu vý:,–(u nechci brát. :?

:lol: :lol: :lol: … jinak Martin je šikula :potlesk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:29

No uvidíme,uvidíme.Zítra dopoledne máme roznos.Odpoledne sáňkování na čemkoliv se školkou.Tak buď večer nebo .......ve středu taky nestíhám-to máme vánoční besídku.Ve čtvrtek zápis,letáky.....Hmmmm.tak nevím nevím.Asi v pátek nebo o víkendu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:31

Ivčo
Vyřídím. :wink:
Hele a kde bys jako ten špek vzala? Se koukni na mě.Jo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.1.09 22:38
Bebuska píše:Zírám na Lukáška, to s tím nočníkem mě dostalo, a ta slovní zásoba, Vojta neřekne pořád ani písmeno, by se dalo říct… :oops: to to do nich pořád „hustíte“, že vám tak povídaj? :oops:

To já taky zírám 8O
Bebuško, nejste sami. Vojta taky neříká vůbec nic.. Možná ted posledních pár dní slyším „jéé“ ale ta nějak divně.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí