Poradna duly
Jana Čurdová
martinaSK píše:
holky aky vankus davate prckom…myslim ci uz take vyssie…hm???
pánii, tedy tady se ukazuje, jak ročníky kolem 80 roku neumějí slovensky… vůbec netuším, co je vankus… ale určitě to zjistím v dalších příspěvcích ![]()
fakt je ten, že už na ZČU jsem měla hoodně velký problém rozumět docentovi Slovákovi na multimediích… pobrala jsem z mluveného tak třetinu…
budu se vychloubat, že se na emiminu vzdělávám ![]()
Marti, děkuji za hodnocení na mb ![]()
Jíťo, maličká je kočička, má krasný kukadla…
Holčičky… přesně vědí, jak se narodit…velké nevinné oči… pak se juknou, mrknou a je po maléru
… zlobení je smazáno
jee, držím palečky, aby byla nová miminka v bříšku ![]()
ad next:
s paní jsem docela narazila, došla jen půlka věcí s měsíčním zpožděním, komunikace hrozná, takže už do toho nepůjdu…
jelikož je teď libra za 27,– a je předpoklad, že půjde dolů a chci se juknout do GB, tak to vezmeme při jednom… letenky za 5 korun zpáteční
obchody jsou jak v Birminghamu nebo v Londýně
, takže si tam vyrazíme za poznáním a za nákupy…
jirabobes píše:
Radko ,vy taky?Né,já vám to moc přeju,ale závidím ještě víc.
jo jo, už to bylo v plánu od ledna, ale stěhování a není to tady doděláno a asi mi budou v únoru trhat osmičku, tak se to posouvá na klidnější období. Už se moc těším, já bych chtěla znovu prosinčátko.
Radko
Budu držet pěstičky. ![]()
Já chtěla další ledňátko. A ono se to povedlo nějak brzo. ![]()
Enio
Koukla jsem se na tvoje portréty a jsou opravdu dokonalé. ![]()
Máš nakreslenou Lucinku? Tu co máš u metříku? Je tam nááááádherná.
já bych chtěla radši rodit dřív než v prosinci, Robika jsme taky chtěli dřív, ale nějak se to nepovedlo, tak už to potom bylo jedno, ale pokud by se to teď povedlo dřív, zlobit se nebudu. Kamarádka má obě děti prosincové a je to trošku náročné, narozeniny, vánoce atd. no znáte to.
já teda vím co je vankuš
![]()
Enio a co to mateřské centrum?
Ahojte!
Já taky vím, co je to vankuš
. Slovensky celkem rozumím, nemám problém. My to tady máme kousek… A na VŠ jsme taky měli kantory Slováky a dokonce i několik skript po slovensky (profesor byl sice Čech, ale dlouho učil v Bratislavě, tak i skritpa byla pro Slováky).
Radko, Ivčo, Petro - budu držet palce, ať to vyjde!!
Mi to bylo jedno, kdy se to narodí. Sice původně jsem nechtěla dítko na podzim (že mu blbě vycházejí roky). ale nakonec jsem byla ráda, že je v listopadu jako já
.
přebalování - u nás taky velký problém, i oblíkání. Pořád zdrhá… Jinak já teď vůbec nepoužívám ubrousky a malý jde rovnou do sprchy. Je to mnohem lepší, jen ho postavím a osprchuju a jemu se to líbí…
Holky, nějak jsem si tady přepla písmo na nějaké pidi, nevíte jak do vrátit zpátky??
muzes zkusit prave ctrl a +…drzet ctrl a kliknout na plus na numericke klavesnici…
bramburka81 píše:To mne urobil Samik,ale dal mi tam skoro 1cm.Asi po 2m mi to zas vratil speť.Ani ja ani Adam netušime ako
Holky, nějak jsem si tady přepla písmo na nějaké pidi, nevíte jak do vrátit zpátky??
jinak sloziteji podle toho, jaky mas prohlizec, tak pres nastrojovou listu
enia píše:
muzes zkusit prave ctrl a +…drzet ctrl a kliknout na plus na numericke klavesnici…
Dík, to bylo ono.