PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
14.1.09 08:34

Dobré ránko :D

Ja nechapem čoje s tim Samkom.V poslednom čase rano skoro vstava(kolem 6h) a pak za 1-1,5h už je unaveny.Dnes sa zobudil o 7:15,tak som myslela,že pojde spať až v poledne.A on už chrape.Položila som ho do postielky a behom minuty spinkal.Ani si nepovidal,ani neřval… 8O :nevim:

Enio divala som sa na tvoje portréty a su náááádherne.Si šikulka :D

Vlaďko tak sa ti podarilo tam vtrepať tie metriky :lol: .Su moc pekné :wink:

Jiřko gratulujem k novej práci :D Gabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak :lol: :wink:

Holky neviete ako dlho idu peniažky z učtu na učet do inej banky???Nejak som sa o to nikdy nezaujimala a už sa tešim na bodyčka :oops: :lol:

Idem poklidiť,lebo v poslednom čase chodim spať a nechavam binec v celom byte.Vidno,že tatik nie je doma :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 08:37

teď nemám čas dočítat, až později, ale test bohužel negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 08:40
kitty25 píše:
Peťko ,to je mi moc líto. :( Ale neboj.Brzo tam ty // budou. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 08:46
LUCIKU píše:Jiřko gratulujem k novej práci :D Gabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak :lol: :wink:

Díky. :D No a s tím zlobením.Ono záleží,co člověk považuje za zlobení. :wink: Ale je děsně ukňučená. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 08:53
jirabobes píše:
LUCIKU píše:Jiřko gratulujem k novej práci :D Gabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak :lol: :wink:
Díky. :D No a s tím zlobením.Ono záleží,co člověk považuje za zlobení. :wink: Ale je děsně ukňučená. :roll: :lol:
tak to zlobení nie je :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 08:55
kitty25 píše:
je mi to lito :( Ale skus za par dni znova. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 09:05

Dobré ránko,

Peťulo, to neva, třeba jsi těhotná, jen se to ukáže později, já měla na testu až 14 dní po termínu měsíčku čárky… a i kdyby ne, tak není na co spěchat…

holky, mě Mates nechce nic jíst… jen ovoce a ovoce.. a sušenky samozřejmě… jinak všechno odmítá… co je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 09:08
LUCIKU píše:
jirabobes píše:
tak to zlobení nie je :wink:
:lol: Uvidíš za pár let.To pořádně leze na nervy. :x A taky nechce uklízet,prý ji budou bolet ruce. :roll: Ale jinak je to asi v klidu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.1.09 09:48

Ahoj holky,

jsem tu jen na skok, mám doma hafo práce, tak to musím stihnout než Milan přijde z práce.

Test bohužel taky negativní, počkám do pátku a pak zavolám k dr.

Hezký den I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.1.09 09:57

ahoj holky,

Peťko - třeba se to ještě objeví později. Dokud nemáš Ms, tak tu šance je. A co škola??

kačko - Filda teda jí víc věcí, ale dost toho taky odmítá: přesnídávky, kaše, jídlo ze skleniček a maso.

Pajulenko - s tím hnojem si mě pobavila, ale u nás je to podobné. Navíc tady je bordel i tak, protože máme půlku věcí v krabicích a pořád něco hledám, takže se tady různě válí vše možné. Nábytek do obýváku budeme mít až v únoru, takže to zatím nemám ani kam dát a provizorně umisťovat a pak zase vyndavat se mi nechce. A to ještě sem každý den chodí ta firma na vytápění, takže po chodbách chodí v botech a vůbec dělaj bordel.

co Terka?? Není už doma???

a Katka asi furt maká a dlouho už tu nebyla Fazole.

jo a včera jsem 2 hodiny dávala dohromady ty účty pro tu pojišťovnu, jak nás vykradli a zase jsem zjistila, že jsme 1 účet ztratili. Ten samý už po 2., Máme jim dodat 25 účtů a hledejte to, že? Škoda je cca 130 tis, některé účty, ale vůbec nemáme a myslím, že nám stejně dají max. 60 a možná ještě míň, nevím, jak to dělaj ohledně opotřebení. No snad dneska Marek dojede pro ten opis účtu a pošlem to a tak koncem týdne zavolám pojišťovákovi a uvidíme, co řekne.

tak všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 10:01

Ivčo, taky se nic neděje, vždyť to není závod, ne?? a podle statistiky je jen velmi malé procento těch, co otěhotní první měsíc. Půl roku to prý většinou trvá otěhotnět… tak mluví statistiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 10:48
Jitus1 píše:
Klárka už pár dní dokáže vylézt na sedačku a na postel :) :roll: Dneska trénovala i slézání dolů pozpátku. Moc je z Barunkou baví běhat po rohové sedačce, neberou vůbec ohled na moje nervy…

Leno , pěkná fotka :wink: Spací polohu máme jako Vojtík nebo různě cestuje.

Enio , s MC je to síla. Hroznej chlap!

Jiřko , gratulace Radečkovi k dalším zoubkům a tobě k podnikání :potlesk:

to chápu, Robik běhání po sedačce miluje a nervy mám nadranc, už jednou spadnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 10:49
vladi1 píše:
Gabce to moc sluší.

Metříky konečně mam,ale tan Ondrův se bude odpočítávat asi od zadu :roll: .

jdu do hajan.Přeju dobrou noc.

metříky pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 10:50
Pajulena píše:
A ta Jirka to nenapise a nenapise :lol: Prosim te, nebudes delat bordelmamu, kdyz s tim delas takove tajnosti :lol: :lol: :lol:
Jinak Gabka je krasna. Ma krasne jemny oblicej…

No a jak jsme tu probirali menzes a ja psala, ze nic, tak do hodiny jsem ho dostala, takze antikoncepce zadara je v haji :) Tak nevim, jak to do te svatby udelame. Ja pilulky nesnesu. Abych se opravdu nevdavala s bubnem. Ale kdyz uz mam ty saty! A je to teda nezvik skoro po dvou letech…
A kdyz jsme u toho…Holky, co uz se nemuzete dockat, drzim moc palce, at tam ty dve carky jsou :wink:

Tak ja jdu uklidit. Dite jsem dala do postylky, a ted abych vzala vidle a vykydala ten chliv, co tu zanechal :roll:

Tak zatim…

a co náplasti, já byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 10:51
LUCIKU píše:
Dobré ránko :D

Holky neviete ako dlho idu peniažky z učtu na učet do inej banky???Nejak som sa o to nikdy nezaujimala a už sa tešim na bodyčka :oops: :lol:

Idem poklidiť,lebo v poslednom čase chodim spať a nechavam binec v celom byte.Vidno,že tatik nie je doma :oops: :oops: :oops:

max. 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital