Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko ![]()
Ja nechapem čoje s tim Samkom.V poslednom čase rano skoro vstava(kolem 6h) a pak za 1-1,5h už je unaveny.Dnes sa zobudil o 7:15,tak som myslela,že pojde spať až v poledne.A on už chrape.Položila som ho do postielky a behom minuty spinkal.Ani si nepovidal,ani neřval…
![]()
Enio divala som sa na tvoje portréty a su náááádherne.Si šikulka ![]()
Vlaďko tak sa ti podarilo tam vtrepať tie metriky
.Su moc pekné ![]()
Jiřko gratulujem k novej práci
Gabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak
![]()
Holky neviete ako dlho idu peniažky z učtu na učet do inej banky???Nejak som sa o to nikdy nezaujimala a už sa tešim na bodyčka
![]()
Idem poklidiť,lebo v poslednom čase chodim spať a nechavam binec v celom byte.Vidno,že tatik nie je doma
![]()
teď nemám čas dočítat, až později, ale test bohužel negativní
kitty25 píše:Peťko ,to je mi moc líto.
LUCIKU píše:Jiřko gratulujem k novej práciGabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak
![]()
Díky.
No a s tím zlobením.Ono záleží,co člověk považuje za zlobení.
Ale je děsně ukňučená.
![]()
jirabobes píše:tak to zlobení nie jeLUCIKU píše:Jiřko gratulujem k novej práciDíky.Gabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak
![]()
Ale je děsně ukňučená.
![]()
kitty25 píše:je mi to lito
Dobré ránko,
Peťulo, to neva, třeba jsi těhotná, jen se to ukáže později, já měla na testu až 14 dní po termínu měsíčku čárky… a i kdyby ne, tak není na co spěchat…
holky, mě Mates nechce nic jíst… jen ovoce a ovoce.. a sušenky samozřejmě… jinak všechno odmítá… co je??
LUCIKU píše:jirabobes píše:tak to zlobení nie jeLUCIKU píše:Jiřko gratulujem k novej práciDíky.Gabka je velmi pekna holčička.Vypada tak hodne.Že vobec nezlobí.Tak neviem či len vypada,alebo je to tak
![]()
Ale je děsně ukňučená.
![]()
Ahoj holky,
jsem tu jen na skok, mám doma hafo práce, tak to musím stihnout než Milan přijde z práce.
Test bohužel taky negativní, počkám do pátku a pak zavolám k dr.
Hezký den I.
ahoj holky,
Peťko - třeba se to ještě objeví později. Dokud nemáš Ms, tak tu šance je. A co škola??
kačko - Filda teda jí víc věcí, ale dost toho taky odmítá: přesnídávky, kaše, jídlo ze skleniček a maso.
Pajulenko - s tím hnojem si mě pobavila, ale u nás je to podobné. Navíc tady je bordel i tak, protože máme půlku věcí v krabicích a pořád něco hledám, takže se tady různě válí vše možné. Nábytek do obýváku budeme mít až v únoru, takže to zatím nemám ani kam dát a provizorně umisťovat a pak zase vyndavat se mi nechce. A to ještě sem každý den chodí ta firma na vytápění, takže po chodbách chodí v botech a vůbec dělaj bordel.
co Terka?? Není už doma???
a Katka asi furt maká a dlouho už tu nebyla Fazole.
jo a včera jsem 2 hodiny dávala dohromady ty účty pro tu pojišťovnu, jak nás vykradli a zase jsem zjistila, že jsme 1 účet ztratili. Ten samý už po 2., Máme jim dodat 25 účtů a hledejte to, že? Škoda je cca 130 tis, některé účty, ale vůbec nemáme a myslím, že nám stejně dají max. 60 a možná ještě míň, nevím, jak to dělaj ohledně opotřebení. No snad dneska Marek dojede pro ten opis účtu a pošlem to a tak koncem týdne zavolám pojišťovákovi a uvidíme, co řekne.
tak všem hezký den
Ivčo, taky se nic neděje, vždyť to není závod, ne?? a podle statistiky je jen velmi malé procento těch, co otěhotní první měsíc. Půl roku to prý většinou trvá otěhotnět… tak mluví statistiky…
Jitus1 píše:
Klárka už pár dní dokáže vylézt na sedačku a na postel![]()
Dneska trénovala i slézání dolů pozpátku. Moc je z Barunkou baví běhat po rohové sedačce, neberou vůbec ohled na moje nervy…
Leno , pěkná fotka
Spací polohu máme jako Vojtík nebo různě cestuje.
Enio , s MC je to síla. Hroznej chlap!
Jiřko , gratulace Radečkovi k dalším zoubkům a tobě k podnikání
to chápu, Robik běhání po sedačce miluje a nervy mám nadranc, už jednou spadnul
vladi1 píše:
Gabce to moc sluší.Metříky konečně mam,ale tan Ondrův se bude odpočítávat asi od zadu
jdu do hajan.Přeju dobrou noc..
metříky pěkné
Pajulena píše:
A ta Jirka to nenapise a nenapiseProsim te, nebudes delat bordelmamu, kdyz s tim delas takove tajnosti
![]()
![]()
Jinak Gabka je krasna. Ma krasne jemny oblicej…No a jak jsme tu probirali menzes a ja psala, ze nic, tak do hodiny jsem ho dostala, takze antikoncepce zadara je v haji
Tak nevim, jak to do te svatby udelame. Ja pilulky nesnesu. Abych se opravdu nevdavala s bubnem. Ale kdyz uz mam ty saty! A je to teda nezvik skoro po dvou letech…
A kdyz jsme u toho…Holky, co uz se nemuzete dockat, drzim moc palce, at tam ty dve carky jsouTak ja jdu uklidit. Dite jsem dala do postylky, a ted abych vzala vidle a vykydala ten chliv, co tu zanechal
Tak zatim…
a co náplasti, já byla spokojená
LUCIKU píše:
Dobré ránko![]()
Holky neviete ako dlho idu peniažky z učtu na učet do inej banky???Nejak som sa o to nikdy nezaujimala a už sa tešim na bodyčka
Idem poklidiť,lebo v poslednom čase chodim spať a nechavam binec v celom byte.Vidno,že tatik nie je doma![]()
![]()
![]()
max. 3 dny