PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
14.1.09 17:28

Už vím.Ježišmariá,to je strašné. :cry: :cry: :cry: Chudák Dušička a rodina.Neumím si to ani představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.1.09 17:33

to je strašný. Chudák holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 17:35

prý se malá udusila. nezapnuli monitor - pouze jednou jedinkrát.
to samé měla Ada s Tobískem, někdo je možná zná ze snažilek nebo z toho srpna. Oni to ale naštěstí zvládli a malého oživili.
Eričku prý bohužel ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 17:37

pro odlehčení

psala jedna do snažilek, že dálkově studuje, tak jsem odepsala, že taky studuji a viz. dále
pak taky studuju celodenně vysokou školu mateřskou a to je teda záhul ještě větší. Zrovna mi tu Robik tříská vařečkou do rotopedu, paráda, ale zase neřve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 17:40

S tím monitorem nevím,jestlo by to pomohlo......když jsem měla monitor v porodnici a Kubíka v náručí,tak až za hodně dlouho začal pípat,že tam nikdo není. Dušička je fajn holka (chodila jsem tam hlavně,když ještě byly holky těhu a pak jak začli rodit) a tohle si nezaslouží.Tohle si nezaslouží žádná maminka :( A špatné je,že si to nejspíš budou vyčítat,ten monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 17:41
kitty25 píše:
pro odlehčenípsala jedna do snažilek, že dálkově studuje, tak jsem odepsala, že taky studuji a viz. dále
pak taky studuju celodenně vysokou školu mateřskou a to je teda záhul ještě větší. Zrovna mi tu Robik tříská vařečkou do rotopedu, paráda, ale zase neřve :lol:
:lol: Jo jo a tahle vysoká je teda pořádná škola do života. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 17:45
kitty25 píše:
prý se malá udusila. nezapnuli monitor - pouze jednou jedinkrát.
to samé měla Ada s Tobískem, někdo je možná zná ze snažilek nebo z toho srpna. Oni to ale naštěstí zvládli a malého oživili.
Eričku prý bohužel ne
Pane Bože :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: prečo sa taketo veci deju???Je mi zle idem vystiskať Samika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 17:46
jirabobes píše:
S tím monitorem nevím,jestlo by to pomohlo......když jsem měla monitor v porodnici a Kubíka v náručí,tak až za hodně dlouho začal pípat,že tam nikdo není. Dušička je fajn holka (chodila jsem tam hlavně,když ještě byly holky těhu a pak jak začli rodit) a tohle si nezaslouží.Tohle si nezaslouží žádná maminka :( A špatné je,že si to nejspíš budou vyčítat,ten monitor.

Jiři souhlasím, ale myslím, že si to budou vyčítat, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 17:47

Budou :cry: .Já bych si asi vyčítala i špatný pohled. :( Je to staršné a pořád tu řvu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 17:56

Ahoj, dočítám a hned taková špatná zpráva, sice holčinu neznám, ale mě se dotýká všechno všech dětí, je mi z toho smutno, chudák malá. Jsem si kousek přečetla a už bulim taky, svinskej život :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 18:17

tohohle jsem se bála ještě donedávna, teď už jsem v klidu…
si vždycky vzpomenu na svojí ségrušu, co ti si taky museli vytrpět. Je to nespravedlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 18:17

Tak jsem byla ve tři na té besídce ve školce.Bylo to moc krásné.Všechny dětičky se moc snažily.No kdyby jste viděli Gabku.Byla k sežrání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.1.09 18:18

Ahoj holky,

jsem zpět.

Dušičku jsem trochu „znala od vidění“ ze snažilek, vůbec si nedokážu představit co prožívá … život je někdy fakt svině … Jeden moment zničí celej život … je mi z toho smutno.

Kitty , jj, že se to stalo i Adě sem už dřív četla ve snažilkách, říkala jsem si, potom všem čím prošla ještě takové životní zkoušky, naštěstí u nich s dobrým koncem, ale stejně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.1.09 18:28

Kačko , jj, žádný závody :lol: … ale s tou statistikou … já otěhotněla třikrát na poprvé :wink: Tak jsem skrytě doufala znovu víš (ač jsem tomu moc nedávala), tím spíš, že další měsíc je ztracenej, možnost otěhotnění minimální, protože na druhé straně mi chybí vejcovod. Tak proto :wink:

Nicméně mě dopoledne začaly bolet záda, tak čekám MS. Ale ať už přijde, když to teda nevyšlo, aby už mohl začít další cyklus … to že se to zdržuje opožděnou MS mě štve :?
Vlastně, co je to proti utrpení jiných … teď se stydím, že řeším takové malichernosti :oops:

Jiři , prima, že sis besídku užila! Gabka je na té fotce moc roztomilá, hezká princezna.

Kitty , s tou školou mateřský si mě pobavila, akorát po jejím absolvování bych asi měla všechny tituly vrátit 8) …vím, že se má IQ zvýšit, ale odborné znalosti jsou už u mě ve věčných lovištích :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.1.09 18:29

Jdeme koupat, je tu nějaký smrádek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie