Poradna duly
Jana Čurdová
Už vím.Ježišmariá,to je strašné.
Chudák Dušička a rodina.Neumím si to ani představit.
prý se malá udusila. nezapnuli monitor - pouze jednou jedinkrát.
to samé měla Ada s Tobískem, někdo je možná zná ze snažilek nebo z toho srpna. Oni to ale naštěstí zvládli a malého oživili.
Eričku prý bohužel ne
pro odlehčení
psala jedna do snažilek, že dálkově studuje, tak jsem odepsala, že taky studuji a viz. dále
pak taky studuju celodenně vysokou školu mateřskou a to je teda záhul ještě větší. Zrovna mi tu Robik tříská vařečkou do rotopedu, paráda, ale zase neřve ![]()
S tím monitorem nevím,jestlo by to pomohlo......když jsem měla monitor v porodnici a Kubíka v náručí,tak až za hodně dlouho začal pípat,že tam nikdo není. Dušička je fajn holka (chodila jsem tam hlavně,když ještě byly holky těhu a pak jak začli rodit) a tohle si nezaslouží.Tohle si nezaslouží žádná maminka
A špatné je,že si to nejspíš budou vyčítat,ten monitor.
kitty25 píše:
pro odlehčenípsala jedna do snažilek, že dálkově studuje, tak jsem odepsala, že taky studuji a viz. dále
pak taky studuju celodenně vysokou školu mateřskou a to je teda záhul ještě větší. Zrovna mi tu Robik tříská vařečkou do rotopedu, paráda, ale zase neřve
kitty25 píše:Pane Bože
prý se malá udusila. nezapnuli monitor - pouze jednou jedinkrát.
to samé měla Ada s Tobískem, někdo je možná zná ze snažilek nebo z toho srpna. Oni to ale naštěstí zvládli a malého oživili.
Eričku prý bohužel ne
jirabobes píše:
S tím monitorem nevím,jestlo by to pomohlo......když jsem měla monitor v porodnici a Kubíka v náručí,tak až za hodně dlouho začal pípat,že tam nikdo není. Dušička je fajn holka (chodila jsem tam hlavně,když ještě byly holky těhu a pak jak začli rodit) a tohle si nezaslouží.Tohle si nezaslouží žádná maminkaA špatné je,že si to nejspíš budou vyčítat,ten monitor.
Jiři souhlasím, ale myslím, že si to budou vyčítat, bohužel
Budou
.Já bych si asi vyčítala i špatný pohled.
Je to staršné a pořád tu řvu. ![]()
Ahoj, dočítám a hned taková špatná zpráva, sice holčinu neznám, ale mě se dotýká všechno všech dětí, je mi z toho smutno, chudák malá. Jsem si kousek přečetla a už bulim taky, svinskej život ![]()
tohohle jsem se bála ještě donedávna, teď už jsem v klidu…
si vždycky vzpomenu na svojí ségrušu, co ti si taky museli vytrpět. Je to nespravedlivé.
Tak jsem byla ve tři na té besídce ve školce.Bylo to moc krásné.Všechny dětičky se moc snažily.No kdyby jste viděli Gabku.Byla k sežrání. ![]()
Ahoj holky,
jsem zpět.
Dušičku jsem trochu „znala od vidění“ ze snažilek, vůbec si nedokážu představit co prožívá … život je někdy fakt svině … Jeden moment zničí celej život … je mi z toho smutno.
Kitty , jj, že se to stalo i Adě sem už dřív četla ve snažilkách, říkala jsem si, potom všem čím prošla ještě takové životní zkoušky, naštěstí u nich s dobrým koncem, ale stejně …
Kačko , jj, žádný závody
… ale s tou statistikou … já otěhotněla třikrát na poprvé
Tak jsem skrytě doufala znovu víš (ač jsem tomu moc nedávala), tím spíš, že další měsíc je ztracenej, možnost otěhotnění minimální, protože na druhé straně mi chybí vejcovod. Tak proto ![]()
Nicméně mě dopoledne začaly bolet záda, tak čekám MS. Ale ať už přijde, když to teda nevyšlo, aby už mohl začít další cyklus … to že se to zdržuje opožděnou MS mě štve ![]()
Vlastně, co je to proti utrpení jiných … teď se stydím, že řeším takové malichernosti ![]()
Jiři , prima, že sis besídku užila! Gabka je na té fotce moc roztomilá, hezká princezna.
Kitty , s tou školou mateřský si mě pobavila, akorát po jejím absolvování bych asi měla všechny tituly vrátit
…vím, že se má IQ zvýšit, ale odborné znalosti jsou už u mě ve věčných lovištích
![]()