Poradna duly
Jana Čurdová
holky aky vankus davate prckom…myslim ci uz take vyssie…hm??? ![]()
kitty25 píše:Ivčo na jaký kalkulačce?
jdeme ven, tak budu později
Už jsem Ti to psala na diskusi vedle, ale třeba přijdeš dřív sem … na http://merenibt.xf.cz/index2.html … odkaz výpočty.
martinaSK píše:
holky aky vankus davate prckom…myslim ci uz take vyssie…hm???
Marti , jj, dávám, už asi dva měsíce jestli ne déle, Honzík si stejně vždycky něco nastrkal pod hlavu - třeba mantitel, mám polštář tuším z ovčí vlny, jsme ho dostali, měl by být prodyšný, tak se nebojím ikdyž spí hodně na bříšku. většinou spí na něm, občas cestuje po posteli, tak je tak různě ![]()
Leni , Vojtík je sladkej ![]()
a Klárka je teda princezna! ![]()
… a ještě jsem zapomněla pochválit Lucinku , je úžasná, ty holčičky jsou k sežrání …kor když tady máme tolik kluků
…a podle fotek bych řekla, že ty holčičky ani nemůžou zlobit, že jo ![]()
jsem už Ivčo četla, díky, už jsem to zkoušela. vyšlo mi to na pondělí, to jsem testla a nic, tak uvidíme. zkusím asi možná zítra, jak se mi bude chtít.
polštář, dávám jen nízký z ikei. ten dětský
Krmení … chleba nakousky sní, když už nechce, hází to pod sebe. Ale tak půl krajíčku dá. Jen to nesnese v talíři, prvně to vždycky vysype na stolek
Oběd, jogurt atp. ho krmím s Honzíkovou asistencí - mám lžičku s dlouhou rukojetí - držím ji já i Honzík a je spokojený.
Bačkůrky … máme vysoké přes kotník šněrovací, ale vyčetla jsem, že můžou způsobovat plochou nohu, tak dávám na střídačku, jednou jo, jednou ne, jak se mi chce ![]()
Už mám pečený chleba, voní krásně, už jen aby vystydnul ať ho můžu ochutnat ![]()
kitty25 píše:
jsem už Ivčo četla, díky, už jsem to zkoušela. vyšlo mi to na pondělí, to jsem testla a nic, tak uvidíme. zkusím asi možná zítra, jak se mi bude chtít.polštář, dávám jen nízký z ikei. ten dětský
jj, je to počítaný na oplodnění v době ovulace, což není pravidlo, tak +- … no já zkusím zítra určitě, jsem nedočkavá
![]()
holky držím palce… obdivuji vás,já bys se do toho ještě nepustlila, ten jeden aktivní jedinec mi zatím stačí…
ještě k tomu nextu, starší kolekce byla jinak velká (menší) než nynější… byla do 10kg teď je do 11kg.....9-12m jsem žehlila, tak jsem se koukala na kousky ze sekáče a nové.. ![]()
Jo a dožírám čokoládu milku velkou, moc dobrá… to k tomu pečení… já nemůžu pect, protože manžel si dá 1 kousek a stačí mu, já to pak musím sníst celé sama…
Mame objednaný dortík
.Bude to čerčvene auto 3D.Ale neviem ako bude vypadať,lebo ma novu formu a ešte nema fotky.Bože ja sa tak strašne tešim.Jak mala
Samik patri tuna medzi najstaršie deti a oslavička bude ako posledna
V poledne som napsala kamaratovy,či by somnou cez týždeň niekedy neskočil autom,že by som si rovno nakupila.A on mal čas hneď tak sme to využili.Vydeli nas 3 susedia.Tak som si pripadala trapne,že som s inym chlapom
Jo a ptala som sa kolik bude stať a vravela,že tak 520,–.Tak som zvedava.Asi moc velky nebude ![]()
pečenie ja pečiem rada,ale nie moc zložite.A Adam sladke miluje.Teraz keď je preč,tak sa mi to nevyplati,lebo ja to cele nezjem a pak to musim vyhodiť
Bačkorky mame sandalky ale raz som čitala,že sa maju davať a niekde inde zas nie.Tak keď si ich vyzuje chodi bosy.Na striedačku
![]()
Holky snažiace moooc vam držim palečky
polštař mam taky aky bol pri prikryvke.Kupovala som supravu.Sam si začal ťahať niečo pod hlavičku,(večšinou moj polštařek)tak som mu ho dala.
Leni Vojtik spinka ako Samko.Chcela som sa vas opytať či je normalne,že spi na kolienkach,tak asi jo
Ake su sladučke tie deti,keď spinkaju ![]()
vladi1 píše:Ja bohužial jo a pravidelnu.Ale kamoška kojila skoro do 2,5 roka a mala ju asi len 5×.Ono ju vraj mať možeš alebo vobec nie.Keď sa bojiš,tak zajdi na gyndu.teraz som si spomenula,že sa musim objednať na preventyvnu
Holky,co kojíte už máte MS.Já kojim ještě třikrát a zatim nic.U Verči jsem to dostala po 9 měsících,kojení jsem ukončila v roce.Snad je vše ok.
LUCIKU píše:Leni Vojtik spinka ako Samko.Chcela som sa vas opytať či je normalne,že spi na kolienkach,tak asi joAke su sladučke tie deti,keď spinkaju
Vojta spi uz dlouho jedině takhle, v kleče.. prej po tatínkoj ![]()
Ahoj holky.Už jsem roztála.Byli jsme na tom bobování.Ale sešlo se dětiček.
Kopec nám byl malý.
kackamates píše:
holky držím palce… obdivuji vás,já bys se do toho ještě nepustlila, ten jeden aktivní jedinec mi zatím stačí…
Kačko,takhle to jde.To jsme začali „vyrábět“ Gabku.
Ale větší pohodička je rozdíl mezi děti 3 roky. ![]()
Švagr spával v kleče.A uspával se houpáním.Šikulka samostatný. ![]()
Naše děti tak nespali.Nejčastěji na břiše nebo na boku.A v noci šelijak.Pořád putujou a odkopávají se.
Radeček chodí po doma bosky.Sice ještě občas leze po čtyřech,ale i kdyby ne,tak mu papuče nedám.Snažím se dávat protiskluzové ponožky,ale on je zdárně sundává a někam schovává.
Ale vždycky se ztratí jedna.Tak asi bude chodit barevný. ![]()
ahoj holky,
tak jsem byla okouknout Dr. pro Fildu a jsem ráda. Sestřička i Dr. příjemná a ptala jsem se CRP a homeopaii a obojí Dr. má a praktikuje. Parkování je horší, ale dnes to bylo bez problémů. Vyzpovídala jsem 2 maminy v čekárně a jsou spokojené. Jen hodně dporučuje všelijaká očkování, ale když nechceš, tak tě nenutí.
ad spaní - taky spíme s kolínkama pod sebou. A co se týče polštářku, tak Filda má péřový, takový už hodně měkký a miluje ho. Když se špatně probudí, tak ho nosí všude s sebou a dělá hají a před spaním ho musím naklepat a on to dělá taky, je to děsně roztomilý. A zá:,–(ně spí odkrytý a peřinu nahrnutou pod sebou.
luciku - dort bude určo úžasný, neboj
tak holky zítra testovat, už se moc těšíme na další těhulky. Já jsem začala jíst kyselinu listovou, tak za 2 měsíce na to hupnem taky.
Radko ,vy taky?Né,já vám to moc přeju,ale závidím ještě víc. ![]()
koupila jsem mama test tak to zítra zkusím a uvidíme, ráda bych zářijové mimi. ![]()