PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
19.1.09 08:16
KalinkaIvča píše:Kitty , tak to mě mrzí, že ta mrcha nakonec přišla … tak příště je to jasný, nee, s takovým zpožděním prostě už musí být tělo nachystaný … držím pěsti.
A gratuluju ke zkoušce!

díky, no právě, jsem si to řikala, že už nám to oběma musí vyjít ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.1.09 08:16

ahoj

Jiři do tabulky - my už máme zoubků 14

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
19.1.09 08:27

Dobré ráno,

**Jiři, prosím Tě oprav mě v tabulce:
nar. 21.5.1980
bydliště Ondřejov
Mates v roce 73cm
a má 10 zubů

Děkuji moc**

a teď jdu dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.1.09 08:35

Ahoj holky,

Enio - tak Dr. by zasloužila. Ať je Lucince brzy lépe

zelí - já dělám domácí, nastrouhám zelí, uvařím. Orestuju cibulku, dám zelí, kmín, cukr a trochu octa. je moc dobré

Luciku - já ta uzená žebra jen uvařím v papiňáku a pak přidám krupky a petrželku a je to mňamka. držíme palce ať se spaní zlepší

petro - hermelíny budou k jídlu až ty budeš těhotná a to už bys je neměla konzumovat, ne? Příště to totiž určitě vyjde. Držíme palce na další zkoušku a gratulujeme k té úspěšné

gratulace k dalším zoubkům a Eliáškovi k chození a arabštině.

Terko - proč chceš zhubnout až na 50?? Kolik měříš?? Nebudeš podvýživená?? Já mám teďka 58 a tak ty 3 kila by dolů jít mohla. Jde Akrimek dneska do školy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.1.09 08:37

Jiřko - já taky prosím opravit bydliště: Všestary u Říčan. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.1.09 08:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
19.1.09 09:13

Dobré ráníčko!

Tak tady už je vylidněno, jsme s Eliáškem sami.
Jojo Akrimek šel do školy, musí, kdo by to za něj doháněl, navíc měl 2 dny na aklimatizaci, horší by to bylo tak jak jsem to myslela původně, když jsme měli přijet 14.týho.
Ale měli minulý týden stejně nemocnou pani učitelku, takže nic moc nedělali, takže má na dohánění má jenom týden.

Přes víkend sme šprtali měkké souhlásky a dělala jsem s nim pár diktátků, ale matiku měl ve škole, tak to bude muset chudák dohnat.

Radko
no padesát je ideál, ale nemyslim si, že toho kdy ještě dosáhnu, mám 160cm, tak to by bylo tak akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 09:22

Dobré ránko,
tak jsme zpátky z hor, bylo tam parádně, 3 dny azuro a pak dost nového prašanu. Byli jsme vysoko, nad smogem i inverzí, úžasné ticho a klid. Vůbec se mi nechtělo zpátky.
Fotky dám později, až je stáhnu do noťasu. Až Matík usne, tak se pokusím dočíst. Zapomněla jsem, kde jsem skončila, tak ani nevím, kolik jste toho nakecaly. :lol:

Pěkn den a doufám, že si přečtu hezké novinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 09:37

Ahoj všem
Tabulka je opravená. :wink:

Jani
Vítej doma!

Já se nemůžu dovolat na OSSZ :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 09:42

Jo a včera se mi poprvé v životě nepovedl chleba. :lol: Nějak nevykynul. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 09:56

Teda, holky, 40 stránek, to fakt nedám.

Pajulenko
Dík za tip s chlebem, udělám to dle tvých rad. A tu slaninu dáváš na kousky do těsta?

Všechny máte moc hezké nové metříky.

Odsunula jsem si zítřejší zkoušku na pátek, tak můžu zítra na plavčo.

Stalo se něco velkho, zá:,–(ního. úžasného?

Ještě, Terulko, vítej doma. Tedy doufám, že u jste zpátky v Praze, paměť mě teď krapet hapruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 10:26

Kačko
Tak jsem dočetla až k objednávce nextu, tak na to večer taky juknu a nejspíš bych se přidala.
A silný vývar ze slepice je fakt parádní, já ji dělám při chřipkách furt, říká se mu židovský penicilín.

Inge
Snad už to není aktuální, ale stejně jsem měla nateklé obě tváře, když mi rostly osmičky. Ani ven jsem nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
19.1.09 10:39

Ahoj Žížalo,

na horách je fajn, co?? teď je tam Bebuska :-)

Petro, těm zkouškám je fajn, že to tak zvládáš, já si to už nedokážu představit, to samé u Janky…
A ten nextík do středy, pak už odesílám objednávku.. a co se týká poštovného, tak jsem nevěděla jak to spravedlivě rozpočítat, tak to vypočítám procentuálně, když bude mít někdo 10 % z celkové objednávky, bude platit 10% poštovného, co vy na to??

mates mi usnul cca za minutu, je to úžasné, fakt… v noci je to taky pohoda, jsem z toho furt celá rozradostněná, že to funguje..

Tak doufám Luciku, že jsi vydržela a nepovolila…

Enio, byla jsi u té doktorky??

Terko, hoď sem nějaké fotky z té afriky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 10:44

Tak jsem dočítání vzdala. :lol: Dám jen poslední 3 strany.

Marti
Kubko hezky chrní. A gratulace k penízkům. :lol: :lol: Budeš se s náma ještě bavit? :lol: :lol: :lol:
Luciku
Samík taky krásně spinká. Líbí se mi, jak všici mají punčocháče s kšandama, taky máme.

se zelím už radit nebudu, recept na buchtu jsem přeskočila. :lol:

Inge
Pěkné golfky, Ondra vypadá spokojeně. :lol:
A mě taky pudingová buchta nenadchla, přišla mi hodně mastná, ale možná to bylo špatnou přípravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 11:44

enio
Nedočítala jsem, tak nevím, jak to dopadlo s tou SZ.
A klidně mi pošli ten text na aperio, pošlu ho tam.
Jak je Lucince? A co tvoje bříško? Už jste bylina ultrazvuku?

Jdu udělat něco rychlého do břicha a odpo bna nákup a na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí