PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
19.1.09 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:33
jirabobes píše:
LUCIKU píše:Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm) :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U nás jednou zazvolily jehovistky :roll: a já jsem zrovna měla imazol na bradě.Taky asi 1-2cm. :lol: :lol:
radšej by som brala tie jehovistky.Nestretávam ich denne na chodbe ako suseda.Už vidim ako sa začnem rehotať,keď ho stretnem. :lol: :lol: :lol: :lol: No nič,stávaju sa horšie veci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:34
martinaSK píše:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?…:-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Joooj ja by si dala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.1.09 20:35
zabulienka píše:
Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodia

Nám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý

a už sa vie sám zo zeme postaviť a beháme už ako drak

mi mame papuce na pracky…a tie tak lahko nevyzuje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
19.1.09 20:36
jirabobes píše:
Inge
Ondra je chodící profík. :wink: Ten už ani po čtyřech neleze a ani se nepřidržuje.Co? :wink: Radeček ještě přes práh se přidržuje.A občas ještě „letí“ po čtyřech.Přece je to ještě jeho nejrychlejší způsob přesunu. :wink: Až bude profík,vyfasuje papuče nebo sandálky. :wink:

Zas takový profík není, bez botiček na plovoucí podlaze pořád preferuje lezení, ale je fakt, že v ponožkách to tam trochu klouže i mně 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
19.1.09 20:37
martinaSK píše:

Co je to zlatý klas??? „Hera“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.1.09 20:39
zabulienka píše:
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá

Mata…kym ty nebudes tvrda k nemu tak si tu flasku bude pytat az do jeho 18tky…
proste nedaj…vysvetli,utis.....

a skore vstavanie.....nas vstava po 7hod…a to este hodinu vydrzi sam v jeho izbe v postielke a bez hraciek… :!
takze ho beriem o 8hod z jeho izby…

ale kazde dieta je ina a len ty sama musis prist k tomu ako to je pre vas najlepsie…

mozno keby mal tiez svoju izbu… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.1.09 20:41
Inge píše:
martinaSK píše:

zlaty klas u vas v cechach nemate…viem to lebo svagrovej ho vzdy posielame..... :lol: :lol: ..je to nieco ako gustin tusim len toto je v mensom baleni…chuti to ako puding vanilkovy.

hera je tuk na pecenie.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 20:41

Ahojky,
tak jsme doma, Matík už spí a já čtu esej o opeře, to je věc. :roll:

next
Ještě uvidím, chci body s výstřihem na druky a mají jen lodičkový. Ale je fakt, že materiál je bezva a i se mi líbí mikiny a kaťata. Zítra na to juknu pořádně.

Jiři
Taky jsem si myslela, že je tam, co všechny ztracené věci, ale ne. :lol:

Matík chodí v botkách, doma střídáme s capáčky, venku neťape, neb ve sněhulích se mu to nelíbí i když na horách mu to celkem i šlo, to mě překvapil.

antibiotika
Já měla penicilin, po 16 letech bez antibiotik a ukrutně jsem se osypala a pak jsem dostala amoksiklav. Ty se při kojení prý můžou jen na výslovn doporučení lékaře. I se mě magistra v lékárně ptala, jestli doktorka opravdu věděla, že kojím. To bylo Matíkovi měsíců a já se jí tam div nerozbrečela, když začala o ukončení kojení. Tak se jí mě zželelo.

A víc nevím, pěkný večer. Jdu za manželem a dortíčkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:45
martinaSK píše:
Inge píše:
martinaSK píše:

zlaty klas u vas v cechach nemate…viem to lebo svagrovej ho vzdy posielame..... :lol: :lol: ..je to nieco ako gustin tusim len toto je v mensom baleni…chuti to ako puding vanilkovy.

hera je tuk na pecenie.....
Ja si ho tiež nosim zo SK.A keď nemam,tak davam namiesto toho vanilkový puding :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:49
martinaSK píše:
zabulienka píše:
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá
:lol: :lol: :lol: :lol: rozosmiala si ma,ale maš pravdu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.1.09 21:00
martinaSK píše:
zabulienka píše:

a skore vstavanie.....nas vstava po 7hod…a to este hodinu vydrzi sam v jeho izbe v postielke a bez hraciek… :!
takze ho beriem o 8hod z jeho izby…

ale kazde dieta je ina a len ty sama musis prist k tomu ako to je pre vas najlepsie…

mozno keby mal tiez svoju izbu… :idea:

Som mäkká, ja viem
hovorila som si, že keď tatino teraz odíde, tak sa do toho pustim, ale zas sa mi do postele nasťahoval Mareček a nechcem ho v noci budiť, síce on má také spanie , jeho nič nezobudí

o izbičke uvažujem už v lete

na spanie je Luky úplne iný ako Mareček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.1.09 21:20
LUCIKU píše:
Holky keď neotvorím e-mail a dam ho hneď do koša príde odosielateľovi,že nie je doručený???Kamoška,sesternica a Adamov brácha nám furt posielaju reťazové maily. :roll: :roll: :roll:Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm) :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ne, ale pokud mají zadáno, zda jsi to četla, tak jim asi nepřijde potvrzení, ale v řetězových mailech bych se divila, protože to je opruz, když ti nazpět přijde x potvrzení.
já mám na jednu kamarádku vypnuté pípání na mobilu, posílá mi x mailů denně. já to nečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 21:33

Raďulka je vzbudil.Martin po druhé uspává.Tak na mě bude pověšení prádla. :roll: Už jsem se těšila,že ho pověsí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 21:37

Jiři
Pěkně to máš zařízené. :lol:

Zabulienko
Já jsem taky byla měkká, ale už to dál nešlo, nemohla jsem přes den pořádně fungovat. Vydrž pár dní a nocí a bude to dobré.
Terulko
Tak se brzy vyzdrav, ať pokecáme. :wink:

Jdu na House a konečně na dortík, jaksi na něj nedošlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest