Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:radšej by som brala tie jehovistky.Nestretávam ich denne na chodbe ako suseda.Už vidim ako sa začnem rehotať,keď ho stretnem.LUCIKU píše:Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nás jednou zazvolily jehovistkya já jsem zrovna měla imazol na bradě.Taky asi 1-2cm.
![]()
zabulienka píše:
Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodiaNám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý
a už sa vie sám zo zeme postaviť a beháme už ako drak
mi mame papuce na pracky…a tie tak lahko nevyzuje… ![]()
jirabobes píše:
Inge
Ondra je chodící profík.Ten už ani po čtyřech neleze a ani se nepřidržuje.Co?
Radeček ještě přes práh se přidržuje.A občas ještě „letí“ po čtyřech.Přece je to ještě jeho nejrychlejší způsob přesunu.
Až bude profík,vyfasuje papuče nebo sandálky.
Zas takový profík není, bez botiček na plovoucí podlaze pořád preferuje lezení, ale je fakt, že v ponožkách to tam trochu klouže i mně
.
martinaSK píše:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?…![]()
![]()
Co je to zlatý klas??? „Hera“?
zabulienka píše:
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá
Mata…kym ty nebudes tvrda k nemu tak si tu flasku bude pytat az do jeho 18tky…
proste nedaj…vysvetli,utis.....
a skore vstavanie.....nas vstava po 7hod…a to este hodinu vydrzi sam v jeho izbe v postielke a bez hraciek… ![]()
takze ho beriem o 8hod z jeho izby…
ale kazde dieta je ina a len ty sama musis prist k tomu ako to je pre vas najlepsie…
mozno keby mal tiez svoju izbu… ![]()
Inge píše:martinaSK píše:Co je to zlatý klas??? „Hera“?
![]()
zlaty klas u vas v cechach nemate…viem to lebo svagrovej ho vzdy posielame.....
..je to nieco ako gustin tusim len toto je v mensom baleni…chuti to ako puding vanilkovy.
hera je tuk na pecenie.....
Ahojky,
tak jsme doma, Matík už spí a já čtu esej o opeře, to je věc. ![]()
next
Ještě uvidím, chci body s výstřihem na druky a mají jen lodičkový. Ale je fakt, že materiál je bezva a i se mi líbí mikiny a kaťata. Zítra na to juknu pořádně.
Jiři
Taky jsem si myslela, že je tam, co všechny ztracené věci, ale ne. ![]()
Matík chodí v botkách, doma střídáme s capáčky, venku neťape, neb ve sněhulích se mu to nelíbí i když na horách mu to celkem i šlo, to mě překvapil.
antibiotika
Já měla penicilin, po 16 letech bez antibiotik a ukrutně jsem se osypala a pak jsem dostala amoksiklav. Ty se při kojení prý můžou jen na výslovn doporučení lékaře. I se mě magistra v lékárně ptala, jestli doktorka opravdu věděla, že kojím. To bylo Matíkovi měsíců a já se jí tam div nerozbrečela, když začala o ukončení kojení. Tak se jí mě zželelo.
A víc nevím, pěkný večer. Jdu za manželem a dortíčkem. ![]()
martinaSK píše:Ja si ho tiež nosim zo SK.A keď nemam,tak davam namiesto toho vanilkový pudingInge píše:martinaSK píše:Co je to zlatý klas??? „Hera“?
![]()
zlaty klas u vas v cechach nemate…viem to lebo svagrovej ho vzdy posielame.....
hera je tuk na pecenie.....![]()
..je to nieco ako gustin tusim len toto je v mensom baleni…chuti to ako puding vanilkovy.
martinaSK píše:zabulienka píše:Mata…kym ty nebudes tvrda k nemu tak si tu flasku bude pytat az do jeho 18tky…
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá
proste nedaj…vysvetli,utis.....
martinaSK píše:zabulienka píše:
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papáMata…kym ty nebudes tvrda k nemu tak si tu flasku bude pytat az do jeho 18tky…
proste nedaj…vysvetli,utis.....a skore vstavanie.....nas vstava po 7hod…a to este hodinu vydrzi sam v jeho izbe v postielke a bez hraciek…
takze ho beriem o 8hod z jeho izby…ale kazde dieta je ina a len ty sama musis prist k tomu ako to je pre vas najlepsie…
mozno keby mal tiez svoju izbu…
Som mäkká, ja viem
hovorila som si, že keď tatino teraz odíde, tak sa do toho pustim, ale zas sa mi do postele nasťahoval Mareček a nechcem ho v noci budiť, síce on má také spanie , jeho nič nezobudí
o izbičke uvažujem už v lete
na spanie je Luky úplne iný ako Mareček
LUCIKU píše:
Holky keď neotvorím e-mail a dam ho hneď do koša príde odosielateľovi,že nie je doručený???Kamoška,sesternica a Adamov brácha nám furt posielaju reťazové maily.![]()
![]()
Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne, ale pokud mají zadáno, zda jsi to četla, tak jim asi nepřijde potvrzení, ale v řetězových mailech bych se divila, protože to je opruz, když ti nazpět přijde x potvrzení.
já mám na jednu kamarádku vypnuté pípání na mobilu, posílá mi x mailů denně. já to nečtu
Raďulka je vzbudil.Martin po druhé uspává.Tak na mě bude pověšení prádla.
Už jsem se těšila,že ho pověsí. ![]()
Jiři
Pěkně to máš zařízené. ![]()
Zabulienko
Já jsem taky byla měkká, ale už to dál nešlo, nemohla jsem přes den pořádně fungovat. Vydrž pár dní a nocí a bude to dobré.
Terulko
Tak se brzy vyzdrav, ať pokecáme. ![]()
Jdu na House a konečně na dortík, jaksi na něj nedošlo. ![]()