Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem teď hledala nějaký hezký metřík a zkejsla jsem u toho 2 hodiny. No nic. Tenhel se mi líbí, ale až začne méda zakrývat vláček, tak ho změním.
dnes jsem dělala buřtguláš (jak jste tady někdo psal nedávno), Fildovi moc chutnal (nedala jsem mu salám). Akorát byl trochu jiný než znám. Jaký máte recept?
tak já jdu do vany a chrnět. dobrou všem
žížala píše:
Jiři
Pěkně to máš zařízené.
Celý den nebyl doma (přišel až o půl osmé),tak by se měl snažit.
Navíc nás (mě a Raďulku) ráno po páté vzbudil. ![]()
Jdu uvařit baštu na zítřek.Zítra to nestihnu.
Radko
Ten metřík je moc pěkný. ![]()
Buřtguláš jsem už dlouho nedělala.....Cibulku osmahnu,přidám brambory,mletou papriku,podliju horkou vodou a vařím do měkka.Nevím,kdy přidám párkový a někdy i pikantní klobásu.
Pak zahustím,ochutím a baštím.......Teda já moc ne,děti to nemají rádi.
Holky zešílelo mi dítě
![]()
Běhá tu po pokoji a když spadne doleze někam zvedne se a zase běží a to pořád do kolečka
![]()
Terulka píše:
Holky zešílelo mi dítě![]()
![]()
![]()
![]()
Běhá tu po pokoji a když spadne doleze někam zvedne se a zase běží a to pořád do kolečka
![]()
![]()
![]()
![]()
Radko
Osmahnu cibulku a pak přidám párek a ten taky osmahnu, vsypu papriku a taky jí trochu osmahnu a pak přidám trošku vody a míchám, když je skoro pryč, tak dám brambory a zaleju vodou, když jsou brambory hotové, tak zahustim a finýto.
jirabobes píše:Terulka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NATOČ TO!!!!!
Už přestal, ale dělal to celkem dlouho a když jsme se začali smát, tak si hačnul a smál se taky, no byl k sežrání ![]()
Terulka píše:
Radko
Osmahnu cibulku a pak přidám párek a ten taky osmahnu, vsypu papriku a taky jí trochu osmahnu a pak přidám trošku vody a míchám, když je skoro pryč, tak dám brambory a zaleju vodou, když jsou brambory hotové, tak zahustim a finýto.
Jo tak nějak to dělám.
Vždyť říkám,že si to už nepamatuju.
Jen vodu dávám,až když už tam hodím brambory.
A můžu uvařit.
![]()
Terulka píše:jirabobes píše:Už přestal, ale dělal to celkem dlouho a když jsme se začali smát, tak si hačnul a smál se taky, no byl k sežráníTerulka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NATOČ TO!!!!!
Jéééé,to byl. ![]()
Radeček skoro celý den žuchal na zadek a smál se tomu.On se postavil a schválně sebou práskl na zadek.Mě to bolelo za ně a on? Strašná sranda. ![]()
jirabobes píše:Terulka píše:Jo tak nějak to dělám.
Radko
Osmahnu cibulku a pak přidám párek a ten taky osmahnu, vsypu papriku a taky jí trochu osmahnu a pak přidám trošku vody a míchám, když je skoro pryč, tak dám brambory a zaleju vodou, když jsou brambory hotové, tak zahustim a finýto.Vždyť říkám,že si to už nepamatuju.
A můžu uvařit.
![]()
No já tam dám poprvé jenom malinkato vody, aby ta paprika nezkořkla a přitom se ještě trošku smažila.
mata.....tak mas najlepsi cas na odnaucenie ked nie je manza doma…
marecek to pochopi ze na par dni bude spinkat vo svojej izbe..... ![]()
a Luky tiez,neboj.....treba zvysit davky papania cez den…a v noci nedat a nedat…
Si tady ze mně dělá ta moje mládež srandu a to včetně toho velkýho… Já se tu nasírám a oni si hrajou fotbal na Playstationu a Eliášek taky nevypadá, že by se chystal na spaní........ááááá tak už se poslouchá
Jiři , co dobrého vaříš?
Radko , pěkný metřík
Vybírání vždycky zabere tolik času…
Zabulienko , všude píšou, hlavně být sama rozhodnutá. A fakt to funguje! Držím palce ![]()
Enio , tak co Lucinka? Vaše dětská doktorka je nějaká divná.
Luciku , na co používáš Imazol? Netušila jsem, že pomůže i jinde než na prcce
![]()
Bačkůrky má Klárka kotníčkové (nebo někdy silné protiskluzové ponožky). Poslední dobou ji moc baví rozvazovat tkaničky. Chodí krásně, ale prahů se zatím trošku bojí.
Oblečení vydrží většinou 2-3 dny. Jíst ji samotnou nenechávám, to byly byla jako prsátko pořád.
Moje včerejší „MS problémy“ jsou fuč. Dokonce jsem večer zvládla zajet na aquaaerobic
Byl to můj první pořádný pohyb od porodu, tělo to celkem dobře zvládlo. Budu jezdit se ségrou a kamoškou jednou týdně ![]()
jirabobes píše:Terulka píše:Jo tak nějak to dělám.
Radko
Osmahnu cibulku a pak přidám párek a ten taky osmahnu, vsypu papriku a taky jí trochu osmahnu a pak přidám trošku vody a míchám, když je skoro pryč, tak dám brambory a zaleju vodou, když jsou brambory hotové, tak zahustim a finýto.Vždyť říkám,že si to už nepamatuju.
A můžu uvařit.
![]()
já jako Jiřka, párek by byl rozvařenej, než by se udělaly brambory
Jitus1 píše:
Jiři , co dobrého vaříš?
Zatím nic.
Kecám na Skypu.
Ale bude srdce na smetaně. ![]()