Poradna duly
Jana Čurdová
zizalko…ahoj.....som zvedava na fotky…
![]()
terulko i na vase....... ![]()
martinaSK píše:LUCIKU píše:martinaSK píše:Mamke povedala predavačka v obchode,že večšie ako 80ky sa nerobia.Tak to bola asi blba predavačka
my mame tie pancusky v 80,86 a aj 92..........tak ked nam budu male tak ti ich poslem alebo segre a nech tej predavacke s nimi zamava pred ocami…niektore nevedia a trepu aby to mali bez prace…
a najlepsiu budu zakakane…nech to ma aj s „vonou“…![]()
![]()
martinaSK píše:Mam len dvojeLUCIKU píše:ja mu davam pod tricko tielkove body a to tricko potom moze mat vonka…KalinkaIvča píše:Vidiš to ma nenapadlo
Luciku … na větší punčošky jsem kšandy přišila, ale moc mu je nedávám, ty větší mají vyšší sed, takže mu nepadají. A sousedy vem![]()
![]()
Hlavne,že som krajčirka
![]()
Ono ani nejde o to,že by mu padali,ale keď nema bodyčka,tak sa mu tričko vytiahne von.Bodyčka su už objednane,tak možno ani prišivať nebudeme musieť
Jéééé prave mi priniesla pošťačka bodyčka
![]()
martinaSK píše:LUCIKU píše:martinaSK píše:Mamke povedala predavačka v obchode,že večšie ako 80ky sa nerobia.Tak to bola asi blba predavačka
my mame tie pancusky v 80,86 a aj 92..........tak ked nam budu male tak ti ich poslem alebo segre a nech tej predavacke s nimi zamava pred ocami…niektore nevedia a trepu aby to mali bez prace…
a najlepsiu budu zakakane…nech to ma aj s „vonou“…![]()
![]()
Luci
Já mám ty punčocháče taky i v 86, ale jsou nějaké poděděné a číslování mi u všech přijde jakési pomatené.
Pračku naplnit u nás není problm, mám tu ouzkou a věcí stále fůru. A od té doby, co jí Matík sám, peru pořád. ![]()
Jiři
To je fajn, když umí poradit, nebývá to zvykem. ![]()
Povedlo se mi přesunout chlapečka do postele hned vedle noťasu, tak jdu dodělávat portfolio na češtinu. ale nechce se mi, jsem lenošná. ![]()
LUCIKU píše:martinaSK píše:Mam len dvojeLUCIKU píše:ja mu davam pod tricko tielkove body a to tricko potom moze mat vonka…KalinkaIvča píše:Vidiš to ma nenapadlo
Luciku … na větší punčošky jsem kšandy přišila, ale moc mu je nedávám, ty větší mají vyšší sed, takže mu nepadají. A sousedy vem![]()
![]()
Hlavne,že som krajčirka
![]()
Ono ani nejde o to,že by mu padali,ale keď nema bodyčka,tak sa mu tričko vytiahne von.Bodyčka su už objednane,tak možno ani prišivať nebudeme musieť
a Samik je pekna špinďurka,tak su furt v koši a periem po 2 týždňoch,lebo pak sa perie skoro prázdna pračka.My sme doma sami 2.Aj po tych 2 týždňoch dohadzujem do pračky niekedy čiste veci,lebo by som ju pak nahaňala po kúpelni
![]()
![]()
Asi mu začnem kupovať všetko v jednej farbe,aby nebol problem s praním
![]()
![]()
Jéééé prave mi priniesla pošťačka bodyčka
![]()
![]()
![]()
![]()
no ja ich mam trojo…ale uz som dokupila dalsie dva lebo nam nebolo dost a kedze mame viac triciek nez bodyniek tak sa nam zidu… ![]()
žížala píše:Keď bol Adam doma,tak s tim problem nebol.Včera po kupani už som nemala čo Samikovi oblisť,tak som vytiahla take tie stare veci teplačky ešte po braškovi a bodyčko čo je mu len tak tak.Dnes som potriedila pradlo a mala som tmavé-plnu pračku,biele a farebne po pol pračke.Nemam tu malu…
Luci
Já mám ty punčocháče taky i v 86, ale jsou nějaké poděděné a číslování mi u všech přijde jakési pomatené.
Pračku naplnit u nás není problm, mám tu ouzkou a věcí stále fůru. A od té doby, co jí Matík sám, peru pořád.
Jani
Ještě,že byla tak ochotná a poradila.Já bych si s tím nevěděla rady. ![]()
Tak,Martin za chvilku (nebo už teď?) bude psát písemku z dějepisu.Já vzbudím nejmenšího a vyzvednu ty dva větší.
Radka75 píše:
Ahoj holky,Enio - tak Dr. by zasloužila. Ať je Lucince brzy lépe
zelí - já dělám domácí, nastrouhám zelí, uvařím. Orestuju cibulku, dám zelí, kmín, cukr a trochu octa. je moc dobré
Luciku - já ta uzená žebra jen uvařím v papiňáku a pak přidám krupky a petrželku a je to mňamka. držíme palce ať se spaní zlepší
petro - hermelíny budou k jídlu až ty budeš těhotná a to už bys je neměla konzumovat, ne? Příště to totiž určitě vyjde. Držíme palce na další zkoušku a gratulujeme k té úspěšné
gratulace k dalším zoubkům a Eliáškovi k chození a arabštině.
Terko - proč chceš zhubnout až na 50?? Kolik měříš?? Nebudeš podvýživená?? Já mám teďka 58 a tak ty 3 kila by dolů jít mohla. Jde Akrimek dneska do školy???
neměla neznamená že nesměla ne?
a vůbec ty mi snad nechceš dát jo?
![]()
kackamates píše:
Ahoj Žížalo,na horách je fajn, co?? teď je tam Bebuska
Petro, těm zkouškám je fajn, že to tak zvládáš, já si to už nedokážu představit, to samé u Janky…
A ten nextík do středy, pak už odesílám objednávku.. a co se týká poštovného, tak jsem nevěděla jak to spravedlivě rozpočítat, tak to vypočítám procentuálně, když bude mít někdo 10 % z celkové objednávky, bude platit 10% poštovného, co vy na to??mates mi usnul cca za minutu, je to úžasné, fakt… v noci je to taky pohoda, jsem z toho furt celá rozradostněná, že to funguje..
Tak doufám Luciku, že jsi vydržela a nepovolila…
Enio, byla jsi u té doktorky??
Terko, hoď sem nějaké fotky z té afriky
ad next nechám na tobě. já to obvykle dělala přesně podle lidí. ale souhlasím. jinak já mám dvě holčiny, taky by možná něco chtěly, tak jim napíšu, že do středy 12.00 jo?
Ahoj holky,
taky jsem ráno myslela na Lucinku, jestli už jí je lépe. Enio s tou mateřskou je to pech.
petro - pokud budeš těhu, tak žádnej naloženej hermelín. Nemůžeš mít všechno, že?
luciku - já taky peru 1× za 14 dní a pračky jsou občas poloprázdné. Ale zatím mu nechci prát s našima věcma. Přecejenom je to tu samé bahno a stavební materiál
janko - vítej zpět
inge - zapoměla jsme pochválit kočárek a sedajdu. Moc pěkné
že bych se taky koukla na ten next??? No možná jo.
Peťko, jasně, ať pošlou: 9ti místný kod, velikost, barvu, cena, ks… má na to formulář, tak ať pak celý den nehledám. Tvoji objednávku už nějak zpracuju ![]()
Luciku,nesmíš polevit a vytahovat ho z postýlky… pak by v tom měl zmatek. Mates třeba taky dneska v noci nespal. Asi půl hodiny se převalovat, vyhodil si medvídka atd. Ale už neřval, jen mrmlal…
Teď jsme se vrátili, byli jsme taky zaplatit popelnice a psa…
a nakoupit, a na poště......
A Mates šel po svých,je to super, viděl poprvé autobus zblízka a je to asi jiné, než když ho viděl v kočáru… ušel ale docela hodně. Přišli jsme domu a ani nedojed sváču a chrápe v židličce ![]()
Jo a punčocháče máme taky 86 s kšandama.. jsou to takové ty teplé froťáky s ježečkama a jablíčkama
tak ten next je fakt bomba, ale hadříků má filda spousta, tak až bude ta holčička.¨
Dneska jsem fildu nechala ostříhat tady v kadeřnictví. Už to měl mooc dlouhé. Tak už tu nemáme miminko, ale velkého chlapečka ![]()
Ahojky,
já se přidávám do klubu MS
Dorazila v sobotu.
Do rána Vojta dostal kašel a rýmu
Zřejmě to chytl ode mne.. Měla jsem a ještě trochu mám stejný (ten kašel)
. Na plavání na zítra už jsem nás odhlásila a dokud se neuzdravíme, tak nejdem.
Ve čtvrtek jsme měli jít na roční prohlídku a na očkování. Na prohlídku dojdu,ale očkovat se asi nebude.. ![]()
kackamates píše:A ten nextík do středy, pak už odesílám objednávku.. a co se týká poštovného, tak jsem nevěděla jak to spravedlivě rozpočítat, tak to vypočítám procentuálně, když bude mít někdo 10 % z celkové objednávky, bude platit 10% poštovného, co vy na to??
Kačko, můžu se taky připojit? Mám vybráno, jak to chceš poslat - linky na net s velikostmi SZ nebo jinak? Díky moc.
Jinak zdravím z práce
.