Poradna duly
Jana Čurdová
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľke
len mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá
jirabobes píše:Žeby taky v pr…
Nevíte,kde mám dopis ze sociálky,že mi schválili rodičák na Radečka???
Samik už spinka.Nejak až moooc kľudne usnul
.Ani si nepovídal,ani nemrnčal.Pred spanim som ho poriadne nakojila,aby zas nebol smedný ![]()
Naša dr. taky očkuje len zdravé detičky ![]()
Dnes som prišla na to,že Samik chodi viac keď je bosý.Furt si vyzuval sandálky,tak som ho nechala bez nich.A prešiel naraz polku obyvaku,pak si na
ol po chvíli sa postavil a cupital ďalej
Čumela som jak puk
.Pak sa oprel o sedačku a začal tlieskať.
![]()
zabulienka píše:o tom mi dačo hovor
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá
Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodia
Nám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý
a už sa vie sám zo zeme postaviť a beháme už ako drak
a ešte keď ráno tak skoro vstane tak je protivný, vidieť na ňom že je nevyspatý
Luci
Nene,už jsem ho našla i ofotila.Je v obálce s jinýma papírama a čeká až ho pošlu.
Radeček chodí taky boso.Ale na venkovní chození to ještě není.
zabulienka píše:
Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodiaNám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý
Nic.Ponožky pořád sundává,tak jsem to vzdala.V kuchyni a na kousku obýváku máme lino,jinak koberce.Nebo když má štraple,tak chodí v nich.Ale těch máme málo,tak mu je většinou hned po návratu z venku sundám a obleču tepláky.
zabulienka píše:Ja davam sandalky.Ale jek som už pisala tiež si ich furt vyzuva.Skusim ho zajtra nechať len v ponožkach.V tych protišmykovych.Aj keď na podlahe sa mu to v nich šmýka.Dnes chodil v obyčajnych a celkom v pohode.ako keby vedel,že sa tam šmyka,tak bol opatrnejší.Zo začiatku som sa bala,lebo keď sa pošmykol,tak padal na hlavičku.Teraz si večšinou
Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodiaNám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý
Holky keď neotvorím e-mail a dam ho hneď do koša príde odosielateľovi,že nie je doručený???Kamoška,sesternica a Adamov brácha nám furt posielaju reťazové maily.
![]()
Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm)
A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj
![]()
zabulienka píše:
Jiřinko a čo sú to štraple
Jejda překlep.
Utíkala jsem uložit děti. Štrample=punčocháče ![]()
LUCIKU píše:Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ondra už spí ![]()
Ondra chodí doma v sandálkách, ještě jsem mu koupila kožené kotníčkové bačkůrky, ty jsou mu ale trošku větší a zouvají se mu. A spí taky ještě 2× denně (dnes např. 30 a 40 minut (a to vstával v 5 ráno
)).
Jdu dočíst zbytek, tak zatím.
kitty25 píše:
jo může, já měla penicilin loni -angína jak brno. pro kojící mají dvoje atb.Terka ale nechtěla. Já tehdy byla ráda, protože i tak to trvalo asi čtyři dny, než mi bylo líp.
Ahá.No já jsem si to myslela,jen jistá jsem si nebyla.Já ani k dr.nechodím.Většinou mi stejně napsal jen bromhexin.Tead asi.Já už nevím.Tak jsem tam přestala jezdit.Už jsem dlouho těhotná nebo kojící.
Inge
Ondra je chodící profík.
Ten už ani po čtyřech neleze a ani se nepřidržuje.Co?
Radeček ještě přes práh se přidržuje.A občas ještě „letí“ po čtyřech.Přece je to ještě jeho nejrychlejší způsob přesunu.
Až bude profík,vyfasuje papuče nebo sandálky. ![]()