PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
19.1.09 19:49

Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľke

len mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 19:53
jirabobes píše:
Nevíte,kde mám dopis ze sociálky,že mi schválili rodičák na Radečka???
Žeby taky v pr… :lol: :lol: :lol: Hádam ho najdeš :wink:

Samik už spinka.Nejak až moooc kľudne usnul 8O .Ani si nepovídal,ani nemrnčal.Pred spanim som ho poriadne nakojila,aby zas nebol smedný :roll:

Naša dr. taky očkuje len zdravé detičky :D

Dnes som prišla na to,že Samik chodi viac keď je bosý.Furt si vyzuval sandálky,tak som ho nechala bez nich.A prešiel naraz polku obyvaku,pak si na :,-(ol po chvíli sa postavil a cupital ďalej :D :D :D Čumela som jak puk :lol: .Pak sa oprel o sedačku a začal tlieskať. :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:00
zabulienka píše:
Už som aj nad tým uvažovala, ale večer zaspinkáva celkom fajn, len si spolu ľahneme do postele, on sa pošuľa a zaspi
a dneska cez deň sám zaspal v postieľkelen mne vadí že skoro vstáva a ešte v noci papá
o tom mi dačo hovor :lol: Samik tiež cez deň a večer zaspaval sám,len tie noci boli šialene.Teraz zaspava o 7.30 rano vstava o 8.Včera to bolo o 8:30 :D Zobudi sa kľudny.Nie nervozny.Ono je asi pravda,že si to teličko moc neoddýchne,keď v noci papa. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.1.09 20:02

Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodia

Nám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý

a už sa vie sám zo zeme postaviť a beháme už ako drak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.1.09 20:03

a ešte keď ráno tak skoro vstane tak je protivný, vidieť na ňom že je nevyspatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 20:04

Luci
Nene,už jsem ho našla i ofotila.Je v obálce s jinýma papírama a čeká až ho pošlu.
Radeček chodí taky boso.Ale na venkovní chození to ještě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 20:08
zabulienka píše:
Luciku, ešte že si to pripomenula, chcem sa opýtať, čo dávate prckom na doma na nožičky, keď chodia

Nám su tie capačky už malé, papučky mi stále vyzúva a my nemáme koberce, tak sa mu zas šmýka, ale aj tak chodí väčšinou bosý

Nic.Ponožky pořád sundává,tak jsem to vzdala.V kuchyni a na kousku obýváku máme lino,jinak koberce.Nebo když má štraple,tak chodí v nich.Ale těch máme málo,tak mu je většinou hned po návratu z venku sundám a obleču tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:09
zabulienka píše:

Ja davam sandalky.Ale jek som už pisala tiež si ich furt vyzuva.Skusim ho zajtra nechať len v ponožkach.V tych protišmykovych.Aj keď na podlahe sa mu to v nich šmýka.Dnes chodil v obyčajnych a celkom v pohode.ako keby vedel,že sa tam šmyka,tak bol opatrnejší.Zo začiatku som sa bala,lebo keď sa pošmykol,tak padal na hlavičku.Teraz si večšinou :,-(ne,tak hadam sa mu nič nestane :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.1.09 20:15

Jiřinko a čo sú to štraple :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 20:17

Holky keď neotvorím e-mail a dam ho hneď do koša príde odosielateľovi,že nie je doručený???Kamoška,sesternica a Adamov brácha nám furt posielaju reťazové maily. :roll: :roll: :roll:

Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm) :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 20:21
zabulienka píše:
Jiřinko a čo sú to štraple :oops:

Jejda překlep. :oops: Utíkala jsem uložit děti. Štrample=punčocháče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 20:23
LUCIKU píše:Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm) :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U nás jednou zazvolily jehovistky :roll: a já jsem zrovna měla imazol na bradě.Taky asi 1-2cm. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
19.1.09 20:26

Ondra už spí :D

Ondra chodí doma v sandálkách, ještě jsem mu koupila kožené kotníčkové bačkůrky, ty jsou mu ale trošku větší a zouvají se mu. A spí taky ještě 2× denně (dnes např. 30 a 40 minut (a to vstával v 5 ráno :roll:)).

Jdu dočíst zbytek, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 20:26
kitty25 píše:
jo může, já měla penicilin loni -angína jak brno. pro kojící mají dvoje atb.Terka ale nechtěla. Já tehdy byla ráda, protože i tak to trvalo asi čtyři dny, než mi bylo líp.

Ahá.No já jsem si to myslela,jen jistá jsem si nebyla.Já ani k dr.nechodím.Většinou mi stejně napsal jen bromhexin.Tead asi.Já už nevím.Tak jsem tam přestala jezdit.Už jsem dlouho těhotná nebo kojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 20:30

Inge
Ondra je chodící profík. :wink: Ten už ani po čtyřech neleze a ani se nepřidržuje.Co? :wink: Radeček ještě přes práh se přidržuje.A občas ještě „letí“ po čtyřech.Přece je to ještě jeho nejrychlejší způsob přesunu. :wink: Až bude profík,vyfasuje papuče nebo sandálky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí