Poradna duly
Jana Čurdová
žížala píše:
Potvrzuju, že to Kitty hlásila. Mě to říkala na plavču, ale tos tam nebyla.
Radko
Jestli jedeš do santé, tak kdyby ti to nevadilo, nám by se taky šikly sandálky 21-22, podle toho, jaké budou mít.
A MAtík už je zase dobrej, octové ponožky zabraly a celkem řádí, tak kdo se v tom má vyznat.Večer jde volver, to se těším. A v neděli bude nová telka, tak jsem zvědavá, jský to bude rozdíl. Ta naše stará chuděra ze strachu, že ji vyměníme, přestala chrastit a bručet a je jí i torchu rozumět.
beru na vědomí
Radko krásna kuchyň.Som zvedava ako ste dopadli so susedmi.Ale vyzera to tak,že by sa mali už ukľudniť,nie?Tak držim palce hoci je už možno neskoro ![]()
Evička my mame taky sušarnu,lenže tam ma jeden z baraku nasťahované krámi.Ale už mu exekutori zabavili byt,tak možno už bude voľná
Mne vadi sušiť v byte.Nemam kde,tak mam sušak v spalni a zle sa mi pri tom spi.Ta vůně z prášku a avivaže ![]()
Samik spinka,tak si idem poklidit.A pak na ordinaci
Jo a dnes ráno som sa važila.Kto nechce nech nečita!Mam 50kg.nechapempri tom mojom vianočnom prežierani.
Len dúfam,že to už dolu nepojde.Ale zas som rada,že zmyzla ta veľká prdel
,lenže aj prsia
Nechcem si ani predstaviť čo z nich zostane,keď prestanem kojiť.Dve ovysnuté nitky ![]()
Utekam,lebo to všetko nestihnem do tej ordinace ![]()
Jo do éteru, jo na plavaní, takový důležitý zprávy se zdělujou osobně.
![]()
Radka75 píše:žížala píše:beru na vědomí
Potvrzuju, že to Kitty hlásila. Mě to říkala na plavču, ale tos tam nebyla.
Radko
Jestli jedeš do santé, tak kdyby ti to nevadilo, nám by se taky šikly sandálky 21-22, podle toho, jaké budou mít.
A MAtík už je zase dobrej, octové ponožky zabraly a celkem řádí, tak kdo se v tom má vyznat.Večer jde volver, to se těším. A v neděli bude nová telka, tak jsem zvědavá, jský to bude rozdíl. Ta naše stará chuděra ze strachu, že ji vyměníme, přestala chrastit a bručet a je jí i torchu rozumět.
Díky, jsi moc hodná, já bych se tam teď nedostala.
tak změna: na ty botky jedu až ve čtvrtek, což není zítra, jak jsem si myslela ![]()
to jednání ze sousedy nedopadlo. Pořád si myslej, že si můžou diktovat, co chtěj. Mohli mít 50 tis, teď když máme aspoň tu jednu příjezdovku, tak se na něj můžem vykašlat. Musíme, ale nainstalovat tu závoru, aby nemohli projíždět jiná auta, ale ta bude tak do 20 tis, takže to bude OK.
tak dobrou všem
Ahoj holky.
Dneska jsem ráda,že jsem.Radeček usl až skoro ve dvě hodiny,tak jsem šla s ním.Spala jsem do půl 4.Radeček teda dýl.Ani nevím do kolika.Zase nějaké vyřizování. Pak jsem zašla na aerobik.Letos poprvé.A bylo to zase parádní.Jen jsem nějak k.o.
Co budu dělat? Jsem obchodní zástupce u Providentu (doufám,že to není reklama
).
Gabku bolí zoubek.
No říká,že je jí zima na zuby,ale vypadá,že je ta stolička celá zkažená.Hlavně,že jsme byly na preventivce v listopadu. Tak zítra musíme s ní k zubaři.Snad bude mít Martin paragraf.Není objednaná,akutní případy se berou jen do 8,což nestíháme.A s Radečekem čekat v čekárně kdoví jak dlouho se mi nechce.
Však jsou to i Martinovi děti.
Tak děvčata.Koukám,že se tady spí.No jo,když už bude zase půlnoc.To já jsem se zasekla na netu.Hledala jsem si telefon.A našla. ![]()
Reagovat snad už ani nebudu,páč toho bylo požehnaně.
Dobrou a klidnou noc všem.
Ahojky holky.
Radko, tak jo, pátek dopo. kdykoliv my se přizpůsobíme:-)
Jen mi napiš adresu jestli znáš, já nevím kde toje…
Sandálky na doma 22 nebo21 jaké budou klidně oboji… Teď má papučky za 390,–jen pro to,že mají atesty a žirafku…
Dala jsem mu na snídani chleba s madelandem a vyžírá jen ten sýr a chleba zůstává, to samé bylo včera se šunkou…
darebáček… a chleba hodí psovi, který už čeká pod židličkou…
Jiřko, ať se ti daří.
dobré ránko
![]()
Tak Samik vstal o 7:30.Ale tych 12h naspal,takže je to OK.Mne to nevadi,lebo aj tak chodím skoro spať.Nemam skym vysedávať po nociach
.Zobudil sa len 3× a to som ho dala speť ľahnuť a bez mrnčania hneď zaspal
.Takže nádhera.Noci sú čím ďalej lepšie a lepšie.ťuk-ťuk-ťuk ![]()
Radko tak aspoň mate tu jednu cestu.A ušetrili ste 50tis.
![]()
kackamates píše:
Dala jsem mu na snídani chleba s madelandem a vyžírá jen ten sýr a chleba zůstává, to samé bylo včera se šunkou…
darebáček… a chleba hodí psovi, který už čeká pod židličkou…
Jiřko držime Gabke u zubara pesti.Chuďatko male.Strašne,že take male deti už bolia zuby ![]()
kitty25 píše:dik
Luci hezkej metřík
ach jo Samík mi tu kouše do ruky,chce sa hrať s mojou klavesnicou.Už prišiel na to,že ta jeho myš aj klavesnica nefunguju
![]()