Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké sobotní skoropoledne,
koukám, že jste to nerozjely a kulatá stránka odolala. ![]()
Inge
Ples byl fajn, docela jsme si zatančili, jen jsme toho spoustu z trojich pokračovaček zapomněli. Až budu mít fotky od mamky, co nás fotila se sestrou, tak vložím.
Jiři
Tedy, já bych ráno nevstala, kdybych se vrálila tak pozdě. My přišli o třičtvrtě na dvanáct, v jednu jsem hupla do postýlky a bylo mi blaze. A MAtík stejnak dýl než do sedmi nikdy nespí.
Bramburko, Radko
Doufám, že pro vás budou mít v opravně ty nejlepší možné zprávy. Vždycky se všechno kazí, když se to nejmíň potřebuje, co?
Luci
To už se mi stalo taky s tím krmením, já jsem se jednou dokonce podívala na mobil a myslela jsem si, že jsou 4 a ona byla jen jedna. ![]()
Tak Honz právě uspal Matíka v postýlce, bylo to s pláčem, ale ne nijak drastickým. Ovšem, když tam vlezu já, tak křik ukrutný a moc trpí. ![]()
Tak Samik usina
Od rána je nejaky moc hodný
.Kiež by mu to vydržalo do večera.Pekne sa sam hrál celé dopoledne
.Aspoň som mohla urobiť generálku v obývaku.Včera mi povyťahoval papiere zo skrinky
a strašne rád sa hrá s CD a DVD.Všetky krásne pomiešal,tak som ich teraz triedila,lebo by ma Adam uškrtil
.A nejak sa aj rozpapal.Rano mal MM pak hneď Activiu tvarohovú o 10h celý rohlík s Lučinou a o 12h obedik.No a teraz pred spanim zas MM
.Aspoň priberie
ale hubený nie je
Jani tešim sa na fotky
.Ja som na plese ešte nebola.Nemam rada taketo akcie v šatach.Keby sa tam dalo isť v rifliach,tak to jo
.Kecam,teraz som si spomenula,že na škole sme chodili každý rok.Ale to len koli tomu,že pak sme šli na diskotéku a naši o tom nevedeli ![]()
Ahoj holky,
tak manža disky zachránil, stáhnul nějaký program a podařilo se. Je to šikulka!!!!!!!. Bohužed teda všechno ostatní je mrtvé, takže jsme museli koupit téměř nový počítač, ale jsem ráda, že máme ta data. Maily, fotky, dokumenty na domeček.
jo, nevíte někdo kam jsme dala kreditní kartu???? Doufám, že není tam, co Eliáškův očkovák.
Jiřko a ty lidi, co budeš objíždět, ty neplatěj nebo jsou to noví klienti???
Inge- tak ať to všechno pěkně zvládneš
tady se udělalo moc pěkně. Ažse filda vzbudí, jdeme ven
Radka75 píše:Tak to je fajn,že ste to zachranili
tak manža disky zachránil, stáhnul nějaký program a podařilo se. Je to šikulka!!!!!!!. Bohužed teda všechno ostatní je mrtvé, takže jsme museli koupit téměř nový počítač, ale jsem ráda, že máme ta data. Maily, fotky, dokumenty na domeček.jo, nevíte někdo kam jsme dala kreditní kartu???? Doufám, že není tam, co Eliáškův očkovák
Jo našla som fotku čo som mala na sebe naposled niečo spoločenske
Je tomu 2 roky
http://emimino.cz/…IMG_9703.JPG /> Ta čo vyzera ako anorektička som ja
A ty okolo mňa su moji súrodenci ![]()
Jiří … s kočičkou je mi to moc líto
…taky tu máme jednoho maličkého kocourka (5,5kg), je to naše lásková záležitost
Vojtíškovi gratulujeme k chození
Jak spadne počítač, je to v … naučila jsem se vše zálohovat
Naše choroby pokračují…nevím, jestli to nemůže být tím, že jsme přestali úplně kojit… …co měla v pusince nevíme, protože na kožním už toho bylo tak maličko, že řekla , že jsme přišli pozdě. …došly nám huggies premium, tak jsme koupili narychlo pampers a děsně se opupínkovala… nejdřív jsme mysleli, že se nám chudinka zapařila, tak jsme mazali bepanthenem, ale prostě se asi ukazuje, že se jí ekzémy nevyhnou (já mám atopický a pár alergií), takže jsme nakonec dostali mast s kortikoidy, tak uvidíme, co to udělá…
hemeroidy … tak ty jsou na houby… docela z nich mám strach teď při druhém mimi…
při Lucince mi při porodu vylezl a potrápilo mě to úplně nejhůř ze všeho…fuj, když si na to vzpomenu… nemohla jsem si 3 týdny pořádně sednout, dojít na záchod nic… i nastřižení a ještě natržení bylo proti tomu nic… teď mám klid, ale musím zjistit, jak tomu při druhém porodu předejít, protože to pokazilo první týdny s mimi
ale stačily čípky a mast a doktorka poradila zatlačovat…
ještě si počtu zpětně a dopíšu…
zatím krásný víkend
enia píše: [Naše choroby pokračují…nevím, jestli to nemůže být tím, že jsme přestali úplně kojit… …co měla v pusince nevíme, protože na kožním už toho bylo tak maličko, že řekla , že jsme přišli pozdě. …došly nám huggies premium, tak jsme koupili narychlo pampers a děsně se opupínkovala… nejdřív jsme mysleli, že se nám chudinka zapařila, tak jsme mazali bepanthenem, ale prostě se asi ukazuje, že se jí ekzémy nevyhnou (já mám atopický a pár alergií), takže jsme nakonec dostali mast s kortikoidy, tak uvidíme, co to udělá…Jemine chudinka malička
Luci
Ve společenském ti to děsně sekne.škoda,že se v tom necítíš.
Radko
Nene,nové lidičky zatím nemám.A tihle? No někdo platí perfektně.A někdo se vymlouvá.Někdo dá aspoň trošku.A někdo se raději ani nehlásí a nevíme,kde jsou.Jeden pán nám umřel.Prý byl výborný klient.Člověk pozná různé lidi.
A různé výmluvy. ![]()
Radka75 píše:jo, nevíte někdo kam jsme dala kreditní kartu???? Doufám, že není tam, co Eliáškův očkovák.
hmm, tak vět stejného typu se Bert děsí…naposledy, když jsem se takhle zeptala na občanku…přišla za týden poštou z Prahy…asi mi musela vypadnou někde na nákupech
jdu trošku něco požehlit, dokud Bert a Lucinka spinkají… Bert si udělal tatínkovské dopoledne (střídáme se obden, když nic nemá) a zrovna Lucinka výjimečně vstala po osmé… tak je to hraní zmohlo ![]()
enia píše:to vážne???
Tedy Luciku, to je krása… moooc ti to tam sluší
jirabobes píše:
Jani
Neboj,vztala bys.Ono by ti ani nic jiného nezbývalo.
Já bych takhle pozdě radši nepřišla.
Stačilo mi psát ročníkovku celou noc a jak jsem dopadla.
Jedna zkušenost mi bohatě stačí. ![]()