PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
25.1.09 06:44

Dobré ránko

Samík ešte spinká :D Ja som sa zobudila o 6 na krče v bruchu,tak som letela na záchod :roll: .Večer som nemohla usnout.Zabrala som až kolem 23.Samik sa zobudil o polnoci a ja si zas myslela,že je ráno :nevim: :lol: .Ale hneď jak som na to prišla tak padil zas do postielky.Nič mi nechyba,len aby som ho zas naučila na prso.Aspoň si možem posedieť u PC :lol:

Práve rozmyšľam nad tím,že je dnes pondelí a príde odražadlo.Omyl ono je nedeľa :lol:

Bebuško vitaj doma :D Dúfam,že si nezabudla fotiť,fotiť a fotiť :wink:

Žabulienka to s tou elektrikou muselo byť drsne.Deti vo veni a zrazu tma :( .Ešte,že je Mareček už velky,že?

Mati tak rifličky mať nebudeme,keď su z nextu :( .Možno raz natrafím na podobné.Mne sa strašne páčia svetle rifle a Samik má same tmavé :roll: .Oblečenia na von ma hodne,tak sa mi jedne neoplati objednavať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
25.1.09 08:33

Dobré ránko,

Marti, parádní fotky :-)
Taky nás trápí mírná teplotka… nevím ale proč, v pusince jsem nic nenašla,že by měl rýmu, to taky ne, tak nevím…
Ale panadol to jistil.

Holky, viděli vaši drobečci teletabis?? to je totiž přesně pro ně:-) mates dělal taky papa, no ale je to na palici… :lol:

Tak pěknou neděli přejeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.1.09 08:46
žížala píše:Mám za výhru slíbenou masáž, tak si jdu užívat. :lol:

a ceho masaz??? :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :wink:

inak ahojte… :)

uz druhy den sa nam kubko budi v noci a place a place,nechapem ze preco… :idea: …zeby zuby,zeby hladny.....ja som z toho uz jelen… :roll: :twisted: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.1.09 09:19

Dobré ráno všem.
Kuba od půl 5:45 blije. :( Snídá černý čaj a suchý rohlík.Ale ten rohlík moc nechce.

kackamates píše:Holky, viděli vaši drobečci teletabis?? to je totiž přesně pro ně:-) mates dělal taky papa, no ale je to na palici… :lol:

Asi jednou jo.Máme to na DVD.Když měl Kuba cca 3 měsíce,tak to byla jediná půlhodina,kdy neřval a já se mohla v klidu převléct a nasnídat.Dávali to o půl deváté.Hned po skončení začlo opět peklo.
Gabka udělala díky teletubies první krůčky.Zase to šlo v TV a ona jak stála u lednice,tak pořádně neviděla (asi).Tak koukala,pustila se a šla. :lol:
Radečkovi jsme to pustili jen jednou pro zábavu.Ještě neseděl sám,po:,–(ili jsme do do sedačky před TV. :) Koukal s otevřenou pusou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.1.09 09:35

tak som to teraz pustila kubkovi a ziadny zaujem neprejavil… :?

hold behanie je nad vsetky ine srandy u nas postavene..... :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.1.09 09:42
martinaSK píše:
tak som to teraz pustila kubkovi a ziadny zaujem neprejavil… :?hold behanie je nad vsetky ine srandy u nas postavene..... :roll: :)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.1.09 10:26

Ahoj!
Jiři Kubíkovi posílám pusinku, ať se brzo uzdraví. :huban:
Jdu do vany, odpol.zajedu s některýma dětma do Zlína, musím tak reklamovat jeden vánoční dáreček za 800 kč, co fungoval jen jeden den :roll:
Marti metřík se poved, že jo :wink: Ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.1.09 10:30

Ahojky,

zrovna včera jsem Vojtovi pustila teletabies. Po:,–(ila jsem ho do kresilka. No pořád vstával a chodil hned pod televizi.. Možná ttrošičku ho to zaujalo..ale ještě to není ono.. :)

Marti , pěkný fotečky. A Kubko fakt vypadá starší. No Vojta by zřejmě taky ještě nezvládl sedět v nějákém tom autíčku v OD

Evi , dobře pochoďte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
25.1.09 10:54

Zdravím při neděli,

Jiřko , do tabulky prosím 6 zoubků

Kubíkovi i všem ostatním marodům, ať je brzy líp!

Marti , Kubko vypadá opravdu aspoň na 2 roky. Klárka by takhle sedět asi dlouho nevydržela :D

Bebuško , vítej zpět!

Teletubbies nemáme, ale vím, že u toho děti vydrží. Klárka sleduje s Barunkou znělku Večerníčka nebo spolu tancují u DVD Maxim Turbulenc.

Má někdo chuť na štrůdl? Zrovna si na něm pochutnávám :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.1.09 11:26
Jitus1 píše:Má někdo chuť na štrůdl? Zrovna si na něm pochutnávám :lol: :wink:

Ani ne.Včera jsme dojedli strouhanou buchtu. :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
25.1.09 11:46

Hezké poledne,
u nás se zase chrní, ty zuby nám bourají společný víkend. :roll:

Kačko
Klidně to od zubů být může, Matík má v tlamičce jen trochu červeno a zduřeno a myslím si, že ty horečky má od zubů, jinak mu taky nic není. Jen je ukrutňácky nevrlý-máš to taky tak?

Marti
Zad. :lol:

teletubies
Matík je ještě neviděl, o televizi nejeví žádný zájem, max.znělka večerníčka, neb tam je auto. Dneska přivezou tu novou telku, tak ta ho třeba zaujme. :lol:

Evi
Tak ať dobře pochodíš, já tak nerada věci reklamuju, ale v poslední době se mi porouchává vše, co dostanu.

Bebuško
Vítej doma. Je super, že jste se měli fajn.

Jiři
Ať je Kubíkovi brzy líp a může se pořádně nadlábnout.

Tady je najednou takový klid, pračka pere, pekárna kyne těsto, oba chlapi spí a já se jdu učit :roll: , tož konec idyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 11:52

Dobré skoropoledne, nedělní… taťka je v práci, takže už jsme zase najeli na pražský stereotyp, jsme přes den sami :?

Koukám, že je tady pár drobkům zase ouvej, tak foukám, ať je líp, achich ach. Já čekám, kdy pražský vzduch Vojtu zase skolí, tam jsme se do tří dnů z toho dostali oba, takže to bylo fajn.
Jinak hory opravdu perfektní, dětičky se téměř milovaly, Vojta holt má nevěstu jasnou a ta ho uháněla, až se jí občas bál, byly zkrátka kouzelný :D
Jen boby se nějak nechytly, tady v Praze to byl asi omyl, že se to poprvně líbilo, tam skoro vůbec, pořád brečel. Na lyžích jsme se střídali odpo, dopo, buď ženské nebo chlapi hlídali děti a dva dny jsme si to dali v páru a ani jednomu děcku rodiče nechyběli, hlavně že se měli navzájem :lol:

s jídlem to máme tak, že mám podezření, že už skleničky nechce ani náhodou, prostě už jí s náma nebo má bokem uděláno kuře, brambory atd., ale skleničky ne, mám tři otevřené už skoro týden, tak je pošlu už do koše :? mlíko bída, už si dá max 180ml večer i ráno, a ještě u toho děsně blbne, ale aspoň že to postupně vypije, …ale tam papal celkem hezky, snad mu to vydrží, spal nádherně, z toho týdne tři noci v kuse dvanáct hodin bez probuzení, zbytek jen jemně narušován, prostě paráda :lol:

Jiři , je mi moc líto Vaší kočičky, já, když si vzpomenu, jak jsme dávali uspat hafana, a je to už přes dva a půl roku, vždycky stále ještě zaslzím. Ale nová kočička bude určitě, ne?

Petro, Ivčo , čekala jsem nové krásné zprávičky a ono stále nic, to mě mrzí, tak si aspoň užívejte snažení :wink:

jen na okraj, ségra byla na odběru plodové vody, a vše je v pořádku, tak mám radost :oops:

Vojtovi pokroky (co tady čtu oproti jiným) nic moc, teda spíš vůbec nic, čekala jsem, že na horách s Aničkou, která krásně chodí, se třeba bude snažit, aby jí stačil a ono ne, takže nového nemůžu nahlásit nic :( , ale ono to přijde, však já vím :lol: Takže všem šikulům gratulujem, já to chození snad pak oslavím :P

marně přemýšlím, na co jsem ještě chtěla reagovat :evil: hlava děravá, neměla jsem dočítat tak pozdě a unavená, nic si nepamatuju.

Ale fotečky dětiček a Radky kuchyně krásné, já vám sem z hor asi zase nic nedám, ale slibuju, že se zase pokusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.1.09 12:07

Marti nám Kryštofek před vánocema dvě noci probrečel, nikdo nevěděl proč.
Přes den byl v pohodě. A měl 37,5 po odečtu. Tak jsem třetí den šla k doktorovi a poslal nás na ušní.
Já macecha jsem ho chudáka nechala tak trpět - měl zánět v obou uších.
Mysleli jse, že to je od zubů :roll:
Takže na tohle si už dám pozor. Možné je totiž všechno, on neměl ani rýmu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 12:11

Otázka už asi po milionté… holky, ten pangasius , chci zkusit teď Vojtovi, jen stačí podusit na másle a vodě? děkuju.. :oops: :oops:

Jinak, Jiři , gratuluju k práci, ať se daří a ať to není moc velký záhul!
Marti , krásné metříky, ten měsíc po měsíci, to je bomba, ty si opravdu krásně vyhraješ :lol:

a že jste tu rozebírali zdanění… akorát jsem vyndala ze schránky dopis od stavebka a životka, které jsem vždycky (to s tou vyšší částkou) předkládala v práci k odečtu, tu částku, kterou si můžem odečíst z daní za spoření si a teď teda nevím, jestli to má cenu, to teď na mateřské do práce nést (kolega to taky nebude vědět, jak ho znám). A když s Lukášem nejsme svoji, on si za mě taky něco odečte, nebo jen za Vojtu či co… já jsem na to naprostý trotl, tak se nezlobte a moc děkuju za případné rady porady… :oops: :oops: :oops:

teď jsem viděla krásnou reklamu v tv, na HAMI, chechtající se mimča a k tomu titulky, jestli jako vypadá, že mu chybí vápník atd… co se jako dá najít v Hami mlíčku, no je to krásné..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 12:14
EvickaS píše:
Marti nám Kryštofek před vánocema dvě noci probrečel, nikdo nevěděl proč.
Přes den byl v pohodě. A měl 37,5 po odečtu. Tak jsem třetí den šla k doktorovi a poslal nás na ušní.
Já macecha jsem ho chudáka nechala tak trpět - měl zánět v obou uších.
Mysleli jse, že to je od zubů :roll:
Takže na tohle si už dám pozor. Možné je totiž všechno, on neměl ani rýmu 8O

tak to se nám nejspíš stalo teď před horama, v pátek jsme jeli na jih, přespat u ségry, Vojta hodinu kolem půlnoci plakal, teplota byla, nikdo jsme nevěděli, proč, ráno trochu teplota a pak už dobré, nikde nic a až v neděli ráno na horách a to byla noc klidná, měl pěkný „bordel“ v oušku, takže asi taky zánět, prasklo mu to samo a od té doby vše v pořádku. Ale vůbec si na ouško nesahal, že by ho to jako bolelo, tak nevím, jestli to vůbec byl zánět.. :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí