Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko
Samík ešte spinká
Ja som sa zobudila o 6 na krče v bruchu,tak som letela na záchod
.Večer som nemohla usnout.Zabrala som až kolem 23.Samik sa zobudil o polnoci a ja si zas myslela,že je ráno
.Ale hneď jak som na to prišla tak padil zas do postielky.Nič mi nechyba,len aby som ho zas naučila na prso.Aspoň si možem posedieť u PC ![]()
Práve rozmyšľam nad tím,že je dnes pondelí a príde odražadlo.Omyl ono je nedeľa ![]()
Bebuško vitaj doma
Dúfam,že si nezabudla fotiť,fotiť a fotiť ![]()
Žabulienka to s tou elektrikou muselo byť drsne.Deti vo veni a zrazu tma
.Ešte,že je Mareček už velky,že?
Mati tak rifličky mať nebudeme,keď su z nextu
.Možno raz natrafím na podobné.Mne sa strašne páčia svetle rifle a Samik má same tmavé
.Oblečenia na von ma hodne,tak sa mi jedne neoplati objednavať.
Dobré ránko,
Marti, parádní fotky ![]()
Taky nás trápí mírná teplotka… nevím ale proč, v pusince jsem nic nenašla,že by měl rýmu, to taky ne, tak nevím…
Ale panadol to jistil.
Holky, viděli vaši drobečci teletabis?? to je totiž přesně pro ně:-) mates dělal taky papa, no ale je to na palici… ![]()
Tak pěknou neděli přejeme..
žížala píše:Mám za výhru slíbenou masáž, tak si jdu užívat.
a ceho masaz???
![]()
inak ahojte… ![]()
uz druhy den sa nam kubko budi v noci a place a place,nechapem ze preco…
…zeby zuby,zeby hladny.....ja som z toho uz jelen…
![]()
Dobré ráno všem.
Kuba od půl 5:45 blije.
Snídá černý čaj a suchý rohlík.Ale ten rohlík moc nechce.
kackamates píše:Holky, viděli vaši drobečci teletabis?? to je totiž přesně pro ně:-) mates dělal taky papa, no ale je to na palici…
Asi jednou jo.Máme to na DVD.Když měl Kuba cca 3 měsíce,tak to byla jediná půlhodina,kdy neřval a já se mohla v klidu převléct a nasnídat.Dávali to o půl deváté.Hned po skončení začlo opět peklo.
Gabka udělala díky teletubies první krůčky.Zase to šlo v TV a ona jak stála u lednice,tak pořádně neviděla (asi).Tak koukala,pustila se a šla. ![]()
Radečkovi jsme to pustili jen jednou pro zábavu.Ještě neseděl sám,po:,–(ili jsme do do sedačky před TV.
Koukal s otevřenou pusou. ![]()
tak som to teraz pustila kubkovi a ziadny zaujem neprejavil… ![]()
hold behanie je nad vsetky ine srandy u nas postavene.....
![]()
martinaSK píše:
tak som to teraz pustila kubkovi a ziadny zaujem neprejavil…hold behanie je nad vsetky ine srandy u nas postavene.....
![]()
Ahoj!
Jiři Kubíkovi posílám pusinku, ať se brzo uzdraví. ![]()
Jdu do vany, odpol.zajedu s některýma dětma do Zlína, musím tak reklamovat jeden vánoční dáreček za 800 kč, co fungoval jen jeden den ![]()
Marti metřík se poved, že jo
Ještě jednou díky
Ahojky,
zrovna včera jsem Vojtovi pustila teletabies. Po:,–(ila jsem ho do kresilka. No pořád vstával a chodil hned pod televizi.. Možná ttrošičku ho to zaujalo..ale ještě to není ono.. ![]()
Marti , pěkný fotečky. A Kubko fakt vypadá starší. No Vojta by zřejmě taky ještě nezvládl sedět v nějákém tom autíčku v OD
Evi , dobře pochoďte..
Zdravím při neděli,
Jiřko , do tabulky prosím 6 zoubků
Kubíkovi i všem ostatním marodům, ať je brzy líp!
Marti , Kubko vypadá opravdu aspoň na 2 roky. Klárka by takhle sedět asi dlouho nevydržela ![]()
Bebuško , vítej zpět!
Teletubbies nemáme, ale vím, že u toho děti vydrží. Klárka sleduje s Barunkou znělku Večerníčka nebo spolu tancují u DVD Maxim Turbulenc.
Má někdo chuť na štrůdl? Zrovna si na něm pochutnávám
![]()
Jitus1 píše:Má někdo chuť na štrůdl? Zrovna si na něm pochutnávám![]()
Ani ne.Včera jsme dojedli strouhanou buchtu.
![]()
Hezké poledne,
u nás se zase chrní, ty zuby nám bourají společný víkend. ![]()
Kačko
Klidně to od zubů být může, Matík má v tlamičce jen trochu červeno a zduřeno a myslím si, že ty horečky má od zubů, jinak mu taky nic není. Jen je ukrutňácky nevrlý-máš to taky tak?
Marti
Zad. ![]()
teletubies
Matík je ještě neviděl, o televizi nejeví žádný zájem, max.znělka večerníčka, neb tam je auto. Dneska přivezou tu novou telku, tak ta ho třeba zaujme. ![]()
Evi
Tak ať dobře pochodíš, já tak nerada věci reklamuju, ale v poslední době se mi porouchává vše, co dostanu.
Bebuško
Vítej doma. Je super, že jste se měli fajn.
Jiři
Ať je Kubíkovi brzy líp a může se pořádně nadlábnout.
Tady je najednou takový klid, pračka pere, pekárna kyne těsto, oba chlapi spí a já se jdu učit
, tož konec idyly.
Dobré skoropoledne, nedělní… taťka je v práci, takže už jsme zase najeli na pražský stereotyp, jsme přes den sami ![]()
Koukám, že je tady pár drobkům zase ouvej, tak foukám, ať je líp, achich ach. Já čekám, kdy pražský vzduch Vojtu zase skolí, tam jsme se do tří dnů z toho dostali oba, takže to bylo fajn.
Jinak hory opravdu perfektní, dětičky se téměř milovaly, Vojta holt má nevěstu jasnou a ta ho uháněla, až se jí občas bál, byly zkrátka kouzelný ![]()
Jen boby se nějak nechytly, tady v Praze to byl asi omyl, že se to poprvně líbilo, tam skoro vůbec, pořád brečel. Na lyžích jsme se střídali odpo, dopo, buď ženské nebo chlapi hlídali děti a dva dny jsme si to dali v páru a ani jednomu děcku rodiče nechyběli, hlavně že se měli navzájem ![]()
s jídlem to máme tak, že mám podezření, že už skleničky nechce ani náhodou, prostě už jí s náma nebo má bokem uděláno kuře, brambory atd., ale skleničky ne, mám tři otevřené už skoro týden, tak je pošlu už do koše
mlíko bída, už si dá max 180ml večer i ráno, a ještě u toho děsně blbne, ale aspoň že to postupně vypije, …ale tam papal celkem hezky, snad mu to vydrží, spal nádherně, z toho týdne tři noci v kuse dvanáct hodin bez probuzení, zbytek jen jemně narušován, prostě paráda ![]()
Jiři , je mi moc líto Vaší kočičky, já, když si vzpomenu, jak jsme dávali uspat hafana, a je to už přes dva a půl roku, vždycky stále ještě zaslzím. Ale nová kočička bude určitě, ne?
Petro, Ivčo , čekala jsem nové krásné zprávičky a ono stále nic, to mě mrzí, tak si aspoň užívejte snažení ![]()
jen na okraj, ségra byla na odběru plodové vody, a vše je v pořádku, tak mám radost ![]()
Vojtovi pokroky (co tady čtu oproti jiným) nic moc, teda spíš vůbec nic, čekala jsem, že na horách s Aničkou, která krásně chodí, se třeba bude snažit, aby jí stačil a ono ne, takže nového nemůžu nahlásit nic
, ale ono to přijde, však já vím
Takže všem šikulům gratulujem, já to chození snad pak oslavím ![]()
marně přemýšlím, na co jsem ještě chtěla reagovat
hlava děravá, neměla jsem dočítat tak pozdě a unavená, nic si nepamatuju.
Ale fotečky dětiček a Radky kuchyně krásné, já vám sem z hor asi zase nic nedám, ale slibuju, že se zase pokusím ![]()
Marti nám Kryštofek před vánocema dvě noci probrečel, nikdo nevěděl proč.
Přes den byl v pohodě. A měl 37,5 po odečtu. Tak jsem třetí den šla k doktorovi a poslal nás na ušní.
Já macecha jsem ho chudáka nechala tak trpět - měl zánět v obou uších.
Mysleli jse, že to je od zubů ![]()
Takže na tohle si už dám pozor. Možné je totiž všechno, on neměl ani rýmu ![]()
Otázka už asi po milionté… holky, ten pangasius , chci zkusit teď Vojtovi, jen stačí podusit na másle a vodě? děkuju..
![]()
Jinak, Jiři , gratuluju k práci, ať se daří a ať to není moc velký záhul!
Marti , krásné metříky, ten měsíc po měsíci, to je bomba, ty si opravdu krásně vyhraješ ![]()
a že jste tu rozebírali zdanění… akorát jsem vyndala ze schránky dopis od stavebka a životka, které jsem vždycky (to s tou vyšší částkou) předkládala v práci k odečtu, tu částku, kterou si můžem odečíst z daní za spoření si a teď teda nevím, jestli to má cenu, to teď na mateřské do práce nést (kolega to taky nebude vědět, jak ho znám). A když s Lukášem nejsme svoji, on si za mě taky něco odečte, nebo jen za Vojtu či co… já jsem na to naprostý trotl, tak se nezlobte a moc děkuju za případné rady porady…
![]()
teď jsem viděla krásnou reklamu v tv, na HAMI, chechtající se mimča a k tomu titulky, jestli jako vypadá, že mu chybí vápník atd… co se jako dá najít v Hami mlíčku, no je to krásné..:-)
EvickaS píše:
Marti nám Kryštofek před vánocema dvě noci probrečel, nikdo nevěděl proč.
Přes den byl v pohodě. A měl 37,5 po odečtu. Tak jsem třetí den šla k doktorovi a poslal nás na ušní.
Já macecha jsem ho chudáka nechala tak trpět - měl zánět v obou uších.
Mysleli jse, že to je od zubů
Takže na tohle si už dám pozor. Možné je totiž všechno, on neměl ani rýmu
tak to se nám nejspíš stalo teď před horama, v pátek jsme jeli na jih, přespat u ségry, Vojta hodinu kolem půlnoci plakal, teplota byla, nikdo jsme nevěděli, proč, ráno trochu teplota a pak už dobré, nikde nic a až v neděli ráno na horách a to byla noc klidná, měl pěkný „bordel“ v oušku, takže asi taky zánět, prasklo mu to samo a od té doby vše v pořádku. Ale vůbec si na ouško nesahal, že by ho to jako bolelo, tak nevím, jestli to vůbec byl zánět..
![]()