Poradna duly
Jana Čurdová
martinaSK píše:lenže takato sa nehodi k zelenym stenam,tak asi zmenime barvu.Kym mu budeme robiť ten pokojik,tak tych zmen bude ešte milion ako sa poznám
luci.....jj…nieco takeho…
LUCIKU píše:Bebuska píše:LUCIKU píše:my budem zařizovat taky komplet nový, i když Lukáš spousta udělá, nebo resp. mohl by, ale asi budem kupovat, ať je to hezké, dětské. A prý už se chystá, neb má pod naší postelí mašinkový panel a potřebuje na něj místo, tak prý Vojta už půjde do svého, ať na něm může makatBebuska píše:Keby sme mali do pokojiku kúpiť len poste,tak by možno prešla aj ta draha,lenže nam tam treba kúpiť nové všetko.Od lustru po koberec.Hlavne vymaľovať,lebo ružovy mu ho na 100% nenecham
o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.![]()
, takže dítě vystrnadí, aby si moh dělat vláčky
![]()
![]()
![]()
U nas to úľava nebude,lebo my sa budeme sťahovať do obyvaku a špunt bude mať cely pokoj pre seba
.
tak to Vojtík půjde do malého, takže rozhodně tak velká postel se skluzavkou by se mu tam možná i vešla, ale to by bylo vše, kdo ví, jestli by na ni nelezl rovnou ode dveří ![]()
Bebuska píše:šikulka
Teď jste mi připomněly… Vojta dnes vylezl na postel, sice nižší, než klasické, ale čapl prostěradlo, přitáhl se, a šup a už tam byl!a začíná po chvilce učení chápat, že se slézá pozadu, tak jsem pyšná
dobrý, tak můžu psát.
jsem ráda, že jsou na tom vaše děcka stejně. Filda zase nechodí, takže jsem ráda, že aspoň něco říká.
Vlaďko - jestli chceš, tak mi můžeš do SZ napsat a já ti to orientačně spočtu a uvidíme, co vyjde a pak s tím můžeš vyrazit za účetním
taky nevím, co je mamut. Jen jsme viděli v ikee postýlku s takovou zábranou od hlavy do asi 1/3 postýlky, takže by měl míň padat a líbila se nám.
Filda teď v židličce dost vyvádí, okamžitě se staví a blbne, když ho připoutám, tak je řev.
Petro - co zkoušky a co je s Terkou???
katko - jak jsi dopadla s o:,–(níkama a co Jiřka, už vám dorazili???
právě grilujeme kuřátko v krbu, už se moc těším.
jo a zítra jdu do lékárny pro nějakou tu mast na ty hemíky, dubová kůra zabrala jen trochu. Pak tomu dám ještě 2 dny a pak jdu k Dr. Musím potvrdit, že je to opravdu dost nepříjemné.
tak se mějte hezky
LUCIKU píše:martinaSK píše:lenže takato sa nehodi k zelenym stenam,tak asi zmenime barvu.Kym mu budeme robiť ten pokojik,tak tych zmen bude ešte milion ako sa poznám
luci.....jj…nieco takeho…![]()
![]()
![]()
luci nemusis…
![]()
http://www.intena.sk/…natur-01.jpg
Radko pri druhom porode si ich daj vyviazat,robia to po porode…a mas natrvalo pokoj… ![]()
TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ BRĎO TA JE KRÁSNA.Sice nema klzačku,ale na krase jej to neubera ![]()
LUCIKU píše:
TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ BRĎO TA JE KRÁSNA.Sice nema klzačku,ale na krase jej to neubera
tu ich mas plno… ![]()
http://www.intena.sk/…ok-natur.php
Luciku - já jsem četla, že priorix má lepší vnější snášenlivost tj. otoky atd, ale vnitřně se dítě prý lépe vyrovná s trivivacem
pokojík - Filda bude mít nábytek ještě po mně, je to borovice a není špatný, nebude vadit, když ho pomaluje a asi mu ho trochu přikrášlíme. V ikee jsem koukala, že by se k tomu dala dokoupit hodně podobná postel a takový ten systém na boxy na hračky - skříňka, takže to bude pěkně ladit. Má modrou barvu, ještě tam dolepíme borduru s krtečkem a krtečky na zdi. No zatím nemá podlahu, takže ještě nějakou chvilku si počkáme. Postel s tobogánem asi mít nebude ![]()
radko to nevadi.....kupite mu nejaku smyklavku na zahradu..... ![]()
martinaSK píše:Už som sa tam divala ale len tak rychloLUCIKU píše:tu ich mas plno…
TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ BRĎO TA JE KRÁSNA.Sice nema klzačku,ale na krase jej to neubera
http://www.intena.sk/…ok-natur.php
Radka75 píše:A čo je teraz lepšie???
Luciku - já jsem četla, že priorix má lepší vnější snášenlivost tj. otoky atd, ale vnitřně se dítě prý lépe vyrovná s trivivacem
Holky to je už tolik hodin???Ja sa idem odličiť a spať.Už som tu dlho takto nesedela
![]()
Dobrou
Stranu 2000 jsem procvičila na aquaaerobiku, ale tato je taky pěkná
![]()
Dočítat nebudu, dneska jsme dostaly zabrat, tak se jdu natáhnout.
Dobrou noc.
Bebuska píše:
A prý už se chystá, neb má pod naší postelí mašinkový panel a potřebuje na něj místo, tak prý Vojta už půjde do svého, ať na něm může makat, takže dítě vystrnadí, aby si moh dělat vláčky
![]()
Ale vy jste toho napísmenkovaly.
Jdu dočítat.
Ahoj holky!
Zase anonym, furt to blbne
…musím napsat adminům, mě to štve, nevidím ani metřík natož poslední příspěvky kdy jsem tu byla ![]()
Vy jste toho nakecaly
… že se pořád divím ![]()
Co si pamatuju … krásný fotky, Marťo , máš krásný dětičky, Luciku se sourozencema Vám to moc sluší!
Bebušku vítám doma, prima, že jste si to krásně užili! Hlavně, že zdravíčko už v pohodě!
Janko , těším se fotku z plesu a nech té kritiky, co jsem tě viděla na fokách, tak není ne místě!
Jiří , kočičky je mi líto, do práce držím pěsti, hlavně ať máš poslušný klienty.
Katko , je to tak, co dítě, tam vyhovuje něco jiného … mě zase po dvou měsících přestaly lepit sucháče na BM a pak byly i dost úzké, miluju Bummisky
…jo a ty natahovací kalhotky jsou taky super, akorát jen na kalhotovku nebo upevněnou plínku sponkou, rovné plenky tam drží taky, ale pořád to měl šejdrem …
Holky, krááásný postýlky! Tak to slintám …
Enio , valím oči jak to kvapí, už osmnáctý týden
…co nějakou fotku bříška? Jo, Lucinka je na těch fotkách kouzelná … snad už je berušce líp …
Radko , gratuluju k úspěšnému jednání skrz cestu! Kuchyňku máš krásnou ![]()
Jitus , ten aqauaerobik závidím … to chodíš v Třebíči?
Jinak všem marodům, ať josu brzy fit a opatrujte se, hrozí ty chřipky ![]()
Už víc nepamatuju, tak končím .....
Pa Kalinka