PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
26.1.09 09:01
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
LUCIKU píše: :-( :-( :-( :-( Zas netečie voda :-( :-( :-( :-( :-( Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch :lol: (koberec,sedačka,…to už je normalka) :roll: Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinkyNo nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel :roll:
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci :wink: :)
ad židlička, u nás podobné, naštěstí už jsme koupili mamuta v ikei, tak snad bude lepší papání. dělá to ale jen večer
Akeho mamuta???Samko mi takto beha pri papani furt.Okrem ranneho jogurtu.To mi sedi na kolenach.
no přece ten modrý nábytek z ikei se jmenuje mammut. :lol: a máme zatím židličku a chceme koupit tu postel, co jsi dala odkaz
Aha :lol: Ja som si nevšimla,že sa tomu hovorí mamut :oops:

Enio ten pokojik čo si sem hodila je nádhrný a levny 8O .Keď na tu postel daš zabrany,tak si myslim,že nevadí,že je vysoká.Ta čo sem dala Maťa je sice krajšia,ale je to masiv.To by som musela dať v masive všetok nabytok v pokojíku a na ten fakt nemam.

Petro samolepky su krasne,už som na nich koukala v kráme,ale nechcem nič lepiť kym nebude vymalovane.aj židlička je krasna.Ku skuške gratulujem a držim palce aby ta druha dopadla dobre :wink:

Inač prajem dobré ránko.Samika som o 4h nakojila,lebo nechcel usnout.Dnes beriem do ložnice lahev s čajom,aby som ho nemusela vyťahovať z postielky :roll: Samik je ako naprogramovaný večer zaspal o 19:15 a rano vstaval o 7:15 :lol: .Šikula presne 12h.

Dnes príde odražadlo.Nemožem sa dočkať.Dúfam,že vydržím do piatka a neukažem mu ho.Adamovi by pak bolo ľúto :(

Keď som včera telefonovala s Adamom,tak mi povedal,že si tam vyperie aby som nemala pak kopu prace len s jeho prádlom.Pak večer mi povedal,že musi kupiť liter chlastu,lebo pračka je v spoloč. miestnosti kde je TV.A že je strašne hlučna ,takže ju chlapi nepočuju.Že keď maju flašku,tak ich TV nezaujimaNo to ma naštvalo.Povedala som nech to prinesie domov.ja mu to vyperiem zadara :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:02

jo to je hezký ten poslední nábytek, no my už v dětském pokoji velkou skíň máme a tak není důvod kupovat novou, zatím to necháme, tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.09 09:07

Dobré ránko,
tak Vojta se tu zas vrací k buzení, na horách jsem to skoro nezažila, ach jo :x
Petro , jdem v 10.30 s Endy z P8 na procházku, nechceš taky? A Terka, jestli už jí není líp??
Ten pokojíček je krásný, koukám, že nás čeká pěkné vybírání, to zas bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:23

Vlaďko, pořád přemýšlím, ale raději ne, budu se učit. Příští týden už snad bude vše ok a procházky návštěvy a tak možné.

Robik má průjem, tak paráda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.1.09 09:25

Jirko …prosim do tabulky…mame 9 zubov ....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:27

Terce líp bohužel není o moc. navíc Eliáš vysoké teploty, byli na pohotovosti, jdou k dr. a manžel v nemocnici s bolestma břicha.

doufám, že se uvidíme aspoň na cvíču, dneska to zalomím s Robinem a od příštího týdne doufám budeme fungovat flexibilněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.09 09:27
kitty25 píše:
Vlaďko, pořád přemýšlím, ale raději ne, budu se učit. Příští týden už snad bude vše ok a procházky návštěvy a tak možné.Robik má průjem, tak paráda.....

No říkala jsem si, že „odoláš“ a budeš se šrotit, jsi dobrá :lol:
ten průjem nic moc, no jo, oteplilo se a bacily zas útočí :-( tak ať to zas není nic hrozného jako tenkrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:30

no pořád ještě spekuluju, ale asi zůstanem doma, kdyžtak dám vědět. uvidím, jak se to vyvine. instrukce jsem si přečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.09 09:31

propána, chudáci, co to mají? To je teda návrat ze svátků, snad to už není nic odtamtud, ale je to teda pech, zní to strašidelně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.09 09:33
kitty25 píše:
no pořád ještě spekuluju, ale asi zůstanem doma, kdyžtak dám vědět. uvidím, jak se to vyvine. instrukce jsem si přečetla

:lol: :lol: :lol: zase by sis pročistila hlavu a šlo by to třeba líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:37

no právě proto. tak asi půjdeme. jsem líná jít nahoru a tak asi dorazíme busem a pak až půjdeme se procházet. kdyby něco, písnu sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:38

nechce někdo dva kupony na bebu do DM - my nevyužijeme. platnost do 30/6/09 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:41

jo a hlava mě právě začala bolet, tak možná to bude dobré se jít projít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.1.09 09:47

Ahojky,
hezké procházení i učení. Taky bych potřebovala, ale s Matesákem je to utopie. :lol:

Matík mi přestal skoro jíst, nic nechce, ale jakmile ho vyndám ze židličky, tak řve. Jediné, co baští, je suchý chleba a mlíko-výživové hodnoty téměř nulové. Nic nezabírá, tak dybyste měly zaručený recept, napište zoufalé matce. :lol:

Jinak film včera byl dost drsný, byl o anglické posluhovačce z 50. let, která dělala andělíčkářku a odsoudili ji za to. Ta herečka, co ji hrála, byla fakt skvělá, dost jsem si při tom zabulela.

Pěkný den, čeká mě prádlo a velký nákup. Už se těším, až někdo vymyslí samodoplňovací ledničku-vložíš peníze, otevřeš a bude plná. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
26.1.09 09:48

Dobré ráno,

Už jsme doma (po příjezdu tady bylo 18 stupňů, tak jsem zapnula topení). Divadlo bylo fajn, přespávala jsem s Ondrou u našich a Ondra byl nadšený, že spí se mnou v posteli, že toho moc nenaspal 8). Honzík je ve školce, moc se těšil.

Pokojíček - masiv kluci nemají, jenom dřevotřísku, postel má Honzík rostoucí z IKEA.

Bebuško, vítej zpět z hor.

Zvířátka Ondra nerozlišuje, jednu dobu dělal na prasátko „koko“ (chrochro mu nešlo vyslovit), ale teď už ani to ne. Ale trénujeme 8).

Manželovi dneska bude vyřezávat tukovou bulku z ruky, tak jsem zvědavá, jak moc bude fungovat :?.

Knoflice, hexa nahradila pouze původní čtyřkombinaci, žloutenku a obrnu. Trivivac obsahuje příušnice, zarděnky a spalničky a nejčastěji se očkuje v 15 a 21 měsících.

Jdu vybalit nákup (cestou ze školky jsme se stavili v Tescu), dokud Ondra spí. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí