PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
26.1.09 23:37

Jiři, díky, pochvala mě vždycky potěší.

Dobrou, pro dnešek učení stačí, jdu taky padnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
27.1.09 01:14

Ahoooj!

Konečně zase všechno funguje jak má :lol:
Tak už tu snad zase budu častěji … protože když tu člověk chvilku není, tak si s ním pak nikdo nepovídá :-( :wink: :lol:

Jani, krásný fotky, taky pak kouknu na rajče … a ať to učení jde od ruky …

Kitty , gratulace ke zkoušce, druhá bude v sobotu, budeme držet pěsti :D

Pajulenko , teda mazec …hlavně ať jste brzy v pořádku!!!!

Luciku , tak jsi to složila?

Zabulienko, ať je Marečkovi brzo líp!

Jiři , taky díky za tabulku :huban: … a prosím deset zoubků

Holky, jsem matka … dneksa jsem našla dva zoubky, stoličky dole, jedna leze a druhá už je celá venku 8O … Honzík mě nechce do pusinky pouštět, tak jsem hlídala ty horní - jsou vidět když se směje, a o těch dole jsem neměla tuchy :oops:

Katko , třeba předpověď nevyjde a bude to schnout pěkně …

Inge , tak maželovi pofoukat bebí a zase zapojit :lol: :wink:

Dneska jsem šla pokorně do knihovny zaplatit pokutu a bylo to ještě včas 8) … takže dobrý. Musím víc číst, moje slovní zásoba zkomírá :roll:

Bioodpad … u nás chystají projekt, že pořídí s dotacema kompostéry (příspěvek domácnosti cca 300 Kč na jeden), tak jsme se přihlásili, uživili bychom dva, tak snad to klapne … jinak zatím házíme do směsnýho.

Tak víc si nepamatuju, jdu do hajan … konečně uvidím svoje metříky :lol:

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 07:13

dobre ranko… :)

tak dufam ze kubkovi idu zuby lebo ma picne…zas zle spal… :?
tak krááásne spal a ono je to v prdeli… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 07:41

zizalko…super fotky… :wink: :D
mam taky pocit ze ty ho budes nosit do 18tky… :lol: :wink:
ma kraaasne velke oci..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 08:06

Dobré ránko

Od dneska už imunytu nerozdávame!!! :cry: :cry: :cry: Samik večer začal pokašliavať a dnes je to už poriadny kašel.Volala som dr,tak mi kazala kupiť Solvolan 2×2ml.Zajtra mam zavolať či sa to zlepšilo a ak nie mame prisť.Že prvy deň kašľu by tam nič nepočula :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Ale teplotu zvyšenu nema,tak možeme vraj von.Ja som bola tak pyšná,že ešte nebol chory.Pycha je hriech tak ma asi panbožko potrestal :wink: :roll:

Ivčo nie nezložila.Pekne som to zalepila speť do krabice a počkam na tatika.On sa na to moc teši :lol: .A to že keď si tu malo,tak si s tebou nikto nepovida,to je normalka.Taky keď som bola na SK a vratila sa,tak som sa tu citila ako 5 kolo na voze :roll: :lol:

Jani krasne fotky z hor.Večer sa mrknem na rajče :wink: A ta bunda je suprova 8O :D

Tak ideme sa nasnidať a pak do lekarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 09:17

Dobré ránko,
tak kdy nám ty dětičky už budou spát vzorně? Já zkusila mít zatáhnuté žaluzie, na horách bylo přítmí a spal hezky a dnes taky, až na pláč (krátký) v půl jedenácté. Tak budu zkoušet dál, třeba to bude ono a bude líp.
Nám už zoubky dlouho žádné další nerostou, tak mě toho ještě čeká.

Jani, taky jsem ti koukala na fotečky, hrozně ti to sluší v té ZOO u zdi, ta je moc pěkná. A ostatní jsou parádní, my z těch hor ze sněhu jich máme tak malinko, tím že se Vojtovi nelíbilo v bobech… jo, a u té s titulkem „houpajdááá“ máš místo h psané k :wink:

co budete vařít? Páč nemám program, tak asi budu muset aspoň vařit a až bude prďola spát, tak žehlit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 09:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
27.1.09 09:43
KalinkaIvča píše:
Ahoooj!
Holky, jsem matka … dneksa jsem našla dva zoubky, stoličky dole, jedna leze a druhá už je celá venku 8O … Honzík mě nechce do pusinky pouštět, tak jsem hlídala ty horní - jsou vidět když se směje, a o těch dole jsem neměla tuchy :oops:

Já do pusy už sahat odmítám 8), takže další případné zuby nahlásím, až budou vylezlé tak, že budou vidět.

Janko, super fotky.

Pajuleno, hustá dovolená 8O 8O 8O. Hlavně, že jste přežili :twisted:.

Já vařím pouze hustou čočkovou polévku. Ondra je polévkový 8).

Luciku, už se vám to krátí, co? A kde vlastně manžel maká, že nejezdí ani na víkendy?

Manžela to sice bolí (není divu), ale normálně funguje 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.1.09 09:46

ahoj holky,

tak u nás noc špatná. filda měl zvýšenou teplotu a pořád se budil. Taky má lehčí průjem, tak jsem zvědavá, jestli to jsou zuby nebo něco jiného. Měli jsme jet ke známým, tak sedíme radši doma.

já mám uvařeno od včera hovězí na houbách s rýží

janko - filda dneska snědl celkem 4 sousta rohlíku s lučinou k snídani, takže taky žádná sláva

vlaďko - taky jsme chodili na Pankrác cvičit Vojtovku a jak plakala miminka v celém tom baráku mě vyděsilo stejně jako tebe

osmerčata?? - já mám hrůzu, že druhé by mohla být dvojčata

ivčo - vítej a piš více

jiřko - měla bys trochu zpomalit, vím, že peníze potřebujete, ale abys z toho nezkolabovala

co Terka???? Doufám, že už je jí lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.1.09 09:50

kačko - cvičení s hlídáním v Říčanech je jen v Pacově (kousek od Bily) ve středu od 17.30, což mě přijde moc pozdě. A pak ve studiu pro ženy, ale to je cvičení pro matky po porodu, což asi pclass nebo bodystyling nebude. Kdybys něco našla, tak dej vědět, ráda bych chodila

inge -čočková polévka je dobrej nápad :-) a chudák manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 10:10

Dobré ráno :)
Martin mě nechal pospat do půl desáté. :D

Jo a co se týká spaní dětiček.....Radeček spinká krásně. :D 8) Sice se párkrát za noc vzbudím,abyc ho přikryla,posunula a tak.A nebo mě vzbudí,jak se převaluje,že mě bouchne do hlavy a pod.Ale on spí.To jen já se budím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 10:12
Bebuska píše:
no pěkně děkuji…http://www.novinky.cz/…mercata.html

8O To už je trošku moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 10:12
LUCIKU píše:
Ivčo A to že keď si tu malo,tak si s tebou nikto nepovida,to je normalka.Taky keď som bola na SK a vratila sa,tak som sa tu citila ako 5 kolo na voze :roll: :lol:

Holky klíííííd.Já jsem tu skoro pořád a taky mám někdy ten pocit. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 10:18
Radka75 píše:

osmerčata?? - já mám hrůzu, že druhé by mohla být dvojčata

jiřko - měla bys trochu zpomalit, vím, že peníze potřebujete, ale abys z toho nezkolabovala

Toho jsem se bála při každém těhu. :? Máme jich v rodině až moc. Moje první otázka na UTZ vždycky byla:„Kolik jich tam je?“ :lol:

Já to nedělám pro peníze.Já si myslím,že sice na tom nejsme až kdovíjak skvěle (taky je nás moc,že? :P :lol: ),ale nám stačí. :wink: Já to dělám,protože už jsem moc dlouho doma.A prostě jsem se cítila zbytečná a nevyužitá.A už se cítím moc dobře. :wink: 8) ............Těch letáků tak za měsíc za dva nechám.Nechci je nechat ve štychu.Teď určitě nikoho neseženou,tak to zkusím stíhat současně.Když to nepůjde,tak mají smůlu. :oops:
A navíc,až mi skončí rodičák,nebudu řešit výši výdělku v práci.Prostě vezmu co bude,když už jeden menší příjem mít budu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 10:26

Zase se tu se mnu nikdo nebaví. :( :lol: Tak jdu s Radečekm skládat prádlo.Teda doufám,že něco i poskládám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí