PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
23.1.09 19:12
LUCIKU píše:
jirabobes píše:
Holky,teď jsem měla telefón,že jsem vyhrála polštář a přikrývku Dormeo. 8O 8O 8O Prý mi pošlou dopis a email.To by byla moje nejvyšší výhra v životě.
gratulujem.V čom si súťažila?

Víš,že ani nevím? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Někdo mi poslal něco na net,něco s polohou spánku.Já už si to nepamatuju.Tak jsem se radovala jak blázen.Ale ještě mi ten email nepřišel. :? No,jak říkám,počkám na ten dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 19:13

Marti ,je to moc pěkné.Mě by zabralo děsně moc času jen ten výběr fotek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.1.09 19:39
žížala píše:
Luciku
Tady děsně prší, po sněhu už ani památky. Pak hoď fotku se Samkem na motorce.
Jo určite hodím.Aj z oslavy.Je příšti sobotu.Ale až keď Adam pojde zas preč,lebo ma pri PC nevidi moc rad :lol:

Jo a stim snehom.Už je pomaly fuč.Kolem 18 začalo pršať. :roll: Ešte nech v noci mrzne,tak to budu super cesty.Ešte že zajtra sedime celý deň doma

Jiřko tak držim pesti,nech to nie je oblb :wink:

Samik už spinka.Zda sa mi že je k ranu hladný.Lenže keď ho vyberiem z postielky a nakojim,tak už tam nebude chcieť speť.Asi urobim čaj a skusim ho oblafnuť.No uvidim.Skusim ešte par noci bez pitia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 19:56

Luci
Snad nebude. :?

Celé odpoledne jsem jezdila po agentuře.Vzali jsme to skoro všechno najednou a není toho zase tak moc.Trvalo to cca 3 hodinky a to jsme si u jedněch klientů stihli dát kafe.Takže paráda......Akorát teda do jednoho baráku bude muset se mnou jezdit Martin nebo někdo.Tam jsem se celkem bála. :oops:

Velké děti uložené.Malého uspává martin a já se jdu bavit. :D Tak se tu mějte moc hezky.
Přeju všem dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.1.09 20:01

Ahojky,
tak my za půl hoďky razíme na ples. A jestli to večer rozjedete, tak si užijte 2000 stránku. Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.1.09 20:56

Jiřko Jani dobre sa bavte :wink:

Čo je s Terkou???

Ja du do postele.Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.09 21:25

Ahojte,
tak mám půjčený manželův noťas, můj je v servisu, nejde monitor, doufám, že to bude jenom nějaký kabel a nebude se muset měnit celý monitor (to by byla pálka :roll: ). No takže nálada pod psa :( .

Ani nemám dočteno, průběžně něco dočítám přes Iphone, ale přeskakuju…

Vojtíkovi gratuluju k chození!!

Jiřko - kočička mně mrzí… Vy máte ještě jednu kočku? Tu jsem neviděla…

Mates už lítá, ne chodí, ale běhá… Taky jsme byli párkrát venku chodit, vůbec nechce za ručku, ale sám a někam jinam než já… A taky se vyválel v kaluži. Aloe děsně ho to baví.

bramburka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.1.09 21:33

Radko - na hemeroidy je toho více. Pokud máš jen zevní, stačí mastička, pokud vnitřní mastička+čípky. Většinou jsem doporučovala Dobexi H, Mastu nebo Faktu, potom ta dubová kůra (gel nebo odvar). Já jsem si preventivně v těhotenství mazala tou dubovou kůrou.

bramburka

• Citovat
  • Upravit
14083
23.1.09 22:32

báro - díky, vypadá to, že dubová kůra zabírá, zatím jen od bolesti, ale doufám, že to brzy zmizí.
Tak ať máš brzy monitor doma. My jsme na tom bdobně, počítač jse uvařil, funguje jen monitor. V pondělí nesu disky do servisu a budeme se modlit, aby nám z toho zachránili aspoň nějaká data.

Jani a Jiřko užijte si to. Já jdu do postele, dobrou všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.1.09 08:00

Jiři gratulace k výhře, snad bude i reálná

Marti pěkný metřík

Jani gratulace ke zkoušce

Terka má vypnutý internet, tak snad se brzy připojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.1.09 08:01

Radko jen radím, pokud by ti ta kůra nepomohla, zajdi raději k dr.. Vím, že to není zrovna příjemné, ale zase kvůli dalšímu těhu, ať máš pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.1.09 08:28

Dobré ránko :D :D :D

Samík dnes spinkal nádherne.Zobudil sa raz o polnoci a raz o 4h :D :D :D .Ale ja trubka,čo som urobila.Keď sa zobudil o tej polnoci,tak som si myslela,že už je ráno a zobrala ho k sebe a nakojila.Pak som sa podivala na mobil.Keď som zistila koľko je hodín tak ma skoro porazilo :lol: Padil hneď speť do postielky.Ale v poho hneď zaspal :D :lol:

Baruš tak nech maš ten monitor čo najskor doma.Ja som si myslela,žře maš hodne obchodikov na MMB,tak preto tu nie si :oops: :wink:

Terezko je,ty nemaš net :( Určite maš absťak,čo? :lol: :wink: Nam ho skoro jednou taky odpojili,lebo som zabudla zaplatiť 300,– :roll: :oops: .Našťastie mi zavolali :lol: .Tento mesiac som zas zabudla na telefon.Ale prišla sms,tak som hneď utekala na poštu.Asi by ma trafilo,keby mi ho odpojili.Ja som totiž keď prišla obalka s účtom zastrčila ju do skrinky s dokladmi a zabudla na ňu :lol:

Radko taky by som na tvojom mieste radšej skočila k dr.Sice som to nemala,ale viem od mamky,že príjemné to nie je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.1.09 10:22

Dobré ráno.
Tu toho teda moc nepřibylo.

Radko ,tak pošli Báře monitor. :lol: :lol: :lol: A nebo naopak? :wink: :lol: Né,teď opravdu......doufám,že vám data zachrání.To by bylo smutné.............Asi budu muset co nejdřív stáhnou fotky na DVD.Mě by kleplo,kdybych o ně přišla.

Spát jsem šla kousek před třetí.A ty potvůrky mě v 7 vzbudily. :roll: A MArtin bude až do večera v práci. :( Už jsem si natahala domů letáky.Je to dobré,dneska mám jen 6 druhů.Minulý víkend jich bylo 10. Ale dneska stejně nic moc nepodělám.....bolí mě totiž hlavička. :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.1.09 10:38

Ondra spí, manžel jel s Honzíkem na „výlet“ a já chvilku relaxuju.

Gofky jsou super, jenom nám omylem poslali i nánožník v barvě kočárku a chtějí ho dovézt zpátky. Klidně bych ho poslala poštou (to ale nechtějí), ale jet se mi s tím někam do Vysočan se mi fakt nechce (navíc, když už je lehce ušpiněný). A doplatit ho taky nechtějí :roll:.

Kluci už zase trochu kašlou, už mě to fakt nebaví.

Nevíte, za jak dlouho se musí aplikovat druhá vakcína na žloutenku? Nechce se mi to hledat.

Vypadá to, že budu mít menší brigádku. Sice se mi do toho moc nechce, ale měla by to být pouze jednorázovka, známá nemůže nikoho sehnat.

Jiřko, kdy začneš jezdit po klientech sama?

Janko, jaký byl ples?

Jdu mastit věci do práce, tak se mějte a pište 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.1.09 11:18

Inge
To je blbé,že na kluky něco zase leze. :( Oni si taky nespočnou od těch nemocí.
Nevím kdy začnu jezdit sama.Zatím jezdím s tím po kterém to přebírám.....tak mě představuje.Včera už jsem se cítila jak opička v zoo.....Vystoupím z auta,pozdravím,on řekne že budu jezdit já,pozdravím a nasednu do auta. :lol:
No ono to vypadá,že to přeberu buď od středy a nebo od příští středy.Ale sama asi nebudu jezdit.V příručce píšou,že se mnou bude jezdit nadřízený.
A co budeš dělat? A proč to budeš dělat,když se ti nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí