Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:Bebuska píše:Tak je někomu pošli na mail a on to tu vloží.KalinkaIvča píše:ještě že mi sem ty fotky nejdou dátBebuska píše:Takže, Bebusko, zítra fotky třech chlebíků …vzorek pošli na adresu …
no nic, stále netknuto!
To já si, Jiřko, recepty čtu, i třeba opisuju, ale rozhoupat se nemůžu, jsem lenora líná, až se stydím. Tak mě trochu kopejte, ať se vám pak můžu pyšně pochlubit, že už jako jo!![]()
![]()
![]()
hele, neraď tak nahlas, jo?
![]()
KalinkaIvča píše:Ahá.Tak tomu bych i věřila.Ale myslím si,že nebyl nějak dobrý.Ne?jirabobes píše:on byl rok prošlej … jsem koukla jen na měsíc, rok by mě nenapadl … a na chuti až tak nic divného mi nepřišlo (byla jsem po noční
Ivčo
To jsem netušila,že se dá přiotrávit balkánem.) …
Bebuško , no vidíš, kolik je tu ochotných fotky vložit
![]()
Marťo , vida, tak podle vzhledu bych Tě typla na oblečení nebo kosmetiku … šéf Tě musel mít moc rád, chlapi tam chodili jistě nakupovat ikdyž nic nepotřebovali ![]()
Jo a zpomalte, nevytrhla jsem ještě ani ň a ani jsem nestihla kouknout na všechny ty odkazy co sem dáváte …
no nic idem…spat…ste moc nakazlive…takymto stilom by som isla az rano…
![]()
martinaSK píše:Bebuska píše:
ty jo, Lukáš už je doma![]()
a ty ses pod stolem…
![]()
no jasně, už mě sebral…
obešli čtyři hospody a všude plno a v jazykem na vestě zapadli do páté, ani jim to pivo nechutnalo, fakt vtipné, co je, vždyť je úterý!
vladi1 píše:
Bebuško,už ho máš doma,přišel brzo nebo dlouho?
brzo, odcházel po půl osmé, když snědl večeři..:-)
jirabobes píše:KalinkaIvča píše:Ahá.Tak tomu bych i věřila.Ale myslím si,že nebyl nějak dobrý.Ne?jirabobes píše:on byl rok prošlej … jsem koukla jen na měsíc, rok by mě nenapadl … a na chuti až tak nic divného mi nepřišlo (byla jsem po noční
Ivčo
Si to moc nepamatuju, ráno na Silvestra jsem přišla z práce, naházela do sebe co bylo po ruce, pak se po čtyřech chodinách vzbudila a blila a blila …
KalinkaIvča píše:
Bebuško , no vidíš, kolik je tu ochotných fotky vložit![]()
…
no jéje, ještě že vás tu mám ![]()
No vida, narvané hospody … to se asi slaví všude Honzíkův čtrnáctý měsíc
..a taky Matýskův samozřejmě
![]()
Ivčo,to musel být super zážitek.Já naposled blinkala,když jsem slavila 18ctiny
.
KalinkaIvča píše:jirabobes píše:Si to moc nepamatuju, ráno na Silvestra jsem přišla z práce, naházela do sebe co bylo po ruce, pak se po čtyřech chodinách vzbudila a blila a blila …KalinkaIvča píše:Ahá.Tak tomu bych i věřila.Ale myslím si,že nebyl nějak dobrý.Ne?jirabobes píše:on byl rok prošlej … jsem koukla jen na měsíc, rok by mě nenapadl … a na chuti až tak nic divného mi nepřišlo (byla jsem po noční
Ivčo
Ahá.No blbé probuzení. ![]()