PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
12.2.09 11:33

Ahojky :D

Samik teraz usina :D ,pak ideme ven.

Pajuleno joj :( hlavne že už je dobre.Už sme sa tu bali jak si tu dlho nebola :(

Vlaďko Samik taky lezie kam može.Hlavne,je už aky vyčurany,že si prisunie židličku a vyleze nahoru.Linka… :roll: Včera si zas otvoril troubu a vliezon dovnutra.Čakam kedy ulomi dvierka :twisted:

Petro papiňak nemam :( .Ale ja v ňom ani variť neviem.Mamka zas v ničom inom nevari.Je to dobre na zvěřinu,lebo ta sa musi dlho variť a tak to ma rychlo.Lenže ja jem len kuracie a vepřové a tom mam taky raz-dva aj v obyč.hrnci :lol:

Ach jo,nechce sa mi ven :( Je tam kopa snehu a furt sneži :roll: .Chcem novy kočarek,lebo v tomto sa tam opravdu jazdiť neda :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.2.09 11:35

Jiřko jeeeeee krasne fotky,že by som nechala Samika dnes taky pochodovať?Skusim čo bude robiť.Lenže jeho strašne zaujima sneh a chce k nemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.2.09 11:45

Luci ,tak ho nechej.Ať si užije. :wink:
Když šel Radeček poprvé (minulý týden a nebo ještě ten před ním)tak šel jen za ruku.Dneska už ruku nechtěl.Spadl jen asi 6×.Bunda už je vypraná. :lol:

Já papiňák taky nemám.Teda mám,ale starý hliníkový.A ten nepoužívám.Já se papiňáku bojím. :oops: :oops: :oops: I těch nových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.2.09 11:48

Jdu přebalit a uspat potvůrku malou protivnou.Už ho auto nebaví a háže s ním o zem.Je nějak teplý,bobek malý protivný.Já nevím,že je musí ty zuby tolik zlobit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.2.09 11:55

Dobré poledne,
tak hlásím další návštěvu u doktora, tentokrát zas ušní, v devět ráno jsem ještě spícímu Vojtovi našla zas humus v uchu, tak jsem pak mastila k doktorovi, nechala jsem to tam, aby to viděl a co myslíte, měl ho tam :) zánět v uchu, :( píchali mu to, plakal bobeček, až já málem taky… no jo, holt to po mě mít bude, já na to trpěla jako malinká :?
tak máme nějaký ATB sirup a kapičky, zítra zas na asi dovyčištění…
už je zas veselý, tak snad to je ok.

Pajulenko , to jsem ráda, že to máte za sebou, nebyl den, aby se tu někdo nezmínil, co s váma je, jestli jste v nemocnici, tak hurá hurá hurá!!!!

Papiňák taky nemám a taky se toho trochu bojím, ale je fakt, že třeba kvůli hovězímu masu, i když ho dělám minimálně, by se vyplatil a prý se v tom dá dělat spousty věcí..

mám dilema, v půl 2 jsem objednaná k holiči, měla jsem předat spícího Vojtu k babičce a honem tam zaběhnout, je to u nich… tak teď nevím, jestli ho tam brát, jakože vůbec ven… ale stejně si ještě musím pro ty kapky, teprve je připravovali, bylo by to asi na půl hodiny, to jsem tam nechtěla takovou dobu nikde jezdit a čekat s Vojtou v kočáře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.2.09 12:32

Ahojte!

Tak Matýsek spí, tak mám chvilku…

papiňák - mám a používám docela často, je to mnohem rychlejší, tak šetříme plynem :) .

Pajuleno - tak to je fajn, že už je malému lépe…

Petro - taky dodatečně gratuluju ke zkoušce, takhle zadarmo jsem to nikdy neměla :lol: . U nás v ročníku byla jedna holka s dítětem a to toho teda až moc zneužívala, na cvičení a semináře nechodila, u zkoušky vykládala jenom o díítěti… Ale ty si to zasloužíš :wink: .

Matýsek moc rád chodí po svých po venku, ale chodí vždycky někam jinam než chci já… :roll: :) .

Jiřko - prosím do tabulky 10 zubů , díky.

OZP - dneska mi přišly peníze za loňský rok za cyklosedačku. A rozhodla jsem se, že přehlásíme manžela a využijeme té 1000,–.

Tak jdu zase pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.2.09 12:43

Bebuško
Víš,že nevím.Já a ani nikdo z mé rodiny to nikdy neměl.Můj pohled laika je,že pokud bude mít ouška schované a nenafouká mu tam,tak by ven asi mohl.Ale jak říkám,nikdy jsem se s tím z blízka nesetkala.

Naškrábu brambory a natáhnu se k Raďulkovi.Je tu takové ticho,že na mě padla únava.Aspoň budu fit,kdyby mělo být zase tak hnusně jako včera.To bylo o život v tom jet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
12.2.09 12:49

Jiřinko
Radeček je sladkej a šikovnej jak hezky ťapká,Gábinka je nádherná a kde je Kubík už jsem ho tu taky dlouho neviděla :lol:

Luci
a jaký máš kočárek (asi mi to v minulosti uteklo :oops: )
Jsem kočárkový mánio,proto máme pro jistotu 3 :oops: :? :roll:

Papiňák
od jisté doby co mi bouchlo víko a opařilo mě to,tak se ho šíleně bojim,do té doby můj nejoblíbenější hrnec,vařila jsem v něm prakticky vše. Po nehodě jsem ho dala k bráchovi do sběrných surovin. :twisted:

Venku
Fildovi se to venku taky moc líbí,ale ještě radši má boby a sáně! A Sabinka mu ukázala jak se dělá andílek a teď když přijdem ven tak první co udělá tak sebou plácne a mává ručičkama a nožičkama,dnes už asi ven nepůjdem,ale zítra ho zkusím vyfotit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.2.09 13:47
LUCIKU píše:
Ahojky :D

:

Petro papiňak nemam :( .Ale ja v ňom ani variť neviem.Mamka zas v ničom inom nevari.Je to dobre na zvěřinu,lebo ta sa musi dlho variť a tak to ma rychlo.Lenže ja jem len kuracie a vepřové a tom mam taky raz-dva aj v obyč.hrnci :lol:

:x

já ho měla dva roky ve skříňce a pak mě to máma naučila, je to lehké a hlavně, třeba guláš vepřový, který jsem vařila skoro dvě hodiny máš do třiceti minut hotový, no paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.2.09 13:49

Ahojky,

já mám dotaz. Možná jste to už porbíraly a ušlo mě to..
Dr. říkala na roční prohlídce, že mám zkoušet Vojtovi pomalu přetahnout pindíka třeba ve vodě..zatím jen trochu :) Jenže on se nechce absolutně nechat a taky mu to vůbec nejde?! :? Děláte to už?

Kitty , co máte s uzdičkou?

Pajuleno , to je dobře, že už jste v pořádku…

Byla jsem dnes na pojišťovně, tak mi zaplatí celý kurz plavání. V rámci toho lednového balíčku. ještě mi tam paní napsala na žádost datum 10.2. Moc hodná paní v pojišťovně :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.2.09 13:50
bramburka81 píše:
Ahojte!

Tak Matýsek spí, tak mám chvilku…

papiňák - mám a používám docela často, je to mnohem rychlejší, tak šetříme plynem :) .

Pajuleno - tak to je fajn, že už je malému lépe…

Petro - taky dodatečně gratuluju ke zkoušce, takhle zadarmo jsem to nikdy neměla :lol: . U nás v ročníku byla jedna holka s dítětem a to toho teda až moc zneužívala, na cvičení a semináře nechodila, u zkoušky vykládala jenom o díítěti… Ale ty si to zasloužíš :wink: .

Matýsek moc rád chodí po svých po venku, ale chodí vždycky někam jinam než chci já… :roll: :) .

Jiřko - prosím do tabulky 10 zubů , díky.

OZP - dneska mi přišly peníze za loňský rok za cyklosedačku. A rozhodla jsem se, že přehlásíme manžela a využijeme té 1000,–.

Tak jdu zase pracovat…

Báro mě dítě spíš přitížilo, nikoho to v Brně nezajímá, ohledy neberou a přitom ženských s dětmi je tam moře, no jo všude je to jiné.

jo bylo to dobré, ale stejně jsem se celý týden učila..zas mě ale nemučila, to je fakt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.2.09 13:51

já myslím, že ty nové papiňáky jsou v poho. já často páru upouštím a jsem opatrná

ven nevím, ale kadeřníka snad Vlaďko zvládne, už to potřebuješ ne? já taky, jdu v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.2.09 14:00
kitty25 píše:

Báro mě dítě spíš přitížilo, nikoho to v Brně nezajímá, ohledy neberou a přitom ženských s dětmi je tam moře, no jo všude je to jiné.

jo bylo to dobré, ale stejně jsem se celý týden učila..zas mě ale nemučila, to je fakt. :lol:

Ale ty studuješ dálkově, ne? U nás to jde jen prezenčně, měli jsme skoro každý den cvika třeba i 6hodin v kuse, docela těžké a ta holka je prostě ukecala, že tam nemusela chodit, to mi přišlo nespravedlivé. Zato holka, co měla zápal plic a byla dva měsíce v nemocnici, tak si musela přes prázdniny všechna cvika nahradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.2.09 14:03

Ještě k těm papiňákům - já dávámna nejslabší plamen, syčí to jen trošku a nikdy se mi nestalo, že by mi bouchl. Když vařím třeba hrách, tak zavařím v otevřeném hrnci, odendám pěnu a pak zavřu. Jinak by tam ta pěna dělala neplechu.

Jiřko - pěkné fotečky!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.2.09 14:42

Vy jste to zase rozjely, to koukám.

Jsem sama doma, tchýně si po dvou měsících vzpomněla, že má vnuka a šli na prochajdu, tak mám ještě půl hoďky.

Zahlédla jsem jen cosi o papiňáku, já ho chtěla k Ježíškovi, ten se na mě vybodl, tak až bude čas, tak si ho vyberu sama a koupím. Těch starých hliníkových jsem se bála, teď už jsou snad lepší a nebouchají.

Jdu dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital