PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
12.2.09 17:39

Radko , to je krásné,moc moc gratulací!!!!!! Řekni to dr., ať máš klídek a neboj, bude to dobré. :-) a nevadí, že o kousek dřív, než jste plánovali

Pajuleno, jsme napnuté, nezapomeň na nás s výsledkem! :-)… a jak si psala, holt se pár věcí pozmění, no… :D

Jani , tchýně pošuk, no comment. No možná že tehdy dávali, ale kde jsme dnes, že. Asi holt budeš mít věčné boje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
12.2.09 17:51

Radko, GRATULUJU !!!!!!! Před pár dny jsem se chtěla zeptat, jak to u vás je 8) , ale zapomněla jsem. Ledňátko, ne?

Jsem v práci, ale už pomalu odcházím (ani dočíst jsem nestihla :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.2.09 17:55

Radko , posíĺám velikou gratulaci… At vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.2.09 18:02

holky díky díky.

jsem moc ráda, jenom se cítím hrozně nezodpovědně. Před tím trháním zubu jsem si dělala test, nějakej super citlivej a navíc jsme ty pravé dny vynechali. Jsem si říkala, tělo se připraví a pak další měsíc začneme. Dneska jsem přijela z Prahy a udělalo se mi dost špatně a MS 2. den nikde (to jsem si říkala, že to je OK, protože Kitty i Ivča to tak měly taky), tak jsem zkusila test a jsou tam //. Jinak žádný příznaky, jen akné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.2.09 18:34

Radko
Neboj se, spousta ženských se zlíská a berou prášky, když nevědí, že čekají. To bude určitě v pohodě. Jen už nic netahej, ať se hezky snaží manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
12.2.09 18:42

Tak test udelan a negativni. No trochu jsem si oddychla a zrovna si nakoupila ovulacni testy, at vime kdy ne a spermicidy pro jistotu. No ono kdybych byla tehu, tak bych tu stejne bulela dojetim, ale jeste to ma chvilku cas. Proste leto si pekne uzijem a budu pekne vyradena a pripravena na dalsiho drobecka. Vzdyt my uz mame i jmena vymyslene :)
Akorat ted mi lezi v hlave, co se to deje s mym telem. Menzes nikde a dle gynekolozky mam zvetsenou delohu. Sama rikala, at pockam, jestli se dostavi menzes, doma udelam tehu test a kdyz bude pozitivni, tak za tri tydny mam dojet. No budou to asi hormony, jak se to po kojeni vraci do normalu…

Radko, to bude urcite v poradku. Vsak se rika, ze na zacatku je to vsechno nebo nic. Ze kdyby se plod nejakym zpusobem poskodil, tak se proste prestane vyvijet a tehotenstvi zkonci, nebo je proste pres to vsechno vse v poradku a jede se dal. To je vas pripad. To by bylo nebezpecne, kdyby jsi to vsechno prodelala ted. Nemej strach a na sebe nebud nastvana. Kamaradka takhle na zacatku brala antibiotika. Desne pataky a taky vse bylo v pohode. Jeste drela i v posilovne… Fakt neboj a raduj se!!! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
12.2.09 18:48

ahojte holky,
tak najskôr vás chcem pozdraviť a pochváliť sa , že od rána máme tatika doma

a tu su ešte krajšie správy!!!!!!

Radko, zo srdiečka blahoželám, a neboj maličké je istotne v poriadku!!!!!!!! 

Pajuleno, som rada že ste už fit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
12.2.09 18:53

Zizalko, on je pruser, ze nikdy nevis, co s nim tchyne dela, kdyz je snim sama. Ja nastesti co reknu tchyni, tak to udela. Jsem jista, ze kdyz reknu, ze gulas ne, tak mu ho proste neda. To je super. No jinak tchyni bych slusne rekla, ze jsou urcite pravidla, kterymi, ty chces, aby se ridila a jestli se ji nebudou libit, tak ne, ze ty mas smulu, ale ona ma smulu a proste s malym sama nikdy nezustane, kdyz k ni nemas duveru. Jako promin, ale davat diteti syrove vejce, to muze jen uplny magor a jeste v tom nevidim zadny prinos pro dite… Boze diky za tu tchyni co jsem chytla, i kdyz to vypada, ze je k nam prilepena suchacem. Tenhle rok jsem s ni travila vic casu, jak s Martinem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
12.2.09 18:57

Baby, ja zas musím povedať, že so svokrovcami máme super vzťah, hlavne keď je Karol preč tak nebyť ich tak som v prd.....
a čo sa týka opateri našich chlapcov, tak sa môžem na nich 100% spoľahnuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.2.09 19:05

Jo Žížalko, k té tchýni a vajíčku !

To je fakt drsné 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.2.09 19:06
bramburka81 píše:
kitty25 píše:

Báro mě dítě spíš přitížilo, nikoho to v Brně nezajímá, ohledy neberou a přitom ženských s dětmi je tam moře, no jo všude je to jiné.

jo bylo to dobré, ale stejně jsem se celý týden učila..zas mě ale nemučila, to je fakt. :lol:
Ale ty studuješ dálkově, ne? U nás to jde jen prezenčně, měli jsme skoro každý den cvika třeba i 6hodin v kuse, docela těžké a ta holka je prostě ukecala, že tam nemusela chodit, to mi přišlo nespravedlivé. Zato holka, co měla zápal plic a byla dva měsíce v nemocnici, tak si musela přes prázdniny všechna cvika nahradit…

jo tak to jo. tak to je potom nespravedlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.2.09 19:07
jirabobes píše:
Jani
Tchýně mi dala ten starý hliníkový a koupila si ten nový.A ten nový ji bouchl.Toho starého se bojím,jak syčí. :oops: Toho nového se bojím,že
bouchne.

syčí i ten nový, je to stejné, spíš jde asi jaký kdo má k tomu přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105

Jo a Vojta ne dnes spal zase až do 7:00 a v sám v postýlce :potlesk: :potlesk: :potlesk: Ráno mě probudil jak tam stál a volal eh eh eh :lol:
Hlavně at to nezakřiknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
Lena1 píše:
jirabobes píše:Vladi
Přetahuju…no nepřetahuju.Občas mu to zkusím a má tu kůžičku na špičce moc úzkou.Nejde to a nejde.
Tak to je přesně náš problém… promiň,ale trochu se mi ulevilo..víš jak to myslím.. :wink:

my to máme stejně, občas přetahuju zkouším co jde, Robikovi se to docela líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.2.09 19:09
žížala píše:
Tak mi tchýně vrátila plačícího chlapečka se slovy: „Když ti řeknu, že se probudil právě teď před domem, tak mi to nebudeš věřit.“ Tak fakt nevím, jestli mám, když měl slzy až na bradu.
Jo a mám mu dávat syrový žloutek do žervé , tak jsem jemně řekla, že tam může být salmonela, tak mi řekla oblíbenou větu:„Dřív jsme to taky dávali.“ :roll:
Mě z ní picne.Jdu se věnovat Matíkovi, přidává zvuk na věži, že tu brzy ohluchneme. :lol:

syrový bych teda nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital