Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jituš - jak jde o prachy, tak jsou lidi schopný všeho, ať to máte brzy z krku
petro - dobrej sen, mně se dnes zdálo, že půjdeme do vězení
jani - jsi šikovná
holky, co bude s tím 16.2??? To už je v pondělí??? Já jedu na 9.00 h do banky, tak bych pak mohla. Mám pro Petru boty a u Vlaďky knížky.
fluor - mně říkal zubař, že je to zbytečné. Ty tablety se musej brát každej den po určitou dobu, jak vynecháš, tak je to naprd. Stačí, když budeme kupovat fluoridovanou sůl a dobře čistit zuby.
tak se mějte hezky
Tablety
mi tablety ani nemáme
![]()
Naše dr.nám řekla že si to určuje zubní,tam už byl Filda 2× a pokaždé prohlédla zuby,řekla že je má dobré,potřela něčím
a šli jsme,to samé se Sabí taky neměla tablety nikdy a k zubaři chodí od půl roku každých 6 měsíců a zuby ťuk ťuk ťuk má krásný,zdravý.
Kdo vám napsal ty tabletky?Mám se po nich shánět? ![]()
kitty25 píše:Bebuska píše:hele ale na druhou stranu, když se dělá tvaroh do buchet a dá se tam cukr a vejce, to je ale dobrota co? já to ráda užírala mámě
No Jani , myslím, že můžeš být klidná, na syrové vejce máme všechny jednoznačný názor, takže pohoda!
a navíc, i v tom žervé by to muselo být něco tak hnusného na chuť, že už vidím, jak bych to do prcka dostala![]()
No jo,ale nejí se to syrové.Teda mlsalové jo,ale v buchtách je to tepelně upravené,tak je to jiné.Náplň nemlsají batolata,ale větší děti.
kitty25 píše:jirabobes píše:Jiřko mě se včera zdálo, že jsem rodila dvojčata, ale šlo to rychle na dvě zatlačení a byl to kluk a holkakitty25 píše:Mě u Gabky vyšel tes týden před očekávanou MS.Ráno jsem vztala a cítila jsem se divně.Tak jsem testla a byly //.Radka75 píše:Raduš testovat budu, pokud nedostanu ms, jinak ne
Petro - TP dle poslední MS je 21.10.09. Já chtěla počkat až po tom, co napíšeš ty, ale nedokázala jsem to udržet. Kdy budeš testovat???
U Radečka jsem taky testovala před MS.To se mi zdálo,že si dělám test a že je pozitivní.Tak jsem se ráno testla.![]()
![]()
![]()
Natálka a Jakoubek
![]()
to jsou sny co?
Tak už víš,co tě čeká.Jo?
![]()
Sabika píše:
Tablety
mi tablety ani nemáme![]()
![]()
Naše dr.nám řekla že si to určuje zubní,tam už byl Filda 2× a pokaždé prohlédla zuby,řekla že je má dobré,potřela něčíma šli jsme,to samé se Sabí taky neměla tablety nikdy a k zubaři chodí od půl roku každých 6 měsíců a zuby ťuk ťuk ťuk má krásný,zdravý.
Kdo vám napsal ty tabletky?Mám se po nich shánět?
Upřímě? Pokud mají zoubky dobré a nehrozí jim moc dědičně špatné zuby,tak na to kašli.Flour je v soli,v zubní pastě.....
My jsme taky nedávali,ale pak zubařka našla těm velkým malý kaz na tuším,že špičáku.Zepředu.Tak to zalakovala a doporučila nám fluoridové tablety.Martin má celkem problémy se zuby,tak to bobci podědili.
A do půl roku od té prohlídky s tím malým kazem,našla zubařka Kubovi kaz na stoličce.A Gabka má už taky jednu plombu.Tu,chudinku,ten zub bolel,tak jsme zašli.
![]()
Jinak dobré ráno všem.
Dobré dopolko,
mám chvilku, Matík zápasí s vysavačem. ![]()
Kitty
Dobrá, nedobrá, doufám, že to bude stačit. Ještě to nějak domlátit do hlavy. A máš dobré sny. Co na to manžel, že vás bude brzy pět? ![]()
Já jsem jako malá užírala i těsto na bábovku, ve které je vejce, ale to už jsem byla přece jen větší a hlavně, dřív se to tolik neřešilo a vajíčka byla napadená míň.
Tabletky nedávám, zeptám se doktorky. Jdou koupit samostatně?
hernička
Já se blbě podívala do kalendáře, myslela jsem, že je to v pátek. Pondělí moc nevím, ráno zkouška a od 10-11 nejspíš učím-to se dozvím přes víkend, jak jsou na tom. Tak bych třeba dorazila na chvíli pak, podle toho, jak dlouho tam budete chtít být.
Tak já už musím, syn si mě žádá.
Dík za osvětlení!
Zoubky zatím zdravé tak to nechám být a uvidíme,já měla problém jen s moudráky už lezli děravé.
Jinak se zuby nebyly nikdy moc velké problémy. Jen nárazově občas.
S tím vajcom samo až větší děti. A mě od toho mamka vždycky odháněla.
Ahojte!!
Radko velká gratulace!!!
fluor. tablety - zapomínám, zapomínám…
U zubaře jsme ještě nebyli, ale chystáme se. Je tu ještě někdo, kdo nebyl s prckem u zubaře? Bo švagrová mně málem seřvala, že se přece chodí od půl roku až roku…
Hani - ty jsi psala, že máš 3 kočárky? A jaké máš? Jinak moje kamarádka je fakt závislák na kočárech (teda měla i smůlu), ale momentálně má 6. nebo 7. kočárek, má dva, z toho jeden prodává…
Dneska mi Matýsek popsal prostěradlo prupiskou
. Budu muset uklízet a vyžehlit
, zítra jedem k našim hlídat psa, protože jedou na dovolenou. Auto budu mít konečně v pondělí, už se těším…
AHoj…
včera jsem odpadla, v devět jsem zjistila, že mám 38, všechno mě bolelo, tak jsem se narvala práškama a šla spát. Už to je dobré, jen pořád zase ten můj průduškový kašel…
za chvíli jdu s Vojtou na ušní, ráno tam měl uschlou krev, asi mu to ještě pracovalo..
Jituš , to je hodně hnusný, tohle chování… někdy si říkám, jak je dobře, že nic nemáme, jsme už jen my sami sourozenci, ale ani po našich nebylo co dědit, takže nás tohle nepotkalo a nepotká…
držím palce, ať se to vyvine ku klidu všech a beze zbroje!
tablety, už to tu bylo, já dávám jednou za týden, akorát mi to moc nevychází, zapomínám… a odpřisáhla bych, že mi prvně doktorka řekla dávat každý den a pak mi řekla, no to ne, jen jednou za týden…
a Vojta to krásně cucá, takže pohoda ![]()
s pondělkem počítám, musim na ty policajty, ale to stejně asi až po herničce… jak s objednáním, je to tam větší, že to třeba není potřeba???
Báro,
já tam taky ještě s Vojtou nebyla… a všude slýchávám, že stačí po roce, po roce a půl… chystám se tam se sebou a vezmu si ho tam, snad mi ho zubař vezme
bramburka81 píše:My sme ešte neboli.Ale Adam ide 14.3,tak maleho veme sebou
fluor. tablety - zapomínám, zapomínám…U zubaře jsme ještě nebyli, ale chystáme se. Je tu ještě někdo, kdo nebyl s prckem u zubaře? Bo švagrová mně málem seřvala, že se přece chodí od půl roku až roku…