Poradna duly
Jana Čurdová
KalinkaIvča píše:Ja som sa taky smialaLUCIKU píše:
Ach jo
Zabudla som kyblik s vodou na stole v kuchyni.No a ako to dopadlo????Samik si prisunul židličku a vyliezol tam a vylial na seba.Už som ho dnes 2× prezliekala.Dopoledne som mu dala papať jogurt.Mal tam asi 1cm odspodu.Ale ten bordel čo stim dokazal urobiť bol neskutočnyškodolibý, vím, ale fakt mě to pobavilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Knoflice píše:
Bebuško, to mi přejel mráz po zádech. Té teď musí být krááásně. Ach.
no troufám si říct, že zaslouženě (tedy ne že by si to někdo nezasloužil..) učitelka ve školce, léta letitá vedoucí malýchdětiček na táboře…no myslím, že to nesla těžce a konečněse dočkala!
Bebuska píše:jéééééééééééééééééééééééé
tak je na světě další holčičku, kamarádce se narodila před hodinou Barborka!!!!… léta vysněná a po umělém konečně podařená..!!!!!!
Jo holky dnes mi poslala pani z mimib.hrneček
takže pride až v pondeli ![]()
enia píše:žížala píše:a když hned tak chlapeček?
Radko
Tak to bude holčička, když se to povedlo později.![]()
To se přece říká, že když se na tom pracuje před ovu a při ní, tak jsou kluci, protože spermie s xy jsou rychlejší a míň vydrží, kdežto ty xx jsou pomalejší a přežijí víc dní. ![]()
Jsme zpátky v teple, aj mám obojí, jedno byl jen zápočet, druhé za dvě. Hlavně, že to mám, ještě hv v pondělí, to bude hnus.
Jdu dočíst, jste se zas rozjely.
žížala píše:enia píše:To se přece říká, že když se na tom pracuje před ovu a při ní, tak jsou kluci, protože spermie s xy jsou rychlejší a míň vydrží, kdežto ty xx jsou pomalejší a přežijí víc dní.žížala píše:a když hned tak chlapeček?
Radko
Tak to bude holčička, když se to povedlo později.![]()
janko - já zase slyšela, že před ovu to bude holčička, protože ty dýl vydrží než ty chlapečkové. U nás to bylo před ovu
gratulace ke zkouškám
Vlaďko - kamarádce taky gratulujeme
Jani gratulujeme k skuškam
![]()
Adam je ešte furt v Prahe
Vypytal sa skor z prace aby stihol Samika kym pojde spať.Takymto tempom pride neskoro ![]()
Samuľo prave papa moje ponožky
Nejak dobre sa vyspal
![]()
Jj, Radko, takhle to bylo, já to zase zmastila.
Byla jsem s kamarádkou koupit froté na plínky a měli invnturu, fakt pech.
Bebuško
To jsi dobrá, že jsi vydržela s Vojtíkem takovou obu, Matesák už by zboural barák.
A kamarádce gratulka, tu holčičku si nejspíš zabíráš pro Vojtíka, viď? ![]()
Radko
Já nezávidím, já ti to moc přeju. Věřím, že se aspoň 2× ještě dočkám a krize nás nepoloží. Jedináčka bych opravdu nerada. Manžel to už ví?
Luci
Matesák taky vyprodukuje neuvěřitelný čurbes z ničeho. A to lejstro chápu tak, že některý z příbuzných (takže to ani nemusí být jeho děti) se stanou opatrovníkem.
A víc nějak nevím, hlava mi neslouží, spala bych.
Tak mám napsaný lejstro, tak snad na nic nezapomenu …
Filípkovi od Radky gratulujeme k chození
(dlouho jsem tu nebyla
)
Kitty blahopřejeme k poslední zkoušce!
Pajulenko , hurá, zase zdraví a mezi námi! Jo a mmch, k té zvětšené děloze … čekala bych, že se // objeví
… tak přeju ať to vyjde jak si přeješ ![]()
Barčo , s tím vybavením jeslí, pokud je čisté s pěkné prostředí, tak je to myslím v poho, víš s čím si ty malé děti vyhrají
.. když to není rozbité nebo tak … jesle, jakýkoliv, Ti upřímně závidím
..ikdyž teda, šestnáctku bych nedala, do těch pěti dobrý.
Bebuško , jéje, chudák malej zase uši … a to čekání u dr., mohli by mít rozum ..... miminka tam nechat s nemocnýma dospělejma
… pořadí snad určuje lékař, měli by mít zájem ![]()
Jo a Barušku vítáme do života ![]()
Leni , my přetahujeme, od roku obden, moc se mu to nezdá, ale drží, jde to celkem dobře, akorát ze spodní strany ještě přirostlé, jinak okolo už volné.
Syrový žloutek … já to teda nevidím tak tragicky, ale z toho důvodu, že mám domácí vejce a slepice se krmí jen kukuřičným šrotem a bramborama. Tak tvaroh do buchet Honzík už ochutnal a moooc mu chutná. Kupovaný vejce bych i já jedla jen tepelně upravený.
Janko , tak Tvá tchýně, to je mazec, ten výrok myslela vážně
… jinak babička a prababičky se často snaží Honzíkovi „podstrojovat“, ale mé upozornění je usměrní.
Zubař …Honzík taky ještě nebyl, chystáme se do roku a půl.
Katko , vítám Tě zpět z hor, tak jste se to nakonec užili všichni
… fotky budou?
Tak snad jsem něco důležitého nepřehlídla…
Jani , tak si běž lehnout s Matíkem … už jedeš dost dlouho na vysoký výkon … jo a gratuluju k zkouškám, a ta hudebka taky dopadne!
Ivčo
Já bych šla ráda s Matíkem, ale přes den to nejde, to mi spí na břuchu (pokud vůbec) a teď večer se musím učit. Ale těším se, že v pondělí si půjdu lehnout brzy-tedy pokud to dám.
Jsem žádána, tedy moje mlíkárna, ještě nakouknu.
Ahoj všem,
dneska jsme byli celý den na návštěvě, bylo to super (Honzík byl nadšený) až na tu cestu (hodina a půl tam, hodina a půl zpátky) - prostě nám chybí most přes Vltavu na severu Prahy
.
Hernička v pondělí - MOOOC RÁDA (současný zdravotní stav kluků naši účast umožňuje, uvidíme, jak v pondělí ráno).
Ondra už 5. noc v kuse proječel, nevím, co se děje
(buď je to prostě vztekloun nebo hladový vztekloun, který přes den odmítá jíst a v noci nemá na jídlo nárok).
Janko, gratuluju ke zkoušce.
Papiňák mám obyčejný z Tesca, z kterého syčí pára, zatím mi stačí.
U nás se teda podle snad všech teorií měla pokaždé podařit holčička, ale zjevně jim něco přebývá
.
Jdu spát, ať aspoň něco naspím, než Ondra začne řádit. Dobrou.
Ahojky
Žížalko
tak taky gratuluju ke zkouškám a v pondělí to určitě dáš budem držet.....
Bebuško
kamarádce gratuluju,moc jí to přejeme. ![]()
Ivčo
tak to budem teď hodně držet pěstičky aby vám to nejpozději příští měsíc vyšlo aby Honzík nemusel chodit do práce s tebou ![]()
Všem co se snaží o mimíska budeme držet všechny pěstinky co máme. ![]()
K našemu odpoledni
když jsme přišli ze školky tak se Filda brutálně poblil a už poněkolikáte dnes podělal.
A blinkal a blinkal a blinkal a blinká a blinká (má i šílenej průjem,teď už teda moc ne,už nemá moc co)stále poblil všechny chlupatice v obýváku,koberec v pokojíčku,já za ním běhala s lavorem.
Od půl osmé co jsem ho uložila do postele tak už 3× poblil celou postýlku. Sedím u něj a střídavě s manžou odbíhám k Sabince,ta zatím jen měla 2× řidší průser.
Nemá někdo radu? Co dát jíst až spustí? Večer už nechtěl suchou housku a čaj ani vodu ani vidět,hned začal šíleně ječet a plácat se do hlavy a házel po mě housku i chleba a trefil mě hrnkem od čaje přímo do hlavy když jsem po několikáté vytírala poblitej obývák.
Dala jsem mu Smectu,ale do 5min.ji vyhodil.
Omlouvám se za dost nechutenskej příspěvek ale nevím co s tím!
![]()