PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
14.2.09 20:27
Radka75 píše:
srazík - já dorazím, ale nevím, jestli stihnu tu desátou. Máme být v 9.00 h v komerčce. Hoďte sem prosím někdo adresu, ať vím kam pak dorazit.Petro - kdy teda eventuelně bys neměla dostat MS? Moc tomu tvýmu metříku nerozumím.

jsem ho udělala podle toho minulého cyklu, minule jsem to dostala 36 den, no tak teď prostě uvidíme, testovat zatím nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
14.2.09 21:13

Radko
Je to vymyšlené doma, ale nám to chutná. Podélně rozkrojím lilek, lžičkou vydlabu, vydlabané nakrájím na kostičky, vydlabané posolím a nechám vypotit.
Na pánvi osmahnu cibuli, dávám hodně, máme ji rádi, až zesklovatí přidám mleté maso, to vydlabané a krátce podusím, až se maso zatáhne.
Pak dám směs do vydlabaných lilků, dám zapéct do trouby a běhěm pečení posypu sýrem, na který mám zrovna chuť a je v lednici-dnes to byl hermelín. Výborné je to i s rajčaty, ty přidávám pro sebe do směsi a dávám je i navrch. Je to rychlé a mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 21:22
žížala píše:Jiři
Já když už jsem hodně utahaná, tak si říkám, že Honza zvládne všechno a opravdu to tak dopadá. To jen my ženské si myslíme, že všechno umíme jen my. :wink: :lol: Oni chlapi nemusí, ale když se chleba láme, tak to jde.

On je Martin moc šikovný,ale omáčky opravdu nedává. :roll: :lol: Upeče kuře,smaží líp než já :oops: ,upeče perník a už se i chleba naučil :wink: ,uvaří bramborové šišky s mákem (z těsta z pytlíku),žemlovku zvládne.A to je v kuchyni asi vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 21:25
žížala píše:
Radko
Je to vymyšlené doma, ale nám to chutná. Podélně rozkrojím lilek, lžičkou vydlabu, vydlabané nakrájím na kostičky, vydlabané posolím a nechám vypotit.
Na pánvi osmahnu cibuli, dávám hodně, máme ji rádi, až zesklovatí přidám mleté maso, to vydlabané a krátce podusím, až se maso zatáhne.
Pak dám směs do vydlabaných lilků, dám zapéct do trouby a běhěm pečení posypu sýrem, na který mám zrovna chuť a je v lednici-dnes to byl hermelín. Výborné je to i s rajčaty, ty přidávám pro sebe do směsi a dávám je i navrch. Je to rychlé a mňamka.

Hmmm,to zní moc chutně.Jen už si nepamatuju,jak chutnají lilky.Poprvé a naposledy jsem je dělala před pár lety.A mám pocit,že nějak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
14.2.09 22:00

Jiři tak to toho Martin umí ještě hodně, u nás taťka teda neuvaří nic,natož jídlo :lol:
když jsme zůstali s Fildou v nemocnici tak se nastěhovali k našim jinak by asi pošli hladem anebo by musela Sabinka navštěvovat každej den restauraci jako ten první den když nás tam nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 22:05

Jojo,vždyť říkám,že je šikovný.Ale byla sranda,když jsem ho tu nechala na víkend s dětmi samého. :lol: Nějak zapoměl podlívat kuře a prý,že to bylo hnusné. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 22:18

Tak.Už se mi konečně vrátila únava.Jsem to přechodila,než jsem děti vykoupala a uložila.......kašlu na letáky a na vše ostatní,jdu spát.
Tak přeju dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
14.2.09 22:29

Dobrou Jiřinko!

Jdu také naspávat.

Enio
jsem nerozhodná :oops: nevím kterou,pošlu zítra jů. Děkuji. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.2.09 22:31

tak už jsem taky dokoukala sladkou komedii, ale opravdu se člověk aspoň pobavil :-) a jsem vyspršená a půjdu na kutě..

Jani , ten lilek, zní to hrozně zajímavě, láká mě to, v životě jsem to nejedla, k lilku a cuketě a tomu podobné, mám tak nějak odpor, ani nevím, kde se vzal… tyhle věci se u nás nikdy nejedly… třeba se odvážím, Lukáš říkal, proč ne :lol: :wink:
a mimochodem, mě napadá, ty se teď po večerech pořád učíš, že jdete s manžou hrát hru, už jsi nenapsala ani nepamatuju, to musí mít Hnza absťák,ne? :lol: :wink:

Petro , sorry za „zkažení“ chutě :-)… jinak VOjtu jsem vzbudila přesně v šest, v dobrém rozmaru, v půl deváté šel do postýlky, chvilku měl vysmáto a dělal blbosti a pak lehl a spal :D

a má opruzelý zadeček, ne nijak moc, ale na něj je to hodně, vzpomínám, co jsem občas vídala u vašich dětiček… nechce si to nechat otřít ubrouskem a utíká mi, to neznám, možná je to tím, že mám ubrousky Pampers, které nemívám a asi jsou víc na něj agresivní, parfémované či co… tak žínku a vodu a možná si pro sychr koupím ten heřmánek

dneska se necítím chřipkově, ale rýma a kašel pořád, snad už to bude dobrý. A v noci se mi udělal opar a rozlezl se na tři malé u sebe, ale jsou včas mazané, tak se to snad nerozjede :roll: :?

herničku snad zvládnem, nevím, jestli risknu jít na ušní před nebo raději po, ale dorazit chci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petro, předpokládám, že hry ti tahat nebudu..že nechceš…
Raduš , tobě knížky samozřejmě ano..
Jiřinko , dobrou, krásně se dochrupej a vy ostatní taky, já jdu taky… i když už za hodinu dávám zas ty atb, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
14.2.09 22:49

Jiři, Sabiko
Dobrou a klidnou noc, taky bych šla, ale ještě mě toho tady dost čeká.

Bebuško
Hry mají teď smůlu, ale jestli to v pondělí dám, tak zas bude na chvíli pokoj a budeme moct hrát. A třeba i naplánovat naše hrací odpolko. :lol:
A Honza se nenudí, právě mi přes hoďku pouštěl ty náslechové skladby, už to snad vcelku umím, ještě aby to v té hlavě zůstalo.
Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
15.2.09 00:18

Janko - díky, určitě to zkusím. Já dělala vždy jen grilované, tak to bude změna. Já takhle dělám plněná rajčata a papriky nivou, eidamem, česnekem a provensálským kořením a je to taky moc dobré.
A běž si lehnout, unavená se stejně nic nenaučíš. Budem ti držet na pondělí palečky.

vaření a chlapy - marek si peče sám, některá jídla (moc jich nejni) taky vaří. On je hlavně na takové ty „přesné recepty“. Já to dost hážu od oka, nebaví mě to a pak to taky dopadá.

tak jsem zjistila, že se můj gynekolog přestěhoval do Dejvic, což je odsaď přes celou Prahu. Tak jsem si hledala někoho v Říčanech a v pondělí to obvolám. Chtěla bych někoho s ultrazvukem. Dr., kterého mám ho dělá pokaždé, takže mám pak lepší pocit. Pokud nebude, tak asi budu dojíždět do Prahy.

Vlaďko - tak ať je líp, ta játra bych si taky dala. Já mám nejradši králičí. Akorát teď bych je asi jíst neměla, myslím, že se to moc nedoporučuje kvůli vitamínu A. Musím pohledat tu literaturu :-) A ty knížky nespěchaj, abys to nemusela tahat s sebou.

Enio - jak ti je? Ještě musíš ležet nebo už je lepší??

Sabiko - tak to je fajn, že ta viroza ustupuje.

Petro - boty budu mít i to mlíko hami banánové, jestli chceš.

tak se mějte hezky a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.2.09 07:15

Raduš , jasně i mlíko, jsem zapomněla

Vlaďko hry netahej - možná se pro ně dneska stavíme, jedeme do Ládví

Lilky recept uložím a zkusím, já to ráda, ale moc to nevařím

opruzený zadeček - ubrousky jsou jedno jaké, Robik tehdy řval jen viděl přebalovák a ubrousky jsem měla neparfemované, pak jsem koupila perlan a čistila ho vodou. ale moc lepší to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
15.2.09 08:41

Hernička v pondělí - my stále ano 8). V 10 budeme u metra.

Jdeme ven, sice je 5 pod nulou, ale aspoň svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.2.09 09:26

my také počkáme u metra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.09 09:47

Dobré ráno
Sluníčko? Kde? Tady pořád sněží.Se bojím,že odpoledne někde zapadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí