PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
15.2.09 22:54

Marti
Beru to co ty, ještě se mi dost osvědčil homeovox-při nachlazení.

Všem spícím přeju dobrou a klidnou, já už za chvíli půjdu taky, holt to bude muset stačit, co mám v hlavě. A nebo ne a vyrazí mě, však ona se bude zeměkoule točit dál.

Kitty
Já se ti zítra ozvu, jestli má ještě cenu chodit, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.2.09 00:08

Ahoj holky,

Zizalko, recept je moc lakavy. Ja takhle delam plnene cukety a pridavam do toho i zampiony. Sipu to nivou. Taky moc dobre. Na cukety jsem jak diva. Kdyby nekdo chtel, muzu dat recept na vybornou cuketovou sekanou…

Jirko, vse nej k svatku!!!

Jinak co se tyce mluveni, tak Matysek nazyva vsechno jidlo mnam. On si treba donese sklenicku, da mi ji do ruky a rekne mnam. To jako at mu ji otevru. Jinak hodne slovum rozumi, ale nerika je. Akorat bum, papa, tata, mama. A zacal vymyslet takove hovadiny, ze se muzem doma potrhat smichy. Napr. mu dam misku s ovocem, on si kousek vezme, otoci se dokolecka, vezme si druhy, zase se otoci a takhle se toci, dokud to nesni. Jeho jevetsi konicek, je nas krmit. Takze vzdy dobehne s hnusnym oslizlym piskotem, ktery vyvalel vsude mozne a strka mi ho do pusy a neda pokoj, dokud to nesnim, nebo otrha zmolky s koberce a to same. To ovsem opravdu nejim, ten piskot dam. Nebo taky kosticku od lega. Tu mi rve do pusy tak, ze mam pocit, ze prijdu o zuby. Tak si strasne rad hraje na honku a na schovka. No bozi. Uz je teda hodnejsi…

Jinak odstavuju. Uz jsem ho skoro odstavila, ale zase jsem zacala, kvuli tem jeho nemocim, ale ted jak je zdravy, tak uz definitivne. Umi teda ale pekne premlovat, tak jsem si rekla, ze si nekam zajdu, totalne se ozeru, a nebudu moct podlehnout :D

Tak zas zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 00:37

Huráááá,noťas funguje. :dance: Normálně jsem měla černý monitor.I po restartu a pořád.Tak jsem šla skládat letáky …mám 300,zítra tu už bude i Martin tak nám to půjde rychleji a těch zbylých 600 bude cobydup. :wink: Pak jsem zašila pár Kubových věcí.A šla jsem zkusit noťas. A jedéééé.Ale je fakt,že jsem zase vytáhla baterii a klepala s ním :oops: .Před tím ani to na něj nezabíralo.Už jo.

Jdu vypálit fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 00:48

Hmmm,tak už je moc hodin.Tak se budu modlit,aby noťas v brzké době neklekl a fotky stáhnu někdy potom.

Děkuju všem moc za přání. :D :huban:

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
16.2.09 06:41

Tak my do herničky dorazíme :D. Nejdřív ale musím do školky a na chvíli do práce, takže abych pomalu vyrazila 8). Těším se, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.2.09 07:50

Dobré ránko,

my bohužel nedorazíme, jsme se těšili a nic… manžel se teď snažil vyjet a nevyjel… takže budeme dneska asi doma, tedy pokud nepřijede traktor a neodhrne to tady… už mě ten sníh nebaví…ještě že máme doma zásoby jídla :-)

tak nic, jdu udělat snídani…

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.2.09 08:34

my vyrazíme za chvíli, jdu ještě na poštu. takže budeme čekat, doufám, že dorazí aspoň Radka.

Kačko - jestli bys neměla pořídit nějaké teréní vozidlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 08:46

Dobré ránko!

Radko, to je dobrá náhoda, myslela jsem, že tě dostanu, ale nepodařilo se. Náhoda je i to, že jsem ty zprávy vůbec viděla, Vojtouš včera vytuhl spíš.

martinaSK píše:knoflice…nestras s okuliarmi…az take hrozne to nema…nik si to z rodiny nevsimol… 8O :?
osilo…je skor na preventivku…budem davat detom…hlavne ked pojde kubko do skolky…osvedcilo sa mi to pri matke ked chodila do skolky tak budem davat aj kubkovi… :)
jem CORYZALIA a na hrdlo mam HOMÉOGENE 9 ale teraz ma neboli…a na kasel mam stodal…
ale ja mam len nadchu…zatial
a este mam krem CICADERMA,je super.....

Znám Coryzaliu a Sodal, krém je na co? Snad nebude muset brýle mít, napiš, jak jste pořídili.

Hezky si srazík užijte, já jdu makat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.2.09 08:49

my taky vyrazíme, ale vypadá to tam zajímavě. Je mi líp, tak jsem ráda..

Kačko, tak třeba traktor dorazí a ty taky. Na Radku jsem taky zvědavá. Držim palce.

jinak dobré zasněžené ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 09:27

Čím to, že jak já mám čas, tak tu nikdo není?

Odpovědí v naší diskuzi 31000 a něco. Shlédnuto přes milionkrát! Baby, tak jenom nečtěte a taky pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.2.09 09:55

Ahoj holky.
Adam šiel behať po uradoch,tak sme so Samikom sami doma.

V noci som myslela,že Adama zabijem :-( :-( :-( :-( :-( Keď som večer bola s mamkou na skype,tak mu dal parek.Priznal sa až v noci,keď maly jačal ako keby ho rezali.Ja som si dala parek večer a zdal sa mi pikantny.Tak ho určite z toho bolelo bruško :( :cry:

Tak ja zas utekam,lebo mi tu Samik rozhadzuje CD :roll:

Neviem čo je tu nove,len som zahliadla,že mame ďalších nemocných.Tak vám všetkým prajem skore uzdravenie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.2.09 10:02

ahojte… :)

boli sme u tej ocnej…a…kubko je kratkozraky ale na okuliare to zatial nevypada a ani na nejaku inu liecbu.....mozno z toho vyrastie,mozno nie…a to zabiehanie ocka,mame len cvicit to zle.....mame prelepovat… :?
uz ho vidim ako si to necha… :roll:

ale sme aj chory tak sme to strihli aj k dr…takze mame prve antibiotika co nie som nadsena ale co uz…dost sme vydrzali byt bez nich… :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 10:36

Co je, kašle? A ještě mi řekni, jak se jako u ročního dítěte identifikuje krátkozrakost. 8O Přece nespolupracoval, jako že by řekl, že vidí nebo už nevidí 8)

Je ta náplast na přelepení aspoň šetrná? Aby mu zbylo něco z obočí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
16.2.09 10:56

dobré ránko

Maťka mňa tiež zaujíma ako mu vyšetrila to očko
tak ste chorý, prajem skoré uzdravenie

Luciku, tak už máte páročky za sebou :D

Marečka mám konečne v škole, Karol išiel čosi vybavovať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.2.09 11:02
Knoflice píše:
Co je, kašle? A ještě mi řekni, jak se jako u ročního dítěte identifikuje krátkozrakost. 8O Přece nespolupracoval, jako že by řekl, že vidí nebo už nevidí 8)Je ta náplast na přelepení aspoň šetrná? Aby mu zbylo něco z obočí :wink:

je zahlieneny,zachripnuty,trocha hrdlo a strasne hrubo kasle v noci…

no dve sme ho drzali a ona ho pozerala roznymi tymi jej „hracickami“.....
ako ma rozkvapkane tie oci tak to slo v pohode pozriet…ale neskutocne plakal pri tom… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí