PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
16.2.09 19:34

Ještě, Bebuško, gratuluju k úspěšnému dni a ať to zítra nebolí. :wink:

Jdu dovařit a pak se svalit k telce k vodákům, to mám za odměnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
16.2.09 19:42

HOJ HOLKY,

srazík byl bezva.

Báro - já bych zkoušela dát matýska do jeslí už teď, třeba na půl den týdně, jestli by se mu líbilo a tak bys zjistila, jak to snáší. Podle toho by ses pak mohla lépe rozhodnout. Ty víkendy bych já osobně nebrala, protože to už s manželem nebudete vůbec. Spíš bych třeba pracovala 2 dny v týdnu, teda pokud by tě takto do práce vzali a matýsek by byl v jeslích spokojený.

janko - gratulujeme ke úspěšnému dokončení semestru.

pajulenko - matýsek je šikulka a ten recept určitě napiš pls

inge - dík za radu, jsme opravdu v 1. pásmu a za 32 Kč z automatu je to od nás až do centra a i v centru do 120 minut. Já hlupka si koupila za 40 jízdenku na vlak a pak ještě za 26 lístek na tramku.

kačko - my vyjedli v pohodě, asi tu budem mít méně sněhu

po srazu jsem jela vlakem dom a pak ještě na finanční úřad. Hodinu jsem přesvědčovala paní, že máme přiznání správně, že jen potřebuju vědět částku, co manžel zaplatil, abych to mohla odečíst. To byl teda zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.2.09 19:44

tak jestli chcete jen malé - tak potom záleží na ceně a preferencích

já chtěla polohování jednou rukou, cena max. 3000 a rukojeti na mojí míru.

máme Esprit

doporučuji Jané a Inglesina Trip - jsou pro větší lidi, takže by vám vyhovovaly oběma a cena do 4500 - oboje polohovatelné jednou rukou.

pokud chcete levnější, tip nemám, je jich moře. taky záleží na tom, kde s nima chceš jezdit, protože tyhle obyč jsou opravdu jen do města, mají malá kolečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.2.09 19:45

zkouším uspávat bez dudlíku, tak držte palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
16.2.09 19:51

Vlaďko - to je prima, žes nemusela platit :-). A ať ti nic nenajdou

Báro - já kdybych tu možnost měla, tak bych hned šla na den v týdnu do práce a od Filípkových 2 let na 2 dny. Ale můj zaměstnavatel teď propouští, takže práce pro mě určitě nejni. Myslím, že tím, že bych vypadla na den z domu, tak bych si ty zbývající víc užívala.

golfky - já mám hoco diamond, ale nedporučuji, nejsou špatné, ale nějak mi nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.2.09 19:51

mne tiez emimino ide strasne pomaly… :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.2.09 20:14
Bebuska píše:
PROSBA (spíš za kamaráda..)
holky NE pražské, můžete se prosím, některá kouknout na www.bonifac.cz Báro , promiň, nenavádim ke konkurenci :-), kamarádovi si stěžují zákazníci, co jsou z malých měst a vesnic a někde „daleko“, že jim to jde vše strašně pomalu… oni to zkouší na všech možných pc a jde to všude dobře, tak jim tvrdí, že to musí být jejich špatným připojením nebo signálem…

tak někdo párkrát cosi na těch stránkách proklikněte a dejte mi vědět… moc moc děkuju za snahu

deset minut tu hledám své pantofle, které jsem měla na nohou a najdu je obě v pračce… tak nevím, co tím dítě chtělo říct! :?: :wink:

proklikáno, máme wifi 800kB za sekundu… bude to tím, že mají pomalejší připojení a stránky jsou náročnější na grafiku… ať zákazníci zkusí přeměřit na dsl.cz, jakou mají aktuální rychlost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.2.09 20:16
Lena1 píše:
Bebuško , mně stránky fungujou taky docela dobře..MNě zase jde pomalu jediný emimino.. :?

emimino mi jede taky často strašně pomalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.2.09 20:53

jo to je fakt, asi by měli zvětšit kapacitu nebo co ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 20:55
Bebuska píše:na policajtech paráda, vše odpuštěno, o penízky ani body jsem nepřišla :! :lol:
8O :potlesk:

Baruš
To je těžké.Pokud nechceš dávat Matýska do jeslí…ustojí vaše rodinka,že se s manželem téměř nevidíte?
Já si myslím,že nejšetrnější ke každému členu rodiny je ta třetí varianta. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 21:03
kitty25 píše:definitivně se to určuje ve dvou letech, psali.

Tak to si dovolím nesouhlasit.
Martin je obouruký.Píše levou,lžící jí levou......ale na kytaru hraje jako pravák,příborem jí jako pravák.......A to ho nepřeučovali.
A Kuba dost dlouho v tom taky neměl jasno.A dětská psycholožka mi řekla,že se to určuje do čtyř let. Našla jsem si i pracoviště,kde se na to specializovali (p.uč.se nelíbilo,že to ještě nemá rozhodnuté,co vlastně je :roll: ) a i tam mi řekli,že se tím do 4 let nemám vůbec zabývat.
A určuje se to tak,že věc co používáš jednou rukou (lžíci,tužku …) položíš na stůl před dítko přesně do prostřed a pak uvidíš,kterou ruku upřednostňuje.
Jinak neurolog mi o Radečkovi řekl (po tom pádu,kdy měl otřes mozku),že si myslí,že bude levák.Tak uvidíme.Gabka je na 100% pravák.
Kuba teda nakonec taky.A u Radečka uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.2.09 21:03

hele Radko, napadlo mě, zda budeš chodit i do nové diskuse, jestli to jako budeš stíhat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
16.2.09 21:05

Kitty
Dík, ta cena je tak můj strop, víc by se mi dávat nechtělo. Chci jen, aby byly polohoatelné, dostatečně vysoké a snadno ovladatelné.

Radko
Dík za pochvalu, potěší to. Já s taky ráda občas od Matíka odpočinu, na to mám právě školu. Jen si teď nedokážu představit, svěřit ho někomu cizímu.
Bebuško
Tak do školy hotovo, jdeme si s mužem něco zahrát. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 21:08

Baruš
Já taky normálně pracuju. :! Už třetí týden. Nějak jsi na mě zapoměla. :(
No nic,jdu skádat letáky.Papa

• načítám...
  • Citovat