Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě, Bebuško, gratuluju k úspěšnému dni a ať to zítra nebolí. ![]()
Jdu dovařit a pak se svalit k telce k vodákům, to mám za odměnu. ![]()
HOJ HOLKY,
srazík byl bezva.
Báro - já bych zkoušela dát matýska do jeslí už teď, třeba na půl den týdně, jestli by se mu líbilo a tak bys zjistila, jak to snáší. Podle toho by ses pak mohla lépe rozhodnout. Ty víkendy bych já osobně nebrala, protože to už s manželem nebudete vůbec. Spíš bych třeba pracovala 2 dny v týdnu, teda pokud by tě takto do práce vzali a matýsek by byl v jeslích spokojený.
janko - gratulujeme ke úspěšnému dokončení semestru.
pajulenko - matýsek je šikulka a ten recept určitě napiš pls
inge - dík za radu, jsme opravdu v 1. pásmu a za 32 Kč z automatu je to od nás až do centra a i v centru do 120 minut. Já hlupka si koupila za 40 jízdenku na vlak a pak ještě za 26 lístek na tramku.
kačko - my vyjedli v pohodě, asi tu budem mít méně sněhu
po srazu jsem jela vlakem dom a pak ještě na finanční úřad. Hodinu jsem přesvědčovala paní, že máme přiznání správně, že jen potřebuju vědět částku, co manžel zaplatil, abych to mohla odečíst. To byl teda zážitek.
tak jestli chcete jen malé - tak potom záleží na ceně a preferencích
já chtěla polohování jednou rukou, cena max. 3000 a rukojeti na mojí míru.
máme Esprit
doporučuji Jané a Inglesina Trip - jsou pro větší lidi, takže by vám vyhovovaly oběma a cena do 4500 - oboje polohovatelné jednou rukou.
pokud chcete levnější, tip nemám, je jich moře. taky záleží na tom, kde s nima chceš jezdit, protože tyhle obyč jsou opravdu jen do města, mají malá kolečka
Vlaďko - to je prima, žes nemusela platit
. A ať ti nic nenajdou
Báro - já kdybych tu možnost měla, tak bych hned šla na den v týdnu do práce a od Filípkových 2 let na 2 dny. Ale můj zaměstnavatel teď propouští, takže práce pro mě určitě nejni. Myslím, že tím, že bych vypadla na den z domu, tak bych si ty zbývající víc užívala.
golfky - já mám hoco diamond, ale nedporučuji, nejsou špatné, ale nějak mi nesedí.
Bebuska píše:
PROSBA (spíš za kamaráda..)
holky NE pražské, můžete se prosím, některá kouknout na www.bonifac.cz Báro , promiň, nenavádim ke konkurenci, kamarádovi si stěžují zákazníci, co jsou z malých měst a vesnic a někde „daleko“, že jim to jde vše strašně pomalu… oni to zkouší na všech možných pc a jde to všude dobře, tak jim tvrdí, že to musí být jejich špatným připojením nebo signálem…
tak někdo párkrát cosi na těch stránkách proklikněte a dejte mi vědět… moc moc děkuju za snahu
deset minut tu hledám své pantofle, které jsem měla na nohou a najdu je obě v pračce… tak nevím, co tím dítě chtělo říct!![]()
proklikáno, máme wifi 800kB za sekundu… bude to tím, že mají pomalejší připojení a stránky jsou náročnější na grafiku… ať zákazníci zkusí přeměřit na dsl.cz, jakou mají aktuální rychlost…
Lena1 píše:
Bebuško , mně stránky fungujou taky docela dobře..MNě zase jde pomalu jediný emimino..
emimino mi jede taky často strašně pomalu..
Bebuska píše:na policajtech paráda, vše odpuštěno, o penízky ani body jsem nepřišla![]()
Baruš
To je těžké.Pokud nechceš dávat Matýska do jeslí…ustojí vaše rodinka,že se s manželem téměř nevidíte?
Já si myslím,že nejšetrnější ke každému členu rodiny je ta třetí varianta. ![]()
kitty25 píše:definitivně se to určuje ve dvou letech, psali.
Tak to si dovolím nesouhlasit.
Martin je obouruký.Píše levou,lžící jí levou......ale na kytaru hraje jako pravák,příborem jí jako pravák.......A to ho nepřeučovali.
A Kuba dost dlouho v tom taky neměl jasno.A dětská psycholožka mi řekla,že se to určuje do čtyř let. Našla jsem si i pracoviště,kde se na to specializovali (p.uč.se nelíbilo,že to ještě nemá rozhodnuté,co vlastně je
) a i tam mi řekli,že se tím do 4 let nemám vůbec zabývat.
A určuje se to tak,že věc co používáš jednou rukou (lžíci,tužku …) položíš na stůl před dítko přesně do prostřed a pak uvidíš,kterou ruku upřednostňuje.
Jinak neurolog mi o Radečkovi řekl (po tom pádu,kdy měl otřes mozku),že si myslí,že bude levák.Tak uvidíme.Gabka je na 100% pravák.
Kuba teda nakonec taky.A u Radečka uvidíme.
hele Radko, napadlo mě, zda budeš chodit i do nové diskuse, jestli to jako budeš stíhat
![]()
Kitty
Dík, ta cena je tak můj strop, víc by se mi dávat nechtělo. Chci jen, aby byly polohoatelné, dostatečně vysoké a snadno ovladatelné.
Radko
Dík za pochvalu, potěší to. Já s taky ráda občas od Matíka odpočinu, na to mám právě školu. Jen si teď nedokážu představit, svěřit ho někomu cizímu.
Bebuško
Tak do školy hotovo, jdeme si s mužem něco zahrát.
![]()
Baruš
Já taky normálně pracuju.
Už třetí týden. Nějak jsi na mě zapoměla. ![]()
No nic,jdu skádat letáky.Papa
žížala píše:
Bebuško
Tak do školy hotovo, jdeme si s mužem něco zahrát.![]()
tak to si to pořádně užijte, taková absence
![]()