PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
17.2.09 07:58
bramburka81 píše:
jirabobes píše:
Baruš
Já taky normálně pracuju. :! Už třetí týden. Nějak jsi na mě zapoměla. :(
No nic,jdu skádat letáky.Papa

Samozřejmě, že jsem na tebe nezapomněla, ale jak psala Radka, věděla jsem, že Radečka hlídá Martin. Já jsem chtěla nějaké zastání, že nejsem tak hrozná matka, když chci dát dítě do jeslí nebo že chci pracovat. Ivča to pochopila :wink: .

Jinak všem děkuju za názory, teď jsme to probírali s manželem a zatím uvažujem nad těmi 5 dny v měsíci plus sem tam víkend. Manžel říká, že to taky není jen kvůli penězům, ale i mému uspokojení :oops: . No částečně má pravdu, mi stačí občas si odskočit do práce. Taky jsem uvažovala nad studiem (to by mně taky dostatečně zaměstnávalo), ale necháme to asi na později…

jo tahle varianta se mi zdá opravdu nejlepší, měli byste být spolu i jako rodina. Já vím, že manžel taky hodně pracuje, ale stejně byste měli aspoň jeden den opravdu strávit spolu, je to dobré pro budoucnost. Pozor na to z jiného hlediska - spousta lidí čas spolu netráví a děti si pak připadají velmi odstrčené a hlavně to pak může skončit i rozpadem rodiny, protože lidé nemají stejné zájmy. To je ale bohužel stylem života a dobou. Dřív to prostě bylo jinak.

My jsme třeba vždycky obědvali přes víkend všichni spolu a někdy v týdnu i večeřeli, dokud jsme byli malí, rodiče si s náma hráli a tak. Dneska je to bohužel jiné - doba pc apod.

No rozhodnout se musíte sami, ale opravdu celé víkendy bych neradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 08:00

jo Báro to studium - je skvělá věc, ale s dítětem moc těžká, pokud nemáš stálé hlídání, tak nedoporučuju. Nároky jsou velké a nikdo ti nic neodpustí a opravdu to hodně času zabere, skloubit to i s prací se mi zdá nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 08:03
Pajulena píše:
Ivco, ja si taky myslim, ze kdyz to jinak nejde, tak to proste jinak nejde a clovek by mel na tom hledat i ty pozitiva. Vzdyt ty jesle jsou opravdu fajn. Ja do nich chodila a dokonce si to i pamatuji a vzdy se mi tam libilo…
Zrovna vcera jsme s kamaradkou resily jednu situaci nasi spolecne zname. Je na materske s 17ti mesicnim klucikem a manzel prisel o praci a dalsi uz si asi nenajde a muze jit tak akorat k lopate (hokejista a umi opravdu jen ten hokej). Byli zvikli na velky nadstandart a ted uz vycerpaly i nasetrene penize a ona ted nervuje, ze uz nemaji co zrat (sama to tak oznacila), ale do prace nepujde a nepujde. Odmita dat maleho do jesli. A to ja vubec nechapu. To je proste blbost. Potom maji doma atmosferu, ze by se pomalu veseli, ale pritom se to da resit. Ona se svym vzdelanim by nasla velmi dobrou praci. To ze za chvilku nebude mit ani za co koupit malemu plenky ji nejak nedochazi…

no a to je zas druhej extrém že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 08:04

a my jsme zvládli noc bez dudlíku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.2.09 08:09
kitty25 píše:
a my jsme zvládli noc bez dudlíku :lol: :lol: :lol: :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jinak dobré ráno všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
17.2.09 10:51

Ahojky,
tak mi lítáme po doktorech dělají nám testy na salmonelu :?
Ale snad to bude OK.
Zítra budu vědět víc.
Je nám všem blbě,ale zvládáme to. :D Odběhnu na záchod,přebalim Fildu,utřu Sabču na nočníku,zapnu pračku, uvařim čaj lehnu a letím na záchod a takhle se to točí celej den :oops: :roll:

Ještě se snad ozvu zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
17.2.09 10:52

Kitty
gratuluju k úspěšné noci bez dudu…taky to budem potřebovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 10:57

Ahoj holky

Tak Adam dnes rano o 4 odjel do Prahy. :( :( :( :( Za dovolenku ma 500 za deň a to je nič moc :( Pak keď bude zas potrbovať tak si ju vyberie.

Dnes sme boli na očkovanie Priorixom.Holky ja som sa nemohla dostať z baraku.Vonku je 40cm snehu.Chodniky len posolene a neodhrnute :twisted: .Kočarek som ťahala za sebou,lebo inač som sa nemohla pohnuť.Aj tak sa mi 2× vyvratil na bok.Samik mi cestou speť usnul,tak spinka teraz v ložnici.Ani som ho nevyzliekala,len som otvorila okno dokorán.Adam si zabudol doma klič od ubytovny a kosmetiku,tak som bola ešte na pošte poslať mu to.Našťasti tu mame taku malinku poštičku,že som nemusela dole do mesta.To by som nezvladla.

Hrniček nam došiel včera,lenže sme boli v chebe,tak je na pošte.Myslela som,že tam dnes skočim :lol: .Tak som zavolala a zajtra mi ho dovezu :D

Joí a jak Adam odjel na rychlo,tak som si poriadne nenakupila :roll: .Skusim zavolať kamoške či nepojdu do mesta autom

Idem dočitať,ale iba tie 4 stranky od včera,lebo viac nestihnem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 10:59
Sabika píše:
Ahojky,
tak mi lítáme po doktorech dělají nám testy na salmonelu :?
Ale snad to bude OK.
Zítra budu vědět víc.
Je nám všem blbě,ale zvládáme to. :D Odběhnu na záchod,přebalim Fildu,utřu Sabču na nočníku,zapnu pračku, uvařim čaj lehnu a letím na záchod a takhle se to točí celej den :oops: :roll:Ještě se snad ozvu zatím pa
Ježišmaria :( Tak budem na vas myslieť aby to dopadlo dobra :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 11:00
kitty25 píše:
a my jsme zvládli noc bez dudlíku :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Šikulkaten tvoj Robinek :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 11:09
bramburka81 píše:
jirabobes píše:
Baruš
Já taky normálně pracuju. :! Už třetí týden. Nějak jsi na mě zapoměla. :(
No nic,jdu skádat letáky.Papa

Samozřejmě, že jsem na tebe nezapomněla, ale jak psala Radka, věděla jsem, že Radečka hlídá Martin. Já jsem chtěla nějaké zastání, že nejsem tak hrozná matka, když chci dát dítě do jeslí nebo že chci pracovat. Ivča to pochopila :wink: .

Jinak všem děkuju za názory, teď jsme to probírali s manželem a zatím uvažujem nad těmi 5 dny v měsíci plus sem tam víkend. Manžel říká, že to taky není jen kvůli penězům, ale i mému uspokojení :oops: . No částečně má pravdu, mi stačí občas si odskočit do práce. Taky jsem uvažovala nad studiem (to by mně taky dostatečně zaměstnávalo), ale necháme to asi na později…
Baruš,tak tych 5 dni v mesiaci to nie je moc.Bola by si doma s malym ale aj medzi ľuďmi :D .Človek potrebuje niekedy utiecť z toho stereotipu :lol: A jak psala Petra do toho studia by som nešla.Ja tu obdivujem všetky studujuce holky jak to zvladaju 8O .Vidim na mamke jak jej to dava zabrať a to nema doma male dite.Iba vnučku :wink: Na tie víkendove 12ky sa vyprdni to je moc.To by ste sa s manželom videli „možno“ iba o svatcich :( :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 11:11
Terulka píše:
Ahooooooj, tak už jsem zase na příjmu.
:-) :lol: :wink: Nezabudni hodiť fotky z pražského sraziku :D :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 11:15
KalinkaIvča píše:
Luciku , ať zdárně přežijete jednání s úřady, někdy je to boj … A zůstane teda Adam do čtvrtka doma?
Snaď to prežijeme.Hlavne nech všetko dobre dopadne.U nas nemože byť nič jednoduche :( Najhoršie je že ťa posielaju od dveri k dveram a všade ti povedia noiečo ine.Tak sme sa nas… poslali mail na sud a už prišla odpoveť.Tak potrbujem napisať žiadosť a hlavne Adamov podpis :roll: :lol: Tak to hadam zvladnem :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.2.09 11:44

Ivčo , doufám, že jsi přecitlivělá, protože jsi těhotná :wink: Já jsem ti to spočítala, že máš klidně do dubna čas, ne? Stačilo by ledňátko. 6 týdnů před porodem na mateřskou … přece jsi pracovala, ne? Nebo to takhle nejde? A já už žádné plínky nezkouším. Stačilo. 8)

Radka se kasala, že druhé bude na baráku v látce od začátku, tak jsem na ni zvědavá :wink: :lol:

Barčo, já jsem to nečetla asi pozorně, pochopila jsem, že máš jít buď do práce (klasicky na 8 h), nebo ty víkendy v hypermaketech. No jestli ti takhle vyjde zaměstnavatel vstříc a zaměstná tě na 5 dnů v měsíci, tak to se máš 8O to teda v tom případě je nejlepší volba.

Vlaďko, mě ty stránky taky jedou normálně :nevim:

:-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.2.09 12:12

čau holky,

tady je šíleně sněhu a furt padá a padá

katko - to si teda nepamatuji, že jsem řekla. Ale zrovna včera jsem o tom uvažovala. No uvidíme

sabiko - tak držíme pěstičky, já už myslela, že to máte dobré

petro - robinek je šikulka

ivčo - taky jsem počítala, že to vystačí až v dubnu, takže máte spousta času, hlavně se nestresuj.

pajuleno - neměla bys radši zajít k Dr.? a díky za recept.

tak a víc nevím. jdu obvolávat gynekology.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí