PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
16.2.09 22:35

Radko , já chci taky únavu prvního trimestru :lol: … jsi hodná, že na nás čekáš, ale u mě by ses nemusela dočkat, tuším zítra MS :roll:
Jo a že si to beru, no jo, beru, tím jak jsem to četla všechno najednou mě to fakt dostalo, až jsem to obrečela :-( ..ale už bude v pohodě, jen že tu situaci řeším denně …

Janko , tak plenky dobrý, taky je chci zkusit, jsou za skvělou cenu. U druhého dítka bych chtěla látkovat od začátku, proto vlastně musím rozšířit základnu :lol:
Díky za dovysvětlení, předně - jsem to nemyslela na Tebe, všeobecně k diskusi. Vezmu to ze svého pohledu, jak jsem psala, taky to řeším. Víš to je právě o tom, je to velmi složité si to v tý hlavě srovnat co je pro nás v ohledu na malýho nejlepší, chci být pro něj ta nejlepší máma, takhle jsem si to nepředstavovala. Dvouletou variantu jsme si vybrali právě proto, že jsme sourozence chtěli co nejdříve. Zkomplikovala to ta pitomá extrovka, přišli jsme o čtyři měsíce. A pak se muset obhajovat, že dvouleté dítě občas (nebo často) bude bez mámy protože bude v práci …
A že to nikdo nemyslel zle vím a i jsem to psala, prostě to tak divně vyplynulo … a nebo jsem taky přecitlivělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.2.09 22:46
Radka75 píše:enio - jak jsi na tom??

už líp… jen když to přeženu s pohybem, tak začnu zase špinit, ale už nekrvácím…
ve čtvrtek jdu na velký ultrazvuk ve 20.týdnu, tak se těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
16.2.09 22:58

Barčo , pochopila, jak říkám, jsme v podobné situaci, pstoj holek svým způsobem chápu, neřeší nic podobného. A že to děláš i pro vlastní uspokojení? To je přece ta nejlepší varianta, když máš ze své práce i radost.
Já teď právě zvažuju, jestli jít do jistoty za málo peněz - tj. vrátit se do nemocnice a nebo hledat místo abych uplatnila VŠ. Ty bylo podstatně složitější, ale rozhodně líp placené a hlavně ne na směny. Hrozné dilema. Uvidíme za pár měsíců jaká bude situace, třeba budu přece jen těhotná :wink: :lol:

Pajuleno , situace tvé známé je teda drsná, tím spíš že ona si evidentně neuvědomuje o co běží 8O … chápu, že chce být s dítětem, ale když mu nebude mít dát co jíst :roll:
Jo, a co jinak? MS se stále nedostavila? Jsme napnuté :wink:

Enio , je neuvěřitelné, jak to letí … bychom mohly tipovat pohlaví, co se asi ukáže na UZ :D … jo a nemáš nějakou fotku bříška?

Radko , kdy jdeš k dr? Už seš objednaná? Jo a budeš teda dojíždět nebo si někoho našla novýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
16.2.09 23:08

Koukám, že tu nikdo, než jsem vytřela koupelnu … zatracená pračka začala stávkovat a nevyždímala potvora a já si při vypouštění do kbelíku popletla strany, roztočila jsem ventil moc a všechna voda se mi vylila na zem do koupelny :roll: …no za blbost se platí :lol:
Ale neva, občas se to stane, pereme denně i víckrát, takže už toho má chudák asi dost :roll:

Jiří, až doděláš ty letáky …jsem Ti ještě opožděně chtěla popřát k svátku všechno nej! :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
16.2.09 23:10

Tak všem přeji dobrou noc! Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.2.09 23:19

MS nikde, ale stale negativni, tak uvidime ted, kdyz jsem odstavila, jak to s tou MS bude. Ale stale se citim, jako bych v tom mela byt :roll:

Tak dobrou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 23:33
Radka75 píše:
petro - já čekám na kitty a kalinku a pak společně hupsneme do října 2009 a nebo pokud to holky nebude nudit, tak si občas ty těhulkovské problémy vyřikávat tady

Jo jo jo,tady. :D Aspoň tak můžu prožívat další těhu..........Já vím,jsem cáklá. :oops: Njn,já už jiná nebudu. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 23:35
Radka75 píše:
jiřko - bára na tebe nezapoměla, ale ví, že ty Radečka do jeslí nedáváš
a Inge to měla v plánu

Jo ahá.Dík za vysvětlení. Asi se začíná projevovat únava. Nejspíš budu končit s letákama.I Martin si to přeje.Tak asi budu zase po nocích vysedávat na netu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 23:51
bramburka81 píše:
jirabobes píše:
Baruš
Já taky normálně pracuju. :! Už třetí týden. Nějak jsi na mě zapoměla. :(
No nic,jdu skádat letáky.Papa

Samozřejmě, že jsem na tebe nezapomněla, ale jak psala Radka, věděla jsem, že Radečka hlídá Martin. Já jsem chtěla nějaké zastání, že nejsem tak hrozná matka, když chci dát dítě do jeslí nebo že chci pracovat. Ivča to pochopila :wink: .

Jinak všem děkuju za názory, teď jsme to probírali s manželem a zatím uvažujem nad těmi 5 dny v měsíci plus sem tam víkend. Manžel říká, že to taky není jen kvůli penězům, ale i mému uspokojení :oops: . No částečně má pravdu, mi stačí občas si odskočit do práce. Taky jsem uvažovala nad studiem (to by mně taky dostatečně zaměstnávalo), ale necháme to asi na později…

Samozdřejmě,že nejsi hrozná matka.Hlavní je,že se budeš Matýskovi věnovat potom.Já bývám skoro celé odpoledne v čudu.A ještě stihnu s Kubou procvičit logopedii.No někdy ne :oops: ,ale často to stihneme. :wink: ........S Raďulkou jsem celé dopoledne...........A jinak? Neřvu tolik po nich. :wink: Jak jsem s dětmi míň,tak mě ani tolik nevytočí,co obvykle a je nám dobře...........Až na Martina. :roll: Měl mě 7 let doma za zadkem a teď musím počkat,až se s tím smíří. :roll: ...............Dneska jsem se poštěkali.Prý nejsem vůbec doma.Ale dny,kdy tu jsem nějak vymazal z paměti. :roll: A navíc,až se zajedu,tak mi to určitě zabere míň času.Ale Martin to pořád nechce pochopit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 23:55

Enio
Taky bych ráda viděla fotečky.Necháte si říct pohlaví?

Ivčo,holky…
Díky ještě jednou za přání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.2.09 00:00

Tak tady je náš malý bruslař. :wink:
http://emimino.cz/…PICT2951.JPG

Je to trochu tmavé,ale hlavně,že je. :wink: Zítra nebo někdy se kuknu,jestli jdou použít i další fotky.

Už jsem k.o. Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
17.2.09 06:59

Dobré ránko,

Radko - jo, jo integrovaná vlaková doprava je fajn 8).

Barčo, ještě jednou k těm jesličkám. Asi bych zkusila Matýska od září dávat jednout týdně a uvidíš. Honzík chodil od necelých 2 let 3× týdně na hlídání (paní hlídala cca 5 dětí cca od 2 do 3 let) a byl nadšený. Bylo to ale přes léto a začátek podzimu (do mého nástupu na mateřskou), takže nemocný nebyl.

Jiřko - Kubík je šikula. Já přemýšlela, jestli koupit Honzíkovi „kačenky“, ale známé mi to rozmluvily. Gábinka to už taky zkoušela nebo ne?

Pajuleno - tys ještě vůbec neměla MS????

Ondra opět vypil večer z lahve 200 ml mlíka :dance: a v noci zase byl asi 6× vzhůru :evil:.

Jdu vypravit Honzíka do školky, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 07:48
KalinkaIvča píše:
Ahoj holky!

Vy mi teda dáváte … sotva jsem se trochu oklepala z víkendové krize doma :-( , tak mě mrzí to, co jsem se dočetla …
Strašně krásně se čtou myšlenky, že peníze nejsou všechno, že chci bý t raději co nejvíce s dítětem apod. … taky by mě ani nenapadlo chodit do práce, ale když to prostě jinak nejde? Proč se mám jako matka cítit špatně za to, že chci - nebo musím - jít do práce, aby moje dítě mělo všechno co potřebuje?
Myslím si, že Barča chtěla „slyšet“ pohled na to, která varianta by byla nejlepší a ne že by bylo lepší být doma bez peněz a argumenty proč. Protože je to možná i moje pravděpodobná budoucnost, tak se mě to dotýká a fakt mě to mrzí, že jste to vzaly takhle.
Beru, že každá píšete svůj názor a že to nemyslíte zle, ale v tom množství to prostě dá člověku zabrat.

Takže k otázce … Báro, z těch možností bych já si vybrala jeden víkend a k tomu několik všedních dní. Dvě dvanáctky za sebou nejsou problém, vím to z vlastní zkušenosti. Otázka, jestli by se Ti tam líbilo, mylsím v otm hypermarketu. Být sem tam v kolektivu Matýskovi myslím neublíží, ten nápad zkusit to v jeslích dřív je dobrý.
Tak držím palce, ať se dobře rozhodneš!

Tak a teď se uklidním a půjdu reagovat na to co jsem chtěla …

Kalinko jistě, že se nemáš za co stydět, pokud peníze nemáte, není jiná možnost, mám i takové kamarádky, které musely v 1,5roce dítěte na plný úvazek do práce. Prostě to manžel neutáhl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 07:49
KalinkaIvča píše:
Sabiko ,

Holky pražský, vypadá, že jste si srazík užili, budou nějaký fotečky?

[:

fotila Terka, tak snad něco vloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 07:53
žížala píše:A ještě k té mateřské-my jsme dvouletou zavrhli právě z toho důvodu, že jsem věděla, že druhé mimčo bohužel nebude do dvou let a věděla jsem, že Matíka nikam dát nechci a i kdyby, tak ty možnosti jsou tak omezené, že bych ze svého platu ani jesle nezaplatila. Osobně mě štve, že stát vymyslí skvělé varianty, aby byl vběr, ale už nezajistí vůbec žádné zázemí. Ale to je věc jiná. .

já zase zareaguju na tohle. Bohužel je to pravda, ale tady to vůbec nikoho nezajímá. Moje kamarádky se rozčilují, že to tak je taky. Holt ale volily ODS a ta přece ani nemá v programu, že bude podporovat rodiny a vytvářet nějaké zázemí. Oni přece a to napíšu natvrdo zaujímají postoj, starej se sám…

takže Jani, tak to prostě je a dle vlastních zkušeností holt ODS zabije co může a radši všechen majetek prodá. Takže kde by pak asi měly objekty pro jesle školky a tak vznikat? Do toho se nevyplatí investovat, však si to lidi nějak zařídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí