PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
16.2.09 11:04

a to čo ste mu kvapkali do očiek? to kvoli vyšetreniu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.2.09 11:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.2.09 11:10
zabulienka píše:
a to čo ste mu kvapkali do očiek? to kvoli vyšetreniu?

mali sme kvapkat tri dni po jednej kvapke do oboch oci a na stvrty den prist k nej na vysetrenia.....atropin

musela zistit preco skuli…ci je to kratkozrakost alebo nieco podobne alebo to ma iny vyznam…

citaj clanok co som sem dala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.2.09 11:43

Ahoj všem
Dneska měl Kubík poslední bruslení se školkou,tak jsme se byi kouknout a fotit a točit. No,sice po tom ledě víc chodí,ale i bruslit mu jde. :D Večer hodím foečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
16.2.09 12:20

Ahoj všem!

Tak už jsme u našich. Byli jsme na procházce se psem, Matýsek pěšmo a ještě musel držet vodítko… :) Je z něho unešený, dává mu rohlík, piškoty do jeho misky s vodou.

Holky, mám dotaz, jak by jste to řešily vy: Protože mám tu dvouletou mateřskou, tak už nějak musím řešit, co bude dál. Jedna možnost je, že půjdu normálně do práce, na nějaký 4 nebo 6 hod. úvazek (nebo 3 dny v práci, 2 dny doma) a Matýsek do jeslí (ale pořád nevím, jestli by to zvládnul). Potom je další možnost (upozornila mně na to kamarádka magistra), že v každé hypermarketové lékárně hledají magistry na víkendy, stačilo by mi odsloužit dva víkendy v měsíci a měla bych zhruba co teď na mateřské. Ale, jsou to dvanáctky a nevím, jestli by se to nějak dlouhodoběji dalo zvládnout. A třetí varianta je to nějak nakombinovat - jeden víkend v měsíci plus 5 pracovních dnů za měsíc (těch 5 dnů by byl Matýsek v jeslích). Nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně a jestli vás to neobtěžuje, ale kdyžtak napište váš názor. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.2.09 12:32

Ahoj všichni!
dočítám…
Baruš já bych asu brala těch pár dvanáctek.
To uteče a budeš hodně času s malým. Ale to je jen můj názor, nevím, jak by to šlo u vás vpraxi.
Máme tu novou budoucí maminku? Tak Radko moc gratuluju/a závidím/ :lol:
Víc nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
16.2.09 12:53

a chcem sa ešte opýtať, bude niektorí z vašich drobcov ľaváčik?

my mmáme Marečka a na 100% aj Lukáška ľavačika

v rodine nemáme žiadneho ľavaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
16.2.09 13:08

Ahojky,
tak dnes jen krátce.
Jedem k doktorce,v noci se rozblinkala Sabča a dr.je chce vidět oba,Fildu kvůli cukrovce(podle našeho domácího hlídání zatím v normě) a Sabču pro jistotu.

Baruš
já bych brala asi raději taky ty 12 o víkendu,to mi přijde nejschůdnější! Když si vezmeš že za jesle zaplatíš nehorázný koruny a malý si tam ani nemusí zvyknout. Takhle bude mít mamku u sebe a bude klidnější ne? A 12 se nechají zvládnout když jsou jen dvě za sebou. No a nebo pak máš ještě jednu možnost..... :wink: druhý mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
16.2.09 13:11

Hezké popoledne,
jsme doma, Matík chrní, herničku jsme nestihli, neb jsem měla ještě jedno doučko angliny hned po hodině. Mám z toho velkou radost, protože maminky říkají, že dobré a že zase za týden, moc se snaží, dělají domácí úkoly, paráda.

Dějiny hudby mám úspěšně za sebou, takže zimní semestr je za mnou, mám týden prázdnin a šup na letní. Díky, že jste to se mnou vydržely, teď budu chvíli bez stěžování si na školu.

Báro
To je těžké radit, vůbec si to nedokážu představit. Co manžel tvůj, ten by byl s Matýskem ty dva víkendy? Pokud bys byla přesvědčená, že zvládne školku, tak bych šla do toho napůl, třeba by mu i kolektiv prospěl, když je akční. Jen tam zase hrozí, že bude víc nemocný. Asi bych šla do toho napůl.

zabulienko
Já to zatím nepoznám, je fakt, že Matík dělá většinu věcí levou-jí, zatlouká, jezdí autama, snaží se kreslit…Ale to ještě neznačí levorukost, tak jsem zvědavá, co z něj vyleze.

Odpolko se nejspíš vypravíme k Mrázovi pro látky, mají tam nádherné, chci nějakou na sukni a pro froté na vkládačky pro Matíka a flanel na povlečení.

Holky pražský, vy asi žádná nelátkujete, Co? V Toulcáku shání maminku se zkušenostmi na půl úvazku do obchůdku s plínkama a podobným zbožím. To by se mi líbilo, jen už nemám ani kousek času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 14:01

Ahoj!

Hani, tak dobře pořiďte.

Jinak, jak jste tak všichni v Praze na přelomu roku srajdili, nikomu vám nedělali odběry na salmonelu? Možná mě to přišlo jen tady od monitoru, ale mělo to docela drastický průběh a trvalo to určo dýl než 3 dny, ne?

Martino, to vyšetření muselo být teda pěkně nepříjemné. :?

Zabulienka, naše děti se jeví jako pravoruké, ale otecko je levák a dost si kvůli tomu jako dítě zkustil, hádej od koho? :roll: Dneska už se naštěstí nepřeučuje a je k tomu plno pomůcek pro leváky. Ale dobrý - prý dva pravorucí mají pravděpodobnost 1:13, že bude dítě levák, když je jeden levák, tak je to 1:3 (u nás nevyšlo :lol: ) - u vás to taky nějak nevyšlo.

Jani :potlesk: :potlesk: šikulááá! Ty, ve kterém ročníku vlastně jsi? :oops: Takový obchod s látkovkama musí být fajn, když to můžeš přímo omrknout a ne jen odhadovat podle obrazovky, jestli to bude dobré nebo nebude. 8)

Baruš, já bych šla do těch víkendových 12. Pak se můžeš i rozhodnout jinak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.2.09 14:02

Báro a co tak být prostě doma?? Určitě nějaké peníze člověk dostane od státu, nějakou minimální částku?? Já nevím, nikdy jsem o nic nežádala… a hlavně mám pocit, že jsi říkala, že manžel podniká a daří se mu,ne???
Tak než bude druhé mimi, tak byste to nezvládli??

Když chceš do práce tak si myslím že jen víkendy nebudou dobré…kdy budeš s manželem?? Já nevím, asi bych volila týden nějakou variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.2.09 14:07

Barco, asi bych taky brala tu posledni moznost. To napul, jak psala Zizala. Ony by ho ty jesle mohly i obohatit. Nas maly byl v jeslich 2krat, kdyz jsme byli na tech horach (no ale chytl tam tu strevni chripku) a byl nastvany, kdyz jsme pro nej prisli. Vylozene se mu tam libilo. A to jsem se fakt bala, protoze je mamanek. Ale jsou tam nove hracky, deti. Oni se zabavi. Tech par dnu je akorat. Ty dvanactky taky nejsou spatne, ale bylo by mi trochu lito vikendu. A snad by jsi to zvladla. Kdyz zvladnes ctyriadvacitky s prckem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
16.2.09 14:10

Pajulenko
Mě by zajímal ten recept na sekanou. Děkám s bramborama, ale cukety můžu na všechny způsoby. A i mám dvě v lednici, tak bych je zpracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 14:16

Kačko, koukám, že tu jsi, jak to má Mytýsek s ledvinama, bude operace nutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
16.2.09 14:20
kackamates píše:
Báro a co tak být prostě doma?? Určitě nějaké peníze člověk dostane od státu, nějakou minimální částku?? Já nevím, nikdy jsem o nic nežádala… a hlavně mám pocit, že jsi říkala, že manžel podniká a daří se mu,ne???
Tak než bude druhé mimi, tak byste to nezvládli??Když chceš do práce tak si myslím že jen víkendy nebudou dobré…kdy budeš s manželem?? Já nevím, asi bych volila týden nějakou variantu.

Ale já jsem normálně zaměstnaná, to bych musela dát výpověď, abych dostala něco od státu a to se mi zatím nechce. Jinak manžel podniká, ale úměrně tomu, jak se zvýšil náš měsíční příjem, tak se taky zvýšily životní nároky a taky Mates něco stojí… Na těch víkendech by mně taky mrzelo, že nejsme spolu, i když manžel chodí do práce i o víkendech, ale třea jen na pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí