Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, to je teda mazec … Tfuj, doufám, že už bude jenom líp.
Ivčo, užij si návštěvu.
Jiři, mě taky úterý sedí.
A co se týká pohlaví dítěte - teorie o tom, že by ho určovala spermie už je překonaná, vajíčko si vybírá
![]()
Tak dneska místo spánku po o jsem byla pracovat.Ale dobrý,tak mi to ani m oc neva.Teda až na ty cesty.
Už jsem doma a vařím baštu.Dopoledne jsem stihla jen slepičí vývar.Pak jsem s dětmi šla půjčit masky na karneval.Teď dělám slepici na paprice.Jste mě inspirovaly,akorát doma kuře nemám a v Bille bylo mizerné,tak jsem vzala slepici.
Martin mě sice posílá si lehnout…Už.
Ale on neuvaří. ![]()
Hani
Teda to byla noc.
To je moc dobře,že už neblinká. Ťuk,ťuk,ťuk. Přeju,ať je brzo úplně dobře.
Pavli
Teda to jste si fest užili.
Ještě,že je to za váma.A už nikdy víc.
A co těhu? Dělala jsis další test? Nebo přišla mrcha?
Tak dalsi test jsem si delala a stale negativni. Mrcha taky ovsem nikde. Ja asi tehu nebudu a proste to mam asi stale rozhozene kvuli kojeni. Uvidime…
Jinak Mates je ted tak strasne nedobry. My si vubec nevime rady. Nejradsi by byl ke me prilepeny cely den, jinak hulaka jak na lesy. Taky se zacal desne vztekat. Odpoledne nechce spavat a v noci se budi. Ufnagany je, no hruza. S Martinem si delame srandu, ze ho pojedem do nemocnice reklamovat. Ze tohle jsme fakt nechteli
Doufam, ze ho to brzo prejde…
Ahojky,
chlapi jsou na prochajdě a já se učím, teď jsem šla poslouchat ukázky na test, tak jsem zaskočila.
Sabiko
Teda, to byla hnusná noc, doufám, že se to přes den zlepší a už bude dobře.
Pajulenko
Vydrž, Matík má taky takové chvíle. A neustále říká dejdejdejdej, už je to na palici.
Jiři
Tak si běž lehnout a nech muže uvařit, on by to určitě zvládl. ![]()
Knoflice
Tak ještě vymyslet, jak se má vajíčko spojit s naší myslí a vybrat si správně. ![]()
enio
U nás se taky slaví pořád, co to jde, ale Valentýna fakt ne.
Pěknou sobotu, jdu se zakopat k vážné hudbě. ![]()
Ahoj..
tak já dnes vařila játra s rýží, mňam. Dělala jsem to trochu netypicky, aspoň mi ten recept přišel, byla tam majolka, hořčice, kečup, worchestr,maggi,sojovka…:-), ale bylo to dobré… teda mi nic není a Lukášovi je divně a bolí ho břicho, ale z toho to nebude, páč jídla odnášim vždy já a jeho kachnímu žaludku nevadí nic ![]()
ještě tam máme koleno, to uvařím asi večer a na zítra, jen na zobání..:-)
jinak mi od rána děsně třeští hlava, každý pohyb, shýbnutí, všechno děsně bolí, asi od té rýmy, ach jo, hnus…
tak si všichni hezky užívejte, ti, kdo musí, hezky učte a jinak seď te doma, venku je kosice, fuj!
a Vojta mi cestou z procházky usnul na golfkách, tak ho tu mám v předsíni a doufám, že se vzbudí!!!! ![]()
Vlaďko ty už se koukej pořádně vyležet v rámci možností samozřejmě.
Sabi to je dobře, že je líp.
Pajuleno - já bych to těhu zatím neřešila, protože můžeš mít pořád rozhozené hormony no a tak za týden dva uvidíš. Pokud ale chcete mimi, tak bych řešila nepravidelnou MS radši dřív
holky zlatej počítač teda
Sraz ano v 10.00 na Floře - napište kdo přijde, popř. u herničky Raduš s botama počítám
Marti hezké metříky
Valentýn - Roman pořád říká, že až prvního máje, ale to se oslava většinou taky nekoná, takže na Val. koupím čokošku nebo něco. sníme spolu. dneska jsem ale dostala Merci - moje oblíbené
jo a poprvé jsem neměla chuť co se týče zde popsaných receptů a jídel, když Vlaďka vařila játra tak to je moje noční můra, opravdu je nemusím, tak asi jednou za pět let mi to stačí - hodně jsme je jedli jako malí…
jo a jsme zpět od našich, pořád jsme všude očumovali psi (baf baf - řiká Robik a kvůli štěkotu je ochoten i vstát z postele). Pak umí u našich koko a kyký - kohout a pálí to umí nově. tak doufám, že to nezapomene
![]()
jdu dělat véču, tak se mějte
Bebuska píše:a Vojta mi cestou z procházky usnul na golfkách, tak ho tu mám v předsíni a doufám, že se vzbudí!!!!
jo Robik mě po cestě v autě taky, ale v pět jsme ho regulerně vzbudili, no nasranej byl teda příšerně, ale já se chci vyspat. Dneska to byl děs, celou noc skoro se mnou v posteli, kopal, vytlačoval mě /zlatej pytel/
jo a spali jsme i různě zkroucení a mám přeleželé rameno. zapomněla jsem ještě dudlík na láhev a mlíko ze savičky nechtěl, takže vstával v 5.30
![]()
srazík - já dorazím, ale nevím, jestli stihnu tu desátou. Máme být v 9.00 h v komerčce. Hoďte sem prosím někdo adresu, ať vím kam pak dorazit.
Petro - kdy teda eventuelně bys neměla dostat MS? Moc tomu tvýmu metříku nerozumím.
Radko
Je to písecká 17.
Já pokud dorazím, tak nejdřív v 11.30, neb do jedenácti učím, tak to možná ani nebude mít smysl. Kdyžtak zavolám, jak se vynacházíte.
Jiři
Já když už jsem hodně utahaná, tak si říkám, že Honza zvládne všechno a opravdu to tak dopadá. To jen my ženské si myslíme, že všechno umíme jen my.
Oni chlapi nemusí, ale když se chleba láme, tak to jde.
Kitty
To musela být noc.
A pálí se MAtík taky naučil, odpo jsem pekla chleba a přišel k troubě a ani si nešáhl a začal hulákat. Jsem ho pozorovala a on se prostě jen koukal, pak si fouknul na ruku a začal plakat. Takovýho herce mám doma. ![]()
U nás bude k véče domácí sekaná s měkkým domácím chlebem, prosté domácí jídlo.
A na zítra mám hotové zapečené lilky, tak k nim jen uvařím rýži a bude.
Pěkný večer.
Pěkný večer všem.
Jdu uložit velké děti a uspat malé dítě.Budu u uspávání koukat na 50× a stále poprvé.Líbí se mi to,ale nikdy jsem nestihla začátek.Tak snad to stihnu.V 10 jsem tu. ![]()
Dobrý večír,
pokroky jsou veliké,už neblinkáme,jen kakáme a má horečku,kterou se nám daří srážet. Jen nechce nic papat
a to by měl večer už měl cukr na spodní hranici tak místo večeře kterou nechtěl(rýži)měl 100ml coly
mám strach aby nebyl překolovanej.
Jdu hledat foto.
Srazík vám taky trošku závidím ![]()
Snad bude noc klidná už spí od 7.
Játra bych si dala,ale manža má stejnou noční můru jako Kitty
![]()
Lilky? V životě jsem to nejedla.....
nějakej receptík? ráda se přiučím…