PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7678
15.2.09 17:57

Ahojky,
dočetla jsem,ale mám jaksi okýnko.

JIŘINKO VŠE NEJ NEJ NEJ K SVÁTKU!!!

Filda má stále průjem,ale dnes už si aspoň po chvilkách hraje. Je mnohem lepší! Enterol můžu jedině doporučit. Jsou to tobolky tu vysypu na lžičku nebo do pití. Může se ovšem užívat jen dva dny víc ani dospělý.

Dnes to skočilo na mě :roll: :? hnus fialovej bylo mi od rána zle,teď už to snad zabralo a pobolívá jen břišulo,Sabi už taky pobolívá jen břušík.

Noc byla opět strašná,ale už jen v tom,že ho asi bolelo bříško tak se neustále budil,jíst se mu moc nechce a když jsem spala odpo tak mu manža dal pribiňák :evil: :evil: :evil: že prý chtěl jen ten :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
15.2.09 18:09

Ahoj, jak se máte při neděli?

Jituš, zuby au au, není to tu nějaké nakažlivé :roll:

Bebuško, já to mastí mažu hlavně spánky, má to široké použití, rozhodně ne jen na záda a prsa :wink:

Jani, to zkouškové ti rozhodně nezávidím, ale ty jsi holka šikovná, nechápu, odkud bereš tolik energie, že tě to nepoloží 8O

Hani, co jste to chytili? No hlavně ať jsou z toho děti co nejdřív venku.

MartinaSK - čím si láduješ? Oscilococinum nebo něco jiného? Já se furt ne a ne dokopat s tím začít … :oops: A chci vidět Kubka s brýlema, těch bude rozflákaných :wink:

Just - co máte eukasol, jste s tím spokojené?

Radko, co vůbec na tu novinku Marek? Jak dlouho trvalo, než znovu nabral dech? :lol: Rodině to asi řeknete až po zprávě od dr., že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
15.2.09 18:52

Ahoj holčiny!!!!!!!!!!!!

Jiřinko všetko najlepšie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

My sme mali dneska oslavu Marečkových narodenín.

Maťka, veď mne sa niekedy zdá akoby Lukymu zachadzalo očko, ale pamätám si to aj pri Marečkovi a ja mám tiež fotku keď som bola malá a bola som tam riadne škuľavá :D
ale nikdy som nebola liečená, ani Mareček, tak som to vravela Karolovi až si Lukyho všíma a vravel, že vôbec nič, ja mám taký pocit, že ho priveľmi pozorujem :roll:

Mareček ide zajtra konečne po 3 týždňoch do školy :pankac:

a sneh , u nás sneží už 4 dni bez prestávky, už mi to ide na nervy :evil:

marodom prajem skoré uzdravenie!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
15.2.09 19:10

Celou dobu se pokouším odeslat jeden email nefunguje mi to :evil: :evil: :evil:

Mi to pokaždé kiksne :evil:

Pro dnešek se loučím jdu ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.09 19:20

Radko , máš SZ s odpovědí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
15.2.09 19:23

Tak jsem v rámci odpočinku udělala palačinka a máme pořádně napusnuté břicho. :lol:

Knoflice
Mám báječného muže, který mi pomáhá, bez něj by to fakt nešlo.
Eukasol parádní, stříkáme navečer do ložnice a když si vzpomenu, tak přes den po bytě a možná i proto jsme zatím dobrý. 3× ťuk. :lol:

Bebuško
Já taky mazala Honzovi na dutiny, do tepla a bylo to fakt rychle pryč. Ale máš pravdu, že tam píšou back a breast.

Marti
Taky jsem si ničeho nevšimla. Snad to nebude nic vážného a rychle se to spraví.
Sabiko
Klidnou oc přeju, ať se dospíš.

Tak přestávka skončila, jdu na hlavní představitele evropské hudby-by mě fakt zajímalo, kteří jsou podle ní hlavní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
15.2.09 19:31

Zabulienka - sněží snad úplně všude, ale ty jsi holka z Kysúc, tak ty to ustojíš :lol: :lol: a škuľavá je dobré slovo. :lol:

Jani a jak jsi spokojená s vložkama? Na dodání Eucasolu čekám, vypadá to, že bude až po zimě :evil:

Radko, koukala jsem na zprávy a schválně jestli víš, které auto vyhrálo jako nejelegantnější všech dob?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
15.2.09 19:39
Knoflice píše:
Zabulienka - sněží snad úplně všude, ale ty jsi holka z Kysúc, tak ty to ustojíš :lol: :lol: a škuľavá je dobré slovo. :lol:

Jani a jak jsi spokojená s vložkama? Na dodání Eucasolu čekám, vypadá to, že bude až po zimě :evil:

Radko, koukala jsem na zprávy a schválně jestli víš, které auto vyhrálo jako nejelegantnější všech dob?

katko - představ si, že to auto, co bylo na Primě (my jsme to samozřejmě nestihli vidět) byla DS našeho kamaráda. A kdyby se hl. štábu chtělo jet do Českého Brodu, tak jsi mohla vidět naši Deesku :-)
natáčeli to dneska.

a co se týče manžela. Tak doslova řekl: No vidíš, já ti to říkal, že to vyjde na poprvé. Měli jsme ještě ten měsíc až dva počkat. Radost má a navíc si myslí, že je to kanec a má super dlouhotrvající spermie, protože to bylo několik dní před ovu :-). Já jsem radši, že to vyšlo už v předtermínu, než se pak nervovat, že to musí vyjít nejpozději v dubnu, protože pak mi skončí mateřská a budem bez příjmu.

eucasol je prima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
15.2.09 19:41

Vlaďko - díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.09 19:41

Dík za přáníčka. :huban:

Martin se po poledni vzbudil a chtěl mi zajet pro kytičku.Tak poprvé nemám sváteční kytičku.Jsem ho poslala nabrat písek,že to mě moc potěší. :wink: Tak šel a přinesl. :lol: A nebyl potřeba.Nevadí,příště se třeba bude hodit. :wink:

Bubuško
Už mi asi fakt hrabe. :roll: Chtěla jsem ti napsat,že paralen plus přece nemůžeš,když kojíš. No nejsem pako? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
15.2.09 20:08

Knoflice
Vyzkoušet jsem ještě nestihla, přišly později než měly. Na první pohled i omak fajn, tak uvidím za měsíc.

Radko
Ti chlapi jsou snad všichni stejní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
15.2.09 20:18

Ahojte!

Jiřko - vše nejlepší k svátku!!

My jsme včera slavili, ale ne Valentýna, ale 11.výročí našeho seznámení. Byli jsme v aquaparku v Kravařích, malý si to pěkně užil, na obídek (to teda s Matýskem bylo docela divoké, spapal mi celou dušenou zeleninku a chleba a trochu polívky). Pak jsme ho dali na hlídání ke tchýni, zašli si na večeři a nakonec jsme skončili ještě se známýma v hospodě a tančili až do rána… :oops: Ale dobrý, akorát manžel dneska dospával.

Marodi, rychle se vyléčte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
15.2.09 21:15
zabulienka píše:

Maťka, veď mne sa niekedy zdá akoby Lukymu zachadzalo očko, ale pamätám si to aj pri Marečkovi a ja mám tiež fotku keď som bola malá a bola som tam riadne škuľavá :D
ale nikdy som nebola liečená, ani Mareček, tak som to vravela Karolovi až si Lukyho všíma a vravel, že vôbec nič, ja mám taký pocit, že ho priveľmi pozorujem :roll:

no matka na tej fotke co ma luky pri metriku tiez vidno ze jedno ocko ma inak…ale mozno len zle vidim ked je taka roztiahnuta.....

ja som si nic nevsimla praveze…len doktorka…a ta mi povedala aby som to pozorovala a teraz sme uz pre istotu sli k ocnej…uvidime zajtra ci povie… :?

knoflice…nestras s okuliarmi…az take hrozne to nema…nik si to z rodiny nevsimol… 8O :?
osilo…je skor na preventivku…budem davat detom…hlavne ked pojde kubko do skolky…osvedcilo sa mi to pri matke ked chodila do skolky tak budem davat aj kubkovi… :)
jem CORYZALIA a na hrdlo mam HOMÉOGENE 9 ale teraz ma neboli…a na kasel mam stodal…
ale ja mam len nadchu…zatial
a este mam krem CICADERMA,je super.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.09 21:25

Jiřko , nejsi, já mám totální maglajs v tom, kdo kojí kdo ne a kdo vůbec co… těhotné zvládám, ty vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.2.09 22:08

Ahoj holky,

nemam dočteno,zítra se pokus to napravit.všimla jsem si,že má dneska někdo svátek :lol: .

Jiři,hodně zdravíčka k dnešnímu svátku!!!!!

Jdu do hajan,jsem nejaká zmordovaná.Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí