PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
13.2.09 23:33

Tak já tu taky ještě pořád jsem a nejspíš ještě dlouho budu, ach jo, jak já bych spala. :(

Sabiko
Chudák maličký, nám máma ten čaj dávala do mrazáku, aby byl opravdu co nejstudenější a je potřeba ho hodně osladit a dávat jen po malých lžičkách. Na mě to zabíralo přímo zázračně, tak snad to pomůže i Filípkovi. Přeju pokud možno klidnou noc.

jdu zas šrotit, ještě potřebuju aspoň dočíst baroko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.2.09 00:27

Jani , doufám, že už odpočíváš … takovej zápřah … vždyť z toho stejně nemůžeš moc vědět, když jsi tak unavená nebo jo? Já to měla vždycky tak, že když už jsem padala na ústa únavou, tak jsem jen tak prolítávala řádky očima a pořádnýho z toho moc nebylo. Ale třeba to máš jinak …

Já už mám dopečeno, umytý nádobí, asi půjdu do hajan, Milan má dneska propustku, tak příjde kdoví kdy …

Zítra jedeme k babičce na oslavu jejích narozenin a taky narozenin výhledovýho švagra - mají je oba zítra, hezký :D …vlastně dneska :wink:

Takže kdo slavíte, přeju hezký Valentýn, my to neřešíme, se až líbáme na prvního máje pod třešní :lol:

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 00:44

My Valentýn taky neslavíme.

Martin přišel před půl hoďkou.Už konečně půjdu spát.Jsem k.o. Celý týden vztávám v 7 a to mě ničí.Snad budu zítra spát aspoň do 8.

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 00:46

Dobré ráno všem. :lol: :lol: :lol:
Tomu,kdo slaví Valentýna,přeju pěkného. :srdce: :wink:

Jdu spát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
14.2.09 00:59

Ivčo
Už jsem si jen poslouchala skladby na poznávačku, to mi ještě hlava bere, zbytek snad nějak stihnu přes víkend.
Valentýna taky neslavíme, máme první máj-to mě Honza požádal o ruku. :wink:

Všem klidnou noc a pozdní vstávání, jdu do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
14.2.09 01:32

Hani, tak ja ti napisu vsechny nase zkusenosti, protoze jak jsem psala, tak jsme si toho uzili az az. Asi to bude strevni chripka jako u nas. Taky maly zvracel a zvracel a z prdelky mu sla jen voda. Velice dulezite je kontrolovat, jestli cura. Jestli nebude mit mokrou plenku alespon jednou za dvanact hodin, tak valte do nemocnice. Taky kontroluj, jestli mu pri placi tecou slzy, nebo jestli nema vyschlou pusinku. Hlavne aby do sebe dostal tekutiny. Kdyztak mu to davej strikackou, kdyby nechtel. My jsme davali specialni napoj, co se tu da koupit a mam pocit, ze se neco podobneho prodava i v Cechach. Ma to zabranit odvodneni a aby dite neztratilo vsechny mineraly. Obsahuje to i glukozu kvuli energii. Davali jsme mu treba celou hodinu kazdych pet minut jednu strikacku, a to nekolikrat dene. Hlavne aby to v sobe udrzel. Mozna by to slo nahradit i tim cajem. Ten ovsem slaby a jak uz nekdo psal, tak oslazeny tou glukozou. Hodne vychlazeny. Rekli nam, ze na to zadny lek neni a ze se proste musi cekat, az to samo prejde. Dulezite je, aby nebyl dehidrovany. Nam poradili jeden den nedavat vubec nic (to je pro vas asi vcerejsek) a potom zacit s dietou. Nedavat mleko a to ani materske! Prvni den jist jen suche rohliky, druhy den muzes pridat banan a suche brambory s mrkvickou, treti den zas muzes neco nedrazdiveho nemastneho a nekoreneneho pridat. Treba testoviny nebo ryzi. Potom uz muzes pomalinku najizdet na normalni stravu, ale s mlickem a mlecnyma potravinama bych jeste asi pockala. To zalezi asi i na tom, jestli se to bude lepsit nebo bude mit stale broblemy. To bych byla stale na diete. Ja malemu uvarila silny kureci vyvar, davala mu ho jen tak cisty a namacela jsem mu do toho suchy rohlik. Myslim, ze v nem muze byt i mrkvicka. Matysek ji ovsem nechtel. Mates teda nejedl vubec nic asi tri ctyri dny. Proste nechtel. Zhubl dohromady asi dve kila a byl jak kostra potazena kuzi. Doktorka nas uklidnovala, at se nebojime, ze pokud do nej dostaneme nejakou energigi alespon v tekutem stavu (ten napoj nebo vyvar), tak to jeste jde a ze to potom vsechno velice rychle nabere zpet. Uz to nabral i s nejakyma premiema :D Byla jsem desne vydesena asi jako ty, ale ono to opravdu pomalu prejde. I kdyz u Matyska to trvalo dlouho. Asi devet dni. Doufam, ze u vas to bude mit rychlejsi prubeh. Taky nam rekli, ze kdyz se pozvraci, tak ho nechat chvilku v klidu. Nedavat mu tak hodinu ani napit. Ten zaludek se musi ustalit, jinak by to vse zase vyzvracel. Potom te hodine do nej dostat nejake tekutiny a jidlo zkusit az tak po ctyrech hodinach. My Matyska nenechavali chodit, protoze jakmile se postavil na nohy, tak slo vse ven. Sabinka, at si nehraje s jeho hrackama a neolizne po nem treba lzicku, nebo at po nem neco nedojida. Vy taky. No hodne jsem se rozepsala, ale snad ti nejaka informace bude uzitecna. Tak drzim palce, at jste zdravi!!!!!!!! Je to hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.2.09 08:13

Ahojky holky, tak snad už všem lépe…

Radko,moooooc gratuluju… Tak a už se nedři na baráku, ono se to časem nějak poddá…

Nejsem schopná nějak všechno dočíst. máme toho nějak dost (příští týden si jedu pro nové autíčko, mám děsnou radost) a nějak se nashromáždly návštěvy..

Srazík je tedy v pondělí?? v10?? na floře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 08:42

Dobré ráno všem
Samozdřejmě,že se Radeček vzbudil o půl sedmé.Ale ještě mě nechal půl hodinky na půl oka pochrupovat.Pak jsem ho nakojila a pustila za dětmi.Martin vztanul a nachystal jim snídani.Tak jsem byla ráda,že mě nechá dospat.A houby. :twisted: Přišel si zpátky lehnout a to už Radeček pořád chodil za mnou. :? Pak Gabka zavřela dveře a prďolka začal za nima kňourat.Posílala jsem tam Martina a on mi řekl,že ho to přejde,ať ho nechám. :twisted: :twisted: Tak jsem teda vztala. ............. Ještě tak někdy půjde na pivo,když je ke mě tak hodný. :twisted: A to si on může lehnout po o,kdežto já ne. :( ...........Uf,je mi líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.2.09 08:44

Ostravský srazík
Tož baby já můžu jen v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.2.09 08:46
jirabobes píše:
Dobré ráno všem
Samozdřejmě,že se Radeček vzbudil o půl sedmé.Ale ještě mě nechal půl hodinky na půl oka pochrupovat.Pak jsem ho nakojila a pustila za dětmi.Martin vztanul a nachystal jim snídani.Tak jsem byla ráda,že mě nechá dospat.A houby. :twisted: Přišel si zpátky lehnout a to už Radeček pořád chodil za mnou. :? Pak Gabka zavřela dveře a prďolka začal za nima kňourat.Posílala jsem tam Martina a on mi řekl,že ho to přejde,ať ho nechám. :twisted: :twisted: Tak jsem teda vztala. ............. Ještě tak někdy půjde na pivo,když je ke mě tak hodný. :twisted: A to si on může lehnout po o,kdežto já ne. :( ...........Uf,je mi líp.

dobre ranko… :)

jirko…ja mam doma tiez taky „exlempar“… :roll: :lol:

ale dostala som na valentyna orchideu a milku srdiecko.....tak ho dnes necham vyspavat..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
14.2.09 10:06

Brý dopolko,

předem moc děkuji za podporu.Paju dík.

Noc byla fakt krušná,jen jsem lehla tak poblinkal chudinka celou postýlku nablinkal si do oušek a všude,tak ho tatík vykupčil já opět převlíkla celou postýlku (už jsem musela vyměnit i matraci a peřinky),prostěradla došla :? dala jsem mu ještě colu a piškotka,po cole byl jak šílenej a piškotek zahodil,zapla jsem ještě jednu pračku a ulehla,manža šel taky. Za hodinu křik,už neblinkal(opravdu ta studená cola pomohla 8O ),ale byl asi hladovej ale cokoli jsem nabídla (piškot,rohlik,chleba) nic nechtěl jen křičel BUBUBUBU (to je u nás mlíko :roll: :? ) nedala jsem dala jsem pár lžiček ledovýho čaje a řev a řev.
Tak jsem přenesla Sabinku k taťkovi do ložnice a šli jsme do pokojíčku,chvilku si pohrál,dali jsme duduna a lehla jsem si s ním k Sabice na letiště,zabral asi v půl 2 a ve 3.10 vstával pokaždé byl pokakanej beruška má zadeček rudej a to mažem a mažem každou chviličku.
Dovolala jsem se až ráno,a jak píše Pajulenka řekli že musíme počkat,jen mi řekl doktor ať ho zbytečně netaháme že zavolají do naší lékárny a tam že budeme mít připravené léčivo. Řekla jsem do které lékarny,teď jsem tam odtud přišla a měli jsme tam Enterol,Kulíška(to je asi Pájo to pitivo co jsi psala s těma minerálama atd.)a Smectu a takové to jak se s tim měří cukrovka. Platila jsem si stejně skoro všechno,ale nebylo to hrozný :wink: Horší bylo píchnout toho našeho broučína do prstu! :cry: ale zatím je to dobrý a večer znovu :cry:

Děkuji všem a nakouknu asi až večer,jdu kuchtit a pak snad chvilku lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.2.09 10:22

Dobré ráno,
Hani , jsem ráda, že už je snad maličko líp, hlavně že máte pořádné „léky“, to píchání do prstíčku nezávidim, ale budeš vědět, jak na tom je s cukrem a to je podstatné.. držím palečky (a koukám, že zavolali do té vaší lékárny, teda..)

Valentýna též neslavíme :D ale jinak si ho každá užijte podle sebe :lol: :wink:

Marti , koukám, zas nové metříky :-)

Jiři , no jo no, holt někdy se ti chlapi nepochlapí… :roll:

Pajulenko , to podrobné story je zajímavé, zkusím si něco zapamatovat! Fuj, ještě že už to máte za sebou… 9 dní, probůh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.2.09 11:47

no lilypie dneska nefunguju…a ja bez metrika nemozem zostat… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.2.09 12:27
martinaSK píše:
no lilypie dneska nefunguju…a ja bez metrika nemozem zostat… :lol: :lol: :lol:
:lol: to chceš říct, že to měníš každý den? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.2.09 13:11

Hani, máš SZ :)

Jinak my Valentýna slavíme…slavíme všechno, co se dá a když zrovna není nic ke slavení, tak třeba i to že je středa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí