PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7678
13.2.09 13:12
LUCIKU píše:
Terulka píše:
zase další komu budu závidět miminko bébébé
TERKO UŽ SME TRI ČO ZAVIDIA :( :wink:

mmmmmmmm
4 jsme :oops: :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.2.09 13:19
Sabika píše:
LUCIKU píše:
Terulka píše:
mmmmmmmm

holky, neblázněte, máte krásný dětičky a nebo ještě mít budete. Jsem ráda, že jsem vám udělala radost. Já už se nestresuju, uvidíme jak mimi zvládne všechny moje prohřešky. Zrovna nedávno jsem uklidila těhu oblečení a knížky, tak bych je měla zase vyndat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.2.09 13:21

vlaďko - to vás fakt nechali čekat 2 hodiny a nikdo vás před sebe nepustil?? Doufám, že aspoň vojtík už je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 13:24
Bebuska píše:
ahoj Terez, ahoj Kačko…:-)

jsme zpět z kontroly na ušním… bez pár minut jsme tam tvrdli dvě hodiny, hrůza, to tam byli 3 děti a žádná přednost se nekonala (říkal mi to dr. včera, že slouží kolega, ale že mě určitě s mimčem vezme…) no trochu jsem s tím počítala, a nakonec to dopadlo tak, že jsem mu ATB dávala o půl hodiny pozdějc, fakt jsem si je s sebou nebrala, nepředpokládala jsem, že tam tak ztvrdnu… všichni chodí jen na ORL :evil: Vojta byl celkem ok, dělala jsem tam s ním všechno možné, aspoň že jsem měla křupky a čaj. Chudák málem usnul po cestě, a to to máme asi tři minuty, sirup už jsem mu dávala a měl zavřené oči…:-)

pardon, děs

Kačko , takže hory nebyly hrůzné, jak sis představovala, škoda, že sis nezalyžovala, ale i tak, byli jste na vzduchu a kochala ses, jak si užívaj dítka, ne? :wink: … teda až na tu cestu, se nedivím, že vám se chtělo :-( a chlapi jásali, to je normální :D

Luci , my to máme naopak… Vojta má prý mé oči a Lukášovo vlasy… ještě se modlím, aby měl po něm zuby a po mě, aby NEměl záněty ucha, což se asi nezadařilo :roll: :D (a co kuřátko, chutná? :wink: )

Hani, golfky mám taky Graco, teda spíš je to děs, asi jsou starší (z bazaru), takže asi pořídím jiné, ale teď jsem je začla zas vyndavat, tak třeba si zvyknu..:-)
a ten zubař u vás, to je síla, pěkný holubník.. :roll:

A právě se mi odporoučel další kastrůlek, malý,ale používaný, co je :! :?: , se mi hroutí nádobí hromadně, či co? Asi budu muset zas na nákupy, to bude, uf… nemám rovnou cestou vzít teda ty papiňáky v Tescu? :lol: :lol: :lol:
Ty jo,to ste si tam fakt užili.Našťastie našej dr musim zavolať a ona mi povie v kolik mam prisť.Furt keď tam pridem,tak su tam najviac 2.Ale to malokedy.Kolikrat tam sme sami :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 13:27
Radka75 píše:
Sabika píše:
LUCIKU píše:
Terulka píše:
mmmmmmmm
holky, neblázněte, máte krásný dětičky a nebo ještě mít budete. Jsem ráda, že jsem vám udělala radost. Já už se nestresuju, uvidíme jak mimi zvládne všechny moje prohřešky. Zrovna nedávno jsem uklidila těhu oblečení a knížky, tak bych je měla zase vyndat :-)
Tak ja krasne ditko mam,ale ďalšie nebude,lebo to by Adam musel zas pracovať v Aši.Bral by cca 14tis. a to by sme si zas nemohli dovoliť :oops: :roll: Vybaluj,vybaluj :lol: :D :wink:

Bebuško a jak vlastne dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.09 13:28
Radka75 píše:
vlaďko - to vás fakt nechali čekat 2 hodiny a nikdo vás před sebe nepustil?? Doufám, že aspoň vojtík už je v pořádku

no jo, to je asi normálka… a to se tam rozčilovala jedna babizna, tak po padesátce jí mohlo být, že už tam je skoro hodinu a půl a přeci tam nebude furt sedět a čekat mezi těma všema nemocnýma!!!! Bych jí kopla do ksichtu …
a to prý předtím povídala, že si jde jen pro výsledky a pak tam byla dvacet minut, hahahaha :D :roll:

VOjtovi už to jen dovyčistili, pokračujem v léčbě a v pondělí tam ale musíme zas, tak asi až odpo po herničce, to bych vás taky nemusela vůbec zastihnout, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 13:34

Radko včera si mala na metriku 4tt a dnes 3?Jakto?Kedy ideš k dr?Ja keď som si urobila test,tak som hneď volala,že som asi tehotna.Keď som povedala,že som asi v 4tt,tak mi sestrička hovorila,že to je ešte skoro,že tam nebude nič vidieť :( .Ja som sa nedala odbiť,tak ma objednala :oops: :lol: .No a čo mi povedal dr. :roll: Že tam niečo je,ale že mi ešte nemože potvrdiť na 100% tehu :( a objednal ma o týždeň :D .To mi už potvrdil :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.2.09 13:37
LUCIKU píše:
Radka75 píše:
Sabika píše:
LUCIKU píše:
Terulka píše:
mmmmmmmm
Tak ja krasne ditko mam,ale ďalšie nebude,lebo to by Adam musel zas pracovať v Aši.Bral by cca 14tis. a to by sme si zas nemohli dovoliť :oops: :roll: Vybaluj,vybaluj :lol: :D :wink:

No u nás další asi taky nehrozí, z třetího chlapečka už by mi asi hráblo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.09 13:42

to já jsem si tenkrát dělala test asi až pět dní poté, co nepřišla MS, tak jsem hned volala, objednal si mě až na další týden… a nic tam neviděl, ale proto, že měl podezření na mimoděložní těhotenství… jsem hned od něj šupajdila do špitálu na lepší utz, tam to vyvrátili, že je to tam, kde má a nechali si mě tam (měla jsem nějaké bolesti, páč jsem předtím v práci asi týden taky tahala dost krabic a tak…)
a od té doby pohoda, o ničem jsem nevěděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.09 13:54
Terulka píše:No u nás další asi taky nehrozí, z třetího chlapečka už by mi asi hráblo. :lol:

to mně taky a ségra ho nejspíš čeká a taky jí hrábne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.2.09 14:03

No kdybych věděla, že to bude holčička, tak bych do toho možná zase tak za 2-3 roky šla, ale jelikož je to 50 na 50 tak se radši snažit nebudu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.2.09 14:04

tak jsem na str. 2098, Eliášek pořád otravuje, tak to jde pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.2.09 14:50

Luciku - k Dr. jsem se ještě neobjednala, chtěla bych až bude slyšet srdíčko, abych tam nemusela 2× za sebou. Musím se podívat ve kterém je to týdnu, a metřík jsem měla blbě.

a já bych taky moc chtěla holčičku, ale kluci jsou taky fajn.

Vlaďko - to bych asi nezvládla s Fildou někde čekat 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.2.09 14:50

Tak vás opouštím na straně 2105, musim jet. Mastim do tesca.
Tak snad už budu i doma na příjmu, koupim kredit a budu urgovat zapojení.

Nejradši bych si šla ale lehnout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 15:02

Holky potrebujem pomoc Pošťačka priniesla Adamovi dopis zo sude koli tatovi.A nejak tomu nechapem,tak vam to sem pisnem

Ve výše uvedené právni věci Vás soud vyzýva ve lhůtě 15 dnů ode dne doručení této výzvy ke zdělení,zda je vám známo součastné místo pobytu Meno Priezvisko,nar. 1.1.1111 poslednš bytem Adresa,které se soudu přes veškerou snahunepodařilo do dnešního dne zjistit.Ppožadovaný údaj je potřebný k doručení písemností ve věci.

V případe,že nebude ani touto cestou zjištěno současné místo pobytu jmenovaného,Bude jmenovanému v souladu s ust. paragraf 29odst. 3 o.s.ř. ustanoven pro řízení opatrovník jakožto účastníku neznámeho pobytu (pozn.: aby byla v řízení co nejlépe hájena práva a opravněné zájmy účastníka řízení, ustanovuje soud opatrovníkemúčastníka jeho příbuzného).

Vždy keď mu prišlo že hľadaju jeho rodičov,tak tam bolo či sa chce stať jeho opatrovnikom a či vie kde sa zdržiava.A teraz toto.Tomu nechapem.To ho ustanovuju ako toho opatrovnika alebo čo?
Už ma to nebavi.Furt keď prinesie pošťačka niečo zo sudu tak ma oblieva horučava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí