Poradna duly
Jana Čurdová
Anonymni píše:Diky
Cha, Luci, uvidíš, že jak sis naplánovala tolik práce, tak spolupracovat nebude!Jinak je to krásný kluk, podle fotek celý táta.
Jitko my sme pujčili mamke penizky,lebo potrebovala rychlo zaplatiť školu a nemala tolik.Vratila nam 1/3 pak už nemohla.Vobec sme preto nerobili bordel a ani ich nechceme speť.Zakaždym keď tam sme tak od nas nevezme ani korunu a ešte kupuje Samikovi pleny oblečenie…Zas keď si pujčila od segry 2000 a nemohla jej vratiť,tak švagor robil nenormalny bordel
.A to tam byvaju a neplatia nič.Ani stravu,elektrinu…Proste nič.
jirabobes píše:
Ahoj Katko
Jasně,že jsou nové metříky.Koukej,hledej.Ale ne u mě.
Stejná myšlenka
![]()
Luciku , tak co malý, už spí? Klárka taky dneska vyváděla, ale nakonec si sama lehla a usnula. Doufám, že aspoň na 1,5 hodny.
Anonymni píše:Urobte si srazik a prijeďte do Aše
Jiři, jak ty, práce tě ještě baví? Chystala jsem se ti zavolat, ale nějak nestíhámže bysme si zase domluvily nějaký srazík, holky? Baruš, Evi, Žaneto … Zabulienko?
Praha se sráží furt.
Jitus1 píše:jirabobes píše:Ešte nespi.Povida si a kňoura
Luciku , tak co malý, už spí? Klárka taky dneska vyváděla, ale nakonec si sama lehla a usnula. Doufám, že aspoň na 1,5 hodny.![]()
Jj, Jituš, však už byly reakce, že jak jde o prachy, jsou lidi hrozní. Tu tvoji švagrovku bych taky rozebrala
Já věřím na ty mlýny, co melou a semelou každého, až na něho dojde.
Já nejvíc koukala, když mi ve 13 zemřel děda, co dělaly tety a strýc a nebylo to vůbec pěkné ![]()
Hory - kápli jsme fakt na super ubytování, chlapi si pochvalovali, že lepší měli jen jednou, bo to byla v kuchyni i myčka
Cesta tam byla ovšem děsná, páč nás džípíes navedla na zkratku, kde nás po chvíli zaskočila značka dící, že se silnice v zimě neudržuje a to byl páni adrenalin. Do té doby to šlo, i když se Venda i s kinedrylem 2× pozvracela
Fakt to byly děsné 4 km a shodli jsme se, jak my ženské byli zelené a podělané strachy a naši testosteroni nadšení.
Mrzí mě, že jsem se nedostala na lyže, ale Klárka si zalyžovala, Venda to taky zkusila a pak jsem ji tahala ze závějí, byla od sněhu od hlavy po paty. Jinak hlavně boby. Ach, stačilo, ne? Jsem se nějak rozepsala ![]()
Knoflice
Vítej zpět z hor, těším se na fotky, na ten Tescomácký papiňák jsem koukala a nejspíš se mi rozroste domácnost. ![]()
Za chvíli razíme do školy na konzultace, napsal mi angličtinář, že fajn, že si můžu přijít pro zápočty a známky, tak snad nebude prudit, neb známky nenapsal.
Jdu za uplakánkem.
Katko - vítej z hor, ať tě ta kupa prádla nezavalí. A děkuji za gratulace, na miminko se moc těšíme.
teď ještě, aby to brzy vyšlo Ivče a Petře ![]()
Radka75 píše:
holky díky díky.jsem moc ráda, jenom se cítím hrozně nezodpovědně. Před tím trháním zubu jsem si dělala test, nějakej super citlivej a navíc jsme ty pravé dny vynechali. Jsem si říkala, tělo se připraví a pak další měsíc začneme. Dneska jsem přijela z Prahy a udělalo se mi dost špatně a MS 2. den nikde (to jsem si říkala, že to je OK, protože Kitty i Ivča to tak měly taky), tak jsem zkusila test a jsou tam //. Jinak žádný příznaky, jen akné.
Jéé, velká gratulace, přejeme, ať těhu probíhá v pořádku ![]()
jinak myslím, že to všechno můžeš pustit z hlavy (léky, cos psala se můžou v těhu, mucosolvan snad neublížíú) a u zubaře bych z toho vůbec neměla strach… to snad taky nemá vliv…mně u Lucinky začala bolet ve čtvrtém měsíci celá jedna strana a nakonec mi opíchali skoro celou pusu s tím, že to vliv nemá a působí to jen místně…
žížala píše:
Radko
Tak to bude holčička, když se to povedlo později.
a když hned tak chlapeček?
![]()
Katko - vítej zpět,je fajn, že se vám líbilo. Mi by se taky líbily takové akce ve velké partě. Můj brácha byl teď s rodinkou na naší pidichatě a na víkend tam měli dalších 5 rodin s dětma (naše chata má sice dvě samostatné jednotky, ale jsou to v podstatě dvě velké místnosti
). Srazík beru, taky jsme to chtěla navrhnout.
Hani - prodává Mutsy sporťák, ale ten už je údajně prodaný a Bebe confort Streety (chtěla by Loolu).
Luci - my už jsme s Matýskem uklízeli (vysávali a vytírali), taky mi rád pomáhá
. Koupelnu uklidíme asi odpoledne a Matýsek bude zase lítat s hadrou…
Ahojky děvčata a prťata.
Tak jsem zase zaskočila k našim, dneska jsme byli na náhradnim plavču a tak mamka vyzvedávala Akrimka ze školy.
Zatim dočítám, jsem na straně 2093
, našla jsem další nevýhodu netu v mobilu, dá se u toho v leže v posteli velice jednoduše usnout.
Takže večer, když dočítám, tak přelousknu pár příspěvků a najednou chrup chrup
![]()
Dneska už by mi měl net fungovat, ale ty hajzlové z UPC mi to ještě nezapojili a nějak nemám kredit, abych jim to mohla vytmavit. ![]()
Zatim vim akorát:
Raduško moooc gratulujeme k těhulkování zase další komu budu závidět miminko bébébé
Terulka píše:TERKO UŽ SME TRI ČO ZAVIDIA
zase další komu budu závidět miminko bébébé
ahoj Terez, ahoj Kačko…:-)
jsme zpět z kontroly na ušním… bez pár minut jsme tam tvrdli dvě hodiny, hrůza, to tam byli 3 děti a žádná přednost se nekonala (říkal mi to dr. včera, že slouží kolega, ale že mě určitě s mimčem vezme…) no trochu jsem s tím počítala, a nakonec to dopadlo tak, že jsem mu ATB dávala o půl hodiny pozdějc, fakt jsem si je s sebou nebrala, nepředpokládala jsem, že tam tak ztvrdnu… všichni chodí jen na ORL
Vojta byl celkem ok, dělala jsem tam s ním všechno možné, aspoň že jsem měla křupky a čaj. Chudák málem usnul po cestě, a to to máme asi tři minuty, sirup už jsem mu dávala a měl zavřené oči…:-)
pardon, děs
Kačko , takže hory nebyly hrůzné, jak sis představovala, škoda, že sis nezalyžovala, ale i tak, byli jste na vzduchu a kochala ses, jak si užívaj dítka, ne?
… teda až na tu cestu, se nedivím, že vám se chtělo
a chlapi jásali, to je normální ![]()
Luci , my to máme naopak… Vojta má prý mé oči a Lukášovo vlasy… ještě se modlím, aby měl po něm zuby a po mě, aby NEměl záněty ucha, což se asi nezadařilo
(a co kuřátko, chutná?
)
Hani, golfky mám taky Graco, teda spíš je to děs, asi jsou starší (z bazaru), takže asi pořídím jiné, ale teď jsem je začla zas vyndavat, tak třeba si zvyknu..:-)
a ten zubař u vás, to je síla, pěkný holubník.. ![]()
A právě se mi odporoučel další kastrůlek, malý,ale používaný, co je
, se mi hroutí nádobí hromadně, či co? Asi budu muset zas na nákupy, to bude, uf… nemám rovnou cestou vzít teda ty papiňáky v Tescu?
![]()
Katko
vítej z hor! Počasíčko se vám vydařilo ale tu cestu tu teda taky nemusím. Cestovat mi nevadí jen na ty hory je to takový jiný (u mě) nemám ráda když se to smeká atd…
Terko
ahůjky,s netem jsem si taky prožila svý
tak ať to brzy zprovozní.
Enio
jsem se koukala na tvé kresby a jsem uchvácena,nechtěla bys mi nakreslit děti
![]()
SAMKO SA ZOBUDIL PO POL HODINE
.Ale bol taky unaveny,že v postielke stal a oči nemohol otvoriť
Tak som si snim ľahla do postele a on usnul do minutky zas
Všetko mam urobene akurat vytrieť chodbu,vysať obyvak a umyť nádoby.Musim počkať,lebo by som ho stim zobudila
Ja jak sa snažim niečo robiť čo najtichšie,tak urobim največši rámus ![]()
Terko konečne budeš zas tu ![]()