Poradna duly
Jana Čurdová
Tak docitam na mobilu ale trvá to.
Tablety dáváme někdy ale snad se zaktivuju. Doporučila je druhá dr. Takže na tom něco bude ale každý ať se rozhodně sám. Dají se koupit a stojí tuším kolem 100. Pojišťovna nepřispívá takže s receptem už
vyjde dráž
u zubaře jsme byli v roce. Je mi jedno že zubař nic nedělá ale zvykne si na ordinaci a křeslo. Od dvou let prý každý půl rok kontrola.
Hernicka já s tím počítám.
Sabika píše:
Holky kde jstéééé!?
Pomóc!!!
Hani, proti zvracení ledovou colu po lžičkách, ale musí to být fakt cola.
Až by Ti přestal zvracet, tak zkus znova smectu …
Ještě mě npadlo, kdybys neměla colu, silný černý čaj, zase ledový, pár lžiček. Možná bych dala aspoň piškot …
Hani, jemináčku, to zní hrozně… Vojta má už čtrnáct dní „jen“průjem, dvakrát až čtyřikrát denně… dr. řekla, že smectu zatím dávat nemám, páč je to asi od rýmy, zubů,kašle a všeho… ale už to an můj vkus trvá dlouho a dávám probiotika (je fakt že dietu mu nedržím). Na ten silný průjem (měl ho před pár týdny) mi po třech dnech smecty řekla dávat Hylak , silnější než smecta… ale taky hnusné, takové kyselé…ale ředěné vodou, dá se to… ale jak to udržet, viď? Snad to přes noc poleví..
moc jsem ti neporadila, ale moc držím palce, asi máte krutou virozu, ráno volej na pohotovost nebo hned , snad poradí!
Ivčo dík!!!
On mezi tím zvracením teď usíná tak je to jednodušší,chytám to už v poho do lavůrku a už moc neblinká jen mu tak škube bříško a škytá a hýká.
a pak vždy hned usne.
Hani , ještě jsem chtěla, nevím jak to máte s tou cukrovku, ale zvracení je nebezpečný že by semohl dostat do hypoglykemie, zkus do něj dostat něco sladkýho, třeba ten čaj oslaď nebo ta cola by byla ideální.
Až přestane zvracet, řeš průjem, ale teď v noci asi nic moc nepojí, ale standartně však to znáš, rýže, mrkev …
Jdu péct zítra babičce na oslavu šneky z listovýho těsta, ale budu chodit průběžně nakukovat …
Bebusko
taky moc dík. Hrozivý to i je,ale nasrali mě v nemocnici volala jsem tam už 3× poprvé bylo obsazeno a pak už to nikdo nebral
doufám že noc bude dobrá a zvládnem to i bez doktorů. Modlim se aby nezačla Sabí.
Ivčo
dík po Cole úplně lapal ale dala jsem mu jen asi 3 lžičky a lehnul a spí tak ho teď zkusím nechat a uvidíme. Vařím pro jistotu už i ten čaj,abych ho dala do lednice. Cola byla ve spížce ale tam je taky zima.
To je právě to já hlavně mám strach aby nevyskočila cukrovka neboť v poradně mi dr. říkala že pokud dodržuje dietu je vše Ok,ale musí být zdravý..jakmile se změní zdravotní stav tak hladina cukru kolísá
a já ještě vůbec nemám představy jak se chovat proto jsem také volala do té nemocnice aby poradili (jinak bych asi ani nevolala).
![]()
Dneska mi radily holky že na průjem radí dr. Slané tyčinky. Oloupal sůl a dávat. Prý to zabírá