Poradna duly
Jana Čurdová
Radko , srdíčko jsem v té nemocnici slyšela už v sedmém týdnu,někdo prý už v šestém…:-)… jinak jsem s Vojtou chodila všude možně, mačkali jsme tlačítka na automatech na kafe, hopsala jsem tam s nim na koníka a tak různě, protivnější byl až posledních deset minut, už byl i unavený, ospalý…
Luci , taky to moc nechápu a čtu to pořád dokola, ale asi ano, pokud se nedostaví, bude jím asi on automaticky stanoven a když se dostaví, tak asi taky, když tatínka nemohou stejně najít (pokud jim teda na něj nedá kontakt..)
Vojta se před chviličkou vzbudil, po 3 hodinách (bez pěti minut
)
Bebuska píše:Ja to taky čtu pořad dokola afurt som z toho debil
Luci , taky to moc nechápu a čtu to pořád dokola, ale asi ano, pokud se nedostaví, bude jím asi on automaticky stanoven a když se dostaví, tak asi taky, když tatínka nemohou stejně najít (pokud jim teda na něj nedá kontakt..)
Lucko, má ještě jiné sourozence? Mi z toho vyplývá, že ustanoví některého jeho příbuzného. Cs, to se máš, že Samko spolupracoval.
Bebuško, s těma ušima je to blbý
a že jste čekali na pytel. Nejlíp se objednat, když to jde. Ty si byla jako děcko taky náchylnější?
Si říkám, kde je Kalinka a snad nám taky chystá překvápko ![]()
Terezko , už ať máš zase net, tak si skoupá na slovíčko, akorát píšeš, co zrovna čteš
A já mám zase kámošku, co má dvě dcerky a ta říká, že do třetího půjde jedině, když jí někdo zaručí, že to bude kluk
To si chce počíst a pozkoušet babské rady
Moje teta takhle má 3 kluky a říkala, že se jí na sále zatajil dech, protože si jela na 100% pro holčičku. ![]()
enio , tak bude to ten Michálek? Jestli už jsi to prozradila, tak nemám dočteno …
Ahoj holky!
My tady pomalu zapadáme sněhem
![]()
Ne, Milan teď tři dny okupoval počítač, já se na něj vůbec nedostala
… proč potřebujeme mít v počítači Tv a v Tv počítač … chápete to? Pořád něco instaluje a zase odinstaluje
… no, hračička …
Jako včera jsem dočetla na str. 2099 a v půl druhé padla do postele … zbytek mě čeká teď …
U nás nového nic, jen že mě bolí paže a rameno od neustálého vyhrnování sněhu (no, tak nebudu kecat, max. 2 x denně, ale i tak bolí
) . Honzíka hrozně baví běhat po zahradě, nahání kocourka a nemůžu ho dostat domů
… zoubky nám teď daly pokoj, tak je spokojenej a my taky …
Jdu dočítat, I.
Katko jp ma ešte brašku a segru.My tam napišeme že sa nechce stať opatrovnikom a že nevie kde je.Hadam daju pokojToto je fakt šialene.Nestarali sa o neha a on koli nim bude mať broblemy.
Koneče si prihlasena,lebo kolikrat nemam ani potuchy kto piše ![]()
Adam už je na ceste domov.Som zvedava koľko bude trvať len kym sa dostane z Prahy ![]()
Knoflice píše:Si říkám, kde je Kalinka a snad nám taky chystá překvápko
Tak po týhle větě jsem zavětřila a projela metříky ..... Radko moc gratuluju!!!!! Takže se povedlo ještě o měsíc dva dřív, skvělý! Tak přeju hlavně ať je všechno tak jak má být!!!
A závidím … taky moc.
Katko , u mě bude jak překvapení leda to, že když v příštím cyklu neotěhotním, začnu si hledat práci a uzoufám se nad tím, kam dám dvouletýho Honzíka, jesle tu nemáme ![]()
tak je na světě další holčičku, kamarádce se narodila před hodinou Barborka!!!!
… léta vysněná a po umělém konečně podařená..!!!!!! ![]()
KalinkaIvča píše:Taky tomu nechapem
Ne, Milan teď tři dny okupoval počítač, já se na něj vůbec nedostala… proč potřebujeme mít v počítači Tv a v Tv počítač … chápete to? Pořád něco instaluje a zase odinstaluje
… no, hračička …
Ivčo, na tebe pořád myslím, to vyjde
Trochu se postresuj, aby to byla ta holčička, bo jak jsme psala, někde jsem si přečetla, že stresované ženské plodí děvčátka.
![]()
Mažu, to tu je jak droga ![]()
Bebuško, to mi přejel mráz po zádech. Té teď musí být krááásně. Ach.
Ach jo ![]()
Zabudla som kyblik s vodou na stole v kuchyni.No a ako to dopadlo????Samik si prisunul židličku a vyliezol tam a vylial na seba.Už som ho dnes 2× prezliekala.Dopoledne som mu dala papať jogurt.Mal tam asi 1cm odspodu.Ale ten bordel čo stim dokazal urobiť bol neskutočny
LUCIKU píše:KalinkaIvča píše:Taky tomu nechapem
Ne, Milan teď tři dny okupoval počítač, já se na něj vůbec nedostala… proč potřebujeme mít v počítači Tv a v Tv počítač … chápete to? Pořád něco instaluje a zase odinstaluje
… no, hračička …
.Adam taky furt dačo inštaloval a taky sa snažil prepojiť počitač z TV.Našťastie mu to nešlo
A teraz už na to nema čas.A kolik peňazi do toho furt vraža.Tu treba to tu ono a všetko leži v skrini,lebo si stim pak nevedel rady
No, ti chlapi jsou všichni stejní … my už to jednou tak měli, ve starém pokojíčku, pak jsme se stěhovali nahoru a už se na to nedostalo. Bych mu dala ještě kupovat nějaký krámy na PC, peníze potřebujeme jinde ![]()
Jo, je prima, že když sledujeme ivysílání, že můžeme přímo u tv, ale přoč musí mít i Tv v počítači???????? No komment
![]()
LUCIKU píše:
Ach jo
Zabudla som kyblik s vodou na stole v kuchyni.No a ako to dopadlo????Samik si prisunul židličku a vyliezol tam a vylial na seba.Už som ho dnes 2× prezliekala.Dopoledne som mu dala papať jogurt.Mal tam asi 1cm odspodu.Ale ten bordel čo stim dokazal urobiť bol neskutočny
škodolibý, vím, ale fakt mě to pobavilo