PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
13.2.09 15:21

Radko , srdíčko jsem v té nemocnici slyšela už v sedmém týdnu,někdo prý už v šestém…:-)… jinak jsem s Vojtou chodila všude možně, mačkali jsme tlačítka na automatech na kafe, hopsala jsem tam s nim na koníka a tak různě, protivnější byl až posledních deset minut, už byl i unavený, ospalý…

Luci , taky to moc nechápu a čtu to pořád dokola, ale asi ano, pokud se nedostaví, bude jím asi on automaticky stanoven a když se dostaví, tak asi taky, když tatínka nemohou stejně najít (pokud jim teda na něj nedá kontakt..)

Vojta se před chviličkou vzbudil, po 3 hodinách (bez pěti minut :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 15:28
Bebuska píše:
Luci , taky to moc nechápu a čtu to pořád dokola, ale asi ano, pokud se nedostaví, bude jím asi on automaticky stanoven a když se dostaví, tak asi taky, když tatínka nemohou stejně najít (pokud jim teda na něj nedá kontakt..)
Ja to taky čtu pořad dokola afurt som z toho debil :roll: Keby sme vedeli kde je,tak to povieme aby sme už mali konečne pokoj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.2.09 15:48

Lucko, má ještě jiné sourozence? Mi z toho vyplývá, že ustanoví některého jeho příbuzného. Cs, to se máš, že Samko spolupracoval.

Bebuško, s těma ušima je to blbý :? a že jste čekali na pytel. Nejlíp se objednat, když to jde. Ty si byla jako děcko taky náchylnější?

Si říkám, kde je Kalinka a snad nám taky chystá překvápko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.2.09 15:52

Terezko , už ať máš zase net, tak si skoupá na slovíčko, akorát píšeš, co zrovna čteš :lol: A já mám zase kámošku, co má dvě dcerky a ta říká, že do třetího půjde jedině, když jí někdo zaručí, že to bude kluk 8) To si chce počíst a pozkoušet babské rady :lol: Moje teta takhle má 3 kluky a říkala, že se jí na sále zatajil dech, protože si jela na 100% pro holčičku. 8)

enio , tak bude to ten Michálek? Jestli už jsi to prozradila, tak nemám dočteno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.2.09 15:53

Ahoj holky!

My tady pomalu zapadáme sněhem :? :lol:

Ne, Milan teď tři dny okupoval počítač, já se na něj vůbec nedostala :-( … proč potřebujeme mít v počítači Tv a v Tv počítač … chápete to? Pořád něco instaluje a zase odinstaluje :roll: … no, hračička …

Jako včera jsem dočetla na str. 2099 a v půl druhé padla do postele … zbytek mě čeká teď …

U nás nového nic, jen že mě bolí paže a rameno od neustálého vyhrnování sněhu (no, tak nebudu kecat, max. 2 x denně, ale i tak bolí 8) ) . Honzíka hrozně baví běhat po zahradě, nahání kocourka a nemůžu ho dostat domů :) … zoubky nám teď daly pokoj, tak je spokojenej a my taky …

Jdu dočítat, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 15:56

Katko jp ma ešte brašku a segru.My tam napišeme že sa nechce stať opatrovnikom a že nevie kde je.Hadam daju pokojToto je fakt šialene.Nestarali sa o neha a on koli nim bude mať broblemy.
Koneče si prihlasena,lebo kolikrat nemam ani potuchy kto piše :lol:

Adam už je na ceste domov.Som zvedava koľko bude trvať len kym sa dostane z Prahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.2.09 15:58
Knoflice píše:Si říkám, kde je Kalinka a snad nám taky chystá překvápko 8)

Tak po týhle větě jsem zavětřila a projela metříky ..... Radko moc gratuluju!!!!! Takže se povedlo ještě o měsíc dva dřív, skvělý! Tak přeju hlavně ať je všechno tak jak má být!!!
A závidím … taky moc.

Katko , u mě bude jak překvapení leda to, že když v příštím cyklu neotěhotním, začnu si hledat práci a uzoufám se nad tím, kam dám dvouletýho Honzíka, jesle tu nemáme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.09 16:03

tak je na světě další holčičku, kamarádce se narodila před hodinou Barborka!!!! :dance: … léta vysněná a po umělém konečně podařená..!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 16:05
KalinkaIvča píše:
Ne, Milan teď tři dny okupoval počítač, já se na něj vůbec nedostala :-( … proč potřebujeme mít v počítači Tv a v Tv počítač … chápete to? Pořád něco instaluje a zase odinstaluje :roll: … no, hračička …
Taky tomu nechapem :lol: .Adam taky furt dačo inštaloval a taky sa snažil prepojiť počitač z TV.Našťastie mu to nešlo :lol: A teraz už na to nema čas.A kolik peňazi do toho furt vraža.Tu treba to tu ono a všetko leži v skrini,lebo si stim pak nevedel rady :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.2.09 16:06

Ivčo, na tebe pořád myslím, to vyjde :wink: Trochu se postresuj, aby to byla ta holčička, bo jak jsme psala, někde jsem si přečetla, že stresované ženské plodí děvčátka. 8) :D :D :D

Mažu, to tu je jak droga :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.2.09 16:07

Bebuško, to mi přejel mráz po zádech. Té teď musí být krááásně. Ach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 16:13

Ach jo :roll:
Zabudla som kyblik s vodou na stole v kuchyni.No a ako to dopadlo????Samik si prisunul židličku a vyliezol tam a vylial na seba.Už som ho dnes 2× prezliekala.Dopoledne som mu dala papať jogurt.Mal tam asi 1cm odspodu.Ale ten bordel čo stim dokazal urobiť bol neskutočny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.2.09 16:14
LUCIKU píše:
KalinkaIvča píše:
Taky tomu nechapem :lol: .Adam taky furt dačo inštaloval a taky sa snažil prepojiť počitač z TV.Našťastie mu to nešlo :lol: A teraz už na to nema čas.A kolik peňazi do toho furt vraža.Tu treba to tu ono a všetko leži v skrini,lebo si stim pak nevedel rady :lol:

No, ti chlapi jsou všichni stejní … my už to jednou tak měli, ve starém pokojíčku, pak jsme se stěhovali nahoru a už se na to nedostalo. Bych mu dala ještě kupovat nějaký krámy na PC, peníze potřebujeme jinde :twisted:
Jo, je prima, že když sledujeme ivysílání, že můžeme přímo u tv, ale přoč musí mít i Tv v počítači???????? No komment 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.2.09 16:16
LUCIKU píše:
Ach jo :roll:
Zabudla som kyblik s vodou na stole v kuchyni.No a ako to dopadlo????Samik si prisunul židličku a vyliezol tam a vylial na seba.Už som ho dnes 2× prezliekala.Dopoledne som mu dala papať jogurt.Mal tam asi 1cm odspodu.Ale ten bordel čo stim dokazal urobiť bol neskutočny
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

škodolibý, vím, ale fakt mě to pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.2.09 16:17

a jdu na to dočítání, než se šípková růženka vzbudí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí