Poradna duly
Jana Čurdová
http://emimino.cz/…Obraz090.jpg
a náš třetí povoz ten zatím nemám samostatně nafocen.
žížala píše:Ja som včera kupovala v lekarni.Stali nejak kolem 100.Neviem presne,lebo som robila večši nakup a listok som si nebrala.Je ich tam 250.
Tabletky nedávám, zeptám se doktorky. Jdou koupit samostatně?
Radka75 píše:Soľ mame ale s tim čistenim je to horšie.Ja tomu hovorim akože čistenie.Nedovoli mi to.
fluor - mně říkal zubař, že je to zbytečné. Ty tablety se musej brát každej den po určitou dobu, jak vynecháš, tak je to naprd. Stačí, když budeme kupovat fluoridovanou sůl a dobře čistit zuby.
kitty25 píše:to možem potvrdiť
Jituš, to já znám nejhorší v rodině jsou peníze, to je katastrofa.
Baru tak to jsou naše kočáry ![]()
Už je mám nafocené chci je také poslat dál,všechny. Byla jsem s nima moc spokojená,ale už se nám to tu kupí
a manža pro mou vášeň sice má pochopení,ale musím se krotit. Co kamarádka prodává za kočárek?
Zoubky
tak mi museli dostali jsme v porodnici sešitek s docházkou a pokud není dítě přihlášeno max.do 1roku tak ho pak nevezmou a nemusí ošetřit
dělají si to tu jak holubník
ale děti si aspoň na naší zubařku zvykly a Sabinka ta už se tam pokaždé vyloženě těší vždy tam dostane nějakou hračku, posledně to byly sponky a plyš.prasátko (mini).
Jituš tak sa na to vykašlite ak si behaju po uradoch taky,keď je taka mudra.Držim palce aby sa to vyriešilo
Ach jo.Samik sa tu o mne cape a chce na ruky ![]()
Už mam kura na paprike hotove
![]()
Ahoj, haló, je tu někdo? ![]()
Hlásím návrat z hor a koukám, že jsem zase odhlášená ![]()
Tohle fakt nedočtu a teď samo nestihám, bo peru a peru a toho prachu, kdybyste to viděli! ![]()
Jen jsem koukla na poslední stránku, takže Baruš - my jsme taky u zubaře ještě nebyli, ptala jsem se ho, Vojtu vezme, máme přijít až bude mít 2 roky, podle našeho zubra je to dřív zbytečné, ve dvou letech už má všechny zuby a stejně by mu nic spíš nemohl dělat - dětem se např. plombují jen stoličky, na předních zubech, které se kazí nejvíc, není co plombovat. Stačí, když mu budeš zuby čistit, co víc bys asi mohla. ![]()
Babky, jsou tu nějaké nové metříky? Hořím zvědavostí!
![]()
Knoflice
Ahoj Katko
Jasně,že jsou nové metříky.Koukej,hledej.Ale ne u mě. ![]()
Sabika píše:Tak u nas to neplati s tiom zubarom.Bohužial ani s darečkami
Baru tak to jsou naše kočáry
Už je mám nafocené chci je také poslat dál,všechny. Byla jsem s nima moc spokojená,ale už se nám to tu kupía manža pro mou vášeň sice má pochopení,ale musím se krotit. Co kamarádka prodává za kočárek?Zoubky
tak mi museli dostali jsme v porodnici sešitek s docházkou a pokud není dítě přihlášeno max.do 1roku tak ho pak nevezmou a nemusí ošetřit![]()
dělají si to tu jak holubník
ale děti si aspoň na naší zubařku zvykly a Sabinka ta už se tam pokaždé vyloženě těší vždy tam dostane nějakou hračku, posledně to byly sponky a plyš.prasátko (mini).
Prave mi došla trpezlivosť.Bol jak šialeny
.Rozbolela ma z neho hlava.Je v postielke a usina.Našťastie sa napapal,takže by mohol spať aspoň 2hodiny.Potrebujem umyť vecko a vytrieť.Toto snim nejde,lebo buď mi leze do zachodu alebo vylieva kýbel ![]()
Našla, našla a koukám jako puk!
Radko, moc moc moc gratuluju, mám radost, jako by to bylo moje
Zbytečně embrouše nestresuj nějakýma výčitkama, žes třeba dělala něco cos neměla
Někdy člověk naopak dělá všecko, co má a stejně se to posere
No to je parádní zpráva, tím dneska budu celý den žít ![]()
No co se týče papiňáku, tak si myslím, že se na něm nemá šetřit. Mám Tescomácký a spokojenost
Vaříme na elektřině, takže nechám zasyčet, pak vypnu a nechám dosyčet a obvykle to stačí. Ráda v něm vařm brambory, nemusím hlídat, že by zdrhly. Maso mě z něho přijde někdy suché, to radší dusím klasicky. Ale taky vývar je rychle hotový.
Ale fakt, Radko, já mám radost
To máte odměnu za všecky ty starosti kolem baráku. ![]()
Cha, Luci, uvidíš, že jak sis naplánovala tolik práce, tak spolupracovat nebude!
Jinak je to krásný kluk, podle fotek celý táta. ![]()
Ahoj holky,
díky za pochopení
Znám taky z okolí případy, kdy peníze udělaly z příbuzných nepřátele. Měli jsem od nich něco půjčeno a to jsem jim do poslední koruny vrátili, hned jak to šlo. Takže nevím, kde přišla na ten nesmysl, že si všechno necháme. Myslím, že se švagrem se v pohodě domluvíme. On je dost nepraktickej a bude potřebovat při všem manžu jako podporu
Už jen z toho důvodu by byl přepis na manžela rozumnější. A jinak švagrová byla kráva (pardon) vždycky, je dost závistivá. Neuznává nikoho kromě své strany rodiny, takže třeba na tchánově pohřbu se s nikým nebavila a 2 hodinky strávené v rodinném kruhu po pohřbu zkazila úplně všem… To jen pro ilustraci.
Sabiko , dobré vybavení ![]()
Knoflice , vítej z hor. Jak bylo? A jeden metřík přibyl. Hledej
![]()
Zubař - s Barunkou jsem byla až ve třech letech. Doktorka vůbec neříkala, že by to bylo nějak pozdě. Pokud nebude problém, s Klárkou tam taky dřív nepůjdeme. Fluoridové tablety nedávám, bo taky zapomínám. Na balení Sunaru je napsáno, že obsahuje i fluorid, takže by tabletky byly zbytečné.
Jdu vařit. Dneska bude rajská.
Ahoj Kačko ![]()
Ten maly už neviem ako ho nazvať
ešte furt nespi.Snaď sa aspoň ukľudni… ![]()
Jiři, jak ty, práce tě ještě baví? Chystala jsem se ti zavolat, ale nějak nestíhám
že bysme si zase domluvily nějaký srazík, holky? Baruš, Evi, Žaneto … Zabulienko?
Praha se sráží furt.