PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7678
13.2.09 10:37

http://emimino.cz/…Obraz090.jpg

a náš třetí povoz ten zatím nemám samostatně nafocen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 10:39
žížala píše:
Tabletky nedávám, zeptám se doktorky. Jdou koupit samostatně?
Ja som včera kupovala v lekarni.Stali nejak kolem 100.Neviem presne,lebo som robila večši nakup a listok som si nebrala.Je ich tam 250.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 10:42
Radka75 píše:
fluor - mně říkal zubař, že je to zbytečné. Ty tablety se musej brát každej den po určitou dobu, jak vynecháš, tak je to naprd. Stačí, když budeme kupovat fluoridovanou sůl a dobře čistit zuby.
Soľ mame ale s tim čistenim je to horšie.Ja tomu hovorim akože čistenie.Nedovoli mi to. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 10:43
kitty25 píše:
Jituš, to já znám nejhorší v rodině jsou peníze, to je katastrofa.
to možem potvrdiť :( :( :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
13.2.09 10:45

Baru tak to jsou naše kočáry :lol:
Už je mám nafocené chci je také poslat dál,všechny. Byla jsem s nima moc spokojená,ale už se nám to tu kupí :roll: a manža pro mou vášeň sice má pochopení,ale musím se krotit. Co kamarádka prodává za kočárek?

Zoubky
tak mi museli dostali jsme v porodnici sešitek s docházkou a pokud není dítě přihlášeno max.do 1roku tak ho pak nevezmou a nemusí ošetřit :! :x dělají si to tu jak holubník :? ale děti si aspoň na naší zubařku zvykly a Sabinka ta už se tam pokaždé vyloženě těší vždy tam dostane nějakou hračku, posledně to byly sponky a plyš.prasátko (mini).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 10:46

Jituš tak sa na to vykašlite ak si behaju po uradoch taky,keď je taka mudra.Držim palce aby sa to vyriešilo

Ach jo.Samik sa tu o mne cape a chce na ruky :roll:

Už mam kura na paprike hotove :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.09 10:49

Ahoj, haló, je tu někdo? :lol:

Hlásím návrat z hor a koukám, že jsem zase odhlášená 8)

Tohle fakt nedočtu a teď samo nestihám, bo peru a peru a toho prachu, kdybyste to viděli! :evil:

Jen jsem koukla na poslední stránku, takže Baruš - my jsme taky u zubaře ještě nebyli, ptala jsem se ho, Vojtu vezme, máme přijít až bude mít 2 roky, podle našeho zubra je to dřív zbytečné, ve dvou letech už má všechny zuby a stejně by mu nic spíš nemohl dělat - dětem se např. plombují jen stoličky, na předních zubech, které se kazí nejvíc, není co plombovat. Stačí, když mu budeš zuby čistit, co víc bys asi mohla. :wink:

Babky, jsou tu nějaké nové metříky? Hořím zvědavostí! :wink: :lol:

Knoflice

• Citovat
  • Upravit
19296
13.2.09 11:04

Ahoj Katko
Jasně,že jsou nové metříky.Koukej,hledej.Ale ne u mě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.2.09 11:05

Jinak vítej zpět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 11:10
Sabika píše:
Baru tak to jsou naše kočáry :lol:
Už je mám nafocené chci je také poslat dál,všechny. Byla jsem s nima moc spokojená,ale už se nám to tu kupí :roll: a manža pro mou vášeň sice má pochopení,ale musím se krotit. Co kamarádka prodává za kočárek?Zoubky
tak mi museli dostali jsme v porodnici sešitek s docházkou a pokud není dítě přihlášeno max.do 1roku tak ho pak nevezmou a nemusí ošetřit :! :x dělají si to tu jak holubník :? ale děti si aspoň na naší zubařku zvykly a Sabinka ta už se tam pokaždé vyloženě těší vždy tam dostane nějakou hračku, posledně to byly sponky a plyš.prasátko (mini).
Tak u nas to neplati s tiom zubarom.Bohužial ani s darečkami :( :lol: Taky mame sešitek k zubaři.Pekne kočarky

Prave mi došla trpezlivosť.Bol jak šialeny :roll: .Rozbolela ma z neho hlava.Je v postielke a usina.Našťastie sa napapal,takže by mohol spať aspoň 2hodiny.Potrebujem umyť vecko a vytrieť.Toto snim nejde,lebo buď mi leze do zachodu alebo vylieva kýbel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.09 11:13

Našla, našla a koukám jako puk!

Radko, moc moc moc gratuluju, mám radost, jako by to bylo moje :lol: Zbytečně embrouše nestresuj nějakýma výčitkama, žes třeba dělala něco cos neměla :roll: Někdy člověk naopak dělá všecko, co má a stejně se to posere :wink: No to je parádní zpráva, tím dneska budu celý den žít :lol:

No co se týče papiňáku, tak si myslím, že se na něm nemá šetřit. Mám Tescomácký a spokojenost :nevim: Vaříme na elektřině, takže nechám zasyčet, pak vypnu a nechám dosyčet a obvykle to stačí. Ráda v něm vařm brambory, nemusím hlídat, že by zdrhly. Maso mě z něho přijde někdy suché, to radší dusím klasicky. Ale taky vývar je rychle hotový.

Ale fakt, Radko, já mám radost :lol: To máte odměnu za všecky ty starosti kolem baráku. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.2.09 11:15

Cha, Luci, uvidíš, že jak sis naplánovala tolik práce, tak spolupracovat nebude! :evil: Jinak je to krásný kluk, podle fotek celý táta. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1999
13.2.09 11:17

Ahoj holky,

díky za pochopení :wink: Znám taky z okolí případy, kdy peníze udělaly z příbuzných nepřátele. Měli jsem od nich něco půjčeno a to jsem jim do poslední koruny vrátili, hned jak to šlo. Takže nevím, kde přišla na ten nesmysl, že si všechno necháme. Myslím, že se švagrem se v pohodě domluvíme. On je dost nepraktickej a bude potřebovat při všem manžu jako podporu :( Už jen z toho důvodu by byl přepis na manžela rozumnější. A jinak švagrová byla kráva (pardon) vždycky, je dost závistivá. Neuznává nikoho kromě své strany rodiny, takže třeba na tchánově pohřbu se s nikým nebavila a 2 hodinky strávené v rodinném kruhu po pohřbu zkazila úplně všem… To jen pro ilustraci.

Sabiko , dobré vybavení :lol:

Knoflice , vítej z hor. Jak bylo? A jeden metřík přibyl. Hledej :lol: :wink:

Zubař - s Barunkou jsem byla až ve třech letech. Doktorka vůbec neříkala, že by to bylo nějak pozdě. Pokud nebude problém, s Klárkou tam taky dřív nepůjdeme. Fluoridové tablety nedávám, bo taky zapomínám. Na balení Sunaru je napsáno, že obsahuje i fluorid, takže by tabletky byly zbytečné.

Jdu vařit. Dneska bude rajská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.2.09 11:17

Ahoj Kačko :D

Ten maly už neviem ako ho nazvať :roll: ešte furt nespi.Snaď sa aspoň ukľudni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.09 11:18

Jiři, jak ty, práce tě ještě baví? Chystala jsem se ti zavolat, ale nějak nestíhám :? že bysme si zase domluvily nějaký srazík, holky? Baruš, Evi, Žaneto … Zabulienko? 8) Praha se sráží furt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex