PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
12.2.09 22:29

Jiři
Tak to jo, to mě nenapadlo. Však já bych průchod dala, i Honza, ale ta škola je dost náročná a nevím, jak se dvěma. Nechtěla bych je zanedbávat. Ale možná příští semestr už by se dal jako těhule, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.2.09 22:36

Dobrou holky :D

Kura mam vybrate,bordel jak v tanku…Zajtra ma čaka perny deň :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.2.09 22:38

Luci
Dobrou

Jani
Kolik ti ještě zbývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.2.09 23:17

Jiři
Už to mám zkopírované, sepsané, vytáhla jsem jen to nejnutnější, díla a pojmy a je to na 100 stran psaných devítkou. Plus poslech, na ten jsem ještě nesáhla. Víc se toho asi naučit nestihnu, tak snad to bude stačit.
Ještě si to vytisknu a dnes na to kašlu, snad mi zůstane něco v hlavě i z toho dávání dohromady a zítra večír se na to vrhnu.

Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
12.2.09 23:22

Ahoj holky,

poslední dny celkem zanedbávám net… Dočetla jsem pár stánek a moc mě těší příjemné zprávy!

Radko, velká gratulace k těhotenství!!!

Doufám, že brzy přibudou další těhulky :wink:

Pajuleno , to je super, že už je malému líp. Museli jste si užít krušné chvilky.

Pak tu proběhlo cosi o papiňáku, já ho používám často (na vývary z kostí, na hovězí nebo kuře na paprice), žádné negativní zážitky s ním nemám :D

Klárka už pár dní soplí a je dost unavená. Večer nechce chodit spát sama, i když už to tak krásně uměla :( Tož jsme zase najeli na usíná ve třech v manžeské posteli - Baruš, Klárka a já, popř. manžel.

Aby toho nebylo málo, nakrkla mě dost silně švagrová. Včera proběhlo jednání o dědictví po tchánovi, který zemřel v létě. Zůstal po něm byt, ten chce manžel a jeho brácha prodat a rozdělit si peníze. Domluvili se, že se byt napíše na manžela, on pak bude vyřizovat potřebné formality. Jenže 10 minut před jednáním u notáře volala švagrovi švagrová, že to nesmí za žádnou cenu na manžela přepsat, protože my bysme si pak určitě peníze nechali a nedali jim ani korunu :evil: :evil: :evil: Švagrová s náma už několik let nekomunikuje, přestala nás ze dne na den zdravit, důvody doteď nikdo nechápe… Švagr je podpantoflák, ale s náma se stýká normálně. Tím končím svůj výlev. Pardon, ale potřebovala jsem si ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.2.09 23:28

Tak jsem ještě nakoukla.

Jituš
To je tedy sprostý, to taky mohla říct rovnou a ne to takhle měnit. Přeju, ať se to rychle vše vyřídí, máte peníze a klid.

A já už jen pověsím prádlo a jdu fakt do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.2.09 23:39

Jani
To jsi šikovná.Já bych na to neměla. Proto taky mám jen maturu. :roll:

Jituš
To je fakt napytel.Takhle prodávala byt tchýně po její mámě.Teda vyřizovala to její sestra.A teď si nejsem jistá,ale nebylo to rozdělené fifty fifty. :? Ale baví se spolu pořád a občas i navtěvují,tak to asi nějak vyřešily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.2.09 00:08

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.2.09 08:16
Bebuska píše:
No Jani , myslím, že můžeš být klidná, na syrové vejce máme všechny jednoznačný názor, takže pohoda! :D
a navíc, i v tom žervé by to muselo být něco tak hnusného na chuť, že už vidím, jak bych to do prcka dostala :roll: 8)

hele ale na druhou stranu, když se dělá tvaroh do buchet a dá se tam cukr a vejce, to je ale dobrota co? já to ráda užírala mámě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.2.09 08:17
jirabobes píše:
kitty25 píše:
Radka75 píše:
Petro - TP dle poslední MS je 21.10.09. Já chtěla počkat až po tom, co napíšeš ty, ale nedokázala jsem to udržet. Kdy budeš testovat???
Raduš testovat budu, pokud nedostanu ms, jinak ne
Mě u Gabky vyšel tes týden před očekávanou MS.Ráno jsem vztala a cítila jsem se divně.Tak jsem testla a byly //.
U Radečka jsem taky testovala před MS.To se mi zdálo,že si dělám test a že je pozitivní.Tak jsem se ráno testla. :D

Jiřko mě se včera zdálo, že jsem rodila dvojčata, ale šlo to rychle na dvě zatlačení a byl to kluk a holka :lol: :lol: :lol: :lol: Natálka a Jakoubek :lol: :lol: to jsou sny co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.2.09 08:21
LUCIKU píše:Holky ako často davate tie fluoridove tablety????

Luci jsi mi připomněla - včera jsem byla s Robikem u dr. kvůli té uzdičce, suprová doktorka no už dlouho jsem takovou milou neviděla. Zatím nic se nekoná, bude ho kontrolovat každého půl roku a uvidíme. Spíš se to šmikne, až vyrostou druhé zuby.

ptala jsem se na tablety, říkala, že dělala ve výzkumáku a voda není fluoridovaná od roku 1986 - je to moc drahé, takže radí tablety dávat.
i do pití říkala.

jinak existuje tzv. fluoridace zubů - dělá se 2× ročně, doma klidně, stačí si dát napsat vodičku a prckům to pomůže udržet zoubky v lepší kondici. Dělá se ale až větším, nemá se to polykat, takže máme čas, ale řikala že by nám to doporučila později. vodička je od elmexu, takže nebude nijak drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.2.09 08:22
žížala píše:
Jiři
Už to mám zkopírované, sepsané, vytáhla jsem jen to nejnutnější, díla a pojmy a je to na 100 stran psaných devítkou. Plus poslech, na ten jsem ještě nesáhla. Víc se toho asi naučit nestihnu, tak snad to bude stačit.
Ještě si to vytisknu a dnes na to kašlu, snad mi zůstane něco v hlavě i z toho dávání dohromady a zítra večír se na to vrhnu.Tak dobrou.

no tak na sto stran bych se vys… to jsi dobrá teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.2.09 08:23

Jituš, to já znám nejhorší v rodině jsou peníze, to je katastrofa.

holky mějte se, my jdeme do herničky a pak jedeme rovnou k našim, číst asi budu na mobilu, mají rozbitý počítač. budu zítra. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
13.2.09 08:34

Brý ránko

Jituš
tak to je pech! Kvůli dědictví je skoro vždy problém,tchán je jedinej dědic (jak nám babča v září umřela) a po pohřbu najednou tu je bratranec a tu je tamhle ten ty lidi on v životě neviděl a každej by chtěl kousek z majetku 8O Měl štěstí že to bylo všechno v závěti a on zdědil všechno bez nároku jakékoli jiné osoby. Přeji ať se to brzy vyřeší a vy máte klid.

Kitty
máš pravdu,do tvarohu se vlastně dává taky syrové a taky jsem to vždycky užírala… :roll:

Noc
Tak takováhle noc byla šílená,Filda měl asi špatný sny,neustále se budil a ráno v půl 5 se rozhodl vstávat 8O teď už zase spinká 8)
snad to budou jen zuby,byl nějako nevrlej. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
13.2.09 08:39

Tak si to Kitty a Robi užijte Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...