PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
15.2.09 09:50

AT ZIJE JIRINKA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
15.2.09 09:59

Jéé a já si nevšimla, takže…

Jiřince všechno nejlepší k svátku!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
15.2.09 10:05

Ahoj holky

Jiřko všetko naj k svátku!!! :srdce:

Holky ja som včera po 9 rokoch lyžovala 8O :D :D :D :D :D :D :lol: Nespadla som :dance:

Adam ide preč až vo štvrtok,lebo musi vybehať tu živnosť a maju tam uradne hodiny len pondeli a streda :roll: Vyučak ešte furt nema :roll: .Nech si to vyřidi sam.Ja na to nemam čas :P

Pred hodinou som ho poslala do kramu pre ryžu.Po ceste šiel vratiť aj operadlo na saňky.Ja tu čakam jak debil a on sedi a pije kafe u znamich.No neporazi vas?

Nečitam,lebo nestiham :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
15.2.09 10:07

Dobré ránko,

Jiřinko, všechno nejlepší k svátku!!! :srdce:

Sabiko , jak je Fildovi? Můj chlap je schopnej uvařit asi 3 jídla, s kuchařkou by možná zvládl i něco složitějšího. Brambory by mohl jíst denně, ty si chystá sám. Když jsem byla v porodnici, jedli s Barčou buď u našich nebo něco ukuchtil.

Lilek jsem taky nikdy nevařila.

Radko , snad v okolí doktora s UTZ najdeš :wink: Určitě je to lepší.

Bebuško , zkus místo ubrousků jen vodu. Nám Pampers vůbec nevyhovovaly, máme z DM nebo Plusu.

Naše slečna spala včera 2×, dneska bude asi taky. Už v 9:30 byla protivná, protestovala, ale usnula. Je nachlazená, tak víc spí. Barunka už má taky rýmu… No a já mám zánět v zubu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.09 10:13

Holky děkuji. :huban: :D

Jitus
Chudáčku.....bolest zubů je hnusná :?

Luci
Já bych ho přerazila. :oops: No mohl dát vědět.Ne?
Lyžování se nezapomíná.To je jako jízda na kole.Ale taky jsem takových 10 let nestála na lyžích. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.2.09 10:21

Jiřko vše nej ke svátku

my jedeme za chvíli ke tchyni na oběd. a děláme velkou debordelizaci v bytě. no paráda

holky kdo jdete zítra do herničky - nepoužíváte někdo vložky, mám tu asi deset vzorků (always, ria a tak) a já to nepoužívám, tak že by to někdo upotřebil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
15.2.09 10:27

Ahoj holky,

Jiřinko vše nejlepší k svátku a odpočiň si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jituš - zánět fuj, ať je to brzy pryč. mně teda taky pobolívaj, ale včera jsem odflákla čištění, takže to musím napravit, hned to pak odezní

luciku - tak si užívejte a na manžela se nezlob

Dneska filda udělal 10 kroků sám, ale chodí jedině pokud má obě ruce plné, nejlépe s jablkem nebo křupkama. Jinak leze. A všemu jídlu říká jablko. Teda kromě jogurtu.

tak do herničky se těším. Všem hezkou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.09 10:56

Radko
Raďulka všemu jídlu říká banán a někdy i bebe.Ale když řekne bebe,tak dostane jen bebe.A nebo mu řeknu,že není a dám mu rohlík,křupku,jabko,nebo něco jiného a pojmenuju to správně.
Ale sranda je s ním v obchodě.Vidí banány,tak volá banán.Vidí rohlíky a volá banán. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.09 10:57

Jinak,Filda je šikulka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
15.2.09 12:46

Hezké poledne,
učím se, učím a nic v hlavě, ztrácí se to někde mezi rukama a hlavou. :roll:

Honza občas vaří, většinou přijde sám, že něco uvaří a bývá to moc dobré.

Vložky používám, ale mám teď nově látkové, tak jsem na ně zvědavá.

Jiřce vše nej k svátku.

Matík taky říká ba na všechno, ovšem u banánu nadšeně křepčí a výská. :lol:

Jo a dneska se naučil vylézt na postel a po sedmi měsících usilovného cvičení i slézt. Hurrrááá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.09 14:46

hezké odpolčo… strávila jsem dopo běháním v obchodě, sháněli jsme dárek pro neteř, kluci tam teď jeli, já jdu do postele, je mi mizerně, hlava od rýmy stále třeští… koupila jsem si paralen plus a muconasal mi lékárnice poradila, že by to mělo zabrat -jsou v tom i éterické oleje…

Luci, to je krásné to lyžování, muselo to být fajn, ne? :wink:
a Adam? No jo, chlap, oni si to neřeší :lol: :lol:

Jiřinko, všecičko NEJ k svátkovi!!! Jituš , já mám taky Plusové ubrousky, jen jsem se tam nedostala a z nouze koupila pampers… fakt si myslím, že mu to vadí… no na heřmánek jsem v lékárně samozřejmě zapomněla, ale už se mu to lepší, kakal dnes zatím jen jednou a přes noc se to dost zahojilo.. :) a ten zub ti opravdu nezávidím, chudinko :?

vložky používám, ty tenké a s křidélky, ale má spotřeba je tak dvě na jednu MS :-)

Ráďo , Filda se lepší každý den, to je nádhera! :-)

Jo, konečně jsem VOjtu naučila říkat čaj - je z toho „táá“, ale je to opravdu na čaj, hmm, asi třetí slovo máme, to je rekord, pak máma a táťa a to kdoví jestli :D :wink:

Matýsku , pašák, to se to teď bude slézat a vylézat, to bude mít mamka radost! :lol: :lol:

herničku snad na desátou stíhám, záleží, jak se bude spát a jak se probudíme…:-) kdyžtak písnu Petře, ať na mě nečekáte..

Zkoušela jsem si JUST tymiánovou mast namazat na čelo a nos, tak nevím, sice to je jen na prsa a záda, jakože na kašel atd., ale napadlo mě to, zkusila jsem to… aspoň už něco cítím, protože můj nos nefunguje a má chuť se taky vytratila, ráno jsem přesmýšlela, jestli piju opravdu kafe!!! 8O

jdu zkusit usnout, na chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.2.09 15:10

Vlaďko - jsem nějak nepochopila proč je tymiánová mast na prsa a záda, nebo to špatně čtu. Já si s tím mazala hlavu normálně kvůli rýmě a zabralo to rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.09 16:07

JO? Já nevim, já si to četla v katalogu i v letáku… je to při nachlazení, bronchitide, laryngitide… ma se to mazat na prsa (hrudník) a záda, píšou, tak nevím… ale díky, zkusím to zas… spát mi nejde, půjdu se napařit do vany, teď jsem si dala horký obklad na čelo a je to strašně fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
15.2.09 16:25

ahojky… :)

tak my sme soplavy a trocha kasle..... :?
ale matka bola prva takze to dostal od nej.....

aj mna sa nieco pokusa… :roll:
ladujem sa homeo… :)

inak boli sme na ocnom lebo nam prave ocko trocha uteka…ja som si nevsimla len dr na rocnej…takze teraz ked sme boli na ockovani tak som si vypytala papier na ocne,pre istotu aby som to nezanedbala.....
ta nam dala ocne kvapky ktore mame tri dni kvapkat a na stvrty den prist na vysetrenie…takze zajtra mazeme… :?

ale je po tych kvapkach na zabitie ale mozno su v tom aj zuby a aj to nachladnutie nie je prijemne.....takze mame doma jedno umrncane a hlavne v noci nespave dieta......teda v noci je to strasne,reve a reve…po tych kvapkach horsie vidi,takze v tme je v prdeli…takze svietime… :?
ale aj tak sa budi kazdu hodinu…je to na palicu,dufam ze to skoro odoznie i ked cely tyzden bude trvat kym sa z tych kvapiek dostane… :roll:

a mozna nam ich na:,–(ia i nadalej ale v mensom mnozstve… :?

takze u nas je to teraz na prcu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.2.09 16:26

u našich se hodně topí, takže já si dala mast na čelo, pak šátek a hlavu na topení a bylo to povolené nato tata. ale v paneláku topíme málo, takže tady by to asi tak rychle nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí