PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
17.2.09 14:50
Lena1 píše:
Holky, zapomněla jsem vám říct, že mám lístky na Madonnu :DA dnes jdu do kina na „Líbáš jako bůh“ :P :D

hele ten film dostal šíleně málo procent v hodnocení, takže myslím, že ženským se bude líbit, tak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
17.2.09 15:05

Ahoj holky, tady se to zvrhlo k takovemu vaznemu tematu :D
Ja politiku jaks taks sleduji a uprimne je mi na bliti. Ale me nejvic vadi ty individua na tech nejvyssich postech. To je samy ksindl. To je tezke, kdyby se melo neco zmenit, tak by se musela zmenit cela vlada, protoze snad uz od revoluce se tam toci porad dokolecka same ksichty. Jedna je ministryne zdravotnictvi, nejde ji to, posere co muze, tak z ni udelaji ministryni obrany. No reseni, no hruza…
Jo a jak je to tady? Nejsem si uolne jista, ale mam dojem, ze tady maji zeny materskou snad jen do sesteho mesice. Nechci ale kecat. Vim jen, ze tady zenske jdou do prace hodne brzo…
Je pravda, ze tu nikdo nic zadarmo nedostane, ale zas na druhou stranu se tu da slusne uzivit i mytim talirku…

Enio, s tim regulovanym najemnym, to je fakt hruza. Doma jsme to taky casto resili, protoze Martin se o to zajima. V kazdem druhem cinzaku v Praze je regulovane, a kdyz ho nekdo prodava tak za nej chce 30 mega. To se nikdy cloveku nemuze vratit. Proste slepa ulicka. Tak tyhle problemy vam moc nezavidim. Lidi plati najem 1500 kc a kdyz se jim potom zvedne o 100 kc, tak jsou schopni jeste nadavat, co?
Jinak taky jsem zvedava na brisko…

No a ta moje MS stale nikde. Ja fakt nevim. Asi opravdu budu muset k doktorovi. Hlavne se ujistit, ze opravdu nejsem v tom…

Jinak my uz jsme tri dny odstaveni. Ufff. Jsem myslela, ze to bude horsi…

Snidame tak, ze si da Matysek se mnou mlicko, a potom ma vetsinou vanocku , a tu si spapa sam. Jinak obedva i 40 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.2.09 15:12

Pajuleno máš pravdu se vším.

jinak super, že jste odstavili :potlesk: tak doufám, že se dáš taky zdravotně dokupy, ekzém a tak…

jo a koukej k doktorovi naklusat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.2.09 15:48

Tak i na politiku došlo! :lol:

Leni, pak napiš svůj subjektivní pohled. Pro mě byli Krokodýli zklamáním, navíc tam hraje Kaiser, tak jsem fakt zvědavá. Peklo s princeznou se nám líbilo.

Radko, psala, psala, hledat ti to nebudu, ale pamatuju. 8) :lol:

1.srpna jedu na týden do Prahy. Tak doufám, že se tam s některýma z vás potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.2.09 15:49

Co Terka, kde je? Dyť psala, že net už má …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.2.09 15:51

enio, zítra držím palce, ať je UTZ ok!

Pajuleno, ty máš nervy! Já bych testila a testila a u dr. byla už včera! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.2.09 16:21
Knoflice píše:
Co Terka, kde je? Dyť psala, že net už má …

Ále Terka je tady, jenom musela ráno na plavčo s Eliášem, pak s Petrou do jednoho obchoďáku odkud odjeli s nepořízenou a pak hodila šlofíka neb Eliášek po cestě usnul a spal až do 14:50 a pak ho hned hladovýho naložila a mastila pro Akrimka do školy, pak musela dát Eliáškovi velmi pozdní oběd a s Akrimkem udělat úkoly a přebalit pokakanýho Eliáška, no a teď si sem konečně sedla a dočítá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.2.09 16:36
Lena1 píše:
Holky, zapomněla jsem vám říct, že mám lístky na Madonnu :DA dnes jdu do kina na „Líbáš jako bůh“ :P :D

jee, tak to oboji moooc zavidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
17.2.09 17:44

Tak už jsme konečně doma, návštěva byla parádní, dostala jsem krásnou růžičku.

Dočtu později, teď to nelze, mrňous si mě žádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.2.09 18:11

Holky můžou naši prťouskové už kefír nebo podmáslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.2.09 18:17

Tak už jsem tady na emiminu vyčetla, že ho ženský dávaj už od 9 měsíců, tak to zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
17.2.09 18:25
Terulka píše:

Je to zakysaný, tak klidně.

Před chvílí jsme se vrátili z cvičení v Sokole - Ondra byl v nosítku na zádech a Honzík cvičil (nebylo to úplně ideální, ale šlo to 8)).

Musím. „Ondra mi to furt bourá“, křičí Honzík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.2.09 19:37

enio - to je fajn, že už je ti lépe a bříško sem pls

mateřská v Usa - je jen 2 měsíce a to ještě pro ty, kdo si platí nějaké lepší pojištění. Taky nemusí být žádná

ad byty - 4 kamarádi bydlí ve státních bytech v jedné centrální pražské čtvrti. Každý obývá 3+1 větších rozměrů, všichni si byt rekonstruovali a udržují ho. Po revoluci kamarád A dostane nabídku si byt odkoupit do osobního vlastnictví za 30tis., který za pár let prodá za několik milionů, kamarád B se dozví, že dům byl navrácen původnímu majiteli. Kamarád C, že jeho byt se pravděpodobně privatizovat nebude a zůstane navždy obecením. A kamarád D je v suchu, protože má družstevní byt, který si sám zaplatit ve splátkách a postavil jako nástavbu. Netuší však chudák, jak se mýlil. Dům vrátí soukromému majiteli a jeho byt zůstane sice družstevním, ale už nikdy nepřejde do osobního vlastnictíví, protože je prostě díra v legislativě a navíc majitel je značně chamtivý, takže si rekonstruuje byty a předkládá jim k proplacení faktury za značně vysoké částky, na kterých se musí podílet, protože to tak mají ve stanovách a samozřejmě na fakturách figurují opravy za společné části domu. Takže platí právniky a snaží se domáhat spravedlnosti u soudu. Několik z jeho sousedů ve stejné situaci už defacto předalo svůj byt majiteli, protože nejsou schopny tyto náklady hradit a majitel jim do smrti nebude fakturovat fond oprav, ale byt už jejich nikdy nebude.

chci jen říct, že vlastnit dům a jen z nájemného platit opravy je nemožné a pokud není v domě komerční prostor, tak je to hodně špatné, na druhou stranu je těžké chtít po lidech tržní nájemné, když dostali dekret k bytu od státu ještě před revolucí jako ti ostatní, kteří si ho pak odkoupili za pár šlupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
17.2.09 19:40

aHOJKY,
tak jsem rychle dočetla.

Kitty
S tím zázemím máš pravdu, jsem se jen krapet rozčílila, než mi došlo, že je to nanic. :wink:

Ivčo
Já to dovysvětlení vůbec nebrala, jako že je to na mě, jen jsem si to po sobě zpětně přečetla a měla jsem pocit, že to napsané nevyznělo přesně tak, jak jsem to myslela. Kdybych mohla mít děti blízko sebe, tak bych určitě taky šla na dvouletou. A ty se prosím tě nestresuj a půjde to, určitě.

jinak k politice
Dle mého soudu je vláda jedné strany vždycky o hubu a je úplně jedno, jestli je to ODS nebo ČSSD. Když se na to podíváte zpětně, je to kruh-ODS vždycky udělá škrty, omezí podpory rodin, školství, sociálně slabých atd., tím něco ušetří a zhnusení lidé zvolí ŠSD, která má za úkol zase pomoct sociálnímu sektoru na úkor ekonomiky a tak to jde furt dokolečka.Viděno očima naprostého laika.
A další problém je v tom, že téměř každý politik dříve nebo později začne dělat to, co po něm ostatní chtějí, tzn,podle toho co na něj vědí a je to hnus. A pak je pár těch slušných (viď Kitty), co to mají těžké.

U nás na radnici máme většinovou ODS (můžu nadávat, já ani Honza jsme je nevolili, volili jsme ty, co za nás teď bojují) a je to katastrofa. Dokonce už je založeno občanské sdružení za spravedlivou a průhlednou privatizaci, protože ti, co si tady dovolí, to je neuvěřitelné.
A ještě k regulovanému nájemnému. Máme velký byt-70metrů a máme teď nájem se službama bez inkasa cca 10000. Na to, v jaké je lokalitě, to není moc, ale zvedají nám ho o 40% každý leden, takže to není stovka a nevíme, co bude, jestli nám ho třeba dají odprodat nebo ne. V baráku se skoro 40 let na nic nešáhlo, Honzovi rodiče tu tak dlouho bydleli.

A dost, končím, pojďte radši zpátky řešit plínky a dudlíky, to bylo milejší, takhle je mi zbytečně smutno.

Jo a Kitty, Robik je pašák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.2.09 19:47
Terulka píše:
Taky furt na to myslim.Čitala som že jo.Len neviem jak to do Samika dostať.Či mu urobiť v dudliku večšiu dierku,alebo neviem čo :?

politika ja sa o ňu nezaujimam,lebo by ma asi porazilo.Mynule som začula v TV,že ktosi dal navr aby důchodci dostavali 13 důchod.To by nam mohli dať aj 13 matersku,nie? :lol: Ale najviac sa mi pačilo to s tymi pridavkamy.Za prosinec 2007 som dostala 256kč a za leden 2008 už prd.Obyčajný človek nema narok na nič :(

Leni super tie listky :D Na kolik ťa vyšli?

Jiřko prosíííím do tabulky 7. zoubek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital