Poradna duly
Jana Čurdová
terko - jakej salát, hod sem recept. A prosím ty fotky, moc bych chtěla tu, jak je filda s robikem na tý houpací věci. A ještě takovej blbej dotaz, když píšeš, že jsi hodně unavená, tak používáš výraz kantare. Z jakého je to jazyka?? Mně to furt připomíná italštinu a tam to je v překladu zpívat,. Asi ze sebe udělám blbce, ale mi to fakt nedá se nezeptat.
janko - tos psala ty, že máš spoustu receptů na cukety?? Já bych nějakej chtěla zkusit. Ty tvoje lilky přijdou brzy na řadu, už se těším
jiřko - tobě taky skončil prac poměr před mateřskou, ne? Mělas nárok na volbu varianty mateřské??
hmm… tak bříško zase nevložím… nemůžu najít foťák… bůh (a Lucinka) ví, kde je, protože teď jsem hledala telefon, zavolala si na něj…a začal zvonit v botníku v Bertově botě… škoda, že na foťák nejde zavolat… to bude zase náhodný nález
enia píše:
hmm… tak bříško zase nevložím… nemůžu najít foťák… bůh (a Lucinka) ví, kde je, protože teď jsem hledala telefon, zavolala si na něj…a začal zvonit v botníku v Bertově botě… škoda, že na foťák nejde zavolat… to bude zase náhodný nález
Radko
Neměla.Proto šel na rodičák Martin.Tu 4letou variantu jsem nechtěla,protože by nám od letošního srpna nebo září začlo chodit jen 3400,–.A to by byl celkem mazec.....prvňáček+školkáček+ batole.To bych dala jsem za školku a školu a nezůstalo by nám nic.A Martin nevydělává kdoví kolik........No to jsem odbočila.......Tehdy to šlo ještě fiktivně.Od 1.1.2008 do 1.2.2008 byl úředně na rodičáku on.Ve skutečnosti jsem byla doma já a on chodil do práce............Z toho,co tu vložila Enia,chápu,že už by musel manžel zůstat opravdu doma.
katko - tak látkovky nebudou
. Marek mi to zavrhnul. Prali bychom moc praček a všechno by šlo do jímky, takže bychom museli vyvážet, jak šílení. Bylo by to sice ekologické, ale bohužel značně neekonomické. Navíc se manžel bojí pracího prostředku ať už eko či neeko, že by to čistička špatně zvládala.
enio - lucinka je moc šikovná
Ahoj ženy!
tak už jsem tu taky, už mám i dočteno, ale reagovat nebudu, omlouvám se…
už nevím komu, tak ještě jednou děkuji, že se někdo další koukl na ty stránky
![]()
dnes jsem byla na tom RTG, hm, veselé, velký zánět dutin, tak mě tam rovnou potrápili, že to prostě musí ven, a dělali mi punkci dutin, pravou nosní dírku, zítra jdu na levou a ve čtvrtek na kontrolu popř. repete… k tomu samozřejmě ATB.................................
fuj ble, jsem si vám musela postěžovat.
Ale zbytek dne jsem si zpestřila moc fajn prima návštěvou, z které jsem přijela až v osm večer, tak to bylo za odměnu… co si dám za odměnu zítra, to nevím ![]()
jinak všem pěkný večer!
enia píše:
a mimochodem… babička spoustu let dělala připomínky k zákonům… snažila se, aby se myslelo na postižené a lidi s např. civilizačními chorobami… stálo jí to strašně moc úsilí, protože poslance zákony, které schvalují nezajímají do okamžiku, kdy je na ně někdo neupozorní…a hádejte, kdo byl nejvíc přístupný těmhle zákonům… pravicoví poslanci…
hmm, ale už toho nechám…je to téma na prd… jdu radši dělat návrh webovek, aby mi měl stát tenhle měsíc z čeho sebrat vyšší daně…do 15% už se nevejdu
a přístup většiny levicových… dítě s celiakií? co to je? to není vidět, nezajímá nás to… dělají jen to, co je vidět a na co voliči slyší… jenže šplhat si u voličů, kteří jsou krátkozrací je strašně jednoduché, ale dělat opatření, která se nelíbí je teprve umění…… jee, vlastně ne… teď už ano, díky Topolánkovi, zapomněla jsem
![]()
na prd to není, víš co je naprd, že se můžeme rozčilovat jak budeme chtít, ale nic s tím udělat nemůžeme. I kdybys byla komunální politik, tak sama samotná se nedostaneš ani „na záchod“.
žížala píše:
Radko
Já tomu taky moc nerozumím, jak jsi psala Ivče , ale já jsem měla nárok pouze na rodičák a v tu chvíli jsem si vybrat nemohla a měla jsem rovnou tu čtyřletou. Ale jde to obejít tím, že si na jeden měsíc zažádá manžel a pak se to vrátí zpátky na ženu. Tedy doufám, že to jde i teď po těch změnách, to už tomu nerozumím víc.
no pro studující jsou podmínky takové, jaké píšeš, Kalinka ale studující není. Jani tohle je naštěstí v zákoně rovnou napsané. Některé kličky bohužel ne.
Terulka píše:
Mňam mňam, právě jsem dobaštila bramborovej salát (vlastnoručně dělanej) a Eliášek i Akrimek už půl hodiny spinkaj a já mám veget, to je parádička.
Koukej s tím jídlem přestat, ať pohneš s metříkem
tím žracím, samozřejmě ![]()
Bebuska píše:
Ahoj ženy!
tak už jsem tu taky, už mám i dočteno, ale reagovat nebudu, omlouvám se…
už nevím komu, tak ještě jednou děkuji, že se někdo další koukl na ty stránky![]()
![]()
dnes jsem byla na tom RTG, hm, veselé, velký zánět dutin, tak mě tam rovnou potrápili, že to prostě musí ven, a dělali mi punkci dutin, pravou nosní dírku, zítra jdu na levou a ve čtvrtek na kontrolu popř. repete… k tomu samozřejmě ATB.................................
jinak všem pěkný večer!
fuj ble, jsem si vám musela postěžovat.
Ale zbytek dne jsem si zpestřila moc fajn prima návštěvou, z které jsem přijela až v osm večer, tak to bylo za odměnu… co si dám za odměnu zítra, to nevím
no to je děs, takže asi cvíčo padne co? Musím zjistit situaci, protože sama tam být opravdu nechci
Radka75 píše:
terko - jakej salát, hod sem recept. A prosím ty fotky, moc bych chtěla tu, jak je filda s robikem na tý houpací věci. A ještě takovej blbej dotaz, když píšeš, že jsi hodně unavená, tak používáš výraz kantare. Z jakého je to jazyka?? Mně to furt připomíná italštinu a tam to je v překladu zpívat,. Asi ze sebe udělám blbce, ale mi to fakt nedá se nezeptat.janko - tos psala ty, že máš spoustu receptů na cukety?? Já bych nějakej chtěla zkusit. Ty tvoje lilky přijdou brzy na řadu, už se těším
jiřko - tobě taky skončil prac poměr před mateřskou, ne? Mělas nárok na volbu varianty mateřské??
kantare se normálně říká i u nás, já to teda znám.
koukej nás na ty cukety pozvat a nesoukromnič jo?
Radka75 píše:
katko - tak látkovky nebudou. Marek mi to zavrhnul. Prali bychom moc praček a všechno by šlo do jímky, takže bychom museli vyvážet, jak šílení. Bylo by to sice ekologické, ale bohužel značně neekonomické. Navíc se manžel bojí pracího prostředku ať už eko či neeko, že by to čistička špatně zvládala.enio - lucinka je moc šikovná
Raduš, naši čističku měli poměrně dlouhou dobu, tuším víc než 10 let a vše v pohodě, nikdy jsme problémy neřešili, pouze se musela čistit /od nánosů ...../ a nesměly se do ní házet tampony např. ale jinak vše ok. Takže se pracího prášku určitě bát nemusíme, protože moje máme určitě ekologický nepoužívala.
jo Kalinko jsem psala už, že nebudu testovat dřív, než ukáže metřík, jsem srab a tak vyčkávám ![]()
Bebuško
Moc tě lituju.Já sice nevím jaké to je,ale moje představa je,že hrozné.Brrr.Přeju ti,aby ten zítřek byl naposledy a pak už nikdy.
Jo,jinak........ holkýýýýý,už mám konečně aktivovanou tu novou simku.
To jsou rychlíci,co? ![]()