PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
18.2.09 11:18

Hani, salmonela není tak hrozná. Já jsem jí dív považovala div ne za smrtelnou, ale loni ji prodělaly obě bráchovy děti bez větších následků.

Fotky z hor? :oops: Dodám v létě, tak to dělám já :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.2.09 11:21

Ahojky,

Mně se filmy od Poledňákové moc nelíbí… No a Líbáš jako bůh byl pro mně od NÍ zatím nejlepší.. Ale zas moc velkej zázrak to taky nebyl..
Je to o starší generaci a mobilech :lol: a láskách :lol:
Ráda jsem ho viděla v kině jsem se nenudila.. taková oddechovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.2.09 11:23

Ty Baruš, musím se přiznat, že ti závidím, že si takhle můžeš vybírat. 8) Se srazíkem teď nevím, jsem poněkud zaskočená těma ATB :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.2.09 11:25

Leni, neříkej, že se ti nelíbí „Jak dostat tatínka do polepšovny“ a „Jak vytrhnout velerybě stoličku“!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.2.09 11:28

Všechny zdravím,

jsme komplet nemocní, holky nevrlé, nepustí mě ani na chvíli na net :( Snad večer…

Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.2.09 11:59
bramburka81 píše:
Knoflice píše:Baruš, takže 5 dnů, 14 dní, víkendy, to jsou jen tvoje úvahy a nevíš, jestli ti to tak někdo nabídne? Teď chodíš jak často?
Jsou to moje úvahy, ale nabídla mi to bývalá kolegyně, která dělá teď vedoucí lékárny ve Futuru. Je teď těhotná a potřebovala by někoho na záskok, ale jde to takhle i do budoucna. Oni mají vždycky v těch hypermarketových lékárnách neúplný stav. A ty víkendy mi taky nabídla jiná známá (magistra), co je teď na mateřské a bude takto pracovat. Teď chodím jen občas, naposledy jsem byla v listopadu a teď včera.

vezmi to za těhulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.2.09 12:01

Robik zkoušel papat sám, docela dobrý, akorát bordel všude

jo jsme naočkovaní prevenarem, tak snad to bude ok a reakce moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.2.09 12:03

jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.2.09 12:08
kitty25 píše:
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela :lol:

moje slova...... nasrali mě..... pardon :cry: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.2.09 12:14
kitty25 píše:

Tfuj, to byl humusák. :-( Holt se nám každé líbí jiní chlapi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.2.09 12:15

tak mi tiez zumpu nemusime odcerpavat kazdy mesiac.....uz som tu cca 4roky a este sa necerpalo.....a ani predomnou netahali… :)

matka…pekne metriky… :D :wink:

kitty…tak drzim palce…ale ja bych nevydrzala,klobuk dole… 8)

chorym skore udzravenie zelam… :wink:

my sa uz lepsime,dnes som mu iba raz utrela sople…pokrok od vcera,to bolo hnus… :roll:

boli sme vonka na chvilocku …je kraaaaasne zasnezeno-slnecno…ale museli sme naspat lebo kubkovi este slniecko nerobi dobre na ocka…ako ich ma rozsirene tak ani poriadne oci nechcel otvorit,vadilo mu slniecko,tak sme radsej zasli dnu… :)

teraz uz napapany lezi v postielke…a ja mozem tvorit scrap…v nedelu mame uzavierku… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.2.09 12:18
kitty25 píše:

ktory vam zomrel??…sem tam pozeram aj vasu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.2.09 12:20
kitty25 píše:

Taky mně to naštvalo. Ne že by byl nejhezčí chlap, ale mohli ho odklidit jiným způsobem a ne ho hned nechat zemřít. I mému muži ukápla slza :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.2.09 12:23

Taky jsme byli dopoledne venku, nejdřív na procházce, ale to byl teda záhul, nebyl odklizený sníh, takže mi to dalo zabrat. S gofkama bych nevyjela ani z baráku. A potom jsme s Matýskem odklízeli sníh, to se mu líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.2.09 12:30
Knoflice píše:
kitty25 píše:
Tfuj, to byl humusák. :-( Holt se nám každé líbí jiní chlapi. :lol:

no teda..... :lol: :lol: :lol: náhodou je hezkej… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí