Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, salmonela není tak hrozná. Já jsem jí dív považovala div ne za smrtelnou, ale loni ji prodělaly obě bráchovy děti bez větších následků.
Fotky z hor?
Dodám v létě, tak to dělám já
![]()
Ahojky,
Mně se filmy od Poledňákové moc nelíbí… No a Líbáš jako bůh byl pro mně od NÍ zatím nejlepší.. Ale zas moc velkej zázrak to taky nebyl..
Je to o starší generaci a mobilech
a láskách ![]()
Ráda jsem ho viděla v kině jsem se nenudila.. taková oddechovka…
Ty Baruš, musím se přiznat, že ti závidím, že si takhle můžeš vybírat.
Se srazíkem teď nevím, jsem poněkud zaskočená těma ATB ![]()
Leni, neříkej, že se ti nelíbí „Jak dostat tatínka do polepšovny“ a „Jak vytrhnout velerybě stoličku“!!! ![]()
Všechny zdravím,
jsme komplet nemocní, holky nevrlé, nepustí mě ani na chvíli na net
Snad večer…
Mějte se!
bramburka81 píše:Knoflice píše:Baruš, takže 5 dnů, 14 dní, víkendy, to jsou jen tvoje úvahy a nevíš, jestli ti to tak někdo nabídne? Teď chodíš jak často?Jsou to moje úvahy, ale nabídla mi to bývalá kolegyně, která dělá teď vedoucí lékárny ve Futuru. Je teď těhotná a potřebovala by někoho na záskok, ale jde to takhle i do budoucna. Oni mají vždycky v těch hypermarketových lékárnách neúplný stav. A ty víkendy mi taky nabídla jiná známá (magistra), co je teď na mateřské a bude takto pracovat. Teď chodím jen občas, naposledy jsem byla v listopadu a teď včera.
vezmi to za těhulku
Robik zkoušel papat sám, docela dobrý, akorát bordel všude
jo jsme naočkovaní prevenarem, tak snad to bude ok a reakce moc nebude.
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela ![]()
kitty25 píše:
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela
moje slova...... nasrali mě..... pardon
![]()
kitty25 píše:
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečela
Tfuj, to byl humusák.
Holt se nám každé líbí jiní chlapi. ![]()
tak mi tiez zumpu nemusime odcerpavat kazdy mesiac.....uz som tu cca 4roky a este sa necerpalo.....a ani predomnou netahali… ![]()
matka…pekne metriky…
![]()
kitty…tak drzim palce…ale ja bych nevydrzala,klobuk dole… ![]()
chorym skore udzravenie zelam… ![]()
my sa uz lepsime,dnes som mu iba raz utrela sople…pokrok od vcera,to bolo hnus… ![]()
boli sme vonka na chvilocku …je kraaaaasne zasnezeno-slnecno…ale museli sme naspat lebo kubkovi este slniecko nerobi dobre na ocka…ako ich ma rozsirene tak ani poriadne oci nechcel otvorit,vadilo mu slniecko,tak sme radsej zasli dnu… ![]()
teraz uz napapany lezi v postielke…a ja mozem tvorit scrap…v nedelu mame uzavierku… ![]()
kitty25 píše:
ktory vam zomrel??…sem tam pozeram aj vasu… ![]()
kitty25 píše:
Taky mně to naštvalo. Ne že by byl nejhezčí chlap, ale mohli ho odklidit jiným způsobem a ne ho hned nechat zemřít. I mému muži ukápla slza
.
Taky jsme byli dopoledne venku, nejdřív na procházce, ale to byl teda záhul, nebyl odklizený sníh, takže mi to dalo zabrat. S gofkama bych nevyjela ani z baráku. A potom jsme s Matýskem odklízeli sníh, to se mu líbilo.
Knoflice píše:kitty25 píše:Tfuj, to byl humusák.
jo jsem vám chtěla napsat, jak mě včera naprdli v ordinaci. nechali zemřít nejhezčího chlapa ze seriálu. debilové, asi se už nebudu koukat, bo jsem to obrečelaHolt se nám každé líbí jiní chlapi.
no teda.....
náhodou je hezkej…
![]()